League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.299.473
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: League of Legends
Ferritin kaže...

Gubis ti gejmove, ali i MMR.

Kada budes igrao sa Goldima, a pise ti da si u D5 0LP svi znaju o cemu je rijec.

Pa da, al njega nitko nebu pital za MMR kad bude imal Diamond okvir druge sezone, u tome i je smisao boostanja. Jednom sam bas imal slucaj kad sam lika izboostal u Plat I iz Silvera 5 i onda je zgubil 38 od 40 gejmova sljedecih i pal natrag u Silver I pa je htel povrat novca.   Al to su bas ekstremni slucajevi. Gap izmedu S5 i G5 ili P5 i D5 nije tolko veliki da se zgubi 95% gejmova...

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Pozdrav igraci, nije me dugo bilo, al to ne znaci da sam prestal biti nolajfer, dapace.  

Nego ovak, desperate times call for desperate measures. Svi znamo da je steam sale, pa ak treba nekoga izboostati za neki steam gift javite mi se na PM.

Daj mene izboostaj iz bronze V u bronze IV, dalje bum mogel sam, samo me izvadi iz ovog pakla i 430 MMR-a. 

Fading memories of distant future
12 godina
neaktivan
League of Legends

Nemas ti te pare... 

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
GamerX9 kaže...
Baldurion kaže...
Ares88 kaže...

Hoćeš za Saint Row III i možda još neke ne-AAA naslove?

Nemoj to raditi jer ako nisi još na razini npr golda, opet ćeš se vratiti u diviziju u kojoj si sad jer su uglavnom bolji igrači od tebe. Npr, ja sam sada platinum V i da me netko boosta u diamond V ja bih se brzo vratio u plat V jer sam trenutno na toj razini skilla/mindseta.

Ne bi jer je D5 shit divizija, just sayin'. 

EDIT: Salu na stranu, divizije se lako padaju, lige ne. Kad jednom dodjes u visu ligu trebas zgubiti 20-30 gejmova zaredom da padnes iz diamonda u plat npr. To da bude pal sljedece sezone nakon placementa drzi vodu, al onda su tu nagrade itd. koje su pravi razlog boostanja zapravo.

Ovo što si rekao za 20-30 gameova da moraš izgubiti ovisi o mmr-u (ali kužim na što misliš, jer većinom ljudi koji dođu diamond imaju dobar win ratio i samim time dobar mmr pa treba dosta gameova izgubiti da se padne), ali bi opet navjerojatnije pao sa vremenom pošto još nije na toj razini skilla.  Da i to se slažem da su tu nagrade, ali meni osobno bi to s vremenom prestavljalo "problem" pošto bi uvijek imao na umu da ja nisam sam zaslužan za te nagrade nego da me netko drugi boostao, ali dobro to je moje razmišljanje 

Battlenet ID: Mogy#2560
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2016 0:03 (Baldurion).
14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Nemas ti te pare... 

Dam ti guze 

14 godina
Tkalle kaže...
GamerX9 kaže...

Nemas ti te pare... 

Dam ti guze 

http://imgur.com/Ke4RBOE 

12 godina
League of Legends

Pozz...

Ja i prijatelj , trazmo par ljudi za ekipu da mozemo rankeda , i + zaraditi IP bonuse. ! I da se pokusa uci u GOLD :) Silver 2  smo trenutno. 

Svi su dobrodosli.

I vrlo bitno je da se ne ceka LOW HP , nakon fighta ! :D 

Finger Up :)
Moj PC  
4 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
razermario kaže...

Pozz...

Ja i prijatelj , trazmo par ljudi za ekipu da mozemo rankeda , i + zaraditi IP bonuse. ! I da se pokusa uci u GOLD :) Silver 2  smo trenutno. 

Svi su dobrodosli.

Jel primate B1, jer mi je S5 acc na 20 min queue?

French Car Mafia EST.2016
11 godina
neaktivan
League of Legends

Pozdrav ekipa, možda ovo ne spada ovdje, ali imam lol account koji stoji i namjeravam ga prodati tako da ako netko je zainteresiran neka se javi u pm pa se mozemo dogovoriti. 
http://www.elophant.com/league-of-legends/summoner/eune/20926248/skins
EUNE nick: kaosCRO

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

pitanje! zasto mi je fps na 5 cijelo vrijeme i kako to rijesiti hvala..

15 godina
neaktivan
League of Legends

Sljedeci champion ce biti u mnozini tipa quinn/kindred 

This troubled world, this peaceful world. Beneath the sky, its all the same. Its only Earth.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: League Of Legends
risbo120591 kaže...

pitanje! zasto mi je fps na 5 cijelo vrijeme i kako to rijesiti hvala..

Kakvu konfu imas?

EUNE: Ferritin
12 godina
neaktivan
Ares88 kaže...
razermario kaže...

Pozz...

Svi su dobrodosli.

Jel primate B1, jer mi je S5 acc na 20 min queue?

Ma nije bitna liga, bitno je da se zabavimo i da nema flame. I naravno sto je veoma bitno da nema cekanja za LOW HP pa da se uleti kao nesto. Nismo ovih dana bili aktivni, ali ako se grupa poveca neka igra ko stigne, ako nista makar radi IP bonusa kada se igra skupa. Pozdrav

12 godina
neaktivan
League of Legends

Ima li ko da hoce igrati u grupi? Pozdrav, trenutno S2

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
League of Legends

Ae ak ocete da vas kerijam malo, dodaj iScream.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Ae ak ocete da vas kerijam malo, dodaj iScream.

Ejs carry :D Haha, hajde nije problem, a ne moraš carry, samo nemoj uletiti kad skinemo svima hp, kao što većina radi :D

10 godina
neaktivan
League of Legends

De dodajte i mene Beer Bear85,hvala unaprijed

French Car Mafia EST.2016
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2016 2:20 (Ares88).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
League of Legends

Decki igra li se ovo cudo jos ? 

Darko

0 1 hvala 0
14 godina
League of Legends

Ja opet prestao igrati. Igra bi bila super da ne igra još 4 idiota sa tobom u timu, ali nije vrijedna mojih potrošenih živaca (pretežito zbog debila u timu). Ja sam svoj cilj ostvario (došao Platinum), te sada neću opet jedno duže vrijeme igrati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2016 20:54 (Baldurion).
Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
protjeran
League of Legends

POMOC

nikako ne mogu da resim ovo : http://prntscr.com/bqy11s

Svasta sam gledao od yt tut-a, svasta i namestao DNS, ali ne mogu nikako da namestim... Pomoc :(

Milosh Mikki

0 0 hvala 0
14 godina
#Mikki kaže...

POMOC

Svasta sam gledao od yt tut-a, svasta i namestao DNS, ali ne mogu nikako da namestim... Pomoc :(

pokreni igru kao admin, ugasi firewall 

Burek s mesom
9 godina
protjeran
KKristijan kaže...

pokreni igru kao admin, ugasi firewall 

http://prntscr.com/bqya52

Milosh Mikki
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2016 2:36 (#Mikki).
13 godina

Promjeni dns koji koristis na googlov dns. 8.8.8.8 i 8.8.4.4

I cant be a wizzard so Im a programmer.
9 godina
protjeran
warix kaže...

Promjeni dns koji koristis na googlov dns. 8.8.8.8 i 8.8.4.4

Odavno : http://prntscr.com/bqyg1s

Ali ne pomaze...

Milosh Mikki
14 godina
neaktivan

Proveri si datum. Zna i radi toga.

9 godina
protjeran

Datum na PC?
Ako jeste, onda je u redu! :)

Milosh Mikki
14 godina
Baldurion kaže...

Ja opet prestao igrati. Igra bi bila super da ne igra još 4 idiota sa tobom u timu, ali nije vrijedna mojih potrošenih živaca (pretežito zbog debila u timu). Ja sam svoj cilj ostvario (došao Platinum), te sada neću opet jedno duže vrijeme igrati.

to svi u teamu misle

#Mikki kaže...

POMOC

probaj ugasit antivirus pa pokrenuti

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
win4crazzy kaže...
Baldurion kaže...

to svi u teamu misle

Jedno je kad se neko trudi i umre/napravi grešku (to je ok), a drugo je kad nemaju pojma što rade i umiru bezveze. Ne kažem ni da sam ja savršen, ali makar se uvijek trudim i uvijek pokušavam igrati na objective i tek onda killove ako nije moguće do killa doći itd. Uglavnom dosta manje grešaka radim nego što sam prije radio. Prosjek smrti u 20 gameova mi je bio 4.8 smrti po gameu što smatram dosta solidnim tako da samo to govori da uglavnom nije do mene. Jednostavno mrzim kad se trudim i onda mi to sjebu jedan-dva idiota. Uglavnom, ja sam odustao od ove igre. Svoj cilj sam ostvario i ja sam zadovoljan  Mislim da sam mogao i do diamonda doći, ali stvarno nemam živaca više.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2016 1:12 (Baldurion).
15 godina
League of Legends

Traže se 2 LoL cosplayera sa svojim kostimima za vrijeme Ultra Europe festivala u Splitu, sa pokrivenim troškovima smještaja i upadom na sami festival!

Javite se meni ovdje u PP ili u inbox stranice za više informacija.

EUNE: Ferritin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

Traže se 2 LoL cosplayera sa svojim kostimima za vrijeme Ultra Europe festivala u Splitu, sa pokrivenim troškovima smještaja i upadom na sami festival!

Javite se meni ovdje u PP ili u inbox stranice za više informacija.

Mogu ja cosplayat Pool Party Gravesa, imam pusku i Šorc 

This troubled world, this peaceful world. Beneath the sky, its all the same. Its only Earth.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice