Pozdrav! Trebao bih pomoc, čovjek mi nudi pod zamjenu (njuskalo) mobitel Lenovo S960. Sad, navodno ima dosta kopija tog mobitela, ne znam detalje; znam samo da original ima 13 MPx kameru i ide u njega 1 sim kartica, a ovaj ("isti") model je dual sim i ima 8 MPx kameru... sve u svemu ne bih bio nezadovoljan ni s kopijom (ako je dobra); ali ne znam niti rezoluciju ekrana niti detaljnije specifikacije pa sam malo zabrinut; ako netko zna kakve detalje, svaka informacija je dobrodosla. Hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sve u svemu ne bih bio nezadovoljan ni s kopijom (ako je dobra); ali ne znam niti rezoluciju ekrana niti detaljnije specifikacije pa sam malo zabrinut; ako netko zna kakve detalje, svaka informacija je dobrodosla. Hvala unaprijed
LOL kak da forumaši znaju koja točno kopija je u pitanju i kakav ekran ima? Lik koji to prodaje može saznati koju rezoluciju ima njegov mobitel preko negog system-info programa ili benchmarka. I koji procesor ima. I druge specifikacije.
Ne znam baš koliko ti je pametno tako naslijepo kupovati/mijenjati mobitel. Tim više što si "bezimene" mobitele i sam možeš naručiti iz Kine za nevelik novac.