standardno, a grafa je gigabyte 4670...
jbga tako je stanje, malo san diga i vrtnju
venta na njoj jer san je clocka..
Onaj hladnjak si uzmi za procesor iz LInks i bit ce ti tise sigurno a i hladniji proc itekak.
Onaj hladnjak si uzmi za procesor iz LInks i bit ce ti tise sigurno a i hladniji proc itekak.
Ma neka samo otvori prozor i evo hlađenja
ozebline zagarantirane...hehe
Kak da ne pa da mu galeb uleti u sobu i kljunom osteti komp i ispusti tekucu bombu usput malo sutra.
jeste vidili akciju u linksa, u subot xfx 4870 za 769 kn!!!!
Kak da ne pa da mu galeb uleti u sobu i kljunom osteti komp i ispusti tekucu bombu usput malo sutra.
Stavi mrežicu na prozor
ma kava mrežica u 21. stoljecu smo postavi sentry guna XD
laku noc..
novi avatar za aktualne događaje...
dobar je..
OPEN!!!
pozz svim nespavalicama....
Večer
Dal ima kakvog razloga za veselje čovjek koji pronađe orginal Counter Strike: Condition Zero?
Ja sam upravo pronašel doma jednog :)
Večer
Dal ima kakvog razloga za veselje čovjek koji pronađe orginal Counter Strike: Condition Zero?
Ja sam upravo pronašel doma jednog :)
Ja prekjučer na jednoj polici našao NFS Hot Pršut(Pursuit ).
Nisam ga još nikada igrao.
Isplati li se otvarati setup.exe radi njega?
Večer
hahaha, pogledao Enterprise malo, Phloxova žena htjela silovat Tuckera, kako se usro...lololol
Našao sam jednog starog žičnog glodavca i skinuo drivere za njega. Nažalost, kako je onaj bio zahtjevan sa baterijama, tako je ovaj zahtjevan za podlogom. Na šta ga god stavim, stalno mi kursor skače u kutove zaslona.
a komp, mi danas nešto usporen, ubrzat ću ga niz ulicu...
još dodajmo kišu,znači i proklizat će.... kraj ulice, tj.
zid= 1000 komada
Dobra večer svima!
Kako smo? Što li se zanimljivoga radi?
LOOL prezakon video!
Pratio sam prije Večernju školu kad je bilo na TV-u.
Koje legende...
LOL! Malo prije na CrossFireu:
andy0101 : u have to be a real n00b if i can pwn u with this old mouse
Na kraju meča sam imao 16 killa i 29 deatha. A stalno mi se događalo da pogled odleti u plafon ili pod vrteći se nekontroliranom brzinom lijevo ili desno. Jednom sam počeo pucati jer se nije htjelo ispraviti, a kad sam napokon uspio vidim da ovi iz mojeg tima gledaju malo u mene malo u plafon, kao WTF ovaj radi.
LOL! Malo prije na CrossFireu:
andy0101 : u have to be a real n00b if i can pwn u with this old mouse
Na kraju meča sam imao 16 killa i 29 deatha. A stalno mi se događalo da pogled odleti u plafon ili pod vrteći se nekontroliranom brzinom lijevo ili desno. Jednom sam počeo pucati jer se nije htjelo ispraviti, a kad sam napokon uspio vidim da ovi iz mojeg tima gledaju malo u mene malo u plafon, kao WTF ovaj radi.
Na laptopu pod "Moj PC"miš je čista katastrofa.
Totalno je neprecizan i nekvalitetan.
Dignem ga u zrak malo i strelica na ekranu počne zujati.
Sva sreća da sam većinom za ovim kompom(isto pod "Moj PC") pa ne moram kidati živce radi toga.
S ovim sadašnjim mišem sam zadovoljan,nije nešto preveć koštao ali me odlično služi i baš je udoban.
Vrlo je sličan ovome.
Na laptopu pod "Moj PC"miš je čista katastrofa.
Pod moj Moj PC, miš je OK, ali je potrošio baterije pa sad koristim ovog starog žičnog zbog kojeg kursor stalno skače po ekranu. No čini se da i nije tako loš kad sam mogao 16 puta pwnati.
Se smije znat kak radiš te screenshotove? Ili je to čisto uređivanje u photoshopu/gimpu/whatever?
Ovo je kombinacija FastStone Capturea i Painta. U FS-u imaš opciju slikati bilo što što treba scrollati, npr. web-stranicu. Samo klikneš i on automatski scrolla i slikaje. Onda u FS-ovom editoru izrežem višak (header, footer i sidebar), zalijepim sliku u Paint i tako ponavljam za svaku stranicu. Budući da sam perfekcionist, kod lijepljenja u Paint pazim na svaki pixel tako da se na slici uopće ne kuži gdje počinje a gdje završava stranica. Naslov teme i URL sam isto napravio u Paintu.
Nažalost, verzija 5.3 FS Capturea je zadnja freeware verzija. Od tada program se izdaje kao shareware. Verziju 5.3 (freeware) možeš skinuti ovdje.
Trebali bi neka protuprovalna vrata nabaviti.
Ispricavam se, ali eto ostao sam duzan stavit taj video, jer smo o tome pricali u toj temi a bas sad naisao na njega i eto tako je ispalo.