dali se na game.co.uk može plačati maestrom od zagrebačke banke tekuči računi i poštanske banke... želio bi kupit mw2 pa me zanima... hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma sve je to isti vrag oko pingova i na codu 4 i na mw2 nema razlike.kad laga onda laga,ovisi o lokaciji hosta.
Kako možeš tvrditi da nema razlika, a mw2 nisi igrao duže od par sati. Ja sam također probao na većim pingu bio je oko 300 i mogao sam igrati, ali su kasnili metki. Dok sam na cod4 sa pingom od 150 već osjetio kašnjenje metaka kao na mw2 sa oko 300.
Evo samo da vam se javim malo. upravo sam u igri i zadnjih 3 sata ja hosta CTF i stvarno je zakon.
Koliko vidim nitko mi nije odgovorio za speedtouch router NAT! Pa ako netko zna kako napraviti da mi "Your NAT type" bude Open a ne Strict, imam Thomson Speedtouch 780wl
Ja imam isti ruter. I nisam nista dirao niti otvarao portove, a NAT mi je open. Ali, kad mi je firewall ukljucen onda mi uvjek baca NAT closed. Pogledaj to. Jesi na Amisu ili Tcomu? Ako si na Amisu, nazovi korisnicku podrsku. Mislim da ce ti oni to sredit preko telefona.
Na T-Comu sam i firewall mi je off
stari uninstall bit defender i nema druge!! on se*e sto posto..
Stalno me ownaju s time. :)
Gamad!
;)
meni u zadnje vrijeme loše ide, prije bio prvi, drugi a sad oslabio...teško je...koristim najviše m4a1(čekam acr).
ima ko ideje s čim bi mogo solidno odigrat?
meni u zadnje vrijeme loše ide, prije bio prvi, drugi a sad oslabio...teško je...koristim najviše m4a1(čekam acr).
ima ko ideje s čim bi mogo solidno odigrat?
drži se m4,acr mi se nije dopao i mogao bi scar probati a i fal radi čuda sa attachmentima.
Evo danas naišao na dva citera uspio sam poslikati jednoga i što je najiritantnije kad mu nešto kažeš onda se samo smije, ovaj mu kaže da će ga prijaviti a on kaže "no, buuuuahahahahaha". To me najviše iritira, to što te onda još ismijava.
btw, danny meni je Glock 18 u akimbu baš super, baš sam danas dota rokao s njime jedina mana toga je kad vidiš nekoga na daljini znaš da si nahebo.
čovjeka koji je dizajnirao TAR treba upucat za primjer drugima
tako nefunkcionalno i nespretno oružje vojska još nije vidjela...
užas....nepraktično također...
jbt, i galil je bolji od ovoga
pušta me polako mw2...cod4 me pustio skroz...
odigram mw2 dnevno max sat vremena
jednostavno nije to to...čekati sto godina u lobbyu...nemogu nać igru kak se spada..comunity jednak nuli
strava...
prek steama mi se skida UT3...idem malo se razigrati tamo...malo se ohladit od silnog hajpa mw2-jke
Evo danas prvi put naletio na nekoga tko ocito i bezobzirno cheata.
I to tako da uopce ne pokusava prikriti da je cheater.
I na kraju opalio frajer Tactical Nuke, pa sam i to prvi puta vidio 
Taj cheater će brzo letjeti. :) Kao i ovaj moj danas.
Inače, ja sam udario 70... i već me zovu "level hackerom" - rofl. Ali dobro, ownam ih pa ušute :D
pušta me polako mw2...cod4 me pustio skroz...
odigram mw2 dnevno max sat vremena
jednostavno nije to to...čekati sto godina u lobbyu...nemogu nać igru kak se spada..comunity jednak nuli
strava...
prek steama mi se skida UT3...idem malo se razigrati tamo...malo se ohladit od silnog hajpa mw2-jke
Hehehe......
Nemoj da se sekiras biti ce boljih dana
Pa što fali TAR-u,evo tu je
(Zalman Shebs) koji je dizajnirao TAR.
btw, danny meni je Glock 18 u akimbu baš super, baš sam danas dota rokao s njime jedina mana toga je kad vidiš nekoga na daljini znaš da si nahebo.
Ma okejac je akimbo... Al nervira me jer me ekipa owna s njime a ja ga nemrem koristit nikako. Kad god probam razbacuju se samnom po serveru. hehe
Noob sam šta ćeš.
oružja u multiplayeru su nerealistična radi balansa
jasno ko dan
primjer:ACR u igri ima mali damage i veliki accuracy a u stvarnosti puca standardni 5.56mm te moze cak pucati i 7.62mm tj metke od kalaša
TAR 21 ima veliki damage i mali accuracy u igri a u stvarnosti koristi 5.56mm kao i ACR koji čak može pucati i metke od kalaša
kompromis na svakom koraku
Ma okejac je akimbo... Al nervira me jer me ekipa owna s njime a ja ga nemrem koristit nikako. Kad god probam razbacuju se samnom po serveru. hehe
Noob sam šta ćeš.
Nisam doso do akimba,a akimbo je?
Noob sam šta ćeš.
Nisam doso do akimba,a akimbo je?
dva oružja.
malo bio na hc tdm sa famasom i ide!
Noob sam šta ćeš.
To ti je zato jer igraš na xbox-u, vidiš da ti je suđeno da nam dođeš na pc. Zar nevidiš, zapravo čuješ to je zov pc-a
TAR 21 ima veliki damage i mali accuracy u igri a u stvarnosti koristi 5.56mm kao i ACR koji čak može pucati i metke od kalaša
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 7.76?????? Koji je to kalibar? Kalas koristi 7.62. I daj objasni kak ces ugurat 7.62 metak u cijev 5.56. To bi jako volio znati.
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 7.76?????? Koji je to kalibar? Kalas koristi 7.62. I daj objasni kak ces ugurat 7.62 metak u cijev 5.56. To bi jako volio znati.
Baci oko ovdje. Moze se.
Citiram:˝The Bushmaster ACR's modular construction even allows the user to fire the 7.62x39mm round with an alternate barrel.¨
Ali ima modela kalasa koji su 5.56(ako me sjecanje ne vara) a ne vara LINK
Op bravo IVO nisam znao za ovo ipak moze.
evo ivo ti odgovorio da može uci 7.62
moja GREŠKA PRI PISANJU pa se ispričavam kalibar kalaša je 7.62 slučajno sam krivo napiso
Baci oko ovdje. Moze se.
Citiram:˝The Bushmaster ACR's modular construction even allows the user to fire the 7.62x39mm round with an alternate barrel.¨
Evo, kupio sam igru, pa da podjelim iskustva iz multiplaya:
- očekujte svako malo poruke : steam connection failed (i naravno izbacivanje iz igre)
- očekujte laaaaaggggg
- očekujte prekid igre usred partije (recimo kad se server disconecta...) i slično
- očekujte cheatere (zasad samo tu i tamo, ali pojave se i nerviraju....)
- multiplay donosi par novih stvari u odnosu na MW1
- spawanje je rješeno krajnje blesavo, često se pojaviš na metar od protivničkog igrača
- maximalo je moguće samo 18 igrača po mapi - na nekim mapama se osjeti manjak igrača, na nekima je i 18 višak..
- ima još dosta gluposti, ova igra nije ni blizu da bude Game of the year
- ukratko, ovaj nedostatak dedicated servera se pokazao kao prava katastrofa i onaj koji veli da mu sve radi super taj jako laže
- živim u nadi da će izaći patch koji će riješiti bar neke probleme....
Prvo: Ni jednom nisam dobio poruku steam connection failed
Drugo: Nikad mi nije laggalo
Trece: Prekid igre se desava zbog hosta, kojem pukne konekcija bas kao tebi
Cetvrto: Haxeri su rjetki, jer samo sa PLACENIM haxom mogu igrati, VAC ce ih sa DETECTED haxom kad-tad uloviti i bannati na steamu.
Peto: Da, donio je neke nove stvari, ali su itekako bolje.
Sesto: Ovisi u kojem modu igras i na koliko velikoj mapi...
Sedmo: Moze biti i vise od 18 ... Preporuceno je 18
Osmo: Igra je ITEKAKO Game of the year, kad bi ti rekao neke statistike pao bi na koljena.
Deveto: Dedicated serveri nisu toliki gubitak, postoje "prosvjedi" na nekim stranicama napravljenima za to, gdje je uclanjeno vise milijona ljudi koji igraju MW2, no ti si kratkouman i nista te na zanima dalje od tog obzora
Deseto: Patch ne popravlja nista skoro, a to sto ti imas te probleme, TVOJ PROBLEM :P
Taj cheater će brzo letjeti. :) Kao i ovaj moj danas.
Inače, ja sam udario 70... i već me zovu "level hackerom" - rofl. Ali dobro, ownam ih pa ušute :D
Ako si 70th level i 10th prestige, naravno, level hacker si. :P (10th prestige ti ima onaj zlatni znak sa kosturovom glavom u sredini) :P
Naravno da nemam niti želim ići na Prestige za sada. Namučio sam se k'o konjina skupit sve attachmente za sve assaulte i snipere (osim ext mags) i za sada mi Prestige ne pada na pamet. Uostalom, programer sam po struci, misliš da sam toliko blesav da ne znam jesam li hackao vlastitu igru?
U svakom slučaju, treba mi potvrda nekoga tko je išao na prestige, dobije li se za svaki prestige level i trajno camo odijelo za bilo koju klasu koje je uvijek ON u određenim okolišima?
ja kupujem pocesto kopije (uvijek)uzeo sam MW2 instaliro ga i igro bez problema i znate koliko je kosto 10kn
U svakom slučaju, treba mi potvrda nekoga tko je išao na prestige, dobije li se za svaki prestige level i trajno camo odijelo za bilo koju klasu koje je uvijek ON u određenim okolišima?
Kolko sam ja primjetio sve je isto kao da ideš prvi put do lvl70,samo što dobiješ dodatnu custom clasu svaki drugi prestigem i neki veteran challange za svako oružje.
Ma sve je to isto,to vidiš kad ideš u igru pa play najprije vidiš ikonu od lvl ranka kakvu imaš kad nisi prestige,pa onda brzo sakrije tu ikonu ikonom prestiga.
Čekaj! Nije tu poništilo otključane attachmente?
I za te kamuflaže, koliko sam vidio, svaki prestige daje novi set camo odijela i onda si kamufliran skoro kao snajperist tijekom igre s bilo kojom klasom.
To sam vidio u nekom videu na youtubeu.
.Ili se to odnosi na oružja kao i do sada i nije povezano s prestige modovima ("camos to go along with it too").