Danas napravio prilicno dobar kill pa evo da vidite.
BTW: Sory na losoj kvaliteti, ovo je snimano na xboxu a nemam bas dobar capture card.
Danas napravio prilicno dobar kill pa evo da vidite.
BTW: Sory na losoj kvaliteti, ovo je snimano na xboxu a nemam bas dobar capture card.
Imam jedan problem,dns pokrenem steam i idem Play na Black Ops i kaze mi:WIN_ERROR_STEAM.Ja sad nezz sta da radim,restartiravao sam komp,reinstaliravao steam :SS.Help anyone?
heba mu bog i.su.s mater i black opsu i svemu prvo steka ko ludo drugo igra se smrzava svakih 5 min moram restart komp trece nece spojit na server i cetvrto sad pak kad naprav class udem na server(jedva) i class je opet deaffult nema moje
taj zasrani black ops je sranje koje ne vredi 5 lipa kamoli 400 kn ili kolko vec bacit cu ga u smece jer je sa svakim patchem sve gore i gore!!!
heba mu bog i.su.s mater i black opsu i svemu prvo steka ko ludo drugo igra se smrzava svakih 5 min moram restart komp trece nece spojit na server i cetvrto sad pak kad naprav class udem na server(jedva) i class je opet deaffult nema moje
taj zasrani black ops je sranje koje ne vredi 5 lipa kamoli 400 kn ili kolko vec bacit cu ga u smece jer je sa svakim patchem sve gore i gore!!!
Baci ga u smeće.
NEEE u smece, daj ga meni :3
Sve radi glatko i super, no pri kraju misije Revelations, lik koji je iznad mene odjednom promjeni oružje i izgled. Zaustavi se lik, no monitori sa strane nastave prikazivati kao i titlovi također, no jedini zvuk je dahtanje. Nakon ovog događaja igra se ne može nastaviti i ne znam što da radim. Kakav prijedlog?
pirat? ili org
Sve radi glatko i super, no pri kraju misije Revelations, lik koji je iznad mene odjednom promjeni oružje i izgled. Zaustavi se lik, no monitori sa strane nastave prikazivati kao i titlovi također, no jedini zvuk je dahtanje. Nakon ovog događaja igra se ne može nastaviti i ne znam što da radim. Kakav prijedlog?
pirat? ili org
Pirat
Ekipa!!!
Jel mi moze ko dati patchave za black ops???
I jel tko zna kako smanji lag??
...pa ovo je uzas..izbacuje me svakih 10min ili mi se zamrzava slika svkih 10-15 min...nemogu vjerovat pa prije mi je sve bilo u redu..
...pa ovo je uzas..izbacuje me svakih 10min ili mi se zamrzava slika svkih 10-15 min...nemogu vjerovat pa prije mi je sve bilo u redu..
također, sinoć mi se počelo zamrzavati na svakoj rundi, freeza se, uđem opet u igru, igram 5 min. opet freeze i tako 5-6 puta za redom pa sam odustao
također, sinoć mi se počelo zamrzavati na svakoj rundi, freeza se, uđem opet u igru, igram 5 min. opet freeze i tako 5-6 puta za redom pa sam odustao
baš užas,neznam oće oni ikad sredit taj black ops
Ne vjerujem.
Sve mi se više čini da će ići na prodaju. Dok god oni izbacuju patcheve sa po 50mb neče popraviti igru.
Ping mi nije nikako jasan, na cod 4 ako udes u igru sa ping 50 imas stalno taj isti ping.
Ovde udem sa ping 50 pa skoci na 130 pa na 999 pa na 150 pa na 170 pa na 230 bla bla
Onda iduci match opet krene normalno ping 50 pa skace , nesto tu nije u redu sa gameservers i nacinom na koji je igra codirana.
Onda 1 dan igra klizi smooth as a silk ftw , a drugi dan trza , stuttering,spike lag ,sve zivo, nije mi jasno.
Kad je manje igraca po noci igra bolje radi koliko sam primjetio, stvarno mi nije nista jasno.
I na kraju otidem igrat cod 4 , a znam ga napamet vise .
Komp mi je u redu, novi winsi,sve up2date,router ok.
A nista, sutra mi dolazi Vietnam preko g2play
Okorjeli cod igrac se prebacuje na battlefield ftw
meni se cini da gameservers radi te probleme a ne sama igra!
Ovako, budući da nisam prismrdio BO-u dosta dugo danas sam odlučio malo zaigrati. E sad, igra krene nešto instalirati, i stane 2%. Što se dešava? Znam da je bio peč koji popravlja performanse, ali da li ješ netko imao ovih problema?
Inače, igra je već bila instalirana, igrao sa uredno itd....
Evo, sad se ne mogu spojiti ni na Steam. Ima li još tko ovakvih problema?
mozete li mi dati link od patcha, da ga skinem, plsss?
mozete li mi dati link od patcha, da ga skinem, plsss?
Patch jedino ide preko Steama.
kako preko steama, je li automatski updateuje ili?
kako preko steama, je li automatski updateuje ili?
da,kad si stavio igru samo se updatea.imaš pirata a?
meni se cini da gameservers radi te probleme a ne sama igra!
ne radi gameservers probleme nego igra. los port sa konzole i to je to.. jednostavno lose napisan kod. kada sam pitao zasto mi se server crasha objasnili su da je problem u kodu igre i da se serveri crashaju samo kad se puni(?)
i da cekaju treyarch na patch koji ce navodno to rijesiti..
cuo sam od frenda da u njemackoj ljudi masovno prodaju cdkeyeve mos nabavit key po 100 kn! :))
cuo sam od frenda da u njemackoj ljudi masovno prodaju cdkeyeve mos nabavit key po 100 kn! :))
jel ti ima frend xfire? nek me doda lux21 soz na off topic
Jel mi netko moze dat link kako da prebacim s ruskog jezika na engleski :D ?