nemoj niko instaliravat OS 4.0 betu, jel kad izade full verzija necete ga moc jailbreakat !!!
iPhone Jailbreak
- poruka: 3.121
- |
- čitano: 953.020
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
ma joj...je**m ti iphone ako tko oce kupit iphone 3gs 16gb,crni, bez ogrebotine, garancija, 2400kn....
Kakva muka, krenuo sam spustati sa 3.1.3 na 3.1.2 i potrosio 5 sati na to. Sad kad sam skuzio sad ide lako, ali sam se nacitao foruma.
Dakle, moze se spustiti na 3.1.2. ako ste spremili SHSH file i ponovno jailbreakati, ali ne mozete staviti VIP ili Tele 2 karticu vise na njega. Samo original. Ako vas zanima postupak budem sve opisao.
ajde ako imas volje napisi
tako da sada nemam jailbreakani iPhone... :(((
pa moguce je staviti na nejailbrejkan iphone crackiranu igru... ako ga prije toga jailbrejkas
tako da sada nemam jailbreakani iPhone... :(((
Ako ti je dosao sa 3.1.3 onda ne mozes nista. Ne mozes nista niti ako si imao 3.1.2, a nisi snimio SHSH file u Cydiji.
Da, ne mozes. Morat ces cekati jailbreak za 4.0 betu ili 4.0 final release.
ajde ako imas volje napisi
Evo ih.
- Dakle, da bi mogli spustiti sa 3.1.3 na nize morali ste spremiti SHSH file u Cydiji dok ste bili na 3.1.2 ili manje. Ako niste na 3.1.3 preporucam da si odmah snimite taj file.
- Skinite original 3.1.2 firmware
- Skinite Redsn0w. Linkovi su na dnu stranice.
- Otvorite hosts file u svom kompu (Windows C:\Windows\System32\Drivers\etc\hosts, Mac /etc/hosts) i upisite na dno slijedecu liniju:
74.208.10.249 gs.apple.com
To sluzi da kad iTunesi krenu provjeravati da li vas smiju spustiti da odu na Cydijin file i od tamo uzmu SHSH file. Ako ste sve dobro napravili tada cete kad u browser upisete http://gs.apple.com/ dobit stranicu sa "Index of" itd. U suprotnom cete dobiti Appleove stranice sa porukom da nije pronasao trazenu stranicu. - Spojite iPhone i otidjite u DFU mode. Prvo ugasite iPhone, nakon toga drzite Home i Power 10 sekundi, pa pustite samo Power tipku ne pustajuci Home. Nakon 30-tak sekundi ce vam komp javiti da je nasao iPhone u DFU modu.
- Otidjite u iTunese i dok drzite pritisnutu tipku SHIFT (ALT kod Maca) kliknite na Restore u iTunesima.
- Odaberite firmware koji ste downloadali (stavka 2.) i downgradeate iPhone.
- Ako dobijete gresku 3002 to znaci da niste spremili SHSH file na Cydiji i da nemate srece. Za sve ostale nastavak dalje.
- Na kraju instalacije cete dobiti gresku 1015 koja je apsolutno normalna i neizbjezna. To znaci da je sve OK.
- E sad dobro pratite postupak. Ne isljucujte iPhone iz kompa.
- Pokrenite Redsn0w (stavka 3.) i izaberite samo Teethering, ne i instalaciju Cydije i zavrsite postupak. Nakon zavrsetka budite strpljivi, treba neko vrijeme da se reboota iPhone, ali nakon postupka bi iPhone trebao doci u normalno stanje da mozete raditi na njemu (ne da ostane u Restore modu).
- Ako telefon ne radi ponovite postupak od tocke 5.
- Ako ste sve do tada ispravno napravili skinite Blackra1n RC3 i pokrenite ga. Nakon instalacije u iPhoneu cete dobiti aplikaciju Crne kišne kapljice koju pokrenite i odaberite samo Cydiju i stisnite install.
Evo to bi bilo to. Nije bas komplicirano kad se pripremite (downloadate sve unaprijed). Jos jednom ponavljam da nakon toga iPhone nije unlockan (ne moze se koristiti na mrezama za koje nije originalno kupljen) vec samo jailbreakan.
hvala facewithascar.... uspijelo je
facewithscar sve radi do blackra1na, pojavi se ona slika geohota i onda dont send =D
RADI RADI HVALA HVALA!!!!!!!!
pa moguce je staviti na nejailbrejkan iphone crackiranu igru... ako ga prije toga jailbrejkas
a kako?
e ako mi se zgasi sa kojim ga programom od ovih ukljucim?
napravio sam po ovim uputstvima ali sad nemrem nikog zvat (t-mobile sam) utipkam neki broj stisnem zeleni i on me odma izbaci, jel ima nekakvo rijesenje?
e ljudi jel moze pomoc, imam 3gs FW 3.1.2 Firmware 5.12.01, jel mogu nekako jailbreak na 3.1.3??
e ljudi imam 3g 16 gb 3.0 os otkljucan je pa bi si stavio 3.1.2 jel moze da netko stavi postupak?? sve sto mi treba da skinem?? hvala
na youtube 1000 filmova o tome -.-
hvala ti nismo znali...pomoga si nam svima=)
4.0
Da i meni se cini da nece izdavati, jer ce proci sigurno jos 3,4 bete dok ne puste full verziju, i da.. Ako neko zeli inst. 4.0 treba mu UDID biti logiran na dev accountatu, ima na ebayu i po raznim forumima gdje tipovi za 3-5$ registriraju tvoj UDID i onda skines 4.0, i instaliras, da napomenem, mislim da jos nije rijesen problem sa Windowsima, dakle samo Mac moze instalirati 4.0(zasada)