World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.073.982
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
lollik91 kaže...

mogu i ja tak pozvat svog frenda koji ima traktora i onu strojnicu od topa.pa mu rec da ispuca u mene 200 granata pa cemo bit kvit {#}

samo što su njih uništili a tebe nisu{#}

17 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Ziga kaže...
Zaja kaže...
Nova beba u garazi.Jos se navikavam,pocetak je bio katastrofa.Fali mi zadnji motor i top.

Fijuuu pa čovječe koliko ti igraš to dnevno, tjedno??? Ja danima i danima igram da svoj Tier VI tenk upgradeam do kraja, još ovjes, kupolu i najbolji top :(

Bez premiuma to prokleto sporo ide

Pa uzmi premium nemoj da skrtaris.ako volis igru i puno igras uzmi premium vec si moga imat tier 9-10 tenk.....

17 godina
Zaja kaže...

Pa uzmi premium nemoj da skrtaris.ako volis igru i puno igras uzmi premium vec si moga imat tier 9-10 tenk.....

Imao sam premium, i sad u garaži imam KV, SU8 i VK3001P. Samo neznam koja korist imati Tier9 tenk kad hrpa njih ima

bjesne tenkove kupljene goldima a nemaju pojma igrati?

17 godina
moderator
Ziga kaže...

Imao sam premium, i sad u garaži imam KV, SU8 i VK3001P. Samo neznam koja korist imati Tier9 tenk kad hrpa njih ima

bjesne tenkove kupljene goldima a nemaju pojma igrati?

Nema bijesnih premium tenkova, Lowe je najbolji ali će ga tier9 tenk pojesti (čak i full apgrejdan tier 8). Pojedem ga i ja sa tier8 mediumom ako je sam.

17 godina
DrNasty kaže...

Nema bijesnih premium tenkova, Lowe je najbolji ali će ga tier9 tenk pojesti (čak i full apgrejdan tier 8). Pojedem ga i ja sa tier8 mediumom ako je sam.

Nema? laknulo mi je :)

nije meni bed ingame lova..Su8 je odličan money maker..problem je malo EXPa :(

14 godina
tak je u pocetku, kasnije fali i love i xp-a :D obavezno tjeraj haubice paralelno s ostalim tenkovima, trebat ce ti za zaradit novce...
15 godina
neaktivan

ne,u početku fali samo lova,zatim fali exp a imaš višak love da na kraju fali i jedno i drugo.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
gamer_101 kaže...

evo zašto KV3   {#}

mogu i ja tak pozvat svog frenda koji ima traktora i onu strojnicu od topa.pa mu rec da ispuca u mene 200 granata pa cemo bit kvit {#}

jbg, sumnjivo izgleda al baš se desilo da je on bil u protivničkoj ekipi i od njega sam poginul

nije nikakva namještaljka

16 godina
World of Tanks

Ništa od promjena u ruskom heavy tree u idučem patchu?

www.decorain.com

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne, samo njemacki. Ruski navodno ide na jesen.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kad smo kod toga...gledam malo njemački tech tree. Fale mi mrvice sa King Tigerom do Vk 4502 ali ako ga sad uzmem, moram sa njime do Mausa a ne mogu na E-100. Kako čitam komentare, E-100 je jako dobar tenk, čak i IS-7 ima gadnih problema sa njime. Šta bi trebao sad? Stati sa King Tigerom i čekati da izađe novi patch za tjdan/dva/tri pa onda E75 i E-100 ili uzeti Vk 4502 pa do Mausa?
15 godina
neaktivan
Amiga1200 kaže...
Kad smo kod toga...gledam malo njemački tech tree. Fale mi mrvice sa King Tigerom do Vk 4502 ali ako ga sad uzmem, moram sa njime do Mausa a ne mogu na E-100. Kako čitam komentare, E-100 je jako dobar tenk, čak i IS-7 ima gadnih problema sa njime. Šta bi trebao sad? Stati sa King Tigerom i čekati da izađe novi patch za tjdan/dva/tri pa onda E75 i E-100 ili uzeti Vk 4502 pa do Mausa?

Ostaviš King Tigera, kupiš VK 4502 i onda poslije patcha ponovno igraš s King Tigerom i istražuješ E75 i na kraju imaš i Mausa i E 100

14 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Ne, samo njemacki. Ruski navodno ide na jesen.

To ce samo se promjenit raspored i doći će object252 u hevy tree jel tako ??

17 godina

Zašto 2 Tier X tenka kad može čekati i sa expom koji ima od King Tigera, odmah uzeti E-75 i brže bolje prema E-100?

14 godina
Jack Sparrow kaže...
DamageHigh kaže...
  1. Ferdinand
  2. ISU-152
  3. KV
  4. M3 Lee
  5. M4A2E4 Sherman
  6. Panther II
  7. VK 3601 (H)
  8. T34 Medium tank
  9. PzKpfw VI Tiger
  10. PzKpfw VIB Tiger II

Jel ovako ide?

Ako nitko ne pogodi svih 10 onda idu ko je vise.

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
14 godina
Jack Sparrow kaže...
DamageHigh kaže...
  1. Ferdinand
  2. ISU-152
  3. KV
  4. M3 Lee
  5. M4A2E4 Sherman
  6. Panther II
  7. VK 3601 (H)
  8. T34 Medium tank
  9. PzKpfw VI Tiger
  10. PzKpfw VIB Tiger II

Jel ovako ide?

Ako nitko ne pogodi svih 10 onda idu ko je vise.

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Tier 6 arty me one shota u jagdtigeru.pa hebem ti ovu igru.nek nerfaju taj prokleti arty vise

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jao koja epic partija :D
 Ostao ja protiv hummela i jagdtigera sa 100% , stavim ap shell i one shottam jagdtigera lolololol sakrijem se u grm i dolazi hummel i bum :D pobjeda ( ja 4 killa ).

GW Tiger rula  , i jos sam 1 shoto IS-7 danas. Odlican dan. :P

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Također danas prvi puta doživio , naš tim nije izgubio nijednog tenka tj. sve protivničke smo  uništili , samo što nisam napravio sch , probao sam sa print screen ali nejde -.-.

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
nixXxa kaže...

Također danas prvi puta doživio , naš tim nije izgubio nijednog tenka tj. sve protivničke smo  uništili , samo što nisam napravio sch , probao sam sa print screen ali nejde -.-.

Ako si stiskao prntscreen pogledaj u wot folder, trebala je igra sacuvati screenshot.

15 godina
World of Tanks

Moram reć da je T28 jako dobar TD, naravno osim što nema top gun(ISU) svoje linije i što se front armor ponaša čudno ponekad.

Sa 120mm pwna, i zapravo imam jedan od boljih W/L omjera sa njim.

And here we go again.

Uz pomoć ova preostala 2HPa uništio Hummela i SU-152, a potom cappali za pobjedu Uz pomoć ova preostala 2HPa uništio Hummela i SU-152, a potom cappali za pobjedu
Kome još treba premium tenk za XPe i lovu? Kome još treba premium tenk za XPe i lovu?
Ovako izgleda jedan flank kad igraš s kretenima Ovako izgleda jedan flank kad igraš s kretenima
A ovako izgleda drugi A ovako izgleda drugi
Neki kreteni mogu stajat na mjestu 13min bez da se pomaknu.  Neki kreteni mogu stajat na mjestu 13min bez da se pomaknu.
Posada mi se požalila da nisu već dugo vidjeli ratište, pa reko ajde nek vam bude. Posada mi se požalila da nisu već dugo vidjeli ratište, pa reko ajde nek vam bude.
Ono im nije bilo dosta Ono im nije bilo dosta
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 2:01 (mystik).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Zaja kaže...

Tier 6 arty me one shota u jagdtigeru.pa hebem ti ovu igru.nek nerfaju taj prokleti arty vise

Pitanje, zašto nebi one shootalo? Možda koristi premium granate?

16 godina

a i haubica tier 6 je kad se pogleda tier 8 tenk

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
17 godina
nixXxa kaže...

Imam i ja jedan sličan samo iz gubitničkog teama, ekipa je nestala u tren oka bez da su ikoga ubili, ostao sam sam i capali nam bazu

clock2much
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Još malo pa sa kv 13 prelazim na teški IS , onda ću valjda moć na tigera , jer tiger ima brži reload nego kv13 , 122 mm gun .. a 85 mm gun je potpuno beskoristan .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
nixXxa kaže...

Još malo pa sa kv 13 prelazim na teški IS , onda ću valjda moć na tigera , jer tiger ima brži reload nego kv13 , 122 mm gun .. a 85 mm gun je potpuno beskoristan .

Kako misliš na IS pa na Tigera?

15 godina
DrNasty kaže...

Valjda misli da će se moć sukobit sa Tigrom, budući da mu je KV13 slabiji dosta od Tigra.

Peace means I'm reloading my gun.
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
DrNasty kaže...

Valjda misli da će se moć sukobit sa Tigrom, budući da mu je KV13 slabiji dosta od Tigra.

Da.

17 godina
moderator
World of Tanks

Ahaaa, my bad. :D

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Moze preporuke topa na KV3?

Trenutno koristiom 107mm od KV-a, imam istrazene gusjenice i radio.

E sad, je li da idem na kupolu pa engine ili kupolu pa 100 mm ili 122mm?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice