League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.552.369
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

kao prvo nisu se napalili, nisu kinezi xD , kao drugo, samo lik kaze da ima velike b(.)(.)bs, po meni malo izgledaju koda su prostitutke xD

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
17 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...

ne kuzim kako se mozete napalit na champione. OMG

Ahri.

{#}

Welcome my son...
15 godina
Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 15:29 (hari85).
17 godina
zv'jer2 kaže...
NoDiggity kaže...

Ahri.

{#}

-.- To je Sona

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
14 godina
neaktivan
16 godina
agent47thehitman kaže...

druze dota je teza od lola,al u pravu si neznaci nuzno ko zna igrat dotu da zna lol,i obrnuto

jel mi možeš pojasnit to? ako su igre različite kako možeš reč koja je teža? po čemu si ti izmiria tu težinu? LoL je lakši za naučit igrat i to je istina ali govorit da je dota teža mi nikako nije jasno, dota je pasivnija i sporija, lol je dinamičniji i brži, različite jesu ali nema ni lakše ni teže

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nisam vidio niti jednog Hecarima nakon free weeka. Zar je tako Underpowerd? Čini mi se da im je to biggest fail  EVEEER!

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bera kaže...

Nisam vidio niti jednog Hecarima nakon free weeka. Zar je tako Underpowerd? Čini mi se da im je to biggest fail  EVEEER!

Vecina ljudi (khm noobova) vidi da nije Uber OP omg mega pentakillsxxzooor i te seme, pa ga neigraju jer za njega treba imat skilla

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan

Meni se čini baš zabavan. Imam sad 6300 valjda uzimam Ahri :D. BTW njezina (ahri)  ulta jel se može prek zidova ili tak nes, igrao sam davno s njom :/ ....

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 19:14 (Bera).
16 godina
neaktivan
Bera kaže...

Meni se čini baš zabavan. Imam sad 6300 valjda uzimam Ahri :D. BTW njega ulta jel se može prek zidova ili tak nes, igrao sam davno s njom :/ ....

Da.

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
13 godina
neaktivan
Bera kaže...

sejuani?

13 godina
neaktivan
League Of Legends

svaki champ je jak na svoj nacin,i svaki moze ownat,zbog toga svi uzimaju tryndu jer je najlaksi za igrat dok neki zahtjevaju vise skilla,e sad jedno pitanje treba mi graficka karta koja moze podrzat lol jer mi se stari komp sjebo,dakle procesor amd athlon 64 3200+ ,maticna nvidia nforce3000 pro ,agp slot 8x(onaj sa tri pina sto se uklapaju i onom zakackom)trenutno imam ati radeon 9250 pro kojoj su PS/VS verzije 1.4 a za LOL treba 2.0 znaci bilo koja graficka koja se moze ovde uklopit smao daima PS/VS verzije 2.0,zao mi da stoji onaj acc beze,ipak je puno truda tu,i usput po meni najaci champ na LOL-U JE               MALZAHAR!

0 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

mene kopka onaj kassadin.

Izgleda kao da sam faila championa.jedino znam s njim bježat pomoću ulty-a

Bolje da sam jamio mordera

bolje ispast glup nego iz aviona

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Pa jel toliki problem banati Aniviu Froggenu.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
zv'jer2 kaže...
NoDiggity kaže...

Ahri.

{#}

-.- To je Sona

Odgovorio sam na "NoDiggity-ev" post.

Da sam komentirao sliku, odgovorio bih na hariev.

Sad jasno?

Welcome my son...
17 godina
neaktivan
Keops kaže...

Yup, baš ih je izšamaral lik.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
16 godina
neaktivan
Keops kaže...

Ma nije stvar u tome, nego su oni igrali zadnja 2 dana samo D3 i ta taktika očito odlično funkcionira protiv M5 trolooololololol. Inače M5 na online turnirima nikad ne igra sa posebnim taktikama, sve čuvaju za ove velike turnire.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
League Of Legends

Ma znam, ali lik rastura s Aniviom. Mislim da njegovu Aniviu na midu ne može dobiti ni jedan drugi top igrač.

Nisam gledao koji su im banovi bili, ali ne kužim, što je važnije protiv CLG-a nego banati Aniviu :D ?

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 22:12 (Keops).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...

Ne želiš da znaš šta je meni haris slao.... Bolest teška :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
NoDiggity kaže...

EU West: slimyyy
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
NoDiggity kaže...

a ja sam mu jos bolesnije slao {#}

13 godina
neaktivan
League Of Legends

lik stvarno im askilla sa anviom isto ka ja sa malzaharom,jednostavno znas sve fazone,i koristis jedinstveni build

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kass kaže...

lik stvarno im askilla sa anviom isto ka ja sa malzaharom,jednostavno znas sve fazone,i koristis jedinstveni build

-_^

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
16 godina
neaktivan
Bera kaže...

Toddili kaže...
Bera kaže...

sejuani?

A jbg oboje su loši championi, zato se ne igraju. Gankovi im u early game nisu loši al kasnije su beskorisni,nemaju dmg,nisu baš nešto korisni a ima mnogo boljih junglera od njih. Za fun gameove su i dalje zabavni,al ništa više od toga zasad.

Keops kaže...

Ma znam, ali lik rastura s Aniviom. Mislim da njegovu Aniviu na midu ne može dobiti ni jedan drugi top igrač.

Nisam gledao koji su im banovi bili, ali ne kužim, što je važnije protiv CLG-a nego banati Aniviu :D ?

Ne trudi se m5 na tim malim turnirima, oni žele da da nauče kako i sa čim counterat te champione koji su playerima mainovi,tipa froggenova anivia za koju svi znaju da ga niko na midu ne dobije. Siguran sam da ce sve to oni nadoknadit na pravom turniru :D.

lol [eu]east: Xz0mbieX
17 godina

Najgori tim ikad. WW je kao feedo i dao da ga se ubije i svi su išli na free kilove i s vremenom kako su bili veći lv od njega dobijali su malo golda i nije bilo koristi od toga ali nobovi nisu htjeli slušat i za to vrijeme je Yi uništio 3 turreta. Na kraju ostanemo bez svih i MF umjesto da brani Nexus koji nema ni 1 turret ode farmat i minioni ga unište. Nakon ovog mi dođe da obrišem ligu  {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
17 godina
League Of Legends

Čačkalica....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 9:57 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Čačkalica....

netreba ti claritiy

17 godina
agent47thehitman kaže...
doktor1 kaže...

Čačkalica....

netreba ti claritiy

Treba

ššššš - možda su u šumi
15 godina
doktor1 kaže...
agent47thehitman kaže...
doktor1 kaže...

Čačkalica....

netreba ti claritiy

Treba

Netreba 

Shazbot !
17 godina
hari85 kaže...
doktor1 kaže...
agent47thehitman kaže...
doktor1 kaže...

Čačkalica....

netreba ti claritiy

Treba

Netreba 

Treba mi na početku kada sam na midu za vraćat manu nakon konstantnog korištenja Dark Winda i Draina... I šta sada?

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 12:17 (doktor1).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice