Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.008.983
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Danas napravio prilicno dobar kill pa evo da vidite.

BTW: Sory na losoj kvaliteti, ovo je snimano na xboxu a nemam bas dobar capture card.

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 17:42 (LordShgi).
Moj PC  
15 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam jedan problem,dns pokrenem steam i idem Play na Black Ops i kaze mi:WIN_ERROR_STEAM.Ja sad nezz sta da radim,restartiravao sam komp,reinstaliravao steam :SS.Help anyone?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

heba mu bog i.su.s mater i black opsu i svemu prvo steka ko ludo drugo igra se smrzava svakih 5 min moram restart komp trece nece spojit na server i cetvrto sad pak kad naprav class udem na server(jedva) i class je opet deaffult nema moje

taj zasrani black ops je sranje koje ne vredi 5 lipa kamoli 400 kn ili kolko vec bacit cu ga u smece jer je sa svakim patchem sve gore i gore!!!

2 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
made kaže...

heba mu bog i.su.s mater i black opsu i svemu prvo steka ko ludo drugo igra se smrzava svakih 5 min moram restart komp trece nece spojit na server i cetvrto sad pak kad naprav class udem na server(jedva) i class je opet deaffult nema moje

taj zasrani black ops je sranje koje ne vredi 5 lipa kamoli 400 kn ili kolko vec bacit cu ga u smece jer je sa svakim patchem sve gore i gore!!!

Baci ga u smeće.

14 godina
Sad sam updateao drivere za grafičku i puno manje freeza
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
XFIRE; mypet
Moj PC  
9 0 hvala 1
15 godina

NEEE u smece, daj ga meni :3

15 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Sve radi glatko i super, no pri kraju misije Revelations, lik koji je iznad mene odjednom promjeni oružje i izgled. Zaustavi se lik, no monitori sa strane nastave prikazivati kao i titlovi također, no jedini zvuk je dahtanje. Nakon ovog događaja igra se ne može nastaviti i ne znam što da radim. Kakav prijedlog? 

pirat? ili org

malada
17 godina
malada kaže...
Ag008 kaže...

Sve radi glatko i super, no pri kraju misije Revelations, lik koji je iznad mene odjednom promjeni oružje i izgled. Zaustavi se lik, no monitori sa strane nastave prikazivati kao i titlovi također, no jedini zvuk je dahtanje. Nakon ovog događaja igra se ne može nastaviti i ne znam što da radim. Kakav prijedlog? 

pirat? ili org

Pirat {#}

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
14 godina
neaktivan

Ekipa!!!

Jel mi moze ko dati patchave za black ops???

I jel tko zna kako smanji lag??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Steam ti automatski skine patcheve.
15 godina
neaktivan

...pa ovo je uzas..izbacuje me svakih 10min ili mi se zamrzava slika svkih 10-15 min...nemogu vjerovat pa prije mi je sve bilo u redu..{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...

...pa ovo je uzas..izbacuje me svakih 10min ili mi se zamrzava slika svkih 10-15 min...nemogu vjerovat pa prije mi je sve bilo u redu..{#}

također, sinoć mi se počelo zamrzavati na svakoj rundi, freeza se, uđem opet u igru, igram 5 min. opet freeze i tako 5-6 puta za redom pa sam odustao

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
14 godina
_CR7_ kaže...

thesekiman kaže...
_CR7_ kaže...

također, sinoć mi se počelo zamrzavati na svakoj rundi, freeza se, uđem opet u igru, igram 5 min. opet freeze i tako 5-6 puta za redom pa sam odustao

baš užas,neznam oće oni ikad sredit taj black ops

16 godina

Ne vjerujem.

Sve mi se više čini da će ići na prodaju. Dok god oni izbacuju patcheve sa po 50mb neče popraviti igru.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo jedan moj wallpaper.

I jedan video.

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ping mi nije nikako jasan, na cod 4 ako udes u igru sa ping 50 imas stalno taj isti ping.

Ovde udem sa ping 50 pa skoci na 130 pa na 999 pa na 150 pa na 170 pa na 230 bla bla

Onda iduci match opet krene normalno ping 50 pa skace , nesto tu nije u redu sa gameservers i nacinom na koji je igra codirana.

Onda 1 dan igra klizi smooth as a silk ftw , a drugi dan trza , stuttering,spike lag ,sve zivo, nije mi jasno.

Kad je manje igraca po noci igra bolje radi koliko sam primjetio, stvarno mi nije nista jasno.

I na kraju otidem igrat cod 4 , a znam ga napamet vise .

Komp mi je u redu, novi winsi,sve up2date,router ok.

A nista, sutra mi dolazi Vietnam preko g2play

Okorjeli cod igrac se prebacuje na battlefield ftw

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

meni se cini da gameservers radi te probleme a ne sama igra!

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
Ma katastrofa su serveri, svi drze /sv_fps "20" umisto "30". To je razlog i divljanja i velikih pingova. Neznam zasto to ne povecaju.
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
neaktivan
A i Treyarch dečki su kreteni, što nisu mogli naći neki drugi hosting nego Gameservers, ljudovi ne da nemaju pojma nego jedva znaju podići server. Prijatelj mi je čekao, ono na početku sa CoD 4, mjesec dana jer kreteni nisu znali što je to FTP.
17 godina
neaktivan

Ovako, budući da nisam prismrdio BO-u dosta dugo danas sam odlučio malo zaigrati. E sad, igra krene nešto instalirati, i stane 2%. Što se dešava? Znam da je bio peč koji popravlja performanse, ali da li ješ netko imao ovih problema?

Inače, igra je već bila instalirana, igrao sa uredno itd....

Evo, sad se ne mogu spojiti ni na Steam. Ima li još tko ovakvih problema?

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 16:43 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
15 godina

Jos 2 killa sa ak74 pa ce biti okruglo{#}

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mozete li mi dati link od patcha, da ga skinem, plsss? 

Almin94
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

mozete li mi dati link od patcha, da ga skinem, plsss?

Patch jedino ide preko Steama.

15 godina
neaktivan

kako preko steama, je li automatski updateuje ili?

Almin94
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Almin94 kaže...

kako preko steama, je li automatski updateuje ili?

da,kad si stavio igru samo se updatea.imaš pirata a?

get doooooown !!!!
16 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

meni se cini da gameservers radi te probleme a ne sama igra!

ne radi gameservers probleme nego igra. los port sa konzole i to je to.. jednostavno lose napisan kod. kada sam pitao zasto mi se server crasha objasnili su da je problem u kodu igre i da se serveri crashaju samo kad se puni(?)

i da cekaju treyarch na patch koji ce navodno to rijesiti..

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan

cuo sam od frenda da u njemackoj ljudi masovno prodaju cdkeyeve mos nabavit key po 100 kn! :))

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
made kaže...

cuo sam od frenda da u njemackoj ljudi masovno prodaju cdkeyeve mos nabavit key po 100 kn! :))

jel ti ima frend xfire? nek me doda lux21 soz na off topic

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan

Jel mi netko moze dat link kako da prebacim s ruskog jezika na engleski :D ?

[url=http://www.points2shop.com/?ref=davidri]Points2Shop[/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice