Slusaj, moze letit. Sta oces jos, da je i koristan? Meni osobno pari dosadnjikav, baza je, al ulti mu je najdosadniji ikad.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma ako oces da letis pickaj lee sina, lete pare leti sin. Ovaj zmaj nije toliko los, ima stun i disengage ulti za nekog ko na njeg skoci a dmg mu nije toliko los da je useless šizo. A vidi se da je neki early game smecar ionako jer je cijela poenta tog E da pravis neke playeve na drugim laneovima tijekom early/mid gamea.
Edit: Ayy lmao
Nikako se odlucit koga kupit pa ako moze pomoc, znam da nisu isti roles ali et malo glasanja da se odlucim :D
4 | Illaoi |
---|---|
4 | Jhin |
6 | Kha"zix |
4 | Trundle |
4 | Renekton |
Ma ako oces da letis pickaj lee sina, lete pare leti sin. Ovaj zmaj nije toliko los, ima stun i disengage ulti za nekog ko na njeg skoci a dmg mu nije toliko los da je useless šizo. A vidi se da je neki early game smecar ionako jer je cijela poenta tog E da pravis neke playeve na drugim laneovima tijekom early/mid gamea.
Edit: Ayy lmao
Stun je dobar za ofenzivu ali ak te uhvate bez ultija sto je onak vecina gejma pojeo si ga zato jer ima delay neki mutavi. Na kraju se desi da ih gledas kako te ubijaju jer passiv ne radi dmg, q ih ne pogodi zbog glupog delaya a utly si prisiljen koristit za svaki disengage, smjesno.
Treća sezona SEEC turnira je pred vratima i donosi najveće nagrade do sada.
3500€ je ukupni fond nagrada, a naše kvalifikacije su otvorene samo za igrače iz Adria regije, gdje će dva tima proći dalje u grupnu fazu.
Prvi kvalifikacijski krug se igra već u ovu subotu, a u slijedeći tjedan drugi i zadnji krug.
Prijave su potpuno besplatne, a sve detalje potražite ovdje: news
Kako da nagovorim team mate da dođu na Discord dok igramo?
Dam direktan invite svaki put u pick/ban fazi, ali nitko nikad ne dođe. Jednom je došao neki dečko, ali bio je premlad pa se nisam osjećao ugodno i leavao sam game.
Kako da nagovorim team mate da dođu na Discord dok igramo?
Dam direktan invite svaki put u pick/ban fazi, ali nitko nikad ne dođe. Jednom je došao neki dečko, ali bio je premlad pa se nisam osjećao ugodno i leavao sam game.
ne očekuj od random kretena da će koristiti voice
Dane je tezak
Ma hajro ja volim kad ti mene nosiš, pogotovo do kreveta
Je li moguće naći meč u ovoj igri?
Dva sata tražim i svaki put netko ne locka heroja ili ne prihvati.
postoji li ikakva mogucnost slanja 1kn na paysafe acc jer mi fali 10 lipa za kupnju 10e(RP)
postoji li ikakva mogucnost slanja 1kn na paysafe acc jer mi fali 10 lipa za kupnju 10e(RP)
El se nemre spojit par pejsejfa ak ti fali?
El se nemre spojit par pejsejfa ak ti fali?
nerazumijem kako mislis?
Pozz ekipa , skupia sam 4800ip i nikako se odlucit koga kupit a obojica mi pare zabavni i dobri u pitanju su volibear i nautilitus ? Stime da ako kupim volibeara moci cu kupiti i captain volibear skin jer imam dovoljno essenca za njega?
Uglavnom bih igrao top a mogu i supp
0 | Volibear(Captain Volibear) |
---|---|
5 | Nautilitus |
Pozz ekipa , skupia sam 4800ip i nikako se odlucit koga kupit a obojica mi pare zabavni i dobri u pitanju su volibear i nautilitus ? Stime da ako kupim volibeara moci cu kupiti i captain volibear skin jer imam dovoljno essenca za njega?
Uglavnom bih igrao top a mogu i supp
Koliko ja znam ne mogu se ni usporediti.
Nautilus>Voli

Jucer, game od 58 minuta, Teemo nijedan kill. Jeli moguće?
Kill it before it grew.
Samo 6 godina mi je trebalo. gg
Čestitam! Jedan od brojnih primjera koji pokazuje da je većinu stvari u životu moguće ostvariti kada se dovoljno za to potrudiš
Hoce tko igrat premade? Trenutno G3 ali idem prema Plat :)
Tražim igrače za ranked tim,silver divizija ili duo po mogućnosti ADC, PM
Mjenjam acc za bilo sta da nije vezano uz lol, bilo sta je moguce razmjeniti online ponudite, samo se zelim rijesit acc-a. EUNE server.
Burek i vozi. Ak si v okolici ZG-a još dobiš bureka z umakom od češnjaka.
Mjenjam acc za bilo sta da nije vezano uz lol, bilo sta je moguce razmjeniti online ponudite, samo se zelim rijesit acc-a. EUNE server.
Burek i vozi. Ak si v okolici ZG-a još dobiš bureka z umakom od češnjaka.
Iskreno rado bih.
Pozz...dali mozda hoces acc na combat arms? Veliki rank je
Nudim ti znanje da je taj acc potpuno bezvrijedan unatoč tisućama sati koje si utrošio u njega.
PM mi lozinku.
Može mi ko poslati da si slozim najbolje masterije za sve roleve razlicith vrsta jer si ih uvijek izmjesam sve