League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.453.567
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
BannedOnThisForum kaže...
win4crazzy kaže...

eo nakon 3h zaj*ancije uspio sam uploadati pentu

stavite kvalitetu na 720p jer se ovako slabo vidi

Ma nisi bio nafidan {#} Ala si imao sreće {#} Sve u svemu, gj {#}

a jbg, sta da ti kazem, kolike srece moras imati da dobijes pentu a da nisi nafeedan,

ugl da imo sam srece, nidalee me pogodila i ostalo mi 40 hp, a prije toga me hecarim lovio i isto sam imao 100-150 hp

a umro sam kad sam vidio da sam caitlyn oneshooto {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 0:29 (win4crazzy).
15 godina
League Of Legends

Scrub CLG LOL , da smo mi bug forumasi skupili team bolje bi proslo ....

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ne pamtim kada su lošije igrali. Ono je stvarno bilo...ne znam, nemam riječi jednostavno, lol.
'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
13 godina
Aliser kaže...

Penta kill za WildTurtle. GG.

(Ako iko ovdje više i prati LCS osim mene, prestao sam i pisati o tome jer vidim da nikoga i ne zanima toliko)

Video pente:

Slobodno stavljaj, mene uvijek zanima...inače, kada igra GG vs. SK ? taj meč me masu zanima...

14 godina
X-Plosiv kaže...
Aliser kaže...

Penta kill za WildTurtle. GG.

(Ako iko ovdje više i prati LCS osim mene, prestao sam i pisati o tome jer vidim da nikoga i ne zanima toliko)

Video pente:

Slobodno stavljaj, mene uvijek zanima...inače, kada igra GG vs. SK ? taj meč me masu zanima...

Subota u 20:00 sati 

Your love makes me strong, your hate makes me unstoppable.
12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

good guy nunu xD

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
17 godina
neaktivan
@xplosiv
Zas te zanima xD pa GG ce roflstompat SK na zalost xD
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
13 godina
Keiichi kaže...
@xplosiv
Zas te zanima xD pa GG ce roflstompat SK na zalost xD

Baš mi se gleda taj match...ako propustim zbog cure, di mogu pogledait kada dođem doma :D

17 godina
neaktivan
Vecinom Sk vs GG bude onesided match di SK bude rejpan kao da su zadnji njubovi haha nije mi ni fun to watch :( protiv ostalih timova aj jos pomozi boze xD

ehhh ak propustis ostavi curu hahah :D mislim da mozes na LCS stranici kada kliknes na match koji hoces s rezultatima i to ima i "Watch Match" button ako se ne varam... ak da nek netko pukne link jer ja neam blage :)
13 godina

Hehe baš je neki dan Oce rekao kako je on najbolji mider na svijetu :) Sad ima šansu pokazati se.

Fuck me I'm famous.
17 godina
neaktivan
Da ga nisi krivo razumio? :D po fejsu je nedavno pisao citiram "rapidstar and alex ich are far ahead of me in mid right now. Gotta learn from them to be top3 mid world again."
13 godina
League Of Legends

Ja prenio info sa league of balkans, isto su pisali po fejsu kako je oce rekao za sebe da je najbolji mid na svijetu uz alexa i još nekoga, ne sjećam se točno... ako oni lažu, onda i ja lažem.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Oce to nebi rekel jer ga ova 2 gore navedena rape-aju svaki put dok igraju...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
13 godina

Evo, cp s njihove fb stranice:

"Ocelote: Froggen, Alex Ich i ja smo najbolji u mid laneu!

Što vi mislite? Volite li Ocea?"

Fuck me I'm famous.
17 godina
neaktivan
Dunno mozda i je rekao :) ali ovo sto sam kopirao je staro mozda 2tjedna :) mozda mu se ponovo podigao ego za taku izjavu xD dok ga opet netko ne siluje analno u gaymu haha
12 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Da ga nisi krivo razumio? :D po fejsu je nedavno pisao citiram "rapidstar and alex ich are far ahead of me in mid right now. Gotta learn from them to be top3 mid world again."

Misliš ''Rapidstar and Alex Ich and Ambition and Toyz and Nyjacky and Froggen and xPeke and Reginald and Scarra and Mandatorycloud and Misaya and Shushei and Bjergsen and LiNk are far ahead of me in mid right now.!?!?! Gotta learn from them to be top20 mid world again.'' 

HUEHUEHUE

13 godina
Keiichi kaže...

Gledao sam interview, zanimljiv interview moram reći

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HW2w2sq803c

Ako ideš da ti pokaže više infoa, onda imaš po pitanjima pa ako te zanimaju pojedinačno pitanja...

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 10:28 (X-Plosiv).
17 godina
neaktivan
@guls
Well oce mi je definitivno najdrazi mid laner :) ali daleko je od najboljeg mid lanera :)

Thanks for teh link btw :)
14 godina
neaktivan

Ovako.

Danas sam napravio zadnje referala (20-og) 4x exp boost sam dobio odma a el ce mi doc 975 rp-a?

I el se uopce dobiva za svaki 10-eti referal 975 rp-a?

17 godina
neaktivan
Zar nije 10 referala za 975RPa :O
14 godina
neaktivan

Pa da.... al el se dobiva za svaki 10-eti? (20-eti , 30-eti.40-eti.....)

16 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...
win4crazzy kaže...

good guy nunu xD

Uvijek me podsjeti na ovo...

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
16 godina
Tkalle kaže...

Pa da.... al el se dobiva za svaki 10-eti? (20-eti , 30-eti.40-eti.....)

nope

14 godina
neaktivan

Mater im je*em... Nikaj onda bum moram donirat za headhunter nida :S

13 godina
Tkalle kaže...

Mater im je*em... Nikaj onda bum moram donirat za headhunter nida :S

Dobar skin, uzeo sam si ga...

17 godina
neaktivan
Haha well Tkale pazi se da ne bi bananka dobija :D mislim da je tu vec bio netko ko je radio preko 20+ pa je blagoreceno ispusija :D

meni fali jos 5 smurfova do 975rpa a to postepeno sibam da ne ispadnem sumnjiv haha
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Haha well Tkale pazi se da ne bi bananka dobija :D mislim da je tu vec bio netko ko je radio preko 20+ pa je blagoreceno ispusija :D

meni fali jos 5 smurfova do 975rpa a to postepeno sibam da ne ispadnem sumnjiv haha

Meni su smiješni oni koji plaćaju nekome da im smurfa te accounte da dobiju RP. Nema veze što su oni mogli jednostavno kupiti taj RP xD

17 godina
neaktivan
Lawl srsly da netko to radi xD nisam jos cuo za to haha ja s legama picik tj oni mi pomazu posto su neki vec ismurfalo 10komada :D

Hahahaha koja je to legenda PLord xD gledao sam nedavno na jubitou kad su mu donirali 300-1000$ lik plakao na strimu hahah onda poslje tog govorio kako poslje male nuzde triba oprat jaja hahahaha
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Lawl srsly da netko to radi xD nisam jos cuo za to haha ja s legama picik tj oni mi pomazu posto su neki vec ismurfalo 10komada :D

Hahahaha koja je to legenda PLord xD gledao sam nedavno na jubitou kad su mu donirali 300-1000$ lik plakao na strimu hahah onda poslje tog govorio kako poslje male nuzde triba oprat jaja hahahaha

Phantomlord je legenda. Jest da se njegov stream svodi na kreveljenje i vrištanje u mikrofon uz neslane šale. Ali nekako uvijek bude smiješan, ma koliko god to glupo bilo {#} A da, što se tiče tih referrala i plaćanja, to tu u Bosni ovi glupani rade. Čak imaju i po onim cd shopovima da odu i uz proviziju kupe RP, umjesto da paypalom plate 10 eura recimo za RP, oni daju 15 eura... Začudio bi se ti kakvih ovdje glupana ima {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 13:03 (BannedOnThisForum).
14 godina
BannedOnThisForum kaže...
Keiichi kaže...

Phantomlord je legenda. Jest da se njegov stream svodi na kreveljenje i vrištanje u mikrofon uz neslane šale. Ali nekako uvijek bude smiješan, ma koliko god to glupo bilo {#} A da, što se tiče tih referrala i plaćanja, to tu u Bosni ovi glupani rade. Čak imaju i po onim cd shopovima da odu i uz proviziju kupe RP, umjesto da paypalom plate 10 eura recimo za RP, oni daju 15 eura... Začudio bi se ti kakvih ovdje glupana ima {#}

Pa nije to ni lose, ja npr. neam karticu niti paypal, mobile paymant za hrvatsku nemaju, paysafecard jos ne prihvacaju itd..

jel zna neko gdje se to moze u HR/Ri  kupit na taj nacin ? :D

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice