E Dečki (i cure) :D Ja kupio igricu Black ops original naravno i sad je instaliro preko steame-a i kad uđem u 1. misiju odjednom samo postane crno i moram restartam komp.
Da li netko zna šta da napravim!?
Unaprijed hvala.
E Dečki (i cure) :D Ja kupio igricu Black ops original naravno i sad je instaliro preko steame-a i kad uđem u 1. misiju odjednom samo postane crno i moram restartam komp.
Da li netko zna šta da napravim!?
Unaprijed hvala.
probaj update igre preko steama ako vec nisi
5 na Nuketownu :)
Danas sam koknuo 6 s Nova 6 gasom na Headquartersu.
Ma već jesam svejedno ne ide.
Danas sam koknuo 6 s Nova 6 gasom na Headquartersu.
vidis dobra fora ... igram HQ ionako stalno, pa cu probat malo ih istjerat...
Svi su se u jedan kut natrpali ja ubacim novu i nisu se moli micati i pokrepali.
Meni svakim sve bolje, zadnjim dobio +15 FPSa average.
Sad sam se dobro nasmijao, na Nuketownu pogodim enemya explosive crossbow boltom s prozora na prozor, i on budala pocne trcat nazad niz stepenice i 5 ih odjednom dignem u zrak :)
..ma tako treba...stisni zube i nedaj se..
..a nadam se da ce ti radit kak treba i ja bi "po..dio" da mi steka posto je igra zakon...
steam account disabled dali može pomoč
ee ljudi, instalirao sam black ops i normalno ko svaki gaming freak odma sam si malo htio odigrati, al kad ono lagga ko....nez kak bi opisao....... i pri tome mi je u samom igrinom meniju cpu load na 97-100%, ono niš ne radim itd. najniža reza sve off, al kad neće pa neće radit, iam cpu intel core 2 duo e6600 3.0ghz.
grafa mi gotovo da opće i ne radi.....
nezz koji bi bio problem. ikakva pomoć?
Prolistaj par stranica unatrag.
Kazes grafa ne radi, zato povecaj detalje i rezoluciju a ne smanjivat
I meni je prije pomoglo stavljanje u task manageru BLACK OPS process na LOW
e ovako,ja sam imao 7 icu i nije valjalo ništa.sad imam xp i sve super,niš ne trza,ne friza,sttuter itd itd.jedino sam imao problema s AV bit defender,disableao sam AV i stavio u game mode.probajte uninstalirati AV?sad imam konstantno cca 90 fps na high postavkama,no shadows,8x AF,FOV 80.imam backup 7 ice sa blopsom pa lako vratim natrag kad srede sve,ako...
Neznam dal vam se dešava, ali ja ponekad u nekoga ispucam skoro cijeli spremnik i ne ubijem ga on mene izrešeta sa 3 metka. Onda idem da vidim killcam i u njemu se ustvari vidi da sam ja ispalio svega 3 metka prema njemu, nije to prvi put da to primječujem.
btw, sniperi su užasno loši, jako je teško pogoditi nekoga čak i kad duže ciljaš xD
Da to sam i ja primjetio. Ispucam bar 10 metaka u frajera i onda on mene ubije s 2. Pogledam Kill Cam i vidim da je on zapravo u mene ispucao također oko deset metaka. Prilično iritantno.
I ja sam isto primjetio. Ne dogadja se uvijek, ali ponekad jednostavno ne mogu ubiti/pogoditi lika. Pucam po njemu i nista. Jednom mi se to cak desilo sa likom koji je stojao u mjestu, nakon pola sanzera ak47 je pao... nisam ovo primjetio prije patcha i ne desava se uvijek vec ponekad. maxpackets su mi na 100 i packetdup na 3, tako da iskljucujem ovo sto je sardax rekao.
Jesi li probao jos jednom?
Provjeri si username da li si dobro napisao. Ako jesi onda ti je sifra promjenjena, a to znaci samo jedno :S
Jesi li probao jos jednom?
Provjeri si username da li si dobro napisao. Ako jesi onda ti je sifra promjenjena, a to znaci samo jedno :S
..jao mene kretena ja skroz krivo upisujem username...a stas kasno je vec pa nevidim..
..ljudi dali se i vama sam odjednom "zamrzne" slika..meni se cesto desava..
Imaš slab komp. Kupi novi. Cod ti je grafički najljepša igra u povijesti gaminga, tako da ni 8 procesora nisu dovoljna.
Imaš slab komp. Kupi novi. Cod ti je grafički najljepša igra u povijesti gaminga, tako da ni 8 procesora nisu dovoljna.
kad cucnes
Ma BO je samo užasan port sa xboxa baš kao i gta4.
po TD se vidi koliko ljudi josh ne zna za sarkazam
A šta ćeš.
Jel vama radi consola?
Sve radi glatko i super, no pri kraju misije Revelations, lik koji je iznad mene odjednom promjeni oružje i izgled. Zaustavi se lik, no monitori sa strane nastave prikazivati kao i titlovi također, no jedini zvuk je dahtanje. Nakon ovog događaja igra se ne može nastaviti i ne znam što da radim. Kakav prijedlog?