iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 953.020
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

nemoj niko instaliravat OS 4.0 betu, jel kad izade full verzija necete ga moc jailbreakat !!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

ma joj...je**m ti iphone ako tko oce kupit iphone 3gs 16gb,crni, bez ogrebotine, garancija, 2400kn....

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 13:09 (vanko).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Kakva muka, krenuo sam spustati sa 3.1.3 na 3.1.2 i potrosio 5 sati na to. Sad kad sam skuzio sad ide lako, ali sam se nacitao foruma.

Dakle, moze se spustiti na 3.1.2. ako ste spremili SHSH file i ponovno jailbreakati, ali ne mozete staviti VIP ili Tele 2 karticu vise na njega. Samo original. Ako vas zanima postupak budem sve opisao.

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Iphone Jailbreak

ajde ako imas volje napisi

15 godina
neaktivan
facewithascar a kakav iphone imas?ja kad sam ga kupio (3G) odmah je bilo gore 3.1.3 sa 5.12.01 basebandom i 6.4 bootloader... jel moguce na tome napraviti jailbreak?(ja sam napravio jailbreak ali je nakon jailbreaka bilo "NO SERVICE" i nisam mogao unlockati zbog previsokog bootloadera 6.4)
tako da sada nemam jailbreakani iPhone... :(((
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak
ja imam 3gs koji je doso odmah sa 3.1.3 i nemogu ga nikako jailbreakat ;(
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak
a je zna netko dali je ikako moguce staviti crackirane igrice na iphone koji nije jailbreakan???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

pa moguce je staviti na nejailbrejkan iphone crackiranu igru... ako ga prije toga jailbrejkas Belji se

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DJKnox kaže...
facewithascar a kakav iphone imas?ja kad sam ga kupio (3G) odmah je bilo gore 3.1.3 sa 5.12.01 basebandom i 6.4 bootloader... jel moguce na tome napraviti jailbreak?(ja sam napravio jailbreak ali je nakon jailbreaka bilo "NO SERVICE" i nisam mogao unlockati zbog previsokog bootloadera 6.4)
tako da sada nemam jailbreakani iPhone... :(((

Ako ti je dosao sa 3.1.3 onda ne mozes nista. Ne mozes nista niti ako si imao 3.1.2, a nisi snimio SHSH file u Cydiji.

Saphire kaže...
ja imam 3gs koji je doso odmah sa 3.1.3 i nemogu ga nikako jailbreakat ;(

Da, ne mozes. Morat ces cekati jailbreak za 4.0 betu ili 4.0 final release.

15 godina
neaktivan
vanko kaže...

ajde ako imas volje napisi

Evo ih.

1. Dakle, da bi mogli spustiti sa 3.1.3 na nize morali ste spremiti SHSH file u Cydiji dok ste bili na 3.1.2 ili manje. Ako niste na 3.1.3 preporucam da si odmah snimite taj file.
  2. Skinite original 3.1.2 firmware
  3. Skinite Redsn0w. Linkovi su na dnu stranice.
  4. Otvorite hosts file u svom kompu (Windows C:\Windows\System32\Drivers\etc\hosts, Mac /etc/hosts) i upisite na dno slijedecu liniju:
    74.208.10.249 gs.apple.com
    To sluzi da kad iTunesi krenu provjeravati da li vas smiju spustiti da odu na Cydijin file i od tamo uzmu SHSH file. Ako ste sve dobro napravili tada cete kad u browser upisete http://gs.apple.com/ dobit stranicu sa "Index of" itd. U suprotnom cete dobiti Appleove stranice sa porukom da nije pronasao trazenu stranicu.
  5. Spojite iPhone i otidjite u DFU mode. Prvo ugasite iPhone, nakon toga drzite Home i Power 10 sekundi, pa pustite samo Power tipku ne pustajuci Home. Nakon 30-tak sekundi ce vam komp javiti da je nasao iPhone u DFU modu.
  6. Otidjite u iTunese i dok drzite pritisnutu tipku SHIFT (ALT kod Maca) kliknite na Restore u iTunesima.
  7. Odaberite firmware koji ste downloadali (stavka 2.) i downgradeate iPhone.
  8. Ako dobijete gresku 3002 to znaci da niste spremili SHSH file na Cydiji i da nemate srece. Za sve ostale nastavak dalje.
  9. Na kraju instalacije cete dobiti gresku 1015 koja je apsolutno normalna i neizbjezna. To znaci da je sve OK.
  10. E sad dobro pratite postupak. Ne isljucujte iPhone iz kompa.
  11. Pokrenite Redsn0w (stavka 3.) i izaberite samo Teethering, ne i instalaciju Cydije i zavrsite postupak. Nakon zavrsetka budite strpljivi, treba neko vrijeme da se reboota iPhone, ali nakon postupka bi iPhone trebao doci u normalno stanje da mozete raditi na njemu (ne da ostane u Restore modu).
  12. Ako telefon ne radi ponovite postupak od tocke 5.
  13. Ako ste sve do tada ispravno napravili skinite Blackra1n RC3 i pokrenite ga. Nakon instalacije u iPhoneu cete dobiti aplikaciju Crne kišne kapljice koju pokrenite i odaberite samo Cydiju i stisnite install.

Evo to bi bilo to. Nije bas komplicirano kad se pripremite (downloadate sve unaprijed). Jos jednom ponavljam da nakon toga iPhone nije unlockan (ne moze se koristiti na mrezama za koje nije originalno kupljen) vec samo jailbreakan.

16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak
Odlican tut, a sta 3.2 ne dolazi ?????
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hvala facewithascar.... uspijelo je

16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

facewithscar sve radi do blackra1na, pojavi se ona slika geohota i onda dont send =D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

RADI RADI HVALA HVALA!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zovitemebuha kaže...

pa moguce je staviti na nejailbrejkan iphone crackiranu igru... ako ga prije toga jailbrejkas Belji se

a kako?

15 godina
neaktivan
facewithascar znaci cekamo 4.0...a u kuj...c :))
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

e ako mi se zgasi sa kojim ga programom od ovih ukljucim?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

napravio sam po ovim uputstvima ali sad nemrem nikog zvat (t-mobile sam) utipkam neki broj stisnem zeleni i on me odma izbaci, jel ima nekakvo rijesenje?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

e ljudi jel moze pomoc, imam 3gs FW 3.1.2 Firmware 5.12.01, jel mogu nekako jailbreak na 3.1.3??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

e ljudi imam 3g 16 gb 3.0 os otkljucan je pa bi si stavio 3.1.2 jel moze da netko stavi postupak?? sve sto mi treba da skinem?? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

na youtube 1000 filmova o tome -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

hvala ti nismo znali...pomoga si nam svima=)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bili je pitanja dana http://img532.yfrog.com/i/orcqp.jpg/. By geohot ;)
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
a o kojoj se tu tocno verziji radi ?
17 godina
neaktivan
Junky kaže...
a o kojoj se tu tocno verziji radi ?

4.0 Smijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
a jel bi mi mogo ko objasnit kak da instaliram taj 4.0 i jailbreak-am ga nakon toga ? :)
16 godina
neaktivan
4.0 ti je u beti...
17 godina
neaktivan
znam ... jel isprobal ko ?
16 godina
neaktivan
Neznam,no neisplati se dok nenaprave za tu betu,no mislim da neče izdati na beti,kako nebi zakrpali ovi to do pune verzije.
17 godina
neaktivan
crowap kaže...
Neznam,no neisplati se dok nenaprave za tu betu,no mislim da neče izdati na beti,kako nebi zakrpali ovi to do pune verzije.

Da i meni se cini da nece izdavati, jer ce proci sigurno jos 3,4 bete dok ne puste full verziju, i da.. Ako neko zeli inst. 4.0 treba mu UDID biti logiran na dev accountatu, ima na ebayu i po raznim forumima gdje tipovi za 3-5$ registriraju tvoj UDID i onda skines 4.0, i instaliras, da napomenem, mislim da jos nije rijesen problem sa Windowsima, dakle samo Mac moze instalirati 4.0(zasada)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice