Probaj flashati neki custom rom. Ali ako je do ploce onda nista od toga. Garanciju nemas? Pa ja kupio g3 za 700 kn lol
LG G3 - Rasprava
- poruka: 7.244
- |
- čitano: 1.225.835
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj flashati neki custom rom. Ali ako je do ploce onda nista od toga. Garanciju nemas? Pa ja kupio g3 za 700 kn lol
bas je kolega sa posla pitao frenda koji popravlja mobitele kaze da je maticna...nemam nazalost istekla u 7. mj,budem ga jos odnesao u grad na servis da vidim sta lik kaze,ako nista prodam njemu ako bude htio uzeti i bit ce red nesto novo kupit hh
BOk
Sestrična ima g3, i kaže bljeskalica joj više ne svijetli bijelo, nego je počela rozo pa skroz slike uništi. Ima koji način za popravit jer vidim da je zalemljena za matičnu.
Lp
bok ljudi, neki dan stavio karticu od 64gb u mob, nakon sta sam promjenio bateriju i sta su mi dali nove komponente 3/32, ne mislim mijenjati mob narednih 1,5g barem...prezadovoljan sam s mobom, jedino sta mi ustvari fali su rucne postavke kamere, al ajde...s obzirom da ga imam vec 2,5g i da mi dan danas vrh vrh...
razmisljao sam ga masu puta mijenjati, ali za ono sta mi treba sve, je dan danas odlican mob...85,5gb prostora je ono sta mi stvarno treba, obzirom na slike i videe...
BOk
Sestrična ima g3, i kaže bljeskalica joj više ne svijetli bijelo, nego je počela rozo pa skroz slike uništi. Ima koji način za popravit jer vidim da je zalemljena za matičnu.
Lp
Itko?
Pozdrav svima.
LG G3 imam godinu i 10 mjeseci i sve do prije mjesec dana sam bio prezadovoljan. Tada se javljaju problemi konstantnog rebootanja. Koji dan kasnije se javlja problem sa WIFI-jem tako da piše "uključuje se" i na kraju se ne uključi nego ugasi. Već nakon par minuta guglanja vidim da je to jako čest problem i većina savjetuje kupovinu nove baterije. Nova baterija je naručena preko ebaya (trenutno čekam), ali jučer se javi novi i puno veći problem. Mobitel ne prepoznaje karticu (moja uredno radi u drugom mobitelu, druga isto ne radi u g3).
Proba sam sa tvorničkim resetom, umetanjem papira u sim slot (jer na internetu masovno tvrde da je to lijek), ali ništa nisam postiga.
1. Da li je možda otišao sim slot i da li ga se isplati popravljat?
2. Da li možda baterija ima utjecaj i na ovaj kvar?
Neko imat savjet kome da se obratim?
Jel itko ima problem sa kamerom da treba puno da da se ceka da opali sliku nije ono pritsnem da slikam moram cekat jos max 20 sec da slika ima netko rijesenje za to
Pojavila mi se ona famozna pukotina kod mikrofona, mob je još mjesec dana u jamstvu. Ima li smisla to nosit u servis?
Pojavila mi se ona famozna pukotina kod mikrofona, mob je još mjesec dana u jamstvu. Ima li smisla to nosit u servis?
Zamijene ti cijelu prednjicu (ukljucujuci ekran) :)
Zamijene ti cijelu prednjicu (ukljucujuci ekran) :)
oooo pa onda itekako ima smisla
jel mogu ostavit na servisu mob bez sim kartice? mozda je glupo pitanje, ali nisam nikad imao potrebu nosit mob na servis pa ne znam, hvala

Ima li kakav sveži info za nekakav stabilan Nougat ROM za G3 ??
Ima li kakav sveži info za nekakav stabilan Nougat ROM za G3 ??
Na XDA ima dva koja mogu biti daily use, crdroid i cm14.1. Crdroid jer se vrše dodatni popravci na cm14.1 od developera.

Pozdrav svima, hteo sam da pitam gde se moze naci oficijelni rom za Lg g3? Da li postoji oficijelni sajt kao kod Samsunga na primer ili ne? Moj Lg g3 je VS985 Verizo 3Gb rama, MM 6.0 telefon odlicno radi ali bi hteo da znam gde mogu da skinem frimware ako mi zatreba. Na netu sam trazio, ali ni jedan sajt mi nije izgledao kao oficijleni od Lg-a nego kao da su neki privatni sajtovi.
Imam zelju kupiti g3 u garanciji do 1000 kuna, da kupujrm ili ne ?
Pa kupi ako imaš želju . Nemaš svakako sigurno ništa bolje za te novce.
pozdrav
koja je zadnja verzija softvera za 6.0, v30n?
jucer sam stavio v30c (dugo mi je trebalo:D) i mogu reci za sad da trosi dosta baterije, 5% tokom noci u stanju mirovanja sa ugasenim wifi/mobilnim mrezama
Pozdrav svima, hteo sam da pitam gde se moze naci oficijelni rom za Lg g3? Da li postoji oficijelni sajt kao kod Samsunga na primer ili ne? Moj Lg g3 je VS985 Verizo 3Gb rama, MM 6.0 telefon odlicno radi ali bi hteo da znam gde mogu da skinem frimware ako mi zatreba. Na netu sam trazio, ali ni jedan sajt mi nije izgledao kao oficijleni od Lg-a nego kao da su neki privatni sajtovi.
Probaj sa ovim linkom, samo umjesto IMEI ukucaj IMEI svog telefona:
http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=IMEI
Ovdje imas za verizon
Mozes sa LGUP
koje je jacine original punjac? amperaze?
koje je jacine original punjac? amperaze?
1.8 A
.
pozz
malo ponavljam upit, kako nabaciti v30n, meni ne nudi ni ota ni pc suite nit ista
ikakav info?
tnx
pozz
malo ponavljam upit, kako nabaciti v30n, meni ne nudi ni ota ni pc suite nit ista
ikakav info?
tnx
Skines 30n, skines lgup, flashas