Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.651.753
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam otključao extra stash, našao i tog zombija koji baca peta al ostali petovi slabo . Imam ih samo 4-5 al to je zato kaj uglavnom igram riftove a goblini koji bacaju petove se ne pojavljuju u riftovima

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
TomoR kaže...

Evo, odlučio otključati taj S6 stash tab, i usput skupiti što više transmog-ova. Vjerojatno, ako mi ne dosadi ću ganjat i zadnji dio Season Journey-a.

Nikako da naletim na onu koju daje Liv Moore pet u Wheeping Hollow, štoviše, nisam naletio ni na jednog rainbow/pet goblina. Doduše, tek P555 u sezoni. Ali manje/više solo.

S druge strane, uspio složiti Staff of Herding u sezoni, pa ću se valjda malo zekat po Whimsyshire da probam otključati Whimsy portrait frame (Evil Oliver je svaki put unutra, Sir William za sad 0 bodova).

Čak sam naletio i na Development Hell, te skupio transmogove od tamo.

Kako vi stojite po tom pitanju?

Ja sam vec pomislio da je taj Development hell nestao sa ekspanzijom. Ajde znaci ima sanse da naletim na njega za par godina.... :)

15 godina
Diablo 3

Ne znam kako je vama, ali meni ne pada na pamet igrati wiza s onim svim bljestecim glupostima....

Ono, hodam i oko mene sve leti na sve strane i kao ubijam!

CM SNS mi je bio odlican, ali ovo je previse i ne vidim smisao builda.

Istina da trenutno wizovi vrh, ali ne svida mi se nacin igranja pa sam se malo prebacio na WD (cak sam prvi puta od izlaska Diabla prestao malo igrati i barba, cisto zbog promjene).

P.S.

Vidim neke banove zbog koristenja macro-a?

Ok, ne koristim ga jer nemam nikakav build koji zahtjeva macro, ali prije sam ga koristio na CM SNS i ne vidim problem u tome (ali to sam ja).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

mislim da je Diablo 3 gotov, broj igrača pada, iz sezone u sezonu uvijek isto.. za mjesec dana napravim build i više nemam sta igrati osim za paragon. 

Kome je jos igra dosadila? Mislim da je vrijeme za Diablo 4 ? Što vi mislite? Ekspanzija ili Diablo 4? 

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Diablo 2 je nedavno ladder reset imao, ne diram crusadera otkad sam poceo opet D2 koji broji 20k cca igraca na ladderu sto je i vise nego dovoljno za igru staru 16god

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Deckard Cain živi, ili tako nekako:

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

mislim da je Diablo 3 gotov, broj igrača pada, iz sezone u sezonu uvijek isto.. za mjesec dana napravim build i više nemam sta igrati osim za paragon. 

Kome je jos igra dosadila? Mislim da je vrijeme za Diablo 4 ? Što vi mislite? Ekspanzija ili Diablo 4? 

Meni je zabavan ko i kad sam počeo igrati  :)  Igram sezone , HC , sve živo što se da napraviti u igri radim tako da je meni zanimljivo i dalje. I onda ako već noma biti bolje ekspanzija nego D4 .  Pogotovo D4 to ne bu tak skoro zaživilo

15 godina
Diablo 3

Diabo 3 je gotov samo za ekipu koja nije znala sta kupuje dok je kupovala Diablo.

Sta reci onda za Diablo 2? Jos uvijek se uredno igra.

Onaj kojemu je D3 dojadio neka se prebaci na COD i sl. igre.

D3 igram od prvih dana, D2 sam igrao godinama i ne mogu reci da mi je D3 u bilo kojem pogledu dojadio.

Uostalom, uvijek je tu npr. DH ili CRusader s kojima skoro da ni nisam igrao.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ekipa ima tko da radi split bountije u sezoni ? Trebam pun kufer materijala a u grupi ide sve to puno puno brže 

Ako neko radi bountije ili mi se želi pridružiti dodajte me  :   hrwoje#2333

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
win32 kaže...

Diabo 3 je gotov samo za ekipu koja nije znala sta kupuje dok je kupovala Diablo.

Sta reci onda za Diablo 2? Jos uvijek se uredno igra.

Onaj kojemu je D3 dojadio neka se prebaci na COD i sl. igre.

D3 igram od prvih dana, D2 sam igrao godinama i ne mogu reci da mi je D3 u bilo kojem pogledu dojadio.

Uostalom, uvijek je tu npr. DH ili CRusader s kojima skoro da ni nisam igrao.

Nisam d2 igrao ali sam se nedavno prebacio na poe(pred 6 mj). kod d3 me smeta to sto budem u 2 tjedna full ancient gearan u trecem tjednu su mi gemovi na lvl 70+ a u 4 sam ful enchantam sa prim statsom preko 400. I to je uzonako semi casual igru is ta da radim onda? Lupam 40 sati tjedno tajsavrseni gr dok se zvijezde napokon ne posloze. Da je ostao na org tezini kao u vanilli to bi bila igra kad si uso u act4 i bio one shootan od 1 moba.

16 godina
odjavljen
toninho kaže...

Nisam d2 igrao ali sam se nedavno prebacio na poe(pred 6 mj). kod d3 me smeta to sto budem u 2 tjedna full ancient gearan u trecem tjednu su mi gemovi na lvl 70+ a u 4 sam ful enchantam sa prim statsom preko 400. I to je uzonako semi casual igru is ta da radim onda? Lupam 40 sati tjedno tajsavrseni gr dok se zvijezde napokon ne posloze. Da je ostao na org tezini kao u vanilli to bi bila igra kad si uso u act4 i bio one shootan od 1 moba.

D2 je bio nesto drugo. Slicno PoE-u (ako se ne varam, samo sam ga pokrenuo na nekoliko sati i nije me se dojmio PoE, ali o ukusima se ne raspravlja), gdje kada si zeznuo skill, nema reseta. Mada d2 je miljama daleko, samo grafika je takva, kakva je.

D3 je uveo reset, promijenio koncept pa kome se svidja, a kome ne. Ja ga igram, ali ne svidja mi se koncept tipa, svi gotovo licimo jedne na druge i eventualno ima dva izbora po likovima (tri (s nekom varijacijom za multi), ako ubacimo i single i multi player).

17 godina
Diablo 3

Facebook integracija svih Blizz naslova... I još toga:

http://blizzard.gamespress.com/BLIZZARD-ENTERTAINMENT-AND-FACEBOOK-TEAM-UP

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Jay Wilson odlazi iz Blizzarda, s obzirom da je on bio zadužen za RMAH i to, nisam siguran je'l to dobra vijest ili ne:

https://twitter.com/Angryrobotics/status/739884596502749184

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Fuck that looser.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2016 10:53 (mislav_01).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ekipa ima ko za runove sezona , GR75-80 ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Jay Wilson odlazi iz Blizzarda, s obzirom da je on bio zadužen za RMAH i to, nisam siguran je'l to dobra vijest ili ne:

https://twitter.com/Angryrobotics/status/739884596502749184

Pa po meni je dobra vijest.... Samo kada gledam zadnji patch, ne vidim neku bitnu promjenu u odnosu na onaj prosli, tako da.... On ionako vise nije radio na njemu, odnosno odavno su mu dali neku sporednu ulogu.

Niti mi se igra wizz niti neki support lik.

17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mrgud Veliki kaže...

Niti mi se igra wizz niti neki support lik.

Kak bi kod mene u selu rekli: "tebe nit' jebat', nit' kuci vodit'"

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Diablo 3

Decki jel netko od vas ima ovaj problem?

http://us.battle.net/en/forum/topic/15271099412

Logovi su mi pojeli sve do zadnjeg bajta na disku. Koji k?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Na sreću, kod mene sve OK što se toga tiče. Jesi riješio?

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
Friday kaže...

Na sreću, kod mene sve OK što se toga tiče. Jesi riješio?

Nope...

Freak Show Inc.
15 godina
Navodno puno ljudi ima s tim problema, a rješenje je samo to sve obrisat. Mislim da je to im je neki crv uletia u sustav a da nisu ni svjesni.
Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...
Navodno puno ljudi ima s tim problema, a rješenje je samo to sve obrisat. Mislim da je to im je neki crv uletia u sustav a da nisu ni svjesni.

Meni se cini da problema imam samo kad mi je ukljucen content filter na glavnom firewallu. Ali fajlovi su toliki da ih cak ni notepad++ ne moze otvoriti (to prvi puta vidim) pa ne znam sta pise unutra.

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Diablo 3

Evo nasao sam par uvjetno receno manjih. Deseci i deseci giga ovoga:

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
15 godina
Ne razumin se baš, ali samo sve briši... vidiš da ljusi pišu da imaju preko 50gb... to nije normalno nikako
Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...
Ne razumin se baš, ali samo sve briši... vidiš da ljusi pišu da imaju preko 50gb... to nije normalno nikako

Ma brisem, ali tih 50 giga se stvori za sat vremena covjece.

Uglavnom, kao sto sam i mislio. Zbog proxy-ja na firewallu se ovo dogadja. Neshvatljivo mi je da su napravili ovakav debul-level logging koji totalno zatrpa disk. Kreteni, ne znam sta bih drugo rekao...

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Friday kaže...
1.Lovac kaže...

Ma brisem, ali tih 50 giga se stvori za sat vremena covjece.

Uglavnom, kao sto sam i mislio. Zbog proxy-ja na firewallu se ovo dogadja. Neshvatljivo mi je da su napravili ovakav debul-level logging koji totalno zatrpa disk. Kreteni, ne znam sta bih drugo rekao...

Promjeni selo.... 

Inace sa njima nikada dosadno, ja imam problem pinga, pa onda imam problem da mi zvuk odjednom prestane raditi, moram detalje na minumum da si vidim inventory. Zato gle cuda i ne igram public vise. Kod mene je sve pocelo za zadnjih patchem (ili predzadnjim, odnosno onim koji je uveo nove/vece promjene).

Ostane mi solo ili da igram public, ali nece nitko s nekime igrati visoko tko ima problem koji stvarno ne znam rijesiti. Zvuk donekle znam (a nije mi bitan, ali odem direktno u OS i rucno vratim), ali ping kada krene, pa sve stane, jednostavno ne znam kako. Ne znam vise. Sve je radilo super do toga patcha. Od njega solo. Jer mogu u GR pauzirati sa esc pa se nakon nekog vremena (nekoliko sekundi) sve unormali... U publicu ne mogu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2016 23:44 (Mrgud Veliki).
15 godina
Meni je uvik latencija bila problem, ne znam zašto. Al za ovo šta se sad s tim logovima događa nisam čuo nikad do sada...
Ma d3 je gotov, ja ga tu i tamo zaigram, al stvarno više nemam volje ni vremena. Grindanje paragona do besvjesti je izgubilo smisao kad svak bota ko lud. Do tipa 3. Sezone sam još kako-tako bia aktivan, sad sve manje.
Da ne govorim da stvarno ima sve više problema jer ko da ih više nije ni briga :(

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...
Meni je uvik latencija bila problem, ne znam zašto. Al za ovo šta se sad s tim logovima događa nisam čuo nikad do sada...
Ma d3 je gotov, ja ga tu i tamo zaigram, al stvarno više nemam volje ni vremena. Grindanje paragona do besvjesti je izgubilo smisao kad svak bota ko lud. Do tipa 3. Sezone sam još kako-tako bia aktivan, sad sve manje.
Da ne govorim da stvarno ima sve više problema jer ko da ih više nije ni briga :(

Ako je proxy problem, onda nista nije cudno, jer Blizzard ne voli proxy-e. Prvenstveno zbog Kineza koji muljaju preko njih. Inace ja nemam nikakvih problema sa logovima tako da.... Istina ne koristim za igranje niti proxy niti firewall. 

Istina da je ovaj zadnji patch napravio jedno veliko nista, jer opet isti likovi love 105+ griftove. Samo neka sitna varijacija na temu.... I nakon 4 mjeseca igranja jos uvijek cekam da mi padne ona macka ancient. Niti jedna. Pa da je barem pala neka losa, ali niti jedna, ali ovih obicnih koliko zelim..... I mene sve vise i vise d3 razocarava. U solo, nista, u publicu kao naprave promjenu, a ne naprave nista.

17 godina
odjavljen
Diablo 3

Ovo je lokalni proxy (na mom firewallu) koji je tu radi content filtera. Ne korisitm proxy-je na internetu.

A kako se problemi sa pingom manifestiraju?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice