iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 952.893
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Iphone Jailbreak
vanko kaže...

e ako mi se zgasi sa kojim ga programom od ovih ukljucim?

Sa Blakra1n

tonko kaže...

napravio sam po ovim uputstvima ali sad nemrem nikog zvat (t-mobile sam) utipkam neki broj stisnem zeleni i on me odma izbaci, jel ima nekakvo rijesenje?

Nisi dobro prosao dio sa Redsn0w, kreni ponovno od instalacije firmwarea, pa na Redsn0w. Nakon toga ti treba raditi T-mobile, ali jos nece biti jailbreakan. Onda samo sa Blakra1n da jailbreakas.

dooma kaže...

e ljudi jel moze pomoc, imam 3gs FW 3.1.2 Firmware 5.12.01, jel mogu nekako jailbreak na 3.1.3??

3.1.3 ti ne treba, to je isto kao i 3.1.2, ali dodana zakrpa za jailbreak. Ako hoces jailbreakati 3.1.2. prati gore opisani postupak.

veki160 kaže...

e ljudi imam 3g 16 gb 3.0 os otkljucan je pa bi si stavio 3.1.2 jel moze da netko stavi postupak?? sve sto mi treba da skinem?? hvala

Najbolje da si skines custom firmware 3.1.2 i instaliras preko iTunesa (drzi SHIFT dok klikas na tipku RESTORE). Na taj nacin ces zadrzati stari Modem Firmware.

15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Kupio sam novi ajfon 3.1.3 3GS 32gb i čitao sam malo ovu temu (ne baš sve), pa imam jedno pitanje. Primjetio sam da spominjete neki problem u automatskom spajanju mobitela na internet, te blokiranju istoga. Pošto nisam primjetio da se to događa, može neko objašnjenje o čemu se točno radi, o kakvom problem.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TheBard kaže...

Kupio sam novi ajfon 3.1.3 3GS 32gb i čitao sam malo ovu temu (ne baš sve), pa imam jedno pitanje. Primjetio sam da spominjete neki problem u automatskom spajanju mobitela na internet, te blokiranju istoga. Pošto nisam primjetio da se to događa, može neko objašnjenje o čemu se točno radi, o kakvom problem.

Pa npr. ako ako primis mail, odmah vidis da ti je dosao, ili ak pokrenes koju igru pa one reklamice budu.. si iTarifa ili? ako da, onda te to ne bi trebalo zabrinjavati.. ali ako zelis onemoguciti pristup internetu putem 3g ili edgea, vec samo preko wifi.. odes u safari i upises: unlockit.co.nz i stisnes continue i zatim instaliras profil.. i nemozes se vise spojiti na net ako nisi na wifiju.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
15 godina
neaktivan

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 0:21 (Zvjerkan).
15 godina
neaktivan
Kruno_21 kaže...
TheBard kaže...

Pa npr. ako ako primis mail, odmah vidis da ti je dosao, ili ak pokrenes koju igru pa one reklamice budu.. si iTarifa ili? ako da, onda te to ne bi trebalo zabrinjavati.. ali ako zelis onemoguciti pristup internetu putem 3g ili edgea, vec samo preko wifi.. odes u safari i upises: unlockit.co.nz i stisnes continue i zatim instaliras profil.. i nemozes se vise spojiti na net ako nisi na wifiju.

Hvala puno na ovome, ja kreten se još čudim što mi troši tolko para... 

16 godina
Iphone Jailbreak

off topic: upravo danas nabavio novi Iphone 3Gs od 16 Gb :).

Matooooo, di si sad? ;) 

1. je li izašao kakav jailbreak za 3.1.3. ili se čeka novi OS? 

2. hoće li jedno ili drugo biti uskoro, ima li tko kakve informacije? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tomo Yoda kaže...

off topic: upravo danas nabavio novi Iphone 3Gs od 16 Gb :).

Matooooo, di si sad? ;) 

1. je li izašao kakav jailbreak za 3.1.3. ili se čeka novi OS? 

2. hoće li jedno ili drugo biti uskoro, ima li tko kakve informacije? 

Hahahahahahahhahahaahahahahhaha..

1.) nije jos izasao, a cini mi se da ni nece, jer su napravili za 4.0, tako da..

2.) sutra navodno, izlazi nova beta 4.0 pa ce odmah napraviti i za nju JB, i nadam se da ce ga pustiti za Win..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
16 godina

Off: hehe, vidim da znaš situaciju sa Matom :) 

Baš šteta, on bi se jedini radovao mojem novom mobitelu :)))

On:

Pretpostavljam da nitko ne zna kada izlazi 4.0?

Koliko je 'sigurno' ili barem preporučivo stavljat betu tog OSa? 

PS: imaš 'hvala' od mene. 

15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak
OS 4 izlazi na ljeto to je sigurno a jailbreak možeš očekivati nakon par tjedana.

Neisplati ti se stavljati betu jer ima nekih bugova a osim ako nisi developer nećeš baš ni imati neke koristi.
Ako si mislio zbog multitaska nemoj jer to jos neradi pošto sadašnje aplikacije nisu prilagođene za multitask, osim ovih koje dobiješ sa mobitelom

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Evo ga!

http://spiritjb.com/

Za 3.1.3 i za iPad 3.2. Untethered jailbreakl, dakle nema potrebe za ponovnim jailbreakanjem nakon restarta mobitela. Pazite se svi koji niste na istoj mrezi (treba vam unlock), to jos ne radi, trebate pricekati par dana.

Sad bi se Drago Petric mogao javiti da li je proslo na iPadu. :-)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
samo malo, nekužim nešto. mogu jailbreakati svoj iPhone 3.1.3??
15 godina
neaktivan
R30 kaže...
samo malo, nekužim nešto. mogu jailbreakati svoj iPhone 3.1.3??

Da možeš napraviti jailbreak ali ne i unlock ;)

16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak
Ja sam jailbreako svoj iphone 3GS 3.1.3 (dosao je takav), uspjesno i bez ikakvih problem, sve radi kako treba, ne rusi se i ne gubi mrezu, sve sto trebate uciniti je otici na stranicu iclarified odite na jailbreak unlock( gore lievo crveni krug nemozete ga promasit) odaberes svon uredaj i izaberes si jailbreak za svoj softver :) pratis upute, prejednostavno je
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

dali je dosao unlock?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zovitemebuha kaže...

dali je dosao unlock?

Ne jos.

15 godina
neaktivan
al ja imam verziju 3.1.3 firmware05.12.01 i mogu ga JB? oprostite ako sam naporan al bi ga stvarno htio JB! Hvala!
15 godina

da mozes sa ovime http://spiritjb.com/

samo ako nece radit stavi compatibility na win 98

15 godina

ili nekakvi drugi

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 19:05 (CroVandal).
15 godina

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,3.1.3 jailbreak!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sretan sam ko ništaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!Odma idem jailbreakat...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aaaa nevjerujem!!!!

http://hr.test-iq.com/#280288 R32 FanPage
15 godina

Evo ja upravo jailbreako 3.1.3!

16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

I ja sam bio presretan, ja ti preporucam da si instaliras program installous preko kojeg mozes sve programe i igrice skinit besplatno ! samo kod ponudenih linkova za skidanje biraj sve osim appscene (mislim) jer su u vecini slucajeva prespori

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
a kako uopce skidat a appscenea.umjesto filea otvorimi samo neke oglase
17 godina
neaktivan
Godra kaže...
a kako uopce skidat a appscenea.umjesto filea otvorimi samo neke oglase

Cuj, to ti se samo cini Belji se.. imas ovako u sredini plavo oznaceno,i na to klikni i uneses kod i skidas.. Sto se tice brzine, nekada je sporija, nekada ne, ali meni u vecini slucajeva oko 90.. sto mi je sasvim solidno.. Po meni je mnogo bolji install0us od installousa, jer je ovaj drugi, jos u razvoju, pa ima problema da se crasha i nece inst. stoga preporucijem install0us..

15 godina

Saphire,ja vec instalirao 5,6 aplikacija,nisam stigao vise.I da,znam za appscene,meni nekad uopce nece downloadat,uvijek na pocetku downloada mi pise Failed to download (null).Meni je najbolje skidati prek mediafirea,ili ak nema nigdje osim appscenea,skidam prek kompa pa instaliram...

16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

ja jos volim skidat preko 4shared bude mi velika brzina uvijek, ja sam do sad skino street fighter,plants vs zombies,trenches, need for speed, i jos par slicnih, samo mi se nece nesto gta instalirat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Iphone Jailbreak

Evo danas sam nenadano postao vlasnik iphone 3g 16gb. iTunes kaze verzija 3.0, imam i cydia program pa pretpostavljam da je napravljen JB. E sad, treba mi pouzdana informacija kako napraviti update, glavno mi je da mi mobitel ostane otkljucan? Citao sam ovaj thread, ali previse informacija, pa ako netko ima volje da mi objasni sta i kako. iTunes nudi update na 3.1.3 verziju. Moze li se ona otkljucati i kako?

I da, frendica ima 2g iphone, koja je za njega najnovija verzija, i moze li se otkljucati i uraditi JB? Nije ona tu, pa ne znam koja je verzija trenutno na njemu.   Hvala

EDIT: Sta mi za itunes racun treba kreditna kartica u Hrvatskoj? Jel se to moze zaobici? Kako mogu skidati aplikacije s appstorea bez da dajem podatke o kreditnoj kartici (besplatne aplikacije)?

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 20:17 (Ramo).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ramo kaže...

Evo danas sam nenadano postao vlasnik iphone 3g 16gb. iTunes kaze verzija 3.0, imam i cydia program pa pretpostavljam da je napravljen JB. E sad, treba mi pouzdana informacija kako napraviti update, glavno mi je da mi mobitel ostane otkljucan? Citao sam ovaj thread, ali previse informacija, pa ako netko ima volje da mi objasni sta i kako. iTunes nudi update na 3.1.3 verziju. Moze li se ona otkljucati i kako?

I da, frendica ima 2g iphone, koja je za njega najnovija verzija, i moze li se otkljucati i uraditi JB? Nije ona tu, pa ne znam koja je verzija trenutno na njemu.   Hvala

EDIT: Sta mi za itunes racun treba kreditna kartica u Hrvatskoj? Jel se to moze zaobici? Kako mogu skidati aplikacije s appstorea bez da dajem podatke o kreditnoj kartici (besplatne aplikacije)?

Samo uđi u App Store i pronađi neku free aplikaciju, stisni na ''get app'' i tražiti će te da se logiraš

Gore imaš ponuđeno registraciju, odi tamo i prati upute, negdje će te tražiti broj kreditne kartice ali ti samo odi na opciju no card ili tako nešto.. uglavnom, skužiti ćeš i kada to napraviš imaš account bez kreditne kartice ;)

17 godina

Da, izgleda da ta opcija ne postoji. Pokusao i na telefonu i na kompu, ali moram izabrati kreditnu karticu, nema opcije bez kreditne... Evo i slika.

A zanima me ima li itko odgovor na moj drugi dio pitanja, o jailbreaku?

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 23:37 (Ramo).
16 godina
Iphone Jailbreak
trebala bi ti pored biti opcija none

0 0 hvala 0
17 godina

Pa kao sto se vidi na slici, nema te opcije, a nema je ni na samom telefonu...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice