LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.225.835
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
LG G3 - Rasprava

Probaj flashati neki custom rom. Ali ako je do ploce onda nista od toga. Garanciju nemas? Pa ja kupio g3 za 700 kn lol

0 0 hvala 0
11 godina
Re: LG G3 - Rasprava
bender_007 kaže...

Probaj flashati neki custom rom. Ali ako je do ploce onda nista od toga. Garanciju nemas? Pa ja kupio g3 za 700 kn lol

bas je kolega sa posla pitao frenda koji popravlja mobitele kaze da je maticna...nemam nazalost istekla u 7. mj,budem ga jos odnesao u grad na servis da vidim sta lik kaze,ako nista prodam njemu ako bude htio uzeti i bit ce red nesto novo kupit hh

14 godina
LG G3 - Rasprava

BOk

Sestrična ima g3, i kaže bljeskalica joj više ne svijetli bijelo, nego je počela rozo pa skroz slike uništi. Ima koji način za popravit jer vidim da je zalemljena za matičnu.

Lp

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

bok ljudi, neki dan stavio karticu od 64gb u mob, nakon sta sam promjenio bateriju i sta su mi dali nove komponente 3/32, ne mislim mijenjati mob narednih 1,5g barem...prezadovoljan sam s mobom, jedino sta mi ustvari fali su rucne postavke kamere, al ajde...s obzirom da ga imam vec 2,5g i da mi dan danas vrh vrh...

razmisljao sam ga masu puta mijenjati, ali za ono sta mi treba sve, je dan danas odlican mob...85,5gb prostora je ono sta mi stvarno treba, obzirom na slike i videe...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tony1999 kaže...

BOk

Sestrična ima g3, i kaže bljeskalica joj više ne svijetli bijelo, nego je počela rozo pa skroz slike uništi. Ima koji način za popravit jer vidim da je zalemljena za matičnu.

Lp

Itko?

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
11 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Zna li netko fix za ovo prilikom rootanja preko KingRoota?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav svima.

LG G3 imam godinu i 10 mjeseci i sve do prije mjesec dana sam bio prezadovoljan. Tada se javljaju problemi konstantnog rebootanja. Koji dan kasnije se javlja problem sa WIFI-jem tako da piše "uključuje se" i na kraju se ne uključi nego ugasi. Već nakon par minuta guglanja vidim da je to jako čest problem i većina savjetuje kupovinu nove baterije. Nova baterija je naručena preko ebaya (trenutno čekam), ali jučer se javi novi i puno veći problem. Mobitel ne prepoznaje karticu (moja uredno radi u drugom mobitelu, druga isto ne radi u g3).

Proba sam sa tvorničkim resetom, umetanjem papira u sim slot (jer na internetu masovno tvrde da je to lijek), ali ništa nisam postiga.

1. Da li je možda otišao sim slot i da li ga se isplati popravljat?

2. Da li možda baterija ima utjecaj i na ovaj kvar?

Neko imat savjet kome da se obratim?

0 0 hvala 0
11 godina
LG G3 - Rasprava

Jel itko ima problem sa kamerom da treba puno da da se ceka da opali sliku nije ono pritsnem da slikam moram cekat jos max 20 sec da slika ima netko rijesenje za to

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G3 - Rasprava

Pojavila mi se ona famozna pukotina kod mikrofona, mob je još mjesec dana u jamstvu. Ima li smisla to nosit u servis?

monetary revolution
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
koorpa kaže...

Pojavila mi se ona famozna pukotina kod mikrofona, mob je još mjesec dana u jamstvu. Ima li smisla to nosit u servis?

Zamijene ti cijelu prednjicu (ukljucujuci ekran) :)

14 godina
bender_007 kaže...
koorpa kaže...

Zamijene ti cijelu prednjicu (ukljucujuci ekran) :)

oooo pa onda itekako ima smisla 

jel mogu ostavit na servisu mob bez sim kartice? mozda je glupo pitanje, ali nisam nikad imao potrebu nosit mob na servis pa ne znam, hvala

monetary revolution
15 godina
Naravno da možeš..
Zadar živi vječno!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

Ima li kakav sveži info za nekakav stabilan Nougat ROM za G3 ??

12 godina
odjavljen
itomic009 kaže...

Ima li kakav sveži info za nekakav stabilan Nougat ROM za G3 ??

Na XDA ima dva koja mogu biti daily use, crdroid i cm14.1. Crdroid jer se vrše dodatni popravci na cm14.1 od developera.

SkorvY
8 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav svima, hteo sam da pitam gde se moze naci oficijelni rom za Lg g3? Da li postoji oficijelni sajt kao kod Samsunga na primer ili ne? Moj Lg g3 je VS985 Verizo 3Gb rama, MM 6.0 telefon odlicno radi ali bi hteo da znam gde mogu da skinem frimware ako mi zatreba. Na netu sam trazio, ali ni jedan sajt mi nije izgledao kao oficijleni od Lg-a nego kao da su neki privatni sajtovi.

0 0 hvala 0
14 godina
LG G3 - Rasprava

Imam zelju kupiti g3 u garanciji do 1000 kuna, da kupujrm ili ne ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa kupi ako imaš želju . Nemaš svakako sigurno ništa bolje za te novce.

11 godina
protjeran
LG G3 - Rasprava

pozdrav

koja je zadnja verzija softvera za 6.0, v30n?

jucer sam stavio v30c (dugo mi je trebalo:D) i mogu reci za sad da trosi dosta baterije, 5% tokom noci u stanju mirovanja sa ugasenim wifi/mobilnim mrezama

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Poz drug jesi li rijesio slucaj sa signalom i kod mene nestaje uvijek i pise sim kartica uklonjena i restartuje se ,vidim da imas slican problem pa da vidim ima li pomoci :) pozz
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima, hteo sam da pitam gde se moze naci oficijelni rom za Lg g3? Da li postoji oficijelni sajt kao kod Samsunga na primer ili ne? Moj Lg g3 je VS985 Verizo 3Gb rama, MM 6.0 telefon odlicno radi ali bi hteo da znam gde mogu da skinem frimware ako mi zatreba. Na netu sam trazio, ali ni jedan sajt mi nije izgledao kao oficijleni od Lg-a nego kao da su neki privatni sajtovi.

Probaj sa ovim linkom, samo umjesto IMEI ukucaj IMEI svog telefona:

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=IMEI

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2017 7:59 (amkan).
14 godina
Uzeo sam g3 jucer i stalno javlja napustili ste siguran rad ili nesto tako.Prije njega sam s5 imao..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Malcom kaže...

Ovdje imas za verizon

Mozes sa LGUP

14 godina
LG G3 - Rasprava

koje je jacine original punjac? amperaze?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gamer21 kaže...

koje je jacine original punjac? amperaze?

1.8 A

14 godina
Dogada se jos da za vrijeme poziva ili nakon se samo ugasi,te nekad uopce se ne zeli otkljucati,upaljen je al se ne zeli upaliti ekran.Ima li itko sa time iskustva?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2017 20:04 (MT3).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozdrav svima! Imam problem jedan. Primjetio sam da mi se mob LG G3 zadnja dva dana poceo zagrijavat vise nego obicajno i to u podrucju oko kamere. Da li je problem mozda do baterije ili je to nesto drugo? Mob je star godinu dana.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozz u zadnje vrijeme mi mob ne prepoznaje karticu ,restartujem mob pa moze i opet nakon nekog vremena ne moze ,uradio sam hard reset i opet isto ,jel ima neko rijesenje??

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G3 - Rasprava

pozz

malo ponavljam upit, kako nabaciti v30n, meni ne nudi ni ota ni pc suite nit ista

ikakav info?

tnx

0 0 hvala 0
13 godina
OBLAKprasine kaže...

pozz

malo ponavljam upit, kako nabaciti v30n, meni ne nudi ni ota ni pc suite nit ista

ikakav info?

tnx

Skines 30n, skines lgup, flashas

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice