Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 875.396
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
15 godina
protjeran
RE: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV
ma ja neznam koja bih mašina vrtila gta ono 60 lock.Meni ide super kao sto sam govorio,ali jucer igram igram kad odjednom žestoko krenulo štekat jedno 2 minute i opet došo sebi,e svaša se dešava
15 godina
neaktivan
made kaže...

omg susjed ima inst gta 4 ima 4 jezgre proc al slabu grafu radi mu na med oko 40 fps-a al u svakom zavoju zatrza

u tom slučaju , kolko se meni čini, i procesor igra poveču ulogu.Ako ne i veću nego grafa (nema smisla ??), ono brzina obrade podataka detalja......weird....

Dont bug me!
16 godina
neaktivan
made kaže...

robisierra92 jel mi mozes rec gdje nabavit EfLC ja trazio svugde i u algoritmu al nema ak nesmi na forumu onda prek pp-a

u algoritmu trenutačno nije raspoloživa igra ali se može naručiti http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod&kat=264&id=138708 regaj se na njoihovu stranicu pa naručiš igru

isto tao mpžeš igru kupiti i preko steama, tu je jeftinija oko 130 kuna http://store.steampowered.com/

a kod ovih je igra raspoloživa odmah http://www.sophoslab.hr/index.asp?igre-pc/71/pc-igra-grand-theft-auto-episodes-from-liberty-city/8043 za 245 kuna, 50-ak kuna jeftinije nego u algoritmu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 13:48 (robisierra92).
15 godina
protjeran

Imam problem u Ballad of Gay Tony

kako onaj Yusef očekuje da ja iz aviona rokam ove dolje u brodovima i da još pritom ih sve ubijem i da neuništim heli.. mislim hello, kad kliknem W onda i kliknem ovu strelicu gore na numpadu i onda još moram klikat miš.. Koda imam tri ruke !!

Zna neko kako to riješit?

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

Imam problem u Ballad of Gay Tony

kako onaj Yusef očekuje da ja iz aviona rokam ove dolje u brodovima i da još pritom ih sve ubijem i da neuništim heli.. mislim hello, kad kliknem W onda i kliknem ovu strelicu gore na numpadu i onda još moram klikat miš.. Koda imam tri ruke !!

Zna neko kako to riješit?

promijeni komnde stavi da pucaš s nekim tipkama koje su ti blizu prstiju npr ctrl, del, page down i stavi da umjesto mišem upravljaš strelicama. a one koji budu bježali sa čamcima, najljakše je da ih sačekaš na obali pa ih porokaš. ako budeš pucao iz helića posoji mogućnost da padneš u vodu, pa onda opet sve ispočetka. s čamcima će pristati kod onog casina u aldernyju, gdje se odvija zadnji fajt između nike i pegorina/dmitrija. spustiš helić, digneš ručnu i pucaš na njih dok prilaze. moraš bti brz da se ne razbježe. za to preproručam onu sačmaricu sa expl nabojima, s njom ih porokaš dok su još u čamcima.

16 godina
neaktivan

robisierra ti si doktorirao gta4, svaka čast, svima tu pomažeš..Smijeh

Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

robisierra ti si doktorirao gta4, svaka čast, svima tu pomažeš..Smijeh

hvala stipa, a što da ti kažem, mora se pomoći.. Osmijeh inače nisam uopće gamer, jedino što igram ili sam igrao je gta ili cod, tako da sam se tome mogao detaljno posvetiti i proučiti.

evo jedan video za sve gta-ljupce

15 godina
protjeran

Kako glupa misija bože pomozi... 10 puta sam probo al neide ostane mi samo jedan i lik mi bježi po plaži ja izađem iz helia, udaljim se od njega 10 metara you abended from heli..

jao onda kad sam ga ulovio sam 3 sanzera na njega ispalio..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

thx na ovome,a dal ise ikako može emulirati server? da se može igrat sa par igrača na njemu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

moze li se Episodes from liberty city inst bez da imam GTA4 inst???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
made kaže...

moze li se Episodes from liberty city inst bez da imam GTA4 inst???

može, gta4 i eflc su dvije različite igre, s sličnom temetikom, gdje se priče iz jedne i druge isprepliću, i ne ovise jedno o drugome. svaka igra može raditi zasebno.

ja mislim da je bolje prvo odigrat gta4, pa onda eflc, jer se priča nadovezuje u eflc, pa je interesantno vidjeti kako se likovi susreću i tako to. osim toga gta4 je puno raznovrsniji misijama (pod misijama) i dodatnim sadržajem (stunt jumps, assasin misions, stevies thefts...)

16 godina
neaktivan

robisierra

a koje dodatne misije ima u TLAD...za sada sam vidio samo one trke motora, one su mi prejake..

ima li još što?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam ovako uradio (ubacio modove)

1. Otvorio spark iv

2.otiso na open

3.Naso image fajl vechile i otvorio ga

4.ZAtim sam otisao na import

5.Ubacio modove

6.Otisao na rebuild

7. Zatim Otisao na Save ( sacuvao)

8.Izaso iz Sparka. I to je to.

Sad me zanima da li sam to dobro uradio (ubacio modove), jer u igri nisam naisao na auta koja sam ubacio ( mozda ih nisam ni ubacio,kako treba)

Poooooozz .

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://www.gta4.net/lost-and-damned/

imaš krađe motora za anagusa(12 misija), poslove za onog stubsa (šest misija), onda ratove s dedabeatsima (gang wars-25 misija), tri random charactera (tri misije) i rokanje glubova (flying rats - 50 komada)..i to ti je to..u gay tonyju imaš malo više tih dodatnih misija (npr gang warsa ima 50 misija).

16 godina
neaktivan
dzelo kaže...

1. Otvorio spark iv

2.otiso na open

5.Ubacio modove

6.Otisao na rebuild

Sad me zanima da li sam to dobro uradio (ubacio modove), jer u igri nisam naisao na auta koja sam ubacio ( mozda ih nisam ni ubacio,kako treba)

Poooooozz .

čini se da si dobro napravio, samo što se modani auti ne pojavljuju odmah, nekad treba proći dosta vreena, a određeni auti se pojavljuju samo u određenim dijelovima grada.  najbolje ti je da auto kojih hoćeš modati stavš pred safe house i kada loadaš igru da ti bude odmah pred kućom.

https://www.youtube.com/results?search_query=spark+IV+tutorijal+&aq=f

po meni je najbolja stranica s modoima http://www.gtainside.com/en/news.php

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 18:18 (robisierra92).
15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
dzelo kaže...

1. Otvorio spark iv

2.otiso na open

5.Ubacio modove

6.Otisao na rebuild

Poooooozz .

čini se da si dobro napravio, samo što se modani auti ne pojavljuju odmah, nekad treba proći dosta vreena, a određeni auti se pojavljuju samo u određenim dijelovima grada.  najbolje ti je da auto kojih hoćeš modati stavš pred safe house i kada loadaš igru da ti bude odmah pred kućom.

https://www.youtube.com/results?search_query=spark+IV+tutorijal+&aq=f

po meni je najbolja stranica s modoima http://www.gtainside.com/en/news.php

To sam mogo i mislit. A uradit cu ovako ko sto si mi reko. 

A i skidam ih sa ove stranice.

dzix
16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

http://www.gta4.net/lost-and-damned/

imaš krađe motora za anagusa(12 misija), poslove za onog stubsa (šest misija), onda ratove s dedabeatsima (gang wars-25 misija), tri random charactera (tri misije) i rokanje glubova (flying rats - 50 komada)..i to ti je to..u gay tonyju imaš malo više tih dodatnih misija (npr gang warsa ima 50 misija).

Hvala . Taman sam prešao ovih 12 trka sa motorima, ali uvijek mogu 12. ponoviti, uvijek mi stoji ona kaciga na mapi. To me živcira malo...

ali mislim da ću ići preći 100% igru!

15 godina
protjeran

umjetna inteligencija je blago rečeno katastrofa u pederu toniju

obavljam one misije za mamu i onaj Santo dođemo do one kuće i sad treba sić niz stepenice i ja pokraj njega protrcim i lik se nesta počne previjavat i padne i umre 

evo slike

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///B:BC2 nick: DomBaaa

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

obavljam one misije za mamu i onaj Santo dođemo do one kuće i sad treba sić niz stepenice i ja pokraj njega protrcim i lik se nesta počne previjavat i padne i umre

evo slike

to možeš samo ti Belji se

15 godina
protjeran
robisierra92 kaže...

to možeš samo ti Belji se

aha.. aj ti probaj ak nisi vec..

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
neaktivan

da pokušavam sto puta sigurno tako nešto nebih uspio, kao što rekoh to možeš samo ti. prenio si svoju inteligenciju na likove u igri, ma mislim strašno..

15 godina
protjeran
robisierra92 kaže...

da pokušavam sto puta sigurno tako nešto nebih uspio, kao što rekoh to možeš samo ti. prenio si svoju inteligenciju na likove u igri, ma mislim strašno..

a što se inteligencije tiče između mene i tebe.. :PSmijeh

tu smo si isti Belji se

EDIT: whateva

malo mi je jadan TLaD ja preko boce od cole pređem on se ranese u Los Santos Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 20:07 (I Am Alive).
15 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

robisierra

a koje dodatne misije ima u TLAD...za sada sam vidio samo one trke motora, one su mi prejake..

ima li još što?

robisierra imam problem u EFLC kad stissnem SAVE pise mi neto tlad is already eqsisting

15 godina
protjeran
made kaže...

robisierra imam problem u EFLC kad stissnem SAVE pise mi neto tlad is already eqsisting

zna i DomBa odgovor na ovo Belji se

znači da već postoji

ti klikni da ćeš overwriteat i klikni enter

17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

evo slike

Ti si ga sigurno tandrknuo i on se zrompao niz stepenice i slomio vrat, jadničak.

BTW, AI u TBoGT je isti kao i u GTA4 (isti engine, duuuhhh :) )

PSN: filip99 //
16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

BTW, AI u TBoGT je isti kao i u GTA4 (isti engine, duuuhhh :) )

nije kriv engine, nego igrač Namigiva

15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
made kaže...

zna i DomBa odgovor na ovo Belji se

znači da već postoji

ti klikni da ćeš overwriteat i klikni enter

problem je u tome sto izadem iz igre i kad se vratim tog vis nema samo staro

15 godina
protjeran
made kaže...

problem je u tome sto izadem iz igre i kad se vratim tog vis nema samo staro

ti autosave ukljucen?

16 godina
neaktivan

made, kako to misliš, nema save game ili što?

17 godina
neaktivan

Vjerovatno nije napravio offline Live account za igru, zato ne može saveati.

PSN: filip99 //
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice