LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.230.655
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

idem onda probati cm13 pa javim dojmove.. trenutno sam na stock based fulmicsu 4.2 + solid kernel 1.7. i imam dobar SOT bez lagova.

EDIT:

i eto problema odma, znači napravio wipe i instalirao CM+ gapps, kod prvog bootanja odma je javilo unfortunately google play store has stopped, a cm se smrznuo na ažuriranju softwera.

EDIT2:

vratio backup i probao par puta jos instalirati CM al uvijek isto.

*ebo cm.

EDIT3:

problem je u nightlyu od 26.3.,sad su i drugi poceli prijavljivat problem.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2016 18:52 (user3468).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Moze link od 30c?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava
Spoji na PC Suite i ažuriraj.
13 godina
neaktivan
Koji nightly si stavio? Jel oficcial? I koji su gappsi? Meni je isto tako bilo pa sam wipeao i sve 5
13 godina
neaktivan
acerbis kaže...
Koji nightly si stavio? Jel oficcial? I koji su gappsi? Meni je isto tako bilo pa sam wipeao i sve 5

zadnji official nightly sam stavio a isprobao sam open gappse od pico, nano, stock i full.  

wipeao si nakon kaj ti nije bootalo?

15 godina
LG G3 - Rasprava

Koja je razlika između 30b i 30c?

Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

30b ima slovo B u imenu, a 30c slovo C.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
Ma vidiš ti to! To si sam zaključija ili si sazvao cilu obitelj i susjedstvo pa ste svi zajedno skupili glave i došli do zaključka?
Zadar živi vječno!
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Hacker002 kaže...

30b ima slovo B u imenu, a 30c slovo C.

Yup, definitivno, provjereno!

ja
9 godina
neaktivan
Taman azurirao na MM, odlican je, kao nov

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav, koliko košta zamjena displaya u ovlaštenom za LG G3? Ispao mi je i razbio se ekran, a mobitel je još pod garancijom. I ima li ovlašteni negdje u Brodsko-posavskoj ili baš moram slati u Agram.

EDIT: Sad sam čitao nešto po papirima i piše da LG mobiteli imaju 12 mjeseci garanciju i onda točka ispod produženo jamstvo počinje kad osnovno jamstvo istekne, kako da znam jel mi "aktivirano" to produženo jamstvo?

Necu zvaku ocu kusur
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2016 22:20 (slish480).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

da li je tko ima problema s wifi-em od kad je updejtao na 6.0? Ja kuci imam net 50mbs. Wifi na mobu mi bude 15 do 17mbs..pa malo surfam..pa primjetim sporo otvaranje sranica. Namon toga kad izmjerim, na mobu mi wifi bude 1mbs. Zatim ga resetiram, vrati se na 15tak..pa opet nakon par min uspori pa tako u krug..

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2016 23:22 (klinik).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
slish480 kaže...

Pozdrav, koliko košta zamjena displaya u ovlaštenom za LG G3? Ispao mi je i razbio se ekran, a mobitel je još pod garancijom. I ima li ovlašteni negdje u Brodsko-posavskoj ili baš moram slati u Agram.

EDIT: Sad sam čitao nešto po papirima i piše da LG mobiteli imaju 12 mjeseci garanciju i onda točka ispod produženo jamstvo počinje kad osnovno jamstvo istekne, kako da znam jel mi "aktivirano" to produženo jamstvo?

Prilično sam siguran da ti razbijen ekran ne pokriva garancija. Zovi u Agram i pitaj, oni bi ti trebali okvirno znati reći.

klinik kaže...

da li je tko ima problema s wifi-em od kad je updejtao na 6.0? Ja kuci imam net 50mbs. Wifi na mobu mi bude 15 do 17mbs..pa malo surfam..pa primjetim sporo otvaranje sranica. Namon toga kad izmjerim, na mobu mi wifi bude 1mbs. Zatim ga resetiram, vrati se na 15tak..pa opet nakon par min uspori pa tako u krug..

Bilo je o tome na forumu za G4 ljudi su prijavljivali poteškoće sa wifijem. Većina ih je riješila pomoću aplikacije DNSet ili tako nešto ili promjenom rutera.

16 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Znam da garancija ne pokriva razbijeni ekran, nego nebih htio izgubiti garanciju ako bi mi ekran mjenjao neovlašteni servis, pa bih zato slao u Agram.

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Jel priznaju uopce garanciju poslije razbijanja ekrana? (mislim mozes ti zamjenu ekrana nabaviti i zavarati ih ali..)

ja

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Priznaju ako je zamjena odrađena u ovlaštenom servisu.
12 godina
neaktivan

Ne znam baš, meni sve miriše na poništavanje garancije zbog ne pridržavanja iste. Može bit da griješim, al treba dobro vidjet sve stavke u listiću i konzultirat se sa Agramom.

16 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ovo je odgovor Agram-a:

Poštovani,

hvala Vam na Vašem javljanju.

Okvirna cijena popravka ekrana za Vaš uređaj iznosi 950,00 kn.

Konačnu procjenu daje sam tehničar nakon pregleda uređaja o čemu Vas obavještavamo telefonski.

Prosječno trajanje servisa iznosi oko tri radna dana.

Sad sam još poslao upit i hoće li mi i dalje vrijediti garancija.

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Garancija vrijedi i ostaje. Znam jer sam sa bivšim mobom bio u takvoj situaciji. Ne kršiš nikakve uvjete garancije jer nisi ništa namjerno petljao po mobu (neovlašteno otvarao i sl.) Garancija ti ne bi vrijedila samo ako bi taj kvar uklonio netko neovlašten.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Odgovor Agram-a:

Poštovani,

ovlašteni smo servis te uređaj nakon popravka zadržava svoju garanciju u trajanju 24 mjeseca od datuma kupnje.

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
13 godina
slish480 kaže...

Odgovor Agram-a:

Poštovani,

ovlašteni smo servis te uređaj nakon popravka zadržava svoju garanciju u trajanju 24 mjeseca od datuma kupnje.

Odlicno, ja bio uvjeren da ta sila koja razbije ekran vjerojatno i unutar mobitela poremeti stosta pa se nece oni ni petljati kad vide :)

ja
15 godina
zeko73 kaže...

Koja je razlika između 30b i 30c?

Ne ozbiljno, ima li uopće razlike?

Zadar živi vječno!
15 godina
slish480 kaže...

Ovo je odgovor Agram-a:

Poštovani,

Okvirna cijena popravka ekrana za Vaš uređaj iznosi 950,00 kn.

Konačnu procjenu daje sam tehničar nakon pregleda uređaja o čemu Vas obavještavamo telefonski.

Prosječno trajanje servisa iznosi oko tri radna dana.

Sad sam još poslao upit i hoće li mi i dalje vrijediti garancija.

Ovo je odlično. Mene je na Lumii 930 izašao 1625,40kn mamu im. Ali to je bilo u mobis-u i to sam napravio samo zato jer je mob imao još godinu i 8mj garancije tako da je ovo tvoje odlično i znatno jeftinije nego kod mene.

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Po online trackingu vidim da je završen servis i evo loga:

Detaljni opis kvara:UREĐAJ SE GASI SAM OD SEBE I NEDA SE UPALITI DOK SE NE IZVADI BATERIJA

Opis radova u servisnom centru:NAVEDENI KVAR JE UOČEN. ZAMJENA BATERIJE. PROGRAMSKO AŽURIRANJE NA NOVU VERZIJU I TESTIRANJE RADA UREĐAJA. NAPOMENA: Razne aplikacije (Clean master, Malwarebytes, Auto killer, Lancher, Task killer, Superuser, Whatsapp, Skype, Viber, Antivirusne aplikacije ) i igre mogu utjecati na ispravan rad uređaja, uređaj blokirati, smrzavati i gasiti ga, te mogu izbrisati sistemske datoteke ili ugasiti sistemske procese tako da se operativni sistem više ne može pokrenuti.

O zamjeni okvira nema ni riječi, izgleda da mi ga nisu promijenili. Zovem ih ali se ne javljaju. Izgleda da ću ga morati opet slati.

Steam: nuketown | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Nek ti objasne kako to igrice, whatsapp itd (ni price o supersu :) ) brisu sistemske aplikacije..

Cek, jesi ti njima dao zbog lajsne?

ja

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

Po online trackingu vidim da je završen servis i evo loga:

Detaljni opis kvara:UREĐAJ SE GASI SAM OD SEBE I NEDA SE UPALITI DOK SE NE IZVADI BATERIJA

Opis radova u servisnom centru:NAVEDENI KVAR JE UOČEN. ZAMJENA BATERIJE. PROGRAMSKO AŽURIRANJE NA NOVU VERZIJU I TESTIRANJE RADA UREĐAJA. NAPOMENA: Razne aplikacije (Clean master, Malwarebytes, Auto killer, Lancher, Task killer, Superuser, Whatsapp, Skype, Viber, Antivirusne aplikacije ) i igre mogu utjecati na ispravan rad uređaja, uređaj blokirati, smrzavati i gasiti ga, te mogu izbrisati sistemske datoteke ili ugasiti sistemske procese tako da se operativni sistem više ne može pokrenuti.

O zamjeni okvira nema ni riječi, izgleda da mi ga nisu promijenili. Zovem ih ali se ne javljaju. Izgleda da ću ga morati opet slati.

Kako varaju narod sa ovom gomilom gluposti. Viber i WA da brišu sistemske ili da ga zblokaju, pa jesu ti likovi sa Marsa pali 

14 godina
neaktivan
Antoniio22 kaže...
Spoji na PC Suite i ažuriraj.

Spojio na PC Suite, ali upgrade nije dostupan. Ovisi li to o mreži eventualno (budući da je moj kupljen uz pretplatu u T-Mobileu pa možda ga to jebe?). Da li da pričekam dok upgrade ne postane dostupan ili da manualno skinem i instaliram?

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 9:44 (buraas).
15 godina
neaktivan

Poslao sam im mail jućer pa nisu odgovarali. Sad ih zovem pa kao da još istražuju jel imam pravo na novu lajsnu. Makar u servisu nisu nikad čuli za to.

A nedavno sam zvao LG HR podršku i rekli mi neka šaljem da mi to spada pod garanciju. 
Vidim da su i tu kolege dobili novu lajsnu kod njih bez pol frke, zašto sad ja imam problema... Vidim ni matičnu mi nisu htjeli zamjeniti, nego mi stave MM. Razočaran sam za sad!

Steam: nuketown | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
13 godina
LG G3 - Rasprava

Sta se prave mutavi stvarno, ne ide iz njihovog dzepa. Znaci pazi, ja sam 2 tjedna cekao jer su cekali prednjicu kompletnu s ekranom (zbog napuknuca kod mikrofona)

LG im je (navodno) nalozio da mijenjaju cijeli ekran.

ja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Evo dobio odgovor:

Poštovani,

Predmetni dio se mijenja unutar jamstva, ali trenutno nam taj dio nije dostupan.
Zamjena tog dijela značila bi čekanje i nemogućnost korištenja uređaja s Vaše strane neko vrijeme.
Ukoliko želite uređaj ćemo otpremiti prema Vama i javiti Vam se kada dio primimo dio, a nakon primitka uređaja isti bi popravili u najkraćem mogućem roku.
Molimo Vas povratnu informaciju da li Vam odgovara ovakav način zamijene.

S poštovanjem,

P.s. garancija mi još traje 2 mjeseca pa misle tako odugovlačiti pa da mi ne zamjene traženi dio. Baš su šupci

Ovo je moj odgovor njima:

Hvala na informaciji.

Ne odgovara mi, pošto mi garancija na uređaj traje još kraće vrijeme pa da se to ne odugovlači. 

Vi imate svoj vremenski rok za popravak, naručite traženi dio i popravite kako se spada.

LP!

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 13:00 (Bernard Huky Hux).
Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice