Ovu temu pokrecem iz razloga sto me zanima misljenje drugih ljudi jer sam sam totalno poludio... pa da cisto vidim tude reakcije i tuda misljenja... hvala
Dakle prije jedno 3 i pol mjeseca na mom dragom iphoneu krepao zvucnik (vanjski za reprodukciju muzike i zvonjave) te se razmisljao da ga narucim preko e baya i popravim sam jer je doslovno odvidati 4 vide odlemiti jednu zicu cca 15 mins posla... ali ne ipak logika mi nalaze da ga odnesem t-comu jer imam garanciju pa na servis... sve super odnuh ga ja nisam uzeo zamjenski uredaj i tako... prode jedno mjesec i 10 dana otkako sam ga odnio ... vec pomalo zabrinu odem u t-com u sibeniku gdje stanujem i pitam sto se desilo gdje je zapeo... fina gospoja sa saltera zovne sefa poslovnice i onda ja u pricu sa njim... pitam gdje je zapelo on pomalo mucavuceg glasa kaze da je nejvjerojatnije poslan u madarsku (wtf... a fino na papirima pise da je bio u mesc (mobis electronic servisni centar zagreb...) na to ja ok ali je proslo skoro mjesec dana... on sa podmuklim smjeskom mi odbrusi kao nemojmo cjepidlaciti nije josh ima josh par dana... ok odo ja cujemo se... zovnu me za par dana da je stigo... dodem ja do t-centra i ljubazno osoblje me informira da nisu bili u stanju popraviti moj uredaj te da su ga zamijenili novim... obasut srecom odnesem novi uredaj doma umetnem karticu aktiviram ga preko itunsa... skinem si aplikacija muzike sve super... ali cim sam isao uputiti prvi poziv... tj cim sam kliknuo na ikonicu phone signal se lagano gubi te potpuno nestane nakon sta nestane ide porukica searching... pa no service... hmm ja ono u cudu gledam sto je to nikada mi se to prije nije desilo... cekam jedno 5 minuta da bi se signal vratio ... udem u poruke ista stvar... udem u wlan ista stvar... tj da posaljem poruku ili uputim poziv prema nekome je prava avantura... doslovno moram cekati nakon prvoga no service da uputim poziv... ali ok to se ne desava samo kada ulazim u poruke pozive ili wlan to se i desava samo od sebe.. mob stoji na stolu ne diram ga i gubi signal... searching ... no service... gledam ja po netu... kao restoraj ga preko itunsa... ok ... nista.... dalje restoraj u mobu sve networg setingse ... nista... tj probao sam jedno 15 stvari sta bi moglo biti... onda savijet svakoga na kraju je bio nosi nazad mijenjaj za novi... ok odem ja u t-com opet kazem sto mi se desava (zaboravih naglasiti da mene nitko nije mogao dobiti niti nazvati cim me netko zove kaze mreza u gresci ili se javlja sekretarica ... to je probano sa 5 t-mobile kartice) fino osoblje na salteru napise moje probleme uzme garanciju te ga posalju na servis... opet cekam mjesec ipo dana ... sto je sveukupno 3 mjeseca servisa ili 3 mjeseca da mobitel nije kod mene... dakle dobijem ga opet nakon mjesec ipo dana ilitiga prije dan te mi fino dolazi isti uredaj sa porukom...NAVEDENOM UREDAJU NISU UTVRDENE POTESKOCE U RADU (NTF.). UREDAJ RESTORE-AN I INSTALIRAN NOVI SW (3.1.3) I CARRIER SETTINGS (5.0). ISTI UREDNO RADI, TEST OK.
sada tko tkoga ovdje pravi ludim probao sam 5 razlicitih t-mobile kartica sto novih sto onih sto se koriste svaki dan sa svima isti problem... i da uredaj je uredno bio 3 mjeseca po servisima a garancija nije produzena niti nisam dobio novu garanciju kada sam dobio novi uredaj... sto sada naprosto nemam volje cekati opet mjesec ipo dana servis
molim savijete misljenja
hvala