Lenovo S960 kopija

poruka: 3
|
čitano: 574
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Lenovo S960 kopija

Pozdrav! Trebao bih pomoc, čovjek mi nudi pod zamjenu (njuskalo) mobitel Lenovo S960. Sad, navodno ima dosta kopija tog mobitela, ne znam detalje; znam samo da original ima 13 MPx kameru i ide u njega 1 sim kartica, a ovaj ("isti") model je dual sim i ima 8 MPx kameru... sve u svemu ne bih bio nezadovoljan ni s kopijom (ako je dobra); ali ne znam niti rezoluciju ekrana niti detaljnije specifikacije pa sam malo zabrinut; ako netko zna kakve detalje, svaka informacija je dobrodosla. Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
17 godina
moderator
Re: Lenovo S960 kopija
Highway Star kaže...

sve u svemu ne bih bio nezadovoljan ni s kopijom (ako je dobra); ali ne znam niti rezoluciju ekrana niti detaljnije specifikacije pa sam malo zabrinut; ako netko zna kakve detalje, svaka informacija je dobrodosla. Hvala unaprijed

LOL kak da forumaši znaju koja točno kopija je u pitanju i kakav ekran ima? Lik koji to prodaje može saznati koju rezoluciju ima njegov mobitel preko negog system-info programa ili benchmarka. I koji procesor ima. I druge specifikacije.

Ne znam baš koliko ti je pametno tako naslijepo kupovati/mijenjati mobitel. Tim više što si "bezimene" mobitele i sam možeš naručiti iz Kine za nevelik novac.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice