Znači uzel sam T30 za ukras ffs.
Nema druge nego IS-7, pa prljati zračne filtere pijeskom na Sand riveru. :)
Nema druge nego IS-7, pa prljati zračne filtere pijeskom na Sand riveru. :)
Odakle već neki imaju E-100 i ostale?
Krenuli su sa public testom na .ru domeni pa svi koji su tamo regali acc prije 22.7. mogu testirat.
.eu i .com domena su također trebale krenut s testom od subote, no zbog nekih problema u konfiguriranju servera je odgođeno i trebalo bi biti up u narednih nekoliko dana.
Od tad do patcha ima cca 1-2 tjedna da se vidi dal ima kakvih bugova i onda ide patch na normalni server.
Probajte, prelagano je, a ništa vas ne košta..
http://www.bit-tech.net/news/bits/2011/07/25/guess-the-tank-competition/1
Jel ovako ide?
Jel ovako ide?
Sad samo jeli Panther 2 ili 1 te je li T34 ili T34-85, ostalo je točno.
Sad samo jeli Panther 2 ili 1 te je li T34 ili T34-85, ostalo je točno.
Ma T34 je sigurno po tjelu znam da jest, nego je pitanje dali je panther 1 ili 2, Isu 152 ili SU 152, te dali je M4A2E4 ili M4A3E8.
Sad nisam siguran za nove tenkove jel dolazi i stug e-100 ili samo e-100 ??
Nemozes znati dali je panther 1 ili 2 jer su potpuno identicni kad na P1 stavis kupolu. Isto i sa SU i ISU.
A VK 3601 je sigruno jer 3001 ima kupolu od mausa koja mu je smještena dosta više naprijed.
A patton nije jer je ovaj tenk u prednjem dijelu previsok, jedan je od ovih M4A3.
Nemozes znati dali je panther 1 ili 2 jer su potpuno identicni
Nisu - ključ su ispušne cijevi. Panther I 100%.
Iz mog iskustva igranja s E-100 (tester), mogu samo reći da će vjerovatno izbacit T-30 iz igre jer top ima isti dmg (drugi top koji se mora istražiti) i bolji oklop, ne tako dobar kao u Mausa (naručito kupola i bokovi) ali sve to nadoknađuje brzinom i okretnošću u usporedbi s Mausom. Moje je mišljenje da će biti često viđena pojava na CW bojištima.
Ma e100 se nemože mjeriti sa t30.
Kao prvo e100 nemože ni s najjačim topom mausu uzeti kao t30 a taj njegov oklop možda nebuši tiger2 ili is3 ali svaki tier 9-10 ga buši bez problema.
To mu je jedina prednost nad t30 ali u cw-ovim se neviđaju tier 8 tenkovi
E100 je bolji od T30 svakako, bez obzira kaj neko rekao.
Ima bolji armor, možda ga buše tier9 i 10, al T30 buši i tier5 tak da...
Uz deblji armor ima i bolji slope, što povećava mogućnost bouncea. Također ima i 750HPa više, dakle preživjet će najmanje 1 granatu više ukoliko je ispaljena iz T7/L38, ili 2 ukoliko se radi o nekom od drugih topova.
S druge strane što se topova tiče, T7 na T30 ima 320mm penetraciju sa gold AP ammo, a L38 na E100 ima 304mm sa AP gold ammo. Svi znamo da se u CWu koristi gold ammo.
Znači kaj probija L38 probija i T7, a kaj probija T7 u 99% slučajeva buši i L38.
Brzina im je tu negdje, 1-2km/h nije neka prednost ni za jedan tenk.
Podaci su tu, pa sad ako imaš podatke koji pokazuju drugačije, izvoli.
btw. ne možeš protiv hrpe kretena. 1 VK 3601(H) i ja držali lijevu stranu i još onda okrenuli da probamo spasit bazu, al došao nam Lowe iza leđa i dovršio nas.
Mislim da je je ISU jer je SU naprijed zaobljeniji.
Panther 2 ima oklop po trackovima, stoga je ovo Panther 1
99% sam siguran da je E8 Sherman, a ne E4 jer e4 nema antenu na kupoli ak se ne varam
Ja sam bio uvjeren da je br.7 PzIV :s
Fijuuu pa čovječe koliko ti igraš to dnevno, tjedno??? Ja danima i danima igram da svoj Tier VI tenk upgradeam do kraja, još ovjes, kupolu i najbolji top :(
Bez premiuma to prokleto sporo ide
Mirda i ja malo pwnamo.
Dojdite pwnat k nama u klan ;) još sam vi dva falite.
ja mislim da je ovako:
Kakva je sad to fora da ljudi izlaze taman kad sam ih trebao ubiti?
Evo sad zapalim frajera i na 3%, enemy goes up in flames...
Mislim, kaj dobiju s tim, osim kaj su idioti?
Da, to se sve više i više događa. Pogotovo artiljerija, ostane zadnja, zna da će izgubit pa izađe iz bitke.
Rage quit, standardni njuberski potez. Meni bude i drago kad neko ragequita, znam da sam ga ownao :D
Da, to se sve više i više događa. Pogotovo artiljerija, ostane zadnja, zna da će izgubit pa izađe iz bitke.
Ja ne, ja se borim do posljednjeg daha :) TONIGHT WE DINE IN HELL
Jučer sam solo ostao s Su8 protiv četvorice..dvojcu sam skinuo, nažalost jebga..ova dvojca su me odozada ....
Jel ovako ide?
Hm.. ja sam poslao da je 7.VK 3001(H) , a 8. T-34
Do moguće da je Vk3001(H) taj tenk je malo tešo za prepoznati isto kao i panthera, te još gore ovog M4A2E4 jer je M4A3E8 gotovo identičan, taj A2E4 je premium tenk inače.
A 8. sam i ja stavi T-34.
evo zašto KV3
mogu i ja tak pozvat svog frenda koji ima traktora i onu strojnicu od topa.pa mu rec da ispuca u mene 200 granata pa cemo bit kvit