League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.453.567
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
BannedOnThisForum kaže...
Keiichi kaže...
Lawl srsly da netko to radi xD nisam jos cuo za to haha ja s legama picik tj oni mi pomazu posto su neki vec ismurfalo 10komada :D

Hahahaha koja je to legenda PLord xD gledao sam nedavno na jubitou kad su mu donirali 300-1000$ lik plakao na strimu hahah onda poslje tog govorio kako poslje male nuzde triba oprat jaja hahahaha

Phantomlord je legenda. Jest da se njegov stream svodi na kreveljenje i vrištanje u mikrofon uz neslane šale. Ali nekako uvijek bude smiješan, ma koliko god to glupo bilo {#} A da, što se tiče tih referrala i plaćanja, to tu u Bosni ovi glupani rade. Čak imaju i po onim cd shopovima da odu i uz proviziju kupe RP, umjesto da paypalom plate 10 eura recimo za RP, oni daju 15 eura... Začudio bi se ti kakvih ovdje glupana ima {#}

sta reci nego bosanac {#}

jk, i sam sam podrijetlom iz bosne

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Pa nije to ni lose, ja npr. neam karticu niti paypal, mobile paymant za hrvatsku nemaju, paysafecard jos ne prihvacaju itd..

jel zna neko gdje se to moze u HR/Ri  kupit na taj nacin ? :D

Vjeruj mi, to ti se isplati samo ako ćeš onetime uzimati...

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
13 godina
neaktivan
guls kaže...

Evo, cp s njihove fb stranice:

"Ocelote: Froggen, Alex Ich i ja smo najbolji u mid laneu!

Što vi mislite? Volite li Ocea?"

morate svatit da neko tipa froggen ili nyjacky ne igraju agresivnu igru da dobiju taj lane nego igraju pasivno i cekaju objektive , ti igraci su vise usredotoceni na teamfightove dok neko tipa scarra , xpeke reka bi da je teze protiv njih laneat nego protiv drugih , imate izjavu od bjergsen-a kad su ga pitali ko van je bia najtezi protivnik on je odgovoria xpeke , a igra je protiv skoro svih mid lanera tako da ne znaci samo zbog toga sta je team jedan od najboljih u trenutku da je i AP carry jedan od najboljih , uvik je teze igrat protiv ap assassina na midu nego nekih pasivnih tipa orianna , karthus i slicno

Hazar@ ne vidin bas logicnost te izjave od njega kad u zadnje vrime igra vecinon assassine  

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 14:07 (Anzulolz).
14 godina
Anzulolz kaže...
guls kaže...

morate svatit da neko tipa froggen ili nyjacky ne igraju agresivnu igru da dobiju taj lane nego igraju pasivno i cekaju objektive , ti igraci su vise usredotoceni na teamfightove dok neko tipa scarra , xpeke reka bi da je teze protiv njih laneat nego protiv drugih , imate izjavu od bjergsen-a kad su ga pitali ko van je bia najtezi protivnik on je odgovoria xpeke , a igra je protiv skoro svih mid lanera tako da ne znaci samo zbog toga sta je team jedan od najboljih u trenutku da je i AP carry jedan od najboljih , uvik je teze igrat protiv ap assassina na midu nego nekih pasivnih tipa orianna , karthus i slicno

Jel nije scarra poznatiji kao pasivniji laner, mislim da je i sam to rekao...

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 13:55 (Hazar).
12 godina
neaktivan
Nije baš pasivan.....bar kad igra dianu......šta je radio sad ova dva zadnja gamea sa njom to nije normalno. Q-ulta na njihovog carrya, skine mu pola hp-a i kad ga ovi krenu focusat zato jer je balls deep samo upali zhonyu...Predobro igra
14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Haha well Tkale pazi se da ne bi bananka dobija :D mislim da je tu vec bio netko ko je radio preko 20+ pa je blagoreceno ispusija :D

meni fali jos 5 smurfova do 975rpa a to postepeno sibam da ne ispadnem sumnjiv haha

Meni su smiješni oni koji plaćaju nekome da im smurfa te accounte da dobiju RP. Nema veze što su oni mogli jednostavno kupiti taj RP xD

Pa kolko ste mi rekli samo za 10 se dobije rp pa je meaningless da se placa xD

A i nece me banat jer sam donoriao... barem ja tak mislim.

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 19:45 (Tkalle).
12 godina
neaktivan
League Of Legends

evo vam za elo hell

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 20:22 (NinjEEEk).

17 0 hvala 0
12 godina
protjeran
NinjEEEk kaže...

evo vam za elo hell

predobar je frajer hahaha

16 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

evo vam za elo hell

Diretkno i precizno objašnjeno zašto ste u određenoj ligi/diviziji :D , svava čast liku.

lol [eu]east: Xz0mbieX
15 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
guls kaže...

Hazar@ ne vidin bas logicnost te izjave od njega kad u zadnje vrime igra vecinon assassine  

Po meni je Reginald najjaci mid, igra pasivno i agresivno kad treba, nikad ga nisam vidio da je izgubio lane, nikad ne ragea,uvijek carrija ove botove u TSMu. a cak je i sam rekao jednom da je on najbolji mid na svijetu pa je istina... tako da se ne prepirete vise ko je najjaci mid mislim da to svi vec znamo da je to Reginald :) Ipak on razbija midove kao sto su Froggen,AlexIch,Nyjacky i Oce kad mu padne na pamet ^^

15 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

evo vam za elo hell

Super mi je kako u svaki video inkorporira svoju mržnju prema Fiori xD

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
15 godina
League Of Legends

BLAZE THE HEATHEN , HE DOESNT BELIEVE IN HELL. THOU SHALL FEEL THE WRATH OF THE ELO GOD TEEMO.

@Karikuri tl:dr, upvoted cause i like your one punch man avatar ^^

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 21:31 (hari85).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

@Karikuri tl:dr, upvoted cause i like your one punch man avatar ^^

12 godina
neaktivan
Evo TSM pobijedio CLG. Baš mi je drago. Samo zbog Doublelifta i onog njegovog trash talka na twitteru ne volim CLG (malo glupo, znam al jbg). Ugl. CLG jako loš, a TSM odličan.
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Regi nije medju top 3 mid lanera,ne znam što si točno gledao ali on mehanički nije ni sjena alexichu,froggenu,tpatoyz.Nekad davno season 1 je bio zvijezda ali sada po meni mozda nije ni u top 5 mid .

EUNE:ljub1ss1mo :)

6 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

dal bas? O_o

16 godina
neaktivan
SsjBoku kaže...
Evo TSM pobijedio CLG. Baš mi je drago. Samo zbog Doublelifta i onog njegovog trash talka na twitteru ne volim CLG (malo glupo, znam al jbg). Ugl. CLG jako loš, a TSM odličan.

Da je aphroliftu drugačija kompozicija tima bili bi mnogo bolji. saint i link qrcu ne valjaju.

15 godina

Da je aphroliftu drugačija kompozicija tima bili bi mnogo bolji. saint i link qrcu ne valjaju.

Jel sam ja nes propustil il?

Da se nadovezem, da je "i'm benching good players cause i can't hit ultGG" bio imalo pametan i povuko se iz prve momcadi i ostavio Jijija, SVa i Voya + Dlift, Chauster/Aphro CLG bi bio nezaustavljiv..

Ovo sad je zalosno..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
12 godina
neaktivan
ljub1ss1mo kaže...

Regi nije medju top 3 mid lanera,ne znam što si točno gledao ali on mehanički nije ni sjena alexichu,froggenu,tpatoyz.Nekad davno season 1 je bio zvijezda ali sada po meni mozda nije ni u top 5 mid .

dont feed the troll...

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
15 godina
neaktivan
Mislim da se ne ovaj post možemo samo svi lagano nasmijati. Neću ništa pretjerano govoriti ali vidiš i sam po TU i TD šta korisnici Bug foruma misle.
'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
15 godina
neaktivan
Aliser kaže...
Mislim da se ne ovaj post možemo samo svi lagano nasmijati. Neću ništa pretjerano govoriti ali vidiš i sam po TU i TD šta korisnici Bug foruma misle.

yeah bro, u pravu si malo sam se zeznuo... Regi je #2 al zato je oce #1 for sure =D

15 godina
neaktivan
Po meni ima mnogo boljih mid lanera i od reginalda i od ocelota. Neću sada iznositi svoje mišljenje i pričati ko je bolji a ko nije jer uvijek dođe do svađe.
'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
12 godina
neaktivan
Aliser kaže...
Po meni ima mnogo boljih mid lanera i od reginalda i od ocelota. Neću sada iznositi svoje mišljenje i pričati ko je bolji a ko nije jer uvijek dođe do svađe.

poprilicno sam siguran da govori sarkasticno ako ne onda lol.

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ma kakve svađe, nisam ti ja klinjo od 10 god :D ajde,reci mi tko je najbolji ;)

0 6 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

ajmo dosta o glupostima, jeste vidjeli ovo:

4 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Jel sam ja nes propustil il?

Da se nadovezem, da je "i'm benching good players cause i can't hit ultGG" bio imalo pametan i povuko se iz prve momcadi i ostavio Jijija, SVa i Voya + Dlift, Chauster/Aphro CLG bi bio nezaustavljiv..

Ovo sad je zalosno..

Onog hotshota treba nogom nabiti iz CLG-a. Tako je to s osnivačima, iako goreg topa od njega nisam vidio, on mora biti u timu. Nek se uozbilji ili nek ide u penziju.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jebe* ti taj elo hell philosofy, kad mi danas na rankedu eune gold, last pick uzme teema i ode 2 top lane. Pushaju nas kod inhibitora, on lijepo farma, boli ga kifla.

Ah da mi je ući u takav mozak, kakav je osjećaj biti glup?{#}

Anyways sad mi je dodge lista: teemo top first pick, nidalee suport, pantheon top first pick

Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Pomirite se s činjenicom da elo hell ne postoji, rečeno već 9001 puta, potvrđeno preko 10k puta. Kao što bi tip u videu rekao: "Deal with it, you're bad".

Ja sam na silver 1 (malo mi fali za gold V) i otvoreno kažem da ne zaslužujem više od toga.

Moj PC  
8 3 hvala 2
12 godina
neaktivan

Pomirite se s činjenicom da elo hell ne postoji, rečeno već 9001 puta, potvrđeno preko 10k puta. Kao što bi tip u videu rekao: "Deal with it, you're bad".

Ja sam na silver 1 (malo mi fali za gold V) i otvoreno kažem da ne zaslužujem više od toga.

upravo to... je istina je nemozes dobit svaki game, neke gameove je nemoguce dobit al ako si ti stvarno dobar i zasluzujes vise dobivat ces 70-80% vise gameova i s vremenom ce se dizati...

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nisam rekao da elo hell ne postoji, nego uvijek se nadje koji retard, neki dan 10 partija, u svima sam uživao, kad sam i gubio isto, jednostavno ljudi milina, osjećaj poput nekog competetive gamea.

A vaama svima, trollovi su svugdje, pa i u diamondu,platu,goldu, jednostavno takav je community, no to je cijena f2p.

Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice