Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.239.017
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina

Igra li netko Ground War? Ovdje se prava lutrija spojiti, svako malo poruka, host lost ili tako nešto...

Vi koji ste došli do lvl 70, koliko vam je trebalo vremena?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487

2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Večeras sam igrao malo COD4. Ništa manji problemi s pingom nego u MW2, ali drastično više cheatera, unatoč PB-u. Znam da PB nije baš oličenje sigurnosti, ali mogli su srediti k vragu već.

Svejedno, uvjerio sam se da MW2 i nije tako loš: zapravo je isti, osim što zaista nedostaje socijalna komponenta servera kao socijalnih hubova i chatanja i nalaženja s poznatom ekipom.

Jedan veliki plus IW.netu je što sam večeras barem 10 minuta tražio dobre servere čekajući da se moj isprazni. U MW2 igram s kim hoću s liste i ne ubacuje nam se nitko anoniman ako ne želimo, a ovdje čekaš par anonimaca da napuste server da možeš ući s ekipom.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne znam na kojem ti to serveru igras, ali sve ovo sto si naveo je totalno suprotno kod mene na CoD4. S pingom nikakvih problema, cheatera kad bude budu u vrlo kratkom roku kickani, ili uglavnom banani. Uvijek udem bez cekanja, ekipa je ok, bas se lijepo naigram.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ping na hrvatskim i njemački serverima maksimalno 30

do engleske i skandinavije maksimalno 60

u cod4 naravno...

cheatera u 2 godine igranja ... sve skupa 5 ak sam naletio ... toliko o tome

a ovo MW i MW 2 da su isti..tj. da je razlika smao u socijalnoj komponenti, tu se slažem .. i naravno KONZOLA!!!!

FoV 65 mi toliko ide na jetra da je to nekaj nevjerojatno

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2

Ja nikada nisam igrao ni COD4 na serveru gdje mogu fov mijenjati. Nikada ne reagira. Lockano?

Ping mi nikada nije bio manji od 60, uglavnom 60-80, a hrvatski serveri nisu nikada legalni, bar ih nisam vidio, a takve ne koristim...

Na MW2 ping mi je 60-120 od najboljeg do najgoreg, što mi je sasvim OK.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 8:54 (naxeem).
17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Ja nikada nisam igrao ni COD4 na serveru gdje mogu fov mijenjati. Nikada ne reagira. Lockano?

Ping mi nikada nije bio manji od 60, uglavnom 60-80, a hrvatski serveri nisu nikada legalni, bar ih nisam vidio, a takve ne koristim...

lololol

kako nemožeš mijenjati

upišeš u konzolu /cg_fov 80 ili nekaj

NEMA VEZE sa serverom ovo kaj si rekao...lol

konzolu možeš otvorit na bilo kojem i mijenjati ŠTO GOD ŽELIŠ

meni ping na "Lokalnim" serverima oko 30 ... ima i hrvatskih original servera

a citeri

ako sma ih sreo, sreo sam ih na originalnim serverima...NIKAD na piratskim

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
16 godina
protjeran
doxy kaže...
naxeem kaže...

lololol

kako nemožeš mijenjati

upišeš u konzolu /cg_fov 80 ili nekaj

NEMA VEZE sa serverom ovo kaj si rekao...lol

konzolu možeš otvorit na bilo kojem i mijenjati ŠTO GOD ŽELIŠ

meni ping na "Lokalnim" serverima oko 30 ... ima i hrvatskih original servera

a citeri

tako je odi na gamezone,pitbull ili hs2000 ping ti nece bit veci od 40-50 a citera nikad tamo nisam vidio

"Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
16 godina
doxy kaže...

Koje ti sreće imaš (ili neznaš raspoznati cheatera), ja igram MW2 oko tjedan dana i svaki dan naletim na 2-3, jučer tip imao score 110 - 5- 5 (imao je aimbot i wallhack),svi ga počnu vrijeđati (jer ga naravno nije moguće izbaciti iz igre) a on odgovara: it's skill, not cheat. 

Mogli su bar uvesti opciju da se tip prijavi nekom nadležnom pa da ga malo provjere (i ako se dokaže da je kriv, ukidanje key-a za pristup igri).

16 godina
moderator
beha kaže...
doxy kaže...

Koje ti sreće imaš (ili neznaš raspoznati cheatera), ja igram MW2 oko tjedan dana i svaki dan naletim na 2-3, jučer tip imao score 110 - 5- 5 (imao je aimbot i wallhack),svi ga počnu vrijeđati (jer ga naravno nije moguće izbaciti iz igre) a on odgovara: it's skill, not cheat. 

Mogli su bar uvesti opciju da se tip prijavi nekom nadležnom pa da ga malo provjere (i ako se dokaže da je kriv, ukidanje key-a za pristup igri).

On je govorio o COD-u4,a što se MW2 tiče taj će dobiti svoje VAC će ga prije il kasnije banat.

BTW ja sam do sad naletio na 2 cheatera u mw2

17 godina

jedno pitanjce,  i što je sad na kraju s onima koji kupuju samo cd-key ( bez dvd-a) dal mogu normalno igrat mp? Jer su bile neke priče da su nakon nekoliko dana  banirani jer većinom ti cd-keyevi dolazi iz Azije. Ima li u tome istine?

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina
neaktivan
kostolomac kaže...

jedno pitanjce,  i što je sad na kraju s onima koji kupuju samo cd-key ( bez dvd-a) dal mogu normalno igrat mp? Jer su bile neke priče da su nakon nekoliko dana  banirani jer većinom ti cd-keyevi dolazi iz Azije. Ima li u tome istine?

Ne, nije istina, ja sam naručio CD Key i rečeno mi je da je iz Azije...

Evo 5. dan igram i nije banan.

P.S

ti možeš kupiti samo cd key, a sa interneta skinuti piratsku skidrow ili razor1911 verziju pa na njima iskoristiti kod..

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
moderator
doxy kaže...

a citeri

To teško,sry ali ne vjerujem.Bilo su na orginalnim,ali na piratskim je bilo jako,jako puno više cheatera.

A za ping na MW2 je i 150ping dobar a čak 400ping je igrivo,primjer na COD-u 4 150ping več je skoro pa neigrivo. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 12:02 (pirat).
16 godina
protjeran
kostolomac kaže...

Da ima istine. Usput zahvali se likovima koji su ti govorili suprotno, jer si mogao ostat bez para. 

http://ve3d.ign.com/articles/news/51583/Valve-Banning-Grey-Import-Modern-Warfare-2-CD-Keys

Kimi - the King of Spa.
17 godina
Tallahasee kaže...
kostolomac kaže...

Da ima istine. Usput zahvali se likovima koji su ti govorili suprotno, jer si mogao ostat bez para. 

http://ve3d.ign.com/articles/news/51583/Valve-Banning-Grey-Import-Modern-Warfare-2-CD-Keys

Na sreću kupio sam original sa www.base.com prije nekoliko tjedana, i nisam osobno imao namjeru kupovat samo cd key, nego sam pitao dal ima nešto istine u tome, pošto mi razni ''tipovi'' nude cd-keyeve za moj kolege .Namigiva

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

To teško,sry ali ne vjerujem.Bilo jih ga na orginalnim ali na piratskim jih ga bilo jako jako puno više.

Kaj ovo znači?

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...
pirat kaže...

To teško,sry ali ne vjerujem.Bilo jih ga na orginalnim ali na piratskim jih ga bilo jako jako puno više.

Kaj ovo znači?

Gore sam editirao jesi sad sretan?

17 godina
neaktivan
----- Edit:obrišite post.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 12:14 (razer1911).
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
doxy kaže...

a citeri

To teško,sry ali ne vjerujem.Bilo su na orginalnim,ali na piratskim je bilo jako,jako puno više cheatera.

A za ping na MW2 je i 150ping dobar a čak 400ping je igrivo,primjer na COD-u 4 150ping več je skoro pa neigrivo. :)

Nemoj pricat gluposti.
16 godina
neaktivan

Jao sad ce nastati rasprava,ovo ce biti zanimljivoSmijeh

When you are halfway up,you are always halfway down

2 0 hvala 0
16 godina
moderator
razer1911 kaže...
pirat kaže...
doxy kaže...

a citeri

Nemoj pricat gluposti.

A što je to glupost?To da nije sreo cheater-a ili to što sam govorio o pingu??

17 godina
neaktivan
pirat kaže...
razer1911 kaže...
pirat kaže...
doxy kaže...

a citeri

Nemoj pricat gluposti.

Pingu govorim.
16 godina
protjeran
pirat kaže...
razer1911 kaže...
pirat kaže...

ping Nevinašce

"Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
17 godina
neaktivan
Dečki skratite citate pls. Teško je ovako čitati.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
neaktivan

Prije tjedan dana sretao sam cheatera puno. Od kad su banali 2500 accounta, ocito ih je manje.
Inace, ja sam cheatera snimio, stavio na Youtube, link poslao Robertu Bowlingu direktno i VAC moderatoru i tip je istu vecer baniran.
Poklopilo se bas masovno baniranje.
Sino: ulazi tip na server i izlijece minutu kasnije s bijelom porukom "Cheat detected" - dakle na svoje oci sam se uvjerio da VAC itekako radi.
Sinoc u COD4, tip cheata, PB izbacuje ljude za neka sranja s paketima, imena, a cheatera ne dira. ROFL.
Naravno, admina nems kao nikad da ga kicka.

Realno, admina nema ujutro i u sitne sate, a cesto nikad. Pingovi su mi isti i na COD4 i MW2... skoro, MW2 cesce ima veci ping, ali MW2 mi je igriv na 150ms, a MW1 na 150 vec zeza.
MW2 uglavnom igram na 60-120, s tim da ako je ping 120 ili 100, pokusam nac bolje grupe i cesto nadjem.
Da ping nije strasan sam sebi sam dokazao igrajuci nozevima i kupeci vrhunske rezultate (dam shotove popodne).

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 13:01 (naxeem).
16 godina
moderator
naxeem kaže...

Realno, admina nema ujutro i u sitne sate, a cesto nikad. Pingovi su mi isti i na COD4 i MW2... skoro, MW2 cesce ima veci ping, ali MW2 mi je igriv na 150ms, a MW1 na 150 vec zeza.

razer1911 o tome ti ja govorim.

btw jučer skidao dirt 2 i igrao mw2 bio mi ping 300-400 i bilo je igrivo.(jedino malo su kasnili metki,i kad smo si došli oči u oči naravno on bi mene ubio)

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 12:33 (pirat).
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
naxeem kaže...

razer1911 o tome ti ja govorim.

btw jučer skidao dirt 2 i igrao mw2 bio mi ping 300-400 i bilo je igrivo.(jedino malo su kasnili metki,i kad smo si došli oči u oči naravno on bi mene ubio)

Ma sve je to isti vrag oko pingova i na codu 4 i na mw2 nema razlike.kad laga onda laga,ovisi o lokaciji hosta.
16 godina
protjeran
pirat kaže...

LOL molim te, kak to mozes nazvat igrivo? Ping do 100 je prihvatljiv. Sve iznad toga.... mijenjaj hosta i tocka.

BTW: igram s ljudima koji nikada nisu prismrdili CODu4 i kazu da im uopce ne fali i da im je ova igra odlicna. Dobro znaju sta su dedi serveri i administracija i sve sto ide s time, ali im ovaj nacin igranja i spajanja uopce ne smeta. Ja sam sam u dvije godine igrao COD4 kolko MW2 od kada je izasao. Meni je ova igra vise nego zadovoljavajuca i uopce se ne treba zamrati i usporedjivati MW1 i MW2. Igre imaju istu tematiku i izdavaca i tu staje svaka dalja prica. MW2 je konzole port ali bas me briga.

Kimi - the King of Spa.
17 godina
neaktivan

Sjećam se kad sam počeo igrat CoD4 da sam ga u šutu igrao nekih 2 mjeseca sigurno. MW2 mi već dojadio sa svim nedostacima i sad sam dao frendu account nek prelazi jer se meni neda i dalje igram cod4.

Potpis
Moj PC  
2 5 hvala 0
16 godina
moderator
Tallahasee kaže...
pirat kaže...

LOL molim te, kak to mozes nazvat igrivo? Ping do 100 je prihvatljiv. Sve iznad toga.... mijenjaj hosta i tocka.

Pa baš sam namjerno išao igrat mw2 kad sam skidao,da vidim kako ide.Naravno da bih promijenio hosta da imam ping 300-400.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice