Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.407.604
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Filip720 kaže...

Ako igras ancient spear na barbu onda prvo max fury ms i str (naravno ako nemas dovoljno za mov speed tuci po str dok ne sakupis jos 50 paragona jer je ajmo rec nepotrebno)

igram suport WD i Barbaricu, a s Barbom farmam solo, 1200+ paragon sam pa me zanima kako to ekipa radi kad je na tim većim pragonoma, u što je pametnije stavljat paragone u vitaliy ili streng jer su nam vitality i strenght otkuljučani nakon što popunimo sve ove ostale pargon rubrike. pa možemo praktički beskonačno levelirat u strenght and vitality.

i 5-3570K
17 godina
odjavljen
Diablo 3

Ne znam sto bi napisao. Nakon citanja ovog zadnjeg patcha ispadne vecina toga nerfano (ali vecina je digla paragone, pa eto kompenzacije).  U biti niti ne znam poantu ovog patcha. Meni sve lici na staro, jedino sto imam osjecaj da se malo vise dobija expa kod solo igranja, a mozda me i to vara. Ja nikakve promjene tu ne osjecam , a probao igrati sa WDom, DHom i Monkom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2016 23:47 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
GoodAngel kaže...

igram suport WD i Barbaricu, a s Barbom farmam solo, 1200+ paragon sam pa me zanima kako to ekipa radi kad je na tim većim pragonoma, u što je pametnije stavljat paragone u vitaliy ili streng jer su nam vitality i strenght otkuljučani nakon što popunimo sve ove ostale pargon rubrike. pa možemo praktički beskonačno levelirat u strenght and vitality.

Pa bar ti je nakaradni diablo 3 reset sistem dao opcije. Samo resetiras sve i, ako igras support, onda natrpas vitality, a, ako soliras, a onda natrpas strength.

11 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
Filip720 kaže...

Ako igras ancient spear na barbu onda prvo max fury ms i str (naravno ako nemas dovoljno za mov speed tuci po str dok ne sakupis jos 50 paragona jer je ajmo rec nepotrebno)

A za to ti iskreno ne znam jer vecinom igram sam doslovno u 80% sam igram. 

If you have nothing to lose, try.
17 godina
Diablo 3

Onaj GR130 što su u 4-man očistili su napravili taman prije nego je uletio patch 2.4.2:

http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/211622-era-6-world-1-in-2-3-4-players

EDIT:

Preporuka za sve klase u S7:

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 9:13 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Onaj GR130 što su u 4-man očistili su napravili taman prije nego je uletio patch 2.4.2:

http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/211622-era-6-world-1-in-2-3-4-players

EDIT:

Preporuka za sve klase u S7:

Zanimljivo. Vidim da se wd malo promijenio. Ja jos vucem pse (mada, iskreno, imao sam pauzu od preko mjesec dana bez igranja). Ako se ne varam ovaj novi build je :

http://www.icy-veins.com/d3/witch-doctor-gargantuan-build-with-helltooth-patch-2-4-2-season-7

EDIT :

P.S. Da, to je to kako vidim....

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 15:43 (Mrgud Veliki).
17 godina
Mrgud Veliki kaže...

Zanimljivo. Vidim da se wd malo promijenio. Ja jos vucem pse (mada, iskreno, imao sam pauzu od preko mjesec dana bez igranja). Ako se ne varam ovaj novi build je :

http://www.icy-veins.com/d3/witch-doctor-gargantuan-build-with-helltooth-patch-2-4-2-season-7

EDIT :

P.S. Da, to je to kako vidim....

Izgleda da će se još malo promijeniti :)

The damage bonus from Ring of Emptiness now only applies to damage dealt directly by the Witch Doctor, and not pets or followers (8/4)Link na blue post

Fascinira što su imali ptr i testirali i čuda radili i onda stave na live i puf - all gone, pa ono, u rangu hrv. političara :)

A barem je bilo zanimljivije igrati HT nego prošle sezone gdje samo lutaš k'o mulac i čekaš da petovi ubiju, sad kad baciš haunt čak imaš dojam i da igraš :) but, no more...

I bit' će zanimljivo vidjeti meta setup jer sigurno je 1dps bio wd, a s ovim nerfom ili normaliziranjem kako oni zovu, ode poprilično velik dio testiranja s ptra u tri ćoška...

Baš kul...

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2016 8:59 (amanar).
17 godina
odjavljen
amanar kaže...

Izgleda da će se još malo promijeniti :)

The damage bonus from Ring of Emptiness now only applies to damage dealt directly by the Witch Doctor, and not pets or followers (8/4)Link na blue post

Fascinira što su imali ptr i testirali i čuda radili i onda stave na live i puf - all gone, pa ono, u rangu hrv. političara :)

A barem je bilo zanimljivije igrati HT nego prošle sezone gdje samo lutaš k'o mulac i čekaš da petovi ubiju, sad kad baciš haunt čak imaš dojam i da igraš :) but, no more...

Znaci vracamo se privremeno na staro, jer sam wd u ovakvom buildu ne radi gotovo nikakav dmg. ***a, a taman sam savladao igranje sa hauntom. Dosta se brze sa njime cistilo.

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Danas starta sezona 7 ? u koliko sati?

u 17:00h?

dajte me dodajte pa eto da ne igram uvijek solo :)  mNik987

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2016 12:58 (toxic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Diablo 3

Malo sam gledao. Ili se varam ili su twisted konacno nerfali na 'poseban nacin'. Vidim da Wizzovi vuku Chantado's will.

Vidim da sada ide igrati gore i sa HT WD-om (cak i sa dva), samo u ruku Homunculus  i Sacrifice umjesto dzukela. Naravno, na prvi pogled prema rezultatima. Vidjeti cemo kako ce se sve razvijati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2016 22:10 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
GoodAngel kaže...

Pa bar ti je nakaradni diablo 3 reset sistem dao opcije. Samo resetiras sve i, ako igras support, onda natrpas vitality, a, ako soliras, a onda natrpas strength.

znam, ma nije problem reset, već me zanima što mi je pametnije za stavljat, pa to sam i ja mislio vitality u suporta a strenght u solo barba, tako sam i napravio ali me zanimalo koji je odabir kod drugih, nije s gorega čuti više mišljenja pa onda donjeti odluku šta ćeš sam radit. ;)

i 5-3570K
10 godina
neaktivan
Diablo 3

Ubio sam diabla vec 2 puta(zapravo malo vise od 2 puta hehe), vidio ovdje temu na forumu i zasvrbio me kaziprst te ga odlucih ubit i treci put. Ne zanimaju me ni sezone ni itemi niti ista znam o igri, sve sto me zanima je da uzmem Barbariana i sjekirom raspolovim diabla na 2 djela. Kad sam cuo glazbu u Tristramu na startu, malo manje od 20 godina kada sam je cuo prvi put, sjetim se neprospavanih noci i spavanja na skolskoj klupi, cudan neki osjecaj...

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

Jeste skužili da se neke elite zovu Quin i Rhykker, između ostalih, sada nakon patcha?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Daaa, to su najavili već prije par mjeseci.

A ljudi ih reklamiraju, zaslužili su malo extra "pažnje"

13 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Jeste skužili da se neke elite zovu Quin i Rhykker, između ostalih, sada nakon patcha?

Dobro me nasmijao Rhykker sa svojim komentarom na imena mobova :)

(na 13:50)

Smrt u penziji
18 godina

Stash je praktički riješen. Samo još moram napraviti 2 augmenta sa level 40 gemovima. Trenutno se mislim da li potrošiti postojeće ( i pobjeći iz sezone) ili napraviti 20 brzih griftova... 

Mislio sam ovu sezonu igrati do kraja,  ali trenutna "meta" za grupno igranje me je dotukla. 

3 monka u grupi od 3...

3 monka i Baraba support u grupi od 4

Ufff. Nisam siguran hoće li se to promijeniti.

Najlakši izbor je povratak u NS i skupljanje 10 000 ključeva i Bounty materijala za sljedeći patch. Ali kakve sam sreće vjerovatno bi me Blizzard banao zbog botanja - jer ko bi normalan igrao samo riftove...

Dajte mi neki pametan savjet 

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2016 15:39 (striko).
17 godina
striko kaže...

Dajte mi neki pametan savjet 

Naboost-aj me do P800 ovaj tjedan pa onda radi šta hoćeš 

Hvala, BTW.

Ne znam šta da kažem, Blizz mi nije jasan - očito je bilo da će se desiti ovo s gen monkovima. A ne da mi se ovu sezonu igrati monka da imam šanse u nekoj public grupi.

EDIT:

Ako ti je baš jako jako dosadno, oš probat koliko može dogurati Arachyr sa RoE i Firebatsima? Nekako imam dojam da bi to (ili čak i LoN kombinacija) mogla biti zabavna za igranje, i to da ide preko GR85.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2016 12:02 (TomoR).
18 godina

Nema frke, sutra nastavljamo! Danas je Cinestar Day, 1 film "određen" i još 2 čekaju 

Ostajem onda do kraja tjedna većinom na sezoni, a ionako još moram napraviti HC WDa sezonca!

Bilo je ono nerfanje WDa očekivano, ali ne zato što su željeli"ravnopravnost klasa", i ostale izmišljotine...

Monk, 2 WDa i barb su stvari veliki (OGROMAN) lag odmah nakon što je patch stigao. Na 101 koje smo igrali u četvrtak, bilo je često neigrivo. Na PTRu je bilo malo i ništa igrača pa nije bilo laga!

Tako da, taj nerf je vjerojatno bio opravdan,  ali ova zamjena (3 monka) mi se ne sviđa!

Sad se samo nadam nekim dobrim vijestima na gamesconu... 

Bar neki veliki patch da aterira, biću i sa tim zadovoljan 

11 godina
neaktivan
Diablo 3

Krenula nova sezona nisam nikad igrao ništa osim Barbariana otkad sam kupio diablo, pa sam odlucio s7 krenut sa demon hunterom jako velika razlika apsolutno velika i za 11 sati i nekih 15 ak minuta sam dobio sav unhallowed set i bracere offhand weapon focus i restraint, te sva tri itema za kanais i sad samo grindam riftove i griftove zbog gemova trenuntno sam na 19 sati igranja i dosao sam na 364p te je jako lagano igrat i zanimljivo. 

If you have nothing to lose, try.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

pozdrav, ima tko da igra sezonu s monkom, ovo mi je prvi put da igram s monkom sezonu a i općenito nisam baš igrao s njim puno, želim napravit heal monka u normalu pa sam zato odlučio na njega.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/81671737

može koji savijet koji gear mi je najbolje koristit inas temperance ili ovaj koji sad imam, ima neki iskusni monk pa da mi reče ?

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

zz, ja startam sa DH sada :) , nisam ga nikad igrao pa cu probat...

posto nisam u toku zadnje 3g :D( ponovo nabavio igru prije neki dan i ne kontam bas puno sta i kako) , ima neki TS pa da se druzimo, imam dosta ??

paciVK#21126

Angelbyu @ WOT
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Diablo 3

Zavrsio act2, lvl40, stojim sa barbarom na zidinama bastions keepa i uzivam u pogledu. Kako je dobar osjecaj kada prvi put igras neku igru. Nikako da mi dodje na red Diablo3 od kada je izasao, uzeo igru i bas gustam kao veteran diablo svemira, igrao prvi na mojoj PENTIUM166mmx pili sa 32mb ram, jedna od prvih igara koja je trazila directX i nije radila u dosu, osjecam se kao dinosaurus sada .

Igra mi ima jednu malu manu, na normal tezini je prelagana, Hp mi nije pao ispod 80% lol, ma vjerovatno nije niti ispod 90%, sve drugo je odlicno. Kada je gamespot dao goty za pc path of exile skinuo sam i odigrao igru, tj. presao na normalu, odlicna igra, uz to i besplatana i to bas pravi f2p. Path of exile ima stvarno odlicno razradjen sistem skillova i sve to, ali to sve ima i jedan mali problem, a to je sto kada si radis build onda ces igrati tocno na odredjeni nacin i koristiti par skilova, iako ima 1 000 000 mogucih konbinacija i buildova, koji god da izaberes igra ti je pomalo monotona, jer ces svaki build graditi oko jednog ili dva skilla. U diablu3 su napravili pravi potez s tim sto mozes stalno konbinirati skillove i rune, rezultat je cista zabava, mozes igrati barbara kao ranged ako hoces, mozes sve i sve je tako pregledno i dobro uradjeno, u samo par klikova misem si mjenjas iskustvo igranja, neprocjenjivo. Crafting me odusevio u igri, koliko puta sam igrao neki mmo ili rpg koji ima crafting i da si nisam skraftao niti jedan jebeni koristan item, u diblu3 dok se lvlas crafting i te kako moze posluziti i sve je opet napravljeno jednostavno, uredno i razumljivo, bez nepotrebnog kompliciranja. Udaljenost kamere tj. ovaj izometricni pogled je bas pogodjen, savrseno, kod path of exile mi je kamera bila mrvicu pre blizu akciji.

Grafika je mozda malo presarena, zvuk je vrh, prica je rekao bih diablovski epska, stalno je neki great evil, smak svjeta, i sta ti ja znam, ono ma zakon. Za 35eur sa expanzijom covjek si kupi puno ciste zabave sa 2h sjekirom u ruci.

P.S.

Iako mi se sada igra i wizard, a mozda i monk, dignem ih na lvl20ak kada zavrsim sa barbarom, da vidim skilove i to, a i wd izgleda zanimljivo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

@MijoC, Diablo se dugo bio "tražio" - trebalo mu je više od 2,5 godine da dođe do statusa kao što je sad, ali je jako igriv sad, to je istina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

diablo je bio nedovršen proizvod kada je izašao, a i sada kad se dodalo svega i svačega nije to to, ljudi su puno više očekivali iskreno govoreći.

no šta je tu je, realno Diablu ni približno ozbiljno ne pristupaju kao WoW. jer to im je zlatna "kasica prasica", no ipak igra je u odnosu na druge ovog žanra vrlo dobra i po meni nju još najviše i igram od svih igara na kompu.

iako ima i boljih, diablo stvara ovisnost.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
TomoR kaže...

@MijoC, Diablo se dugo bio "tražio" - trebalo mu je više od 2,5 godine da dođe do statusa kao što je sad, ali je jako igriv sad, to je istina.

Igra je sada vrlo dobra, jednostavna na inteligentan nacin i vrlo igriva, bas i sto treba da bude jedan dobar hacknslash. Citao sam tu i tamo neki naslov na gaming sites da redizajniraju ovo ili ono u diablu3, uglavnom sto su god radili napravili su solidan posao.

17 godina
MijoC kaže...
TomoR kaže...

Igra je sada vrlo dobra, jednostavna na inteligentan nacin i vrlo igriva, bas i sto treba da bude jedan dobar hacknslash. Citao sam tu i tamo neki naslov na gaming sites da redizajniraju ovo ili ono u diablu3, uglavnom sto su god radili napravili su solidan posao.

Jesu.

BTW, za prvi prolazak do lvl 70, preporučam igrati na Hard-Expert-Master, normal je prelagan (doduše nisam siguran da li možeš odabrati višu težinu na prvom prelasku).

18 godina
protjeran
TomoR kaže...

Jesu.

BTW, za prvi prolazak do lvl 70, preporučam igrati na Hard-Expert-Master, normal je prelagan (doduše nisam siguran da li možeš odabrati višu težinu na prvom prelasku).

Može se, tipa sa Hard na Expert se može na Actu 2 mislim (ne iz igre već iz main menua), uglavnom čim se ispune uvjeti za podići level iskrene preporuke to uraditi jer je igra prelagana inače.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
15 godina
neaktivan
Diablo 3

jedno pitanje, jel moram ja set dungeon riješit sam ili mogu i u grupi ? već sam 20 puta probao, i ne mogu riješit na vrijeme jel mi može netko pomoć masterirat msilim jel blizard to dozvoljava radi achiwmenta, trebam masterirat za portret.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GoodAngel kaže...

jedno pitanje, jel moram ja set dungeon riješit sam ili mogu i u grupi ? već sam 20 puta probao, i ne mogu riješit na vrijeme jel mi može netko pomoć masterirat msilim jel blizard to dozvoljava radi achiwmenta, trebam masterirat za portret.

Možeš i u grupi.

15 godina
neaktivan

ako mi može netko pomoć set dungeon neka mi pošalje friend invaite, da riješim to govno, sad mi je osto 1 monster nakon što sam riješio 440 monstera oni mi dodaju za kraj još 40 i po cijelom levelu tražim te zaostale, to naprave samo da ne stigneš riješit set dungeon nevjerojatno.

jedino što je dobro u cijeloj toj mojoj tragičnoj priči, je to što hrvatska vodi protiv brazila na poluvremenu.

i 5-3570K
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice