- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

e ja ti neam pojma kako sam ja to spremio.... ako si imao prije jb iphone sa npr 4.3.3, provjeri sa TinyUmbrella dal imas spremljene shsh blobove evo ti link kako (korak 4.- pod general ce ti bit izlistani blobovi koji su spremljeni i procitaj pod LOG sta ti pise)... i ako ces downgradat iphone moras prevarit itunes ovako (3. korak)
e ja ti neam pojma kako sam ja to spremio.... ako si imao prije jb iphone sa npr 4.3.3, provjeri sa TinyUmbrella dal imas spremljene shsh blobove evo ti link kako (korak 4.- pod general ce ti bit izlistani blobovi koji su spremljeni i procitaj pod LOG sta ti pise)... i ako ces downgradat iphone moras prevarit itunes ovako (3. korak)
puno hvala
imao sam prije 3GS-a na 4.3.3 al nisam spremio SHSH, pa je i dalje moguce downgrade-ati 4s-a bez SHSH?

pozz jailbreikao sam iphone 4 5.0.1 sa najnovijim redsnowom i stavio sam semi untethered i sada mi se dešava da sve igre koje sam skinuo sa app store nerade. kada kliknem na app odmah me izbaci, a igre sa installousa normalno rade. dali itko zna kako to fixat
Riješio sam problem na malo cudan nacin. skino sam jednu igru sa app store i sada su sve igre sa app storea proradile :)
imam 4s al mislim da mi se ne isplati downgradeat jer ce brzo izac jailbreak za njega ili se varam?
imam 4s al mislim da mi se ne isplati downgradeat jer ce brzo izac jailbreak za njega ili se varam?
koliko ja znam, 4s dolazi sa 5.0 i nema nikakve mogućnosti da ga downgredas na pr 4.3.3.... nije prije bio jb pa cidya nije mogla spremit blobove.... neki kazi da ce izac unlock i jb za 4s, sad koliko je to istina neznam
OVDJE će te prvo saznat za bilokakav jb i unlock :)
dal ima tu koga da igra modern combat 2: bp.... da bacimo koju online, da vas ownam
EDIT: 1000-ti post u temi
Ljudi, zanima me povezanost između costum ipsw-a i SHSH blobova. Znači, jesu li blobovi potrebni za izradu costum ipsw-a? I ako napravim downgrade sa costum ipsw-om koji sam prethodno napravio moram li imati blobove za navedenu verziju da bi stvar radila?
citao sam na pod2gs blog-u i za iPhone 4s jailbreak dolazi u subotu, nedelju ili najkasnije u ponedeljak
jedva cekam
Evo i redsn0w_0.9.10b1 untethed JB za IP4 5.0.1, sada se iphone može palit i gasit do mile volje
Nađoh ovaj link na nekakvoj stranici, serveri Dev Teama su momački zagušeni.
Za Win:
http://www.mediafire.com/?pouhk3s36t8q17u
Za Mac:
http://www.mediafire.com/?j8b4ngi55n0pl2i
za iphone 4s jos nista?
Navodno vrlo, vrlo uskoro...
ibooks rade!
edit: bas i ne...
Frend mi ima iphone iz njemacke, model mislim 3G 8gb.
Na njemu je 4.2.1 firmware i baseband 05.15.04 i sad me zanima kako ga jailbreakat.
Jel se moze neki backup napravit ako nesto krene po zlu pa da se vrati firmware ili nesto? jer sam imao drugi iphone koji je se updateo i nije bilo backupa i nije poslje htio primat kartice.
Hvala!

Imam Iphone 3GS 8Gb, baseband 5.16.05 sa iOS5(5.0.1) pa me zanima dal je moguće napraviti untethed JB? Kako i s cim?
Kad se jailbreaka onda se treba otkljucati? nesto sam citao da se to radi sa ultrasn0w-om ako se ne varam?
Jel se treba zastiti baseband ?
Kad se jailbreaka onda se treba otkljucati? nesto sam citao da se to radi sa ultrasn0w-om ako se ne varam?
Jel se treba zastiti baseband ?
Ne mora se nista otkljucati, ako hoces jailbreak onda ga i napravis, a ako hoces unlock takoder ga napravis, ja nikad nisam radio unlock zato sto mi nije bio potreban.

iPhone je iz njemacke i zakljucan je na njihovu mrezu tako da mu treba unlock. Ako tko ima iskustva sa otkljucavanjem volio bih cuti neciji savjet.
Imam Iphone 3GS 8Gb, baseband 5.16.05 sa iOS5(5.0.1) pa me zanima dal je moguće napraviti untethed JB? Kako i s cim?
EVO, ako znaš engleski, neće bit problema :)
Kakva su iskustva, jel steka, smrzava ili nesto?
Kakva su iskustva, jel steka, smrzava ili nesto?
sve radi kako treba :)
Napravi backup na itunes za svaki slučaj.
Samo desni klik na ime iPhone-a i onda klik na Backup :)
Uspio sam jailbreakat 4.2.1, samo mi sad treba unlock za baseband 05.15.04? moze tko pomoc?
Uspio sam jailbreakat 4.2.1, samo mi sad treba unlock za baseband 05.15.04? moze tko pomoc?
Kolko sam skužio treba ti za iPhone 3G - nema unlocka za taj baseband ali možeš ga dignuti na iPadov baseband 6.15 pa onda unlockati (povratka s tog basebanda nema)
Mozda je malo glupo pitanje, ali... Cemu jailbreak? Meni je totalno nepotreban. Za 50 kuna sam si nakupovao aplikacija koje rade savrseno. Da li ima neki drugi razlog za jailbreak koji ja ne vidim?