Strah za vrijeme igranja

poruka: 417
|
čitano: 66.889
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Strah za vrijeme igranja

Najgore mi je kada sam igrao Left 4 Dead DEMO! Svi izletili na iz mraka jednog!

16 godina
dainese46 kaže...
...
Al mi je i Dead Space zato zakon...Igra u biti nije tolko strasna sve do zadnje sekunde igrice :) ,al bas zadnje :) .Znaci prodes igricu i sve je vec gotovo i ide animacijy Isacc skine masku, vidis ga i sve je ljepo i bajno i onda ona njegova kurva skoci iz stolca ko zombi i unese mu se u facu, tj. tebi ekran....E j.bo me pas, da me je neko tad snimo mislim da bi umro od smijeha :) ...Ja sam skociu valjda pol metra u zrak :)
...
Bas ti hvala za otkrivanje kraja. Sad ne moram igrat. 
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Iz svega toga se vidi da su F.E.A.R. i SH najstrašniji. Meni F.E.A.R. nije tolko strašan, ak se ne igra u mraku.

Deal with the facts and live with them.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chaky kaže...
dainese46 kaže...
...
Al mi je i Dead Space zato zakon...Igra u biti nije tolko strasna sve do zadnje sekunde igrice :) ,al bas zadnje :) .Znaci prodes igricu i sve je vec gotovo i ide animacijy Isacc skine masku, vidis ga i sve je ljepo i bajno i onda ona njegova kurva skoci iz stolca ko zombi i unese mu se u facu, tj. tebi ekran....E j.bo me pas, da me je neko tad snimo mislim da bi umro od smijeha :) ...Ja sam skociu valjda pol metra u zrak :)
...
Bas ti hvala za otkrivanje kraja. Sad ne moram igrat. 
 TakođerViče
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Haha, mene F.E.A.R. najvise isprepadao xD a onda smo moj best friend i ja radili parodije na njega (tipa Alma-Palma ili ono na kraju igrice kad bude ogromna eksplozija, rekao je da je to ona prdnula xD)..oduvijek sam imala taj neki paranoicni strah od tih likova iz F.E.A.R.-a xD i to sam jos igrala sa 9 god. -.-' moj buraz presao igru, a ja ga gledala =3 ali je SKROZ drukcije kad pocnes sam igrati nego kad nekog gledas...nakon par minuta solo igre sam odustala xD a sad sam dosta starija i neki dan nestalo struje, bila sama doma 3 sata u mraku oko 6 sati, i prisjetih se F.E.A.R.-a pa sam se sakrila u ormar -.-' takoder se bojim mraka xD

I am the Enna-chan, for I shall rule the world!!~! MUAHAHAHAAA!! *cough cough* *ack* ">.>

0 0 hvala 0
17 godina

Igrao FEAR kad je izašao i moram priznati da se uopće ne sjećam o čemu se tu radi ( mislim, ne kažem da je igra loša, ali čim  je se ne sjećam znači da nije neka atmosfera, barem meni..)

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Počeo sam igrati FEAR i nije mi neki dojam za sad-previše napucavanja s onim vojnicima i nije toliki horror

a valjda je to kasnije-pa neće odmah stavit na početku najbolje si mislim

Nemojte drugim ljudima otkrivat završnice nekih igara

Uništava im volju za igrom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Ma što se tiće krajeva igara, ak je igre dobra ja cu je igrati makar znam kraj ( koliko sam puta samo Diablo 2, Fallout 2, F.E.A.R prešao xD).

Jednostavno neke igre su zakon makar ih prjeđeš i po nekoliko puta.

A najvise me dosad strah bilo igrati F.E.A.R, premda i Dead Space nije loš.

Sometime the best defense is to attack!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Ja sam prije par godina navio zvučnike na Doomu 3 i prolazim ja kroz hodnike, sve tiho....., kad mi iza vrata vrisnu neki shit od čudovišta, cijela kuća se zatresla od bassa, u kući su svi mislili da mi je pukla bomba u sobi. Sat vremena nisam mogo doć sebi(još i dan danas imam traume)

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

pa ovak.... idem redom:

1. Penumbra - obadva nastavka su iznenađujuće strašna. na prvom nastavku sam se usro nekoliko puta kad sam naletio na onog cucka... i dobro imam čekić da ga zatučem.. ma kaj ja pričam.. najprije sam bježao ko idiot od tog cucka, pa dok sam JEDVA JEDVA skupio hrabrosti da ga zatučem čekićem... ili kasnije oni zemljani crvi... majke ti kad me đubre naganjalo po onim rudnicima... isse... mislio sam da će mi srce skočit... a drugi nastavak još nisam prošo.. a baš se i ne usudim XD... jer nemam apsolutno nikakvog oružja pa nemogu one aliene zatuč... al kad mi se đubre šeće po hodniku sa baterijom i dere se hrapavim glasom: IS SOMEONE THERE?? a ja bespomoćno se skrivam iza kutije i molim se da me ne nađe XD atmosfera+glazba=nevjerojatno iskustvo

- ukratko: aj zaigrajte OVO u mraku.... điiiiizz....ovo preporučam zaigrati

2. F.E.A.R. - mala curica me prepala na stotine puta.... pogotovo na onoj misiji First Encounter (koja mi je ujedno i najbolja misija od svih)... pa kad se najedanput stvorim u nekom hodniku bolnice, pogledam gore crveno nebo, a napred vrata i ženski glas se dere: NOOOOOOOOO.....pa kad mi neki duhovi iskoče... uff...

- ukratko: Iako je više pucačina, odlična igra koja pogotovo dolazi do izražaja tek na slušalicama

3. Silent Hill - iako sam igrao samo prvi nastavak pa PS-u, to mi je više nego dovoljno iskustvo da ga proglasim strašnim

4. Doom 3 - po meni najmanje strašan od ovih navedenih... istina - scimam se kad đubre skoči ispred mene, al to me prođe za par minuta...

I WAZ HERE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...

Igrao FEAR kad je izašao i moram priznati da se uopće ne sjećam o čemu se tu radi ( mislim, ne kažem da je igra loša, ali čim  je se ne sjećam znači da nije neka atmosfera, barem meni..)

Mom bratu se slično dogodilo, on igra igra igra (ja gledam) i prešao oko pola igre i sljedećeg jutra pokrene igru i pita me: "Daj mi objasni o čemu se ovdje radi?" Ja: "Wtf? Pa igrao si F.E.A.R. jučer oko 4 sata i sad se ničeg ne sjećaš??!" On: "Ali ja se uopće ne sjećam radnje! Sjećam se da sam prelazio i da sam se usrao ali se uopće ne sjećam radnje!" A zatim je uslijedila moje 30-minutno prepričavanje svega što se dogodilo...
16 godina
neaktivan
Proz0r kaže...
 Mom bratu se slično dogodilo, on igra igra igra (ja gledam) i prešao oko pola igre i sljedećeg jutra pokrene igru i pita me: "Daj mi objasni o čemu se ovdje radi?" Ja: "Wtf? Pa igrao si F.E.A.R. jučer oko 4 sata i sad se ničeg ne sjećaš??!" On: "Ali ja se uopće ne sjećam radnje! Sjećam se da sam prelazio i da sam se usrao ali se uopće ne sjećam radnje!" A zatim je uslijedila moje 30-minutno prepričavanje svega što se dogodilo...
 Tražio je čiste gaće! Osmijeh

Don't be ridiculous, it would be pointless.
16 godina
Proz0r kaže...

Od šoka dobio amneziju...dešava se
16 godina
neaktivan

Ali on nije bio šokiran, samo ga je prestrašila igra, ali nije bio baš isprepadan kao ja od screamera recimo... XD Mislim da nije imao šok-terapiju, kao recimo screamere, nego je konstantno imao određenu razinu straha, nije skakalo gore dolje... Ne znam kako bih objasnio...

EDIT: BTW sjećao se svega, igre cijele, ali je samo priču zaboravio i to tek kada je ustao, poslije sna.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2008 14:49 (Proz0r).
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Sad pogledam filmic od FEAR-a i u pola bjela dana me strah daj zamisli koji bi me infarkt strefil da zaigram

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.-//- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.//-

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Strah za vrijeme igranja

kad igraš silent hill ne usreš se kako je strašno nego vec kako je bolesno

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Mene je jedino strah, da me ne ćopi proljev nakon prve kave,Smijeh sve ostalo izgleda više nego smiješno ....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

dok igram minesweeper pa kad naidem na bombu pa kad sve eksplodira ja se userem i dobim epilepticki napadaj nekad i dva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Blair Witch Volume 1 : Rustin Parr - uh kako me je ta igra isprepadala. Prvo ona scena kad uđeš u wc pa kad upališ lampu, pa nešto prođe, pa kasnije kad te ona vještica kod jezera dograbi. Igra je jednostavno predobro i prestrašno napravljena. Imala je HRRRRRPPPPUUUU strašnih scena.

EDIT : jednom sam i curu prepao kad sam joj dao da igra doom 3. Prije toga joj dao COD 2 da igra kući i da se nauči igrat s mišem i tipkovnicom. I dođe ona u mene, upalim joj doom, loadam svoj save game i počinje igra. Ide ona niz neki mračni hodnik, dođe do nekih vrata i taman prije nego što će ih otvorit izleti neki monster iz ventilacije. Jao kako je se prepala (i ja sam malo). Pustila ona tipkovnicu i miša i pokrila oči a ja se derem : Igraj, Igraj ubit će te. I uzme ona opet miša i tipkovnicu, pokušava se vratit natrag kroz hodnik, kad - vidi čuda - vrata na kraju hodnika zaključana. Okrene se ona, a monster trrrrrči prema njoj, ja se derem : pucaj, pucaj, i toliko je panika uhvatila da ga nije uspjela pogoditi, a kad je došao skroz blizu nje zatvorila je oči i zamalo mi razbila miša od panike. A onda komentari : Kako možeš ovo igrat, srce će te prekinuti. Prepala se pošteno. I nije vidila više nijednog FPS-a do dana danjašnjeg. Sad joj je glavna zanimacija Bejeweled i Jewel QuestSmijeh

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2008 2:13 (scorpion667).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Ja dobim infarkt kada igram F.E.A.R ili doom 3 i isto tako silent hill i obcruel. Plaši me igrice u kojima hodaš po mračnim hodnicima i po nekim starim i tragičnim kućamaŠutim

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Strah za vrijeme igranja

Igram ovih dana Silent Hill Homecoming i mogu reći da je pun užasa.

S boljim prikazom magle dolazi i više straha...

A radio je svoja priča; hodate po groblju, sve u magli i vidite kuću-odmah pomislite, a sad više ne bude nikog, kad najednom radio zašumi i ispred vas se pojavi prokleti defektni pas.

psek1 psek1
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Strah za vrijeme igranja

ova 2 screena me neodoljivo podsjecaju na Alone in the dark4: the new nightmare na ps1....

usput...ta igra je imala svojih momenata (jaako strasnih) pogotovo na pocetku

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

nisu mi strašni ti "atmosfera" horori koliko čisto ono - skoči odjednom barba sa 2-3 rupe na glavi i počne se derat ne tebe hehe... izgleda da nas je doom 3 sve isprepadao takvim scenama. nego djelomično on-topic - kad će izać onaj max payne horor shema - kako se ono zove?.... jack steel? pitaj boga kako - ono, neki tip u selu ide nać inspiraciju za pisat knjigu i čuuuudne stvari se odjednom počnu događat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima jedna igrica pa ono nije igrica kao tipa moras naci put do kraja ako krivo otides skoci ti neka zena soton sva u krvlju i vristi a ja talent jos pojacao ono do sredine zvuk i jos kaj najbolje 5.1 sorround ,tad sam se najvise usro ali posteno tak da skoro sam si razbio komp sakom kak sam puko i ima jos jedna igrica novija nemogu se sjetiti imena ali radnja je kao ti se jedan detektiv i moras otkriti tko je ubio jednog frajera i ostale ljude ma brutalan horror ,zbog te igrice frendu ne radi kako spada tastatura i mis Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Silent Hill 4 The Room
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis ----------------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Igram ja F.E.A.R. i tako prolazim marčnim tunelom i  ugledam ljestve za popet se. I idem se popet kad mi se stvori ona mala glupača isprid nosa. Us*a sam se i tresa 2 sata Sramim se i još sam slomija tipku SPACE.

I nikad ga više nisam igra niti mislim!!!!!!!!!!!!!!!Šutim

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Strah za vrijeme igranja

pre zakon tema

jedino sto mogu reci da me bilo fakat strah dok sam bio mladi a buraz igrao one japanske igra (resident evil, siren, silent hill i sl.)

a prije godino dana presao resi 4 bez da sam se ijedanput prepao a sta se tice avp2 za PC to je igra stoljeca jeziva to same srzi isto i ko filmovi ali samo alien e da zna tko kada izlazi novi avp za PC????

ali ipak najgore je kada igras neku igru po noci slusalice na glavi izoliran vanjskog svijeta i onda ti stara dode s leda da je ne cujes jer imas pojacano full i prime te za rame ono ti wtf je si ti normlna mars iz sobe....e tako se prepadnes jer ti neko uleti iz stvarnog svijetaŠutim

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

pa od novijih igara ni jedna, ali me još uvijek frka kad igram stari stari wolfenstein 1.o iz davne 91 mislim

0 0 hvala 0
16 godina
vistma kaže...

Igram ja F.E.A.R. i tako prolazim marčnim tunelom i  ugledam ljestve za popet se. I idem se popet kad mi se stvori ona mala glupača isprid nosa. Us*a sam se i tresa 2 sata Sramim se i još sam slomija tipku SPACE.

I nikad ga više nisam igra niti mislim!!!!!!!!!!!!!!!Šutim

U tom dijelu sam i ja prestao igrati FEAR, to mi je bilo previše, ispuco sam sve metke dok nisam bio uvjeren da je i mušica mrtva
̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
17 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

F.E.A.R. sami pocetak. Kada onaj lik mlatne daskom po glavi, jedan ujutru, sluske, potpuni mrak... Automatski Alt+F4 i nisam palio igru naredna tri meseca... :) Ajme mene joj... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice