Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.171.840
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
14 godina

changelog? isplati li se ostat na Philzu ili je Apolo bolji?

Respect the Raise...!

0 0 hvala 0
13 godina
definho kaže...

changelog? isplati li se ostat na Philzu ili je Apolo bolji?

Changelog ti je uvijek ovo sto je crvenom bojom ispod ''Features''...

14 godina
neaktivan

@Sale imali kakvih novosti u vezi Apple Emoji smajle na Neat 6.3? i svaka ti cast za Neat rom najbolji od svih koje sam do sad isprobo... ;)

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
bigboy kaže...

@Sale imali kakvih novosti u vezi Apple Emoji smajle na Neat 6.3? i svaka ti cast za Neat rom najbolji od svih koje sam do sad isprobo... ;)

jedino ako mi posaljes te slicice pa da ubacim. iskreno to nisam video a i ne znam kako izgleda. I da znam - ne znam :D

13 godina
neaktivan
13 godina

Sale kad se pokrene Aroma, sta zaci onaj quick install kad se stisne menu ikonica?

I mozes li staviti media procces fix? Da ne moram gasiti media process svaki put kad restartiram mob?

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 14:16 (dinos3).
13 godina
neaktivan
dinos3 kaže...

Sale kad se pokrene Aroma, sta zaci onaj quick install kad se stisne menu ikonica?

I mozes li staviti media procces fix? Da ne moram gasiti media process svaki put kad restartiram mob?

Mislis na Quit installation? Da prekines instalaciju

Media sc fix je u neatupdate/mods

13 godina
salesale kaže...
dinos3 kaže...

Moze biti da je to to, krivo sam procitao mozda {#}

Odem u postavke i na Neat update, ali nakon toga mi FC-a postavke. Hocu li taj fix morati instalirati svaki put kada instaliram novu verziju Neata ili ne?

13 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
salesale kaže...
dinos3 kaže...

Moze biti da je to to, krivo sam procitao mozda {#}

Odem u postavke i na Neat update, ali nakon toga mi FC-a postavke. Hocu li taj fix morati instalirati svaki put kada instaliram novu verziju Neata ili ne?

Samo prvi put se dobije FC, nakon toga sve je ok. Ne stavljam taj fix jer vecini nije potreban. Jedino nekome ko ima corrupted files na SD-u pa flesuje taj fix. Ako si medju njima ti instaliraj, ako nemas problema sa media skeniranjem nemoj

14 godina
neaktivan

Pozz ekipa!

Imam jedan problem sa i9100 koji me izluđuje nenormalno,,,,ugl pokušavam stavit na njega CarbonROM KitKat, ali zeza me CWM, kad ga flasham na verziju 6.0.4.5 mob mi se neće upali, tj upali se, prikaže samsung galaxy S II i ugasi se,,,jedino rješenje da ga opet upalim je vraćanje na stariju verziju CWMa. E sad pitanje, zašto mi se neće upali sa KitKat compatible CWMom i kako da to riješim pa da napokon stavim KitKat na njega???

Zahvaljujem

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
12 godina
neaktivan
Imam problem sa mobom ukljucim punjac preko noci i jutros da pogledam baterija puna i ja izvucem punjac i odma baterija spadne na 0% i trazi da ponovo punim i evo vec par dana tako,sta bi to moglo bit dali je do baterije?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dali je moguce temirati neat aosp rom? I daali znate jos kakve modove da rade na njemu? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
began kaže...
Imam problem sa mobom ukljucim punjac preko noci i jutros da pogledam baterija puna i ja izvucem punjac i odma baterija spadne na 0% i trazi da ponovo punim i evo vec par dana tako,sta bi to moglo bit dali je do baterije?

mislim da je baterija

4L4N kaže...

Dali je moguce temirati neat aosp rom? I daali znate jos kakve modove da rade na njemu? 

jeste za themere (to je ono sto najvise mrzim :))

kakvi te modovi zanimaju? mozda xposed neki? 

12 godina
neaktivan

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2590904  ovako nesto, neki boot animation dobar(original samsung bi volio) i tako. Modovi neki od flagshipova da se ubacuju kao knock to wake.. :).  A kako se teme stavljaju kad nema themera? I kad ga skinem kaze da nije podrzano? Stavio bi touchwiz temu jer nije moj mob pa da izgleda sto vise original.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
4L4N kaže...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2590904  ovako nesto, neki boot animation dobar(original samsung bi volio) i tako. Modovi neki od flagshipova da se ubacuju kao knock to wake.. :).  A kako se teme stavljaju kad nema themera? I kad ga skinem kaze da nije podrzano? Stavio bi touchwiz temu jer nije moj mob pa da izgleda sto vise original.

zar ti nije lakse da stavis stock rom? ili neat samsung?

12 godina
neaktivan
salesale kaže...
4L4N kaže...

zar ti nije lakse da stavis stock rom? ili neat samsung?

Je, al ovo letiii! Hahaha

12 godina

Da li je istina da MIUI ROM preveden na HRV jezik?? 

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Pacoo kaže...

http://en.miui.com/thread-20017-1-1.html

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
12 godina
majdo kaže...
Pacoo kaže...

http://en.miui.com/thread-20017-1-1.html

skinuo sam sada zadnju verziju MIUI ROM-a..a kako da ubacim HRV jezik??

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
13 godina
Pacoo kaže...

Na krivoj stranici si skidao, jer jezik ne trebas ti implementirati.. http://xiaomi.eu/community/threads/4-5-9.24291/ tu skini verziju za SGS2, Hrv bi trebao vec ukljucen biti..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
12 godina
majdo kaže...
Pacoo kaže...

Na krivoj stranici si skidao, jer jezik ne trebas ti implementirati.. http://xiaomi.eu/community/threads/4-5-9.24291/ tu skini verziju za SGS2, Hrv bi trebao vec ukljucen biti..

skinuo sam ROM s toga linka i instalirao i opet nema Hrv jezik.

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
12 godina
neaktivan

Ljudi pomagajte danas kupim novu bateriju i opet mi ne radi kako treba,evo vec 5h je puni samo 56% i ja restartam mob smanji mi na 20% ako je netko imao slican problem neka javi mob mi je postao neupotrebljiv {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
began kaže...

Ljudi pomagajte danas kupim novu bateriju i opet mi ne radi kako treba,evo vec 5h je puni samo 56% i ja restartam mob smanji mi na 20% ako je netko imao slican problem neka javi mob mi je postao neupotrebljiv {#}

Probaj očistiti prvo microUSB utor na mobitelu.
Ako ne, probaj promijeniti punjač.

A probaj napraviti i full wipe.
Moguće da je "BatteryGauge" dio koda zadužen za prikupljanje podataka o bateriji ostao zbugan, naročito zbog promjene baterije. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
12 godina
neaktivan

Nista nisam postigo a chart od baterije mi je kao otkucaji srca sa raznim bojama a ovaj full wipe neznam kako se radi moze neki tut?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
began kaže...

Nista nisam postigo a chart od baterije mi je kao otkucaji srca sa raznim bojama a ovaj full wipe neznam kako se radi moze neki tut?

Boot into CWM recovery (with power off, hold VOL-UP+HOME+POWER) (in that order) Release keys as soon as the screen shows anything.
Wipe Data/factory reset
Wipe Cache
Wipe Dalvik-Cache
Wipe Battery Stats
Format /system

13 godina
skyline91 kaže...
began kaže...

Boot into CWM recovery (with power off, hold VOL-UP+HOME+POWER) (in that order) Release keys as soon as the screen shows anything.
Wipe Data/factory reset
Wipe Cache
Wipe Dalvik-Cache
Wipe Battery Stats
Format /system

Ne zaboravi napraviti backup svega sto imas na mobitelu, zlu ne trebalo..

12 godina
neaktivan

Nerazumijem se puno u ovo da ne unistim nesto i kako da uradim backup da se razumijemo update sam radio samo preko soft updatera na mobu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Po svemu sudeci otisao mi je USB utor eh sad neznam koliko bi kostala zamjena tu kod nas u BiH i dali bi mi bilo isplatnije da narucim preko ebay za nekih 6€ i odnesem da mi postave.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice