LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.230.218
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

mozes molim te reci kako ga stavit, tj kako da rootam i stavim twrp, jer sve sta sam nasao na netu je za kit kat, a meni je na 5,0 20j trenutno i koji tocno cm stavit, vidim da su nightly, dali kad dođe novi nightly ide preko ota ili moram opet flashat, htio bih to probat, dosadio mi je ovako XD, i jos me zanima jel radi tap to wake i kakva je kamera :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Fleasao rom, najfluidniji i najbrzi rom do sada, bateriju jos nisam stigao da testiram, ima dosta customizacije, kamera je ok, normalno da nije kao stock, ali nije ni losa.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: LG G3 - Rasprava
malij kaže...

Ma na koju foru, ako mi izdrzi cijeli dan dobro je, zbilja ne kuzim, ljudi se razbacuju sa 4-5 sati SOT-a, meni ak dode do 4 čudo.

Kolika ti je svjetlina ekrana? Ja ju držim na 50 stalno, a ako vidim da se prazni a dosta će mi trebat mobitel spustim na 30 i nema problema.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
17 godina
Hacker002 kaže...

Neznam šta očekuješ od baterije s tolikom rezolucijom, tolikim ekranom, procesorom itd. Meni kad ga umjereno koristim izdrži dan i pol do dva, kad sam stalno na njemu izdrži dan bez problema i još ostane 20-30%. S obzirom na specifikacije to mi je čist ok

Pa o tome i ja pričam, da je 2k ekran čisto nepotreban.

Meni je drago da tebi telefon izdrži 2 dana, ali meni prijatelju kao power useru nije mogao izdržati niti jedan dan.

9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Jel neko zna sta bi trebao uraditi ,nece da azurira ni preko pc,a nije rootovan mob  ?

0 0 hvala 0
17 godina
amd freak kaže...

Meni je drago da tebi telefon izdrži 2 dana, ali meni prijatelju kao power useru nije mogao izdržati niti jedan dan.

A šta ja tu mogu, ako je nepotreban prodaš ga i kupiš 1080p koji je isto nepotreban

17 godina
Hacker002 kaže...
amd freak kaže...

A šta ja tu mogu, ako je nepotreban prodaš ga i kupiš 1080p koji je isto nepotreban

I dalje ne kužiš bit ili se radiš glup, razlika između 720p i 1080p je itekako vidljiva golim okom, dok između 1080p i 2k rezolucije gotovo nema razlike kada gledaš golim okom.

17 godina
LG G3 - Rasprava

Slažem se, vidljiva je, isto kao veličina Sunca i Mjeseca sa Zemlje.. Šta se ložiš majstore, nisam ja neki geek pa da me pale brojevi. Koga briga, bitno je da on meni radi onako kako sam ja zamislio, nije uopće bitno što je ispod kože.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Glavno da je tebi dobar pa mu u usporedbi s htc-om dodaš 10 pluseva bez ijednog minusa, a g3 je daleko od savršenog uređaja, jer takav ne postoji.

I to što si ti zadovoljan s baterijom dovoljno govori kakav si potrošač, jer ruku na srce g3 je jedan od najvećih ako ne i najveći gutač baterije.

Moj PC  
1 3 hvala 0
9 godina
neaktivan
smot1318 kaže...

Jel neko zna sta bi trebao uraditi ,nece da azurira ni preko pc,a nije rootovan mob  ?

Imaš ovdje par stranica ili postova unazad link od službene lg stranice ,skini verziju koja tebi odgovara i flešaj pomoću lg flashtool-a. Evo i link za kdz http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2015 15:02 (antiratar).
17 godina
amd freak kaže...

Glavno da je tebi dobar pa mu u usporedbi s htc-om dodaš 10 pluseva bez ijednog minusa, a g3 je daleko od savršenog uređaja, jer takav ne postoji.

I to što si ti zadovoljan s baterijom dovoljno govori kakav si potrošač, jer ruku na srce g3 je jedan od najvećih ako ne i najveći gutač baterije.

Pun si hejta čovječe, chill out. Nisam rekao da je savršen, samo da je meni osobno bolji. I da, gutač je baterije, istina, i nemogu reći da mi nešto pretjerano dugo traje, ali to je rizik koji sam prihvatio kad sam se odlučio na kupnju i to mi ne predstavlja minus.

17 godina
odjavljen
LG G3 - Rasprava

Sad bas gledam kod susjeda na Z3 compact, skinut je s punjaca prije cca. 50h, 2h 38min screen on, cca. 1h razgovori, 10-ak min razgovora prek vibera i jos ima 61% baterije. 

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
13 godina
Edge kaže...

Sad bas gledam kod susjeda na Z3 compact, skinut je s punjaca prije cca. 50h, 2h 38min screen on, cca. 1h razgovori, 10-ak min razgovora prek vibera i jos ima 61% baterije. 

:) z3c, imao ga neki dan u rukama na par dana. Znaci najnajnajnajnajbolja detekcija "scene", "objekta" - kakogod.. Smanji iso ako objekt previse bljesti itd....Objekt je u fokusu i sve 5. Okines, on fokusira i...promasaj..Ocito im softver ne valja.

No dobro ovo je g3 tema :), ja sam uz diranje softvera i podesavanje(nikakvo downclockanje i slicno) imao dobar SOT i uptime (ne DOBAR koliko je G2 znao razmaziti ali dobar), negdje sam kacio slike mislim. Znaci necu sad reci da sam "power user" ni da nisam, nije ni bitno, 3 gmaila sync, 1 vanjski, sync google photos, telegram, viber, fb groups, tapatalk. Nova launcher, ubijeni i obrisani lg launcher i kilu svega, pravio sam disabler da ugasi doticne stvari.

xdabbeb na istom ima po 6-7 sati sota, on je isao par koraka dalje pa je modificirao firmware, izbacio listenere od lg'a, modificirao kernel :), rekao je da kad uhvati vremena bi mogao prebaciti za 855(to dok se nije ozenio, jel)

ja
15 godina
LG G3 - Rasprava

Pozdrav! Može preporuka za neku dobru masku za G3,link odakle ste uzimali...ebay,amazon itd..

thug life... R.I.P. Marco Simoncelli
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Razmisljao sam da stavim neki custom rom, koji bi predlozili?

Jel velika razlika od ovog official?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Stock based romovi su ti manje vise isti qrac, aosp su fluidniji i brzi, stim da je camera malo losija(zavisi kako koji), a baterija solidna oko 4-4,5h(opet zavisi kako koji i kako ga koristis).

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2015 19:54 (MarkoB7).
9 godina
neaktivan
Za one koji hoće flešati cm13 upozorenje da zadnjih par nightlija prže emmc memoriju. Ne događa se svima ali ipak da se zna. Od aosp mm romova definitivno broken os. Stabilan,brz,fluidan i baterija odlična.

1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
LG G3 - Rasprava

Stavio sam jucer Fulmics ROM (baziran na v21C) i baterija je nenormalna, SOT je 2h 59min, napravljeno je oko 20+ min razgovora, cijelo vrijeme ukljucen WiFi i data i jos je ostalo 51% baterije. Brightness je stavljen na auto na 77%, istina da je mob koristen uglavnom u zatvorenim prostorijama, ali nikad nisam imao takvu bateriju. S punjaca je skinut prije 14h. Standby je odlican.

Od radnji uglavnom Chrome, tapatalk, whatsapp, FB messenger, Sudoku game i par fotkica.

Prije sam koristio stock v21A + xceed kernel i tu sam imao najvise oko 4h.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2015 1:15 (Edge).

1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
LG G3 - Rasprava

Planiram ovih dana kupiti LG G3 sa njuškala.

Vidim da ih ima iz tmobile i iz VIP-a, vjerovatno ima i iz tele2 ali ti prodavači nisu blizu mene.

Znači, ono što me zanima, ima li kakve razlike ako uzmem mobitel koji je kupljen u tmobile od onoga koji je kupljen u VIP-u?

Davno sam čitao po forumima da tmobile verzija dolazi natrpana sa njihovim bloatware softverom i hrpom nepotrebnih aplikacija.

Kakvo je stanje sada s tom verzijom i onom iz VIP-a, jel ta iz VIP-a čista?

To me zanima jer ne želim ništa trenutno rootati i zezati se s romovima, bitno mi je da mi na stocku radi dobro i da je sve čisto.

Također me zanima ima li bitne razlike u radu između 2GB i 3GB verzije?

Sorry ako je ovo sve bilo odgovoreno ali tema ima 180 stranica.

Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Ukratko, svejedno jel vip ili tmobile jer se blotware može izbrisati bez roota.

Bitno da imaš papire/garanciju.

Idi na 3/32gb verziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Razlike u radu 2 i 3GB verzije nema. Ja imam Tcom verziju, 2GB, i nije da ima nešto aplikacija njihovih. Bitno je da su papiri uredni i da je boja kakvu želiš, ostalo ni nije bitno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Bitno je jel mobitel T-Mobile ili VIP ili neki treći - jer možda je zaključan na tu mrežu.

Također, o operateru ovisi kada će ti izači upgrade, kod nekih (tipa T-Mobile) moraš čekati mjesecima ako ga uopće i puste.

Što se tiče 2GB vs 3GB, razlika trenutno nije velika ALI će biti jer izlaze apliakcije koje trebaju sve više memorije.

Isto tako, 2GB RAM modeli dolaze s 16GB pohrane dok 3GB s 32GB.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pušten prvi v30b kdz. Stock mm za g3. Uskoro i bumped verzija na xda. Evo i link.
http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Kupio sam po vašoj preporuci S5 umjesto neo, pa me sada zanima uređaj G3 ili..... Primarno, kamera i navigacija, a da ne poništim garanciju skidanjem sa neta ili nekako drugačije. Nisam neki znalac pa iz tog razloga molim pomoć. S5 je otišao kao poklon tako da i on ulazi u opciju. S5 sam kupio za 2000 kn novi, pa oko tog cijenovnog ranga 500kn gore dole. Zahvaljujem se unaprijed. 

Dali je dovoljno samo jamstvo tj garancija ili uz nju mora biti i račun kako bi bila validna. Mnogi su kupili po 2 uređaja pa ne daju račun na kojem su oba.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 11:26 (kokomoko).

0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Za 2000 možeš i G3 novi kupit, ja ga preporučam zbog odličnog ekrana, a ni s ostalim nećeš biti razočaran. Nakon njega ekran od 5" izgleda kao igračka Što se tiče garancije, obavezno garancijski list i račun, nevrijedi jedno bez drugoga

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
LG G3 - Rasprava

Mozes uzeti Xperiu Z3, LG G3, po meni su ta 2 najbolja u tom rangu. Z3 bolja baterija, malo fluidnije sucelje, ali nesto losija kamera i nema promjenjivu bateriju, pa sad biraj kaj ti vise pase.

on topic:

Jel probao netko MM?

3 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ja ga flesovao, milina, sve sto je lolipop trebao biti, fluidan, pitaj sta te zanima.

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

tko kaze da nema razlike izmedu 2 i 3gb rama nije nikad imao na duze vrijeme obje verzije ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

G3 s novim official MM sistemom radi identično kao G4. Imam oba mobitela pored sebe i sada je što se tice softvera bukvalno sve isto. Jedino kamera i postavke kamere na strani G4. Novi UX 4.0 je preporod, mobitel se preporodio.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Almin94 kaže...

G3 s novim official MM sistemom radi identično kao G4. Imam oba mobitela pored sebe i sada je što se tice softvera bukvalno sve isto. Jedino kamera i postavke kamere na strani G4. Novi UX 4.0 je preporod, mobitel se preporodio.

Odakle ti Marshmallow? Koliko znam još nije službeno dostupan...

Twitter: @191x7
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice