WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.980.040
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
WindowsPhone - Općenito

To je pretpostavljam korisno ako imaš mrcinu od mobitela i male ruke, meni beskorisno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito

Ovisno kako kome, meni na L920 je jako korisno. U početku sam je rijetko koristio jer se nebi sjetio da ima ta funkcija ali kasnije mi prešlo u naviku i korstim je stalno. Tako sam jednom prilikom uzeo bratov Samsung Gran Prime i pritisnuo home tipku da se spusti ekran- naravno nije se spustio hahah 

www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Korisna stvar samo što ne šljaka baš kako treba. Na početnom ekranu mogu scrolati samo prvih 5 redova (najvecih plocica). Dok surfam pak je bolje ali opet ne dovoljno, ipak želim moći scrolati kroz cijelu stranicu.

Koliko sam skužio nisam jedini koji ima te probleme.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Korisna stvar samo što ne šljaka baš kako treba. Na početnom ekranu mogu scrolati samo prvih 5 redova (najvecih plocica). Dok surfam pak je bolje ali opet ne dovoljno, ipak želim moći scrolati kroz cijelu stranicu.

Koliko sam skužio nisam jedini koji ima te probleme.

i nije namjenjena prvenstveno za scrolanje već da ti spusti gornji dio ekrana dolje

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dadn kaže...
.....

Ali...ali..smeta me to

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav,

Nešto mi je pošlo po zlu kod rollbacka na lumii 640DS

Pisalo je WRT da je vraćanje neuspješno, i sad kad upalim mob mi se pojavi crveni ekran i one neke strelice u krug. Kad opet probam napraaviti rollback, krene ali napiše da operacija nije uspjela. Što da  napravim?

EDIT: Promjenio USB port i radi

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2016 11:30 (Nix666).

3 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav ekipa.

Zna li netko zasto mi se lumia 930 dnevno bar jednom resetira? Nasumicno se dogadja i nevezano je koristim li mob taj tren ili stoji napr u idleu na stolu. Ovo mi se nije dogadjalo na wp8.1 i pocelo je par dana nakon instaliranja wp10.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sluzbeni WP10? Ja bih na tvom mjestu probao ponovno preko WDRT instalirati W10 na mob. Nesto ocito nije odradio kako treba prvi puta...
- Lumia 640 DS -

0 0 hvala 1
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Nemoj pokusavat nis preko WDRT-a jer je l930 prepuna bugova sto se tice win10. Cekaj novi build ili vrati na 8.1.

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

na stare WP8.1 uređaje preko WDRT ide samo 8.1 a ne W10M

ako nisi napravio hard reset nakon instaliranja W10M i podigao čisto sistem bez backupa, obavezno to napravi

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2016 13:44 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
NeoOS kaže...
Sluzbeni WP10? Ja bih na tvom mjestu probao ponovno preko WDRT instalirati W10 na mob. Nesto ocito nije odradio kako treba prvi puta...

Crofarmer kaže...

Nemoj pokusavat nis preko WDRT-a jer je l930 prepuna bugova sto se tice win10. Cekaj novi build ili vrati na 8.1.

WDRT za L930 ne vrijedi što se tiče vraćanja na W10M. Može ju jedino vratiti na WP8.1 i ništa više.

Nokia Lumia 930 Windows 10 Mobile FTW
16 godina
neaktivan

Vraća se ime Nokia, koja s Nokiom koju znamo u biti nema veze.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2016 14:07 (kizo2703).
10 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Vraća se ime Nokia, koja s Nokiom koju znamo u biti nema veze.

upravo tako samo ljudi ne shvaćaju... vidjet ćemo koliko će to biti dobro. da na kraju ne ispadne jeftikaner kinez sa skupim Nokia imenom... Nokia u biti iznajmljuje ime i prodaje patente proizvođaču i nema veze sa samim gotovim proizvodom, marketingom i servisom...

14 godina
neaktivan

I ne brine se ako budu loši tržišni rezultati 

www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
16 godina
WindowsPhone - Općenito
zna li tko sta ce bit sa windows mobile 10 sad posto microsoft se povukao s mobilnog trzista znaci li to da je windows 10 mobile mrtav? ako je zao mi je zbog tog prirastao mi srcu nikad nije stekao i bolji po mnogo cemu od androida
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
geek_boy kaže...
zna li tko sta ce bit sa windows mobile 10 sad posto microsoft se povukao s mobilnog trzista znaci li to da je windows 10 mobile mrtav? ako je zao mi je zbog tog prirastao mi srcu nikad nije stekao i bolji po mnogo cemu od androida

Mrtav je on već duže vrijeme. Samo zombija. I meni je žao, imao je (ima) svojih prednosti.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
10 godina
neaktivan
geek_boy kaže...

ne već će ugovarati poslove kod drugih proizvođača... jeftinije je ugovoriti poslove kod drugih nego imati nekoliko tvornica s radnicima...

14 godina
WindowsPhone - Općenito

a bila je tako svijetla budućnost pred njim kad su došle lumije iz x20 serije, pa wp 8.1 upgrade, rasla je prodaja, os se razvijao, odlična here navigacija, tenkovska izrada nokije - samo usporedite 520 i 535 po pitanju izrade i sve je jasno.

sad su došli na fore da gase osnovne fičere tipa fm radio koji je dio mobitela 10+ godina. baš idu u pravom smjeru.

mkay?

1 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Hornet_93 kaže...

a bila je tako svijetla budućnost pred njim kad su došle lumije iz x20 serije, pa wp 8.1 upgrade, rasla je prodaja, os se razvijao, odlična here navigacija, tenkovska izrada nokije - samo usporedite 520 i 535 po pitanju izrade i sve je jasno.

sad su došli na fore da gase osnovne fičere tipa fm radio koji je dio mobitela 10+ godina. baš idu u pravom smjeru.

i dalje imaš besplatnu navigaciju na Here kartama, i dalje imaš FM radio, ništa se ne gasi samo instaliraš drugu aplikaciju....

12 godina
neaktivan
Kakvo propadanje WMa? O čemu vi pričate? Microsoft je dao na znanje da će ponuditi drugim proizvođačima suradnju u vidu proizvodnje mobitela sa njihovim OSom.. A za sada su smanjili proizvodnju sami na po 3 uređaja godišnje. Kasnije bude i to još manje možda. Razvijat će softver, a drugi će radit mobove sa W10M i inim verzijama.
Što je po meni i bolje, jer koliko se sad bave W10M, to je slabo, da bi ispao odličan proizvod.
- Lumia 640 DS -

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
NeoOS kaže...
Kakvo propadanje WMa? O čemu vi pričate? Microsoft je dao na znanje da će ponuditi drugim proizvođačima suradnju u vidu proizvodnje mobitela sa njihovim OSom.. A za sada su smanjili proizvodnju sami na po 3 uređaja godišnje. Kasnije bude i to još manje možda. Razvijat će softver, a drugi će radit mobove sa W10M i inim verzijama.
Što je po meni i bolje, jer koliko se sad bave W10M, to je slabo, da bi ispao odličan proizvod.

pusti ljude da se raduju... teško ima na androidu pa ljubomorni na nas ;)

12 godina
protjeran
A ni mi se nismo ozenili za win mobile. Trenutno nam odgovara, a kad nam nebu pasalo bumo zeli ono kaj tada najbolje pokriva nase potrebe..

5 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Redstone od danas ide na Desktop računala (u Slow ringu), što znači od idućeg mjeseca vjerojatno i na Mobile uređaje.

0 0 hvala 0
15 godina
@dadn

Baš mi je teško na androidu kad mi sve radi.. Jadan ja
Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
12 godina
neaktivan
Hornet_93 kaže...

ovo drugo sve još mogu pregrmit, al kad usporedim svoju 920 i bratovu 950 (ne xl)... mobitel do mobitela, 950 izgleda i u ruci odaje osjećaj jeftilen kineza, svaka čast na speckama i radu, naravno brzi je 950 - al sam osjećaj je daleko od nokiine izrade...

Ke?!
10 godina
neaktivan
merio kaže...
@dadn

Baš mi je teško na androidu kad mi sve radi.. Jadan ja

a meni ništa ne radi na windowsima. moš mislit...

10 godina
neaktivan
chewbacca kaže...
Hornet_93 kaže...

ovo drugo sve još mogu pregrmit, al kad usporedim svoju 920 i bratovu 950 (ne xl)... mobitel do mobitela, 950 izgleda i u ruci odaje osjećaj jeftilen kineza, svaka čast na speckama i radu, naravno brzi je 950 - al sam osjećaj je daleko od nokiine izrade...

to je već milijun puta prožvakana tema u ovih 6 mjeseci... isti je materijal ali je vrlo tanka zadnja maska da se uklopi na sam uređaj pa je tako slaba... imaš jeftinih zamjenskih (time se naruši sam izgled i vjeruj da nije bolje) ili za 249 kn Mozo kvalitetniju pa si popraviš to...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 18:58 (dadn).
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ma ovo sa Nokijom ništa posebno. Ta nekakva nova frankenštajn firma sastavljena od Nokia/Foxconn ljudi, dijelova ili čega već. Jedni su kupili od Microsofta feature phone odjel, i tamo neki "Windows mobile" (bivši nokia, kojih je i sama Nokia bruku pogasila, kao i MS kad su tek preuzimali ono što su preuzimali od Nokije) pogon, koji im nije potreban. Dok su ovi drugi (odnosno sad su svi jedni, ta nova firma) kupili od Nokije pravo na korištenje Nokia branda na smartfonima. Tako da su objedinili sve ono što je Nokia imala prije nego je prodala Microsoftu mobilni odjel.

Što se mene tiče, ako će imati opciju instalacije Windows Mobile-a, ili dolaziti instalirana sa istim, biti kvalitetna i normalno koštati, možda i razmislim o nekom njihovom mobitelu.

A što se tiče Microsofta, imat će oni predstavnike u 3 cjenovna ranga iz svoje proizvodnje (Surface Phone). A naravno da je poželjno da se i još koji proizvođač uključi.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice