League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.449.469
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Toddili kaže...

što s tim {#} ?

15 godina
League Of Legends

Pa nije to nista posebno s obzirom na elo ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
razorst3 kaže...
Toddili kaže...

što s tim {#} ?

nemoj ti njih slusat neznan sta in je {#} ja san ljubomoran {#}

EU West: slimyyy
15 godina
Anzulolz kaže...
razorst3 kaže...
Toddili kaže...

što s tim {#} ?

nemoj ti njih slusat neznan sta in je {#} ja san ljubomoran {#}

15 godina
neaktivan
League Of Legends
Sto je bilo s onim boostovima od golden joystika? Nesjecam se da sam dobio ikakve boostove
AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bera kaže...
Sto je bilo s onim boostovima od golden joystika? Nesjecam se da sam dobio ikakve boostove

Pa tek 26-og oktobra se objavljuju pobjednici.

15 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

nasus bloodthirster+chalice of harmony,teeme sa stingerima,jungleri koji imaju prejak aoe spell a ipak koriste wriggle lentern,mid bez warda,top IKADA bez warda (vrlo rijetko da top sebi kupi ward) 

svijetli primjer da sve sto si napisao samo je djelimicno istina je haris.odigrao sam preko 100 gejmova sa njim,da niti u JEDNOM,al fkt JEDNOM gejmu taj momak nije izgubio svoj lejn,a ipak jedva je presao granici od 2000 elo.takodjer i slimy koji se jako trudi odigrati ulogu,i u 90% slucajeva je dobro odigra.enterteiner,momak kojeg volim suportat,malo je reci da zajedno pobijedimo lejn,mi ga bukvalno devastiramo,a ipak ne pobjedimo svaki put,jer jednu partiju dobijem one "omg lagam,al to mogu ispravit ako budem tower divo", "omg pobjegao mi je pas iz zatvorenog stana,must go afk", "omg nisam nahranila bebu 4 sata,a pocela sam partiju,pa cu u pola otici nekih 10 minuta da nahranim dijete", "omg 3 minuta,jungler nije genkao,report pls", "omg poceo sam partiju,ali moram ici za 10 minuta,pa moramo pobjedit za 10 min", "omg svaki se champion moze odigrati ad"

btw skype svaki dan u lolu ubije stotine igraca....

Aha, a to se nikad ne događa protivnickoj ekipi?

Uvijek je samo u tvojoj ekipi?

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo baš sam sad odigrao 3v3. Preporučam svima, nemojte igrati 3v3 normalle, nikada.. Kakvi debili ja ne vjerujem

Maloprije igram s Hecarimom 1/10 u prve 4 minute, ide na red buff, skoro ga ubije i flasha se. Turret dive-a i faila ultu. Od pola sata igre ima cizme, phage, sheen.

I onda naravno mene reportaju zbog spamma "report Hecarim". Ovaj communiti je tako očajno, patetično smeće jer samo 20% communitya je kako spada.

Igru volim, ali igrači su užasni. Naposljetku igra će i propasti zbog upravo ovog problema, dok Riot vječno nešto radi, uvijek su "zauzeti" "veliki planovi". Nerf Irelia maybe?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bera kaže...

Evo baš sam sad odigrao 3v3. Preporučam svima, nemojte igrati 3v3 normalle, nikada.. Kakvi debili ja ne vjerujem

Maloprije igram s Hecarimom 1/10 u prve 4 minute, ide na red buff, skoro ga ubije i flasha se. Turret dive-a i faila ultu. Od pola sata igre ima cizme, phage, sheen.

I onda naravno mene reportaju zbog spamma "report Hecarim". Ovaj communiti je tako očajno, patetično smeće jer samo 20% communitya je kako spada.

Igru volim, ali igrači su užasni. Naposljetku igra će i propasti zbog upravo ovog problema, dok Riot vječno nešto radi, uvijek su "zauzeti" "veliki planovi". Nerf Irelia maybe?

A ti si među tih 20% koje valja jel? Te spike čujem svaki dan i neznam dal da se smijem il da plačem... I što bi to točno trebao Riot uraditi sa communityem? I tvoji "veliki planovi" koje stavljaš pod navodnike nisu veliki? Reworkaju stare ne-viable champove, osvježavaju izglede champova, izdaju nove champove, održavaju balans igre da ne govorim bug fixove itd. A onda dođu likovi poput tebe koji imaju neki mali normal elo/bannani nekoliko puta/bad day i žale se na svoje teammate(naposljetku igra te uparuje sa igračima sličnima tvog skilla bezveze). Na kraju dana to su oni koji plaču u chatu report for feed kao da neko nesmije imati loš dan(iskompleksirani svojom igrom). Zašto bi riot ikog trebao bannati zbog feedanja? Osim ako nije učestalo i namjerno ne vidim problem, čovjek možda prvi put igra championa, možda se tek usto, možda je pijan uostalom kakve ima veze.

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 22:27 (entertainer).
15 godina
neaktivan

Da, kako si znao? Nikad ne leavam, nikad u zivotu nisam namjerno fidao, ne trollpicak, dopustam ljudima da uzmu jungle/top iako sam ja prvi pickao i zvao role, uvijek pokusavam voditi team, govoriti za barona, wardove, zmJeve, podsjecati da se tenk ne fokusira..... No nekad jednostavo ni sve to nije dovoljno kad djeca od 10 god. igraju ovu igru

EDIT- Mene je briga jel se on ustao, jel je gladan ili je pijan, ali kretene na 3v3 mapama uvijek dobivam (ranked i 5v5 je sve uredu). Ako je pijan nek ode rigat, ako je gladan nek si napravi pahuljice, a ako se tek ustao nek ode malo istrčat par krugova oko zgrade. Trebalo bi ugraditi nekakav scan kad se svaki put netko queua za meč.( Tjelesno stanje, psihičko stanje, slobodno vrijeme, druge obaveze)

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 23:08 (Bera).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

POzz

možete li mi reći kad radim AP tankove npr. Singed ili Amumu koji je najbolji omjer healtha i AP ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bera kaže...

Je nemojte igrat nikad 3v3 jer je Bera dobio lošeg igrača :D,a ovaj riot isto onak stvarno su užasni kaj dopuštaju da svi ljudi igraju ovu igru,pa trebalo bi pobanat sve koji nisu ko oddone,ocelote i sl. Ja isto mislim da će igra propast...

lol [eu]east: Xz0mbieX
15 godina
death_zombi kaže...
Bera kaže...
,,,

,,,

da nema ovakvih komentara poput "Berinog" ova tema bi imala po 2-3 posta svaki dan, a bas volim kad dođem na bug i vidim nest "novo" u ovoj temi.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Skumbag Taric...

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

Je nemojte igrat nikad 3v3 jer je Bera dobio lošeg igrača :D,a ovaj riot isto onak stvarno su užasni kaj dopuštaju da svi ljudi igraju ovu igru,pa trebalo bi pobanat sve koji nisu ko oddone,ocelote i sl. Ja isto mislim da će igra propast...

Bera rage-a na sve, rage-ao je u mw2 kad mu neko g18 akimbo uzme, a sad rage-a jer dobije lošeg igrača, jednostavno tip osobe kojoj ne možeš udovoljit, za slaninu bi srao da je masna.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
death_zombi kaže...

Bera rage-a na sve, rage-ao je u mw2 kad mu neko g18 akimbo uzme, a sad rage-a jer dobije lošeg igrača, jednostavno tip osobe kojoj ne možeš udovoljit, za slaninu bi srao da je masna.

g18 akimbo op {#}

EU West: slimyyy
13 godina
neaktivan
Bera kaže...

mah,prestanes rageat,i to je to {#} ja sam prestao,al pitaj entertainera kako rageam kad mi neko kaze da nesto pogresno radim {#} hebo lol,nije zivot,al drzat ce me dok nekupim xbox720/ps4,a besplatno je tak da se i ne mozemo zaliti {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 0:59 (agent47thehitman).
13 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
agent47thehitman kaže...

Aha, a to se nikad ne događa protivnickoj ekipi?

Uvijek je samo u tvojoj ekipi?

riot je napravio posebnu skriptu da samo ja dobivam takve igrace troll role,mother role,run-away dog role,junglah-afk-farm role {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 1:00 (agent47thehitman).
13 godina
neaktivan
entertainer kaže...
Bera kaže...

I što bi to točno trebao Riot uraditi sa communityem? 

trebao bi resetovat acc lvle {#}

15 godina
League Of Legends

.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 0:53 (hari85).
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Halo hitmene, pogledaj opcije citiranja!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Upravo odigro mec misleci da je draft, a bio je ranked lol

EUW. KaiseRxy

3 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

bera, nađi par frendova i igraj ranked team 3vs3 ili 5vs5. nema druge.

ja kad idem solo, uvijek očekujem pi*darije tako da se više ni ne ljutim, jednostavno pokušavam uživati koliko mogu. dovoljno me deru na poslu, najbolje da se još živciram zbog tu nekakve igrice lol.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel ima netko zainteresiran za ranked 5v5 EUNE , pozicija mid ili ad carry 1400+. Moze dog. preko pp

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 12:20 (gamer4ever).

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Pitanje je sad 

34 Rengar
3 Wukong
7 Shyvana

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends
E ovak trazimo junglera na eune za tim pozeljno je taj jungler ima preko 1400 ela, inace u teamu igramo (1350,1660,1400,1400) tako da trazimo jos jednog sa vise od 1400 inace bilo smo na cro fun turniru 2v2 3 i na go4lol-u 38. pa ako neko zeli neka me doda: killsftw.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Itemi koji imaju auru koja daje neki bonus nearby allied championima (Npr. will of the ancients) vrijedi li bonus te aure i za mene ili samo za moje suigrače ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Darinka kaže...

Itemi koji imaju auru koja daje neki bonus nearby allied championima (Npr. will of the ancients) vrijedi li bonus te aure i za mene ili samo za moje suigrače ?

I za tebe i za suigrače.

15 godina
League Of Legends

Shit just got real ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 22:59 (hari85).
Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

I nakon ability remake-a mnogi i dalje govore da je Evelynn žešći fail od championa. A ja i dalje ne vidim zašto. Ruku na srce, prije je bilo blago sr*anje, ali sad je baš odlična

2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice