League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.466.759
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
glikoprotein kaže...
pandza94 kaže...

Išlo je:

(Max ELO+Current Elo) /2=S3 Elo

Nebude tako i ove sezone? Ako si current na max elu samo ostaneš i čekaš IV.sezonu{#}.

Ako ne igraš ranked 3 tjedna MMR ti pocne padati.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
12 godina
League Of Legends

Ma daj do*izdia mi je ovaj summer split,stalno isti champovi,isti banovi,vec su razvili nekakvu LCS META-u.Dosadno mi je stalno gledaT J4,Zac,Nunu junglers,ili jayce,TF mid.Pa kennen,elise,ryze top....Sta nedodje neki tim koji ima muda i pokaze kako se igraju champovi koje niko neigra,svi su ovi vec do*izdili sa njihovon META-on

EDIT:Ma zamisli to,opet thresh,sona,cait,varus,zac,oriannakennen......Taj summer split i LCS se vrte oko 30 champova a to je skroz bezveze,i ako se ovako nastavi neznam kome ce se to dat gledat vise...

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 22:42 (Bartaul).
Moj PC  
4 4 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Koji vrag haha, kupio elise jučer, i još nisam uspio igrat jungle s njom zbog talenta koji konstanto instalockaju udyra (zbog skina -.-) i ovaj put odem support Elise sa Kogom.

Doslovno smo unišitili vanye&leonu i izbije prvi teamfight, mene dc-a i izbaci iz clienta, reconnectam se brzo, i mogu igrat novi game, koda ovog nije bilo, nema ga u match history, nemam nikog na chatu pod recently played :D a tak mi dobro išlo {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ja nisam mogao vjerovat kako je gambit dobar game odigro i evo sad gledam kako će tsm završit oće konačno vratit staru slavu ili throw 

0 0 hvala 0
12 godina
intel97 kaže...

ja nisam mogao vjerovat kako je gambit dobar game odigro i evo sad gledam kako će tsm završit oće konačno vratit staru slavu ili throw 

Ma Alex je snowballao cijeli game,bia je odlican mec ali GMB ih je satra u goldu i to je prevagnulo.Alex je zavrsia sa 800+ AP-a

15 godina
neaktivan
Bartaul kaže...
intel97 kaže...

Ma Alex je snowballao cijeli game,bia je odlican mec ali GMB ih je satra u goldu i to je prevagnulo.Alex je zavrsia sa 800+ AP-a

to je meni uvijek kod gambita bilo inpresivno čak i kad su gubili u towerima i killovima bili jednaki u goldu ono super su tim 

15 godina
neaktivan
intel97 kaže...

C9 ih je razderao.

Edit: NIP je razderao i ATN u 32 minute.

'I od vlastite sjenke, on poćeo je bježati' Mel
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 23:13 (Aliser).
12 godina
League Of Legends
NiP=gg wp,ma daj ona ahri u midu nije niti jedan charm pogodila,bjergsen je na kraju vodia za 100 cs-a,alternate me razocarao,nisu nikakve zanimljive akcije izveli.Svaka cast bjergsenu,100% je jedan od najbljih midova uz oce-a,alexa,froggena.Zbog tih midova su ovi timovi tako dobro organizirani.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Bartaul kaže...
Svaka cast bjergsenu,100% je jedan od najbljih midova uz oce-a,alexa,froggena.Zbog tih midova su ovi timovi tako dobro organizirani.

Please, navedeš ocelotea, a zaboraviš Pekea Kappa.

Realno, ocelote je najgori mid u LCS-u, al' što ćeš, retardiran community voli njegov stream pa ima velik fanbase što postaje SK fanbase.

15 godina
neaktivan
Bartaul kaže...
NiP=gg wp,ma daj ona ahri u midu nije niti jedan charm pogodila,bjergsen je na kraju vodia za 100 cs-a,alternate me razocarao,nisu nikakve zanimljive akcije izveli.Svaka cast bjergsenu,100% je jedan od najbljih midova uz oce-a,alexa,froggena.Zbog tih midova su ovi timovi tako dobro organizirani.

Zadnja tri matcha je NiP doslovce razderao. Kada pogledaš rezultate, svaki protivnički tim je imao tek 1-2 killa protiv njih.

Zasigurno možemo reći da postaju jedan od najboljih timova u evropi (7-1 su otkako su uradili roster change)

Keops kaže...
Bartaul kaže...
Svaka cast bjergsenu,100% je jedan od najbljih midova uz oce-a,alexa,froggena.Zbog tih midova su ovi timovi tako dobro organizirani.

Please, navedeš ocelotea, a zaboraviš Pekea Kappa.

Realno, ocelote je najgori mid u LCS-u, al' što ćeš, retardiran community voli njegov stream pa ima velik fanbase što postaje SK fanbase.

Ocelote je definitivno među slabijim miderima u LCS-u. Bjergsen, Froggen, Alex Ich, Czaru, xPeke, Forellenlord itd. su mnogo bolji od njega 
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 23:22 (Aliser).
14 godina
League Of Legends

Pozz dečki, okupljate li se ikad za neke gejmove?

http://www.lolking.net/summoner/euw/6693

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stryder kaže...

Ispod platinuma ne, tako da.. Drugi put..

Zezam se, nekad nedjeljom navecer, al tesko se skupimo pa se ceka 5 godina, ja sam igra 2 put do sad, bude kul.

LoL acc THCJoshi
15 godina
Stryder kaže...

Skupljali smo se dok nije pocelo ljeto, skupljat cemo se kad zavrsi ljeto..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
12 godina
neaktivan
Moj PC  
7 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

How to win the impossible - xpeke style {#}

EUW: MushRoomD
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jao mene... Poslo sam riotu ticket i odg mi za 1 dan. I onda su mi opet odg znaci ona dvoja pitanja sam odg o acc-u ... I sad cekam 5 dana vec o.O 

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
13 godina
neaktivan
Bartaul kaže...

Ma daj do*izdia mi je ovaj summer split,stalno isti champovi,isti banovi,vec su razvili nekakvu LCS META-u.Dosadno mi je stalno gledaT J4,Zac,Nunu junglers,ili jayce,TF mid.Pa kennen,elise,ryze top....Sta nedodje neki tim koji ima muda i pokaze kako se igraju champovi koje niko neigra,svi su ovi vec do*izdili sa njihovon META-on

EDIT:Ma zamisli to,opet thresh,sona,cait,varus,zac,oriannakennen......Taj summer split i LCS se vrte oko 30 champova a to je skroz bezveze,i ako se ovako nastavi neznam kome ce se to dat gledat vise...

Mislin da je to najviše radi team fightova. Ako pogledaš malo sve ove champione koje si naveo, velika većina ima jako puno AoE crowd controla. Recimo, Zac, J4, Sona, Thresh, Nunu, Kennen itd. Recimo u lane fazi, kad bi neko uzeo Jaxa ili Tryndamerea možda bi dobija lane ali u teamfightu nemože ništa, pogotovo ako oni drugi tim ima neki AoE stun, tipa Sona ult, Kennen ult, Varus ult. Bar ja mislim da je to zbog toga, možda se i varam, neznam. Inače, i ja bi tija vidit malo neke druge champione u laneovima da bude možda malo zanimljivije.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Uzeo sebi SG Udyra,nadao se premium osjećaju kao kod PF Ezreala,ali nope.
Razočarao me,jer kod Ez-a imaš onaj glas na početku gamea,i kada prvi put levelaš spellove,

također Ez-ov model izgleda puno bolje.
Ikonice su fora,no nije to vrijedno statusa Ultimate skina,barem po meni 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 12:16 (pandza94).
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jadan.

LoL acc THCJoshi
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 13:19 (Jonja).
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Razočarao me,jer kod Ez-a imaš onaj glas na početku gamea,i kada prvi put levelaš spellove,

Trebao si gifati hajri :D

13 godina
BannedOnThisForum kaže...

How to win the impossible - xpeke style {#}

lepo lepo sine moj :)

15 godina
Aliser kaže...
pandza94 kaže...

Yes, GIVE IT TO ME http://abload.de/img/gif240zjs94.gif

Life- Amazing graphics,shit gameplay|RIP Ryan Davis
12 godina
League Of Legends

Zaboravia san xpeke stavit :| Dobro oce nije najbolji,ljudi vole njegov stream jer mos nesto i naucit.Meni osobno 2 najbolja bjergsen i froggen.I nije game unwinnable ako cili tim nema neki teamfight potential,msm dosadno je stalno gledat iste champove.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Aliser kaže...
pandza94 kaže...

Yes, GIVE IT TO ME http://abload.de/img/gif240zjs94.gif

nisan zna da je cili forum pocea odjedanput mainat udyra {#}

EU West: slimyyy
15 godina
Anzulolz kaže...
hari85 kaže...
Aliser kaže...
pandza94 kaže...

nisan zna da je cili forum pocea odjedanput mainat udyra {#}

Mainam ja svakog heroja, svi su oni moja braca/sestre {#}

Life- Amazing graphics,shit gameplay|RIP Ryan Davis
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako je ova Fiora OP u bronze to nije normalno. Padne mi mrak na oči kad vidin da je neko nju odabra, niko ne zna counterati i svi je samo nafidaju tako da joj je dovoljno pritisnut ulti za triple ili quadru. Evo zadnje dvi partije isto takav scenarij. U jednoj imala Fiora 26-5 a u drugoj 22-5. Nevjerojatno.{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozdrav

Poceo sam igrati Lol prije malo vise od tjedan dana, vec imam preko 30h, ali sam stalno igrao sa frendom koji ima preko 1200h (1000pobijeda), tako da mi je on objasnio. Ipak, ima li neki tutorijal koji bi mi pomogao da unaprijedim svoje vještine?

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Bruno Matejcic kaže...

Pozdrav

Poceo sam igrati Lol prije malo vise od tjedan dana, vec imam preko 30h, ali sam stalno igrao sa frendom koji ima preko 1200h (1000pobijeda), tako da mi je on objasnio. Ipak, ima li neki tutorijal koji bi mi pomogao da unaprijedim svoje vještine?

Ima naravno, zove se Normal Games.

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
15 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Kako je ova Fiora OP u bronze to nije normalno. Padne mi mrak na oči kad vidin da je neko nju odabra, niko ne zna counterati i svi je samo nafidaju tako da joj je dovoljno pritisnut ulti za triple ili quadru. Evo zadnje dvi partije isto takav scenarij. U jednoj imala Fiora 26-5 a u drugoj 22-5. Nevjerojatno.{#}

Izgleda da nikada nisi vidio dobru Akali ili Kassadina u bronzi :D

15 godina
neaktivan
Aliser kaže...
Winchester01 kaže...

Izgleda da nikada nisi vidio dobru Akali ili Kassadina u bronzi :D

ja nisam

ali u svojem timu 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice