- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li neko ima verziju software V21a-EUR-XX?
Kakva je po vama
Imam ja. Ni najmanji problem do sada.
To mi je drago cuti :)
Kakva je po vama
Imam ja. Sve OK samo što povremeno izbaci "Postavke je zaustavljen" ili nešto u tom stilu.
Ja takav problem nemam.
Meni PC Suite kaže da koristim zadnju verziju.
Pozdrav,imam problem sa mobitelom lg g3 32gb vip nije rootan na v21a.Događa mi se kada slikam bilo šta i odem u galeriju piše nema datoteka neovisno o tome dali spremam na memorijsku ili na uređaj,isto tako kad odem na glazbu imam dosta muzike gore ne prikaže ništa nego izbaci greška na vašoj usb pohrani i krene skenirat sve.
Izvadi MicroSD pa probaj onda.
Kakva je po vama
Imam ja. Sve OK samo što povremeno izbaci "Postavke je zaustavljen" ili nešto u tom stilu.
settings has stopped. tako i meni tu i tamo...nista drugo se ne dogada...nije mi jasna ta poruka, sve radi za 5...
.
meni je još na 20j, tmobile 16 gb, kaže da je najnoviji i na ota i preko pc companiona. Jel tko dobio sta novije?
Btw dali je netko isprobao cm 13, i kakav je postupak za flashat ga? davno sam flashao galaxy s3, jel ovdije sličan postpak, i ako se nešto zezne, kako vratiti tvornički rom?
meni je još na 20j, tmobile 16 gb, kaže da je najnoviji i na ota i preko pc companiona. Jel tko dobio sta novije?
Btw dali je netko isprobao cm 13, i kakav je postupak za flashat ga? davno sam flashao galaxy s3, jel ovdije sličan postpak, i ako se nešto zezne, kako vratiti tvornički rom?
CM13 je nesto najbolje sto se moglo desiti za ovaj mobitel.
Igrao sam se ovih dana sa koleginim HTC One M9 pa da usporedim sa svojim G3 2/16 kojeg sam uzeo prije 10 dana. Oba moba vrte stock softvere operatera bez custom ROMova.
G3
+ vrhunski dizajn
+ praktički nema 'mesa' oko ekrana
+ zadnja plastična maska odlična i tko god kaže da nema premium feel se*e
+ fluidnost odlična
+ hrpa mogućnosti i opcija podešavanja
+ knock code je izvrsna funkcija
+ ekran je nevjerojatan
+ softver je izgledom dalekom bolji
+ microsd
+ zamjenjiva baterija
+ itd itd, mobitel nema mane
M9
+ primjeti se da je malo fluidniji od G3, iako to ne znači da G3 nije fluidan
- aluminijski izgled meni osobno ne donosi ništa i ne sviđa mi se
- mal ekran (je da je 5" u usporedbi s mojih 5.5 ali M9 kraj G3 izgleda kao da je 3.5)
- previše 'mesa' gdje god okreneš
Za mene, G3 je daleko bolji mobitel. M9 mi nema ništa što bi mi bilo bolje od G3, ni izgled ni ekran ni funkcije ni ništa. Tko god se dvoumi u kupovini uvijek ću preporučit G3 jer nema boljeg odnosa cijene i onog što se dobiva. Mobitel je vrhunski, i još dugo vremena će biti. Kad sam uzimao dvoumio sam se između njega i Z3, i presudila je cijena jer je Z3 bila 700kn skuplja, ali nežalim ni trenutka, čak mi je i drago jer mi Z3 ima nekako 'korporativni' i dosadan dizajn, a G3 mi izgleda vrhunski. Za mene najbolji mobitel, nema dalje.
G3 je odlican mobitel, imao sam sve od G2,G3 i G4..sto se tice omjera cijene u odnosu na konkurenciju, G3 svakako najvise nudi..
Odricanje od bosanskog drzavljanstva
Preko OTA?
pozz imam problem sa azuriranjem jer sam prebacio da ja budem programer na mob ,pa mi sad skine novu verziju softvera i krene instalacija i pojavi se error i mob se restartuje i dodje ova poruka na slici ,pokusao sam i preko lg puice site ,nece ni tako ,jel se moze ovo lako rijesiti ,jer se bas ne razumijem i ne bih da izgubim garanciju za mob :D
rootan ti je telefon !?
Igrao sam se ovih dana sa koleginim HTC One M9 pa da usporedim sa svojim G3 2/16 kojeg sam uzeo prije 10 dana. Oba moba vrte stock softvere operatera bez custom ROMova.
G3
+ vrhunski dizajn
+ praktički nema 'mesa' oko ekrana
+ zadnja plastična maska odlična i tko god kaže da nema premium feel se*e
+ fluidnost odlična
+ hrpa mogućnosti i opcija podešavanja
+ knock code je izvrsna funkcija
+ ekran je nevjerojatan
+ softver je izgledom dalekom bolji
+ microsd
+ zamjenjiva baterija
+ itd itd, mobitel nema mane
M9
+ primjeti se da je malo fluidniji od G3, iako to ne znači da G3 nije fluidan
- aluminijski izgled meni osobno ne donosi ništa i ne sviđa mi se
- mal ekran (je da je 5" u usporedbi s mojih 5.5 ali M9 kraj G3 izgleda kao da je 3.5)
- previše 'mesa' gdje god okreneš
Za mene, G3 je daleko bolji mobitel. M9 mi nema ništa što bi mi bilo bolje od G3, ni izgled ni ekran ni funkcije ni ništa. Tko god se dvoumi u kupovini uvijek ću preporučit G3 jer nema boljeg odnosa cijene i onog što se dobiva. Mobitel je vrhunski, i još dugo vremena će biti. Kad sam uzimao dvoumio sam se između njega i Z3, i presudila je cijena jer je Z3 bila 700kn skuplja, ali nežalim ni trenutka, čak mi je i drago jer mi Z3 ima nekako 'korporativni' i dosadan dizajn, a G3 mi izgleda vrhunski. Za mene najbolji mobitel, nema dalje.
Nije ni g3 savršen, pogotovo vrlo mali vijek trajanja baterija, realno g3 jest uređaj sa najboljim hardverom do 2000kn kao novi uređaj ali je meni osobno baterija pre loša.
Meni osobno je note 3 kompletno bolji telefon za iste novce jer također ima 3 gige rama, 32gb memorije, odličnu kameru ali i puno bolju bateriju.
Ono što me također ljuti kod lg-a je koliko je npr g4 fluidniji u samom meniju nasprama g3, a znam da nije sve samo u hardveru i da je g3 vrlo vrlo sposoban uređaj.
Da su stavili klasičan full hd ekran i još malo ispeglali software bio bi to jedan od savršenijih uređaja u ove dvije godine.
Nije ni g3 savršen, pogotovo vrlo mali vijek trajanja baterija, realno g3 jest uređaj sa najboljim hardverom do 2000kn kao novi uređaj ali je meni osobno baterija pre loša.
Meni osobno je note 3 kompletno bolji telefon za iste novce jer također ima 3 gige rama, 32gb memorije, odličnu kameru ali i puno bolju bateriju.
Ono što me također ljuti kod lg-a je koliko je npr g4 fluidniji u samom meniju nasprama g3, a znam da nije sve samo u hardveru i da je g3 vrlo vrlo sposoban uređaj.
Da su stavili klasičan full hd ekran i još malo ispeglali software bio bi to jedan od savršenijih uređaja u ove dvije godine.
Umrtvili su ga softverom. Da softver G3-ce ispeglaju kao onaj na G4, bio bi vrhunski i ne bi bilo skoro nikakve razlike izmedju ta dva mobitela, siguran sam 100%. Ali naravno, nece ga ispeglati ni sa 6.0 MM Androidom, i u to sam siguran 100%. haha
Btw sada su u kernel od CM13 implementirali jako mnogo stvari iz oficijelnog LG kernela, tako da je CM13 od danasnjeg builda 23.12.2015 puno bolji, fluidniji, brzi opcenito, te primjetio sam da su boje ekrana puno realnije i korektnije nego prije.
Neznam šta očekuješ od baterije s tolikom rezolucijom, tolikim ekranom, procesorom itd. Meni kad ga umjereno koristim izdrži dan i pol do dva, kad sam stalno na njemu izdrži dan bez problema i još ostane 20-30%. S obzirom na specifikacije to mi je čist ok
Neznam šta očekuješ od baterije s tolikom rezolucijom, tolikim ekranom, procesorom itd. Meni kad ga umjereno koristim izdrži dan i pol do dva, kad sam stalno na njemu izdrži dan bez problema i još ostane 20-30%. S obzirom na specifikacije to mi je čist ok
Ma na koju foru, ako mi izdrzi cijeli dan dobro je, zbilja ne kuzim, ljudi se razbacuju sa 4-5 sati SOT-a, meni ak dode do 4 čudo.
Odakle skidate CM 13?