LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.025.691
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
LG G2 tema

Znaci riknuo mi je punjac , sa originalnim se mobitel puni cijelu noc i ne prelazi 11 % napunjenosti ,a sa punjacem do drugog G2 se najnormalnije napuni  . Imam jos godinu dana garancije u VIP-u pa me zanima jel mogu dobiti novi punjac bez da ostavljam mobitel tamo ... ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: LG G2 tema
MARKOZD15 kaže...

Kako ste zadovoljni sa baterijom na LP? Kod mene je zadnja nadogradnja 30d (Tele2), sad gledam si staviti neki software sa najboljom baterijom, koliko je LP losiji od KK sto se baterije tice?

Sto kazete na Cloudy KK ROM?

Ja bi se vratio na KitKat da mogu, baterija kod mene traje jedno 25-30 posto kraće nego prije...

13 godina
odjavljen
LG G2 tema

Ima li neko G2 da bi u dijelovima prodao (recimo sa neispravnom maticnom, displayom..) ?

0 0 hvala 0
16 godina
D0mag0j kaže...
MARKOZD15 kaže...

Kako ste zadovoljni sa baterijom na LP? Kod mene je zadnja nadogradnja 30d (Tele2), sad gledam si staviti neki software sa najboljom baterijom, koliko je LP losiji od KK sto se baterije tice?

Sto kazete na Cloudy KK ROM?

Ja bi se vratio na KitKat da mogu, baterija kod mene traje jedno 25-30 posto kraće nego prije...

A zašto ne možeš natrag na KitKat? 
Nitko ti ne brani flashati KitKat kdz ili tot.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Kolege,

Koji biste mi ROM predložili? Koji Vi imate i koliko ste zadovoljni... Prednosti/nedostatci iz prve ruke

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 0 hvala 0
16 godina
TheMenstalist kaže...

Kolege,

Koji biste mi ROM predložili? Koji Vi imate i koliko ste zadovoljni... Prednosti/nedostatci iz prve ruke

Ja koristim trenutno Ressurection Remix.

Odličan je, sve radi, čak je i ova nova  Snapdragon camera dosta blizu onoj LG-evoj.

Jedini nedostatak je to što ne radi LTE, odnosno ne radi odabir LTE/3G, tako da je mobitel "zapeo" na 3G, no meni to i nije neki problem, s obzirom da ne H+ imam preko 10MBPS brzinu,

Taj nedostatak će biti ispravljen u nekoliko narednih dana, a u službenom CM13 je već ispravljen.

Ako ti se ne sviđa CyanogenMod onda Službeni LP, odnosno 30H verziju. Imaš je ovdje za flashati iz TWRP-a, a možeš i KDZ skinuti pa flashati, najbolje ovom metodom.

Uz sve to DorimanX kernel, i XCAM kamera.

Nedostatak službenog LP-a je dosta velik battery drain i problemi s memory managementom, ali to većinom rješava DorimanX kernel.

Meni je RR, baziran na CM13 puno brži, fluidniji i ne troši bateriju jako brzo, pa mi baterija izdrži cijeli dan, odnosno kada dođem navečer kući imam uvijek još barem 15%. Još da se riješi to sa LTE i ja sam zadovoljan u potpunosti.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
odjavljen
LG G2 tema

Jeli RR CM13 ima nekih velikih crasheva, bugova i sl?

0 0 hvala 0
16 godina
MARKOZD15 kaže...

Jeli RR CM13 ima nekih velikih crasheva, bugova i sl?

Osim tog problema sa LTE, ništa, 

Nema crasheve, sve funkcije mobitela normalno rade, nema random reboota. 

16 godina
LG G2 tema

Od svih romova sto sam probao, bar 4 jedino cloudy valja. Ostali jesi možda malo brži ali počinju iritirat bugovi nakon nekog vrmena, loša kemara pogotovo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
LG G2 tema

Probao sam Cloudy 2.2 i 3.3, probao oba sa stock kernelom i sa Dorimanx-om, prespori su mi

Taman instaliram RR 6.0.1 pa javim dojmove

0 0 hvala 0
14 godina
MARKOZD15 kaže...

Probao sam Cloudy 2.2 i 3.3, probao oba sa stock kernelom i sa Dorimanx-om, prespori su mi

Taman instaliram RR 6.0.1 pa javim dojmove

i dojmovi?

Nemam potpis
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Cloudy g2.2 je najbolji rom iskreno, probao sve, ali uvijek se vratim na nj, a to da je snapdragon camera blizu lg-evoj, nije ni blizu(nije da g2 ima neku kameru ali opet stock daje najbolje rezultate),

a ovi RR romovi pričekajte 20 dana korištenja, pa ćete vidjeti što je lag fest, 

to sa 4g je CM bug

When we're good they never remember, when we're bad they never forget. JM
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
LG G2 tema

Evo meni na RR ROM-u vec sve trza lagano, ima par bugova i nije mi neki za koristenje.

Probao sam i Cloudy 2.2 i 3.3 al brate prespori su

Cini mi se da nema neke win-win situacije ovdje

0 0 hvala 0
16 godina

Cloudy 3.3 mi je na G2 fino radio, tu i tamo trzne ali ništa ozbiljno, ugl za taj rang uređaja 5/5.

Tebi je prespori u usporedbi sa čime?

12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Već nekih par dana posjedujem ovaj telefon.

Kakva su vaša mišljenja, hoće li dobiti official 5.1.1 ili 6.0?

Ja mislim da ima 50% šanse za 5.1.1 i da su male šanse za 6.0.

Na netu sam vidio puno vijesti o apdejtima, ali još ništa nema.

Može li neko pobrojati nekoliko najboljih Custom ROM-ova i njihove prednosti i minuse?

Neki zaključak vaš, ako ste probali više njih.

0 0 hvala 0
16 godina
'ladno_pivo kaže...

Kakva su vaša mišljenja, hoće li dobiti official 5.1.1 ili 6.0?

rečeno je da 6.0 neće dolaziti

a s ovim 5.0.2 su sje*ali sve što su mogli sje*ati i to hitno treba ispeglati novim updateom...

12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Da, skoro sigurno neće dolaziti 6.0 iako su sredinom prošle godine bile spekulacije da će možda doći.

Što se tiče 5.0.2, ja ga koristim i nemam nekih posebnih zamjerki.

Odradio sam clean flash preko LG Flash Tool.

Ako imaš neke probleme, odradi factory reset ako već nisi (nakon OTA update-a mogu nastati problemi ako se ne odradi factory reset).

Ali generalno je 5.1.1 puno bolji od 5.0.2 (bez obzira na brend, Google je kriv zbog nekih propusta kod 5.0.2).

0 0 hvala 0
16 godina
'ladno_pivo kaže...

1. Prednji notification LED bijele boje se pali i gasi....bez razloga čitav dan, restartam mobitel i ista stvar, dok recimo drugi dan sve bude ok

(čak i ako pogasim u opcijama notification LED on treperi i dalje)

2. kada dolazi SMS poruka, Blic od kamere treperi nekoliko puta... opcija ugašena svejedno...

3. Lag... otvaram whats app, idem pisati poruku..počnem pisati npr "Bok, kada se vidimo"..ništa se ne dešava.... i onda nakon 5 sekundi napiše ono što sam ja napisao

(ako u tom trenutku stisnem Home tipku, ništa se ne dešava...prvo se mora pojaviti tekst koji sam ja pisao, onda zatvara Whats App i vraća me na Home ekran

a tipkovnica se nakon toga zatvara 2-3 sekunde poslije)

4. Pozadinske tipke za VOL + i VOL + aktiviraju pop-up notification s jakosti zvuka no često se desi da ne mogu ni pojačati ni stišati, a ni pomakom prsta lijevo-desno

(radi samo ako s vrha ekrana klizneš prstom prema dolje, nakon toga gumbi uredno rade)

5. Baterija slabija za 20-30% u prosjeku, ujutro skinem mobitel s punjača, upalim ga..baterija na 100%..ne diram ništa po mobitelu, odem na posao i za 1h baterija je na

90% (bez ikakvog razloga), dok drugi dan još uvijek bude na 100%

6. netko me zove, na Kit katu s tipkom VOL - sam mogao stišati "mute" ton zvonjave, sada što god stisnem on se javlja 

eto to je sve od mene s problemima na 5.0.2

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2016 23:41 (Ziga).
13 godina
neaktivan
Ziga kaže...
'ladno_pivo kaže...

1. Prednji notification LED bijele boje se pali i gasi....bez razloga čitav dan, restartam mobitel i ista stvar, dok recimo drugi dan sve bude ok

(čak i ako pogasim u opcijama notification LED on treperi i dalje)

2. kada dolazi SMS poruka, Blic od kamere treperi nekoliko puta... opcija ugašena svejedno...

3. Lag... otvaram whats app, idem pisati poruku..počnem pisati npr "Bok, kada se vidimo"..ništa se ne dešava.... i onda nakon 5 sekundi napiše ono što sam ja napisao

(ako u tom trenutku stisnem Home tipku, ništa se ne dešava...prvo se mora pojaviti tekst koji sam ja pisao, onda zatvara Whats App i vraća me na Home ekran

a tipkovnica se nakon toga zatvara 2-3 sekunde poslije)

4. Pozadinske tipke za VOL + i VOL + aktiviraju pop-up notification s jakosti zvuka no često se desi da ne mogu ni pojačati ni stišati, a ni pomakom prsta lijevo-desno

(radi samo ako s vrha ekrana klizneš prstom prema dolje, nakon toga gumbi uredno rade)

5. Baterija slabija za 20-30% u prosjeku, ujutro skinem mobitel s punjača, upalim ga..baterija na 100%..ne diram ništa po mobitelu, odem na posao i za 1h baterija je na

90% (bez ikakvog razloga), dok drugi dan još uvijek bude na 100%

6. netko me zove, na Kit katu s tipkom VOL - sam mogao stišati "mute" ton zvonjave, sada što god stisnem on se javlja 

eto to je sve od mene s problemima na 5.0.2

Kod tebe totalno nešto nije u redu, previše je to sporo

12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Da, definitivno nešto nije u redu.

Ponavljam, jesi li odradio factory reset nakon update-a?

0 0 hvala 0
14 godina

Pomagajte ljudi. Već sam pisao tu u vezi loše baterije no sad je stvarno prevršilo svaku mjeru.

Ubija me ovaj Sustav android! Mob ću morati puniti danas predvečer dok sam ga prije uvijek, al uvijek puno svaka 2 dana. Znači skinem mob sa punjača ujutro u punim ga sutradan navečer.

Na slici se vidi što mi se dešava. Svaki put kad otključam mob vidim kako mi je pala baterija za par posto. Jedva da nagrebem 1:15h SOT do kraja dana.

Što raditi? Probao sam factory reset prije ima već 2 tjedan sigurno no ništa nije pomoglo...

10min nakon što sam ga skinuo sa punjača! 10min nakon što sam ga skinuo sa punjača!
BF Nick: Xtreme_Switch
14 godina
LG G2 tema

Isti problem nakon 5.0 updejta,mobitel se random zamrzava,spor,led blinka kada mu

padne na  pamet.

Odradio sam FR nakon updejta,ne bih instalirao custom rom jer sam navikao na onaj tap to unlock..

EUNE: 321Zdravko
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

I mene isto taj led zeza. Zato sam ga isključio skroz. No baterija me više živcira trenutno!

Najrađe bih ga vratio na KK!

BF Nick: Xtreme_Switch
14 godina
LG G2 tema

Odavno se nisam bavio root-om i modifikacijom kernel-a,sve od stare x8 i Xperie S,no 

čini mi se,da ako nađem onog,koji podržava knock code da ću se vrlo brzo prebaciti.

EUNE: 321Zdravko
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

I kod mene "Sustav Android" pokazuje najveću potrošnju baterije kada ga ne koristim nekoliko sati, ali inače dobijem 6 sati Screen On Time.

I još je telefon star godinu dana, kod vas definitivno ima neki problem.

Ako želite da se vratite na KitKat, jako je jednostavno.

Odavde skinite određeni ROM: http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

Koristite LG Flash Tool za instalaciju: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476

Imate i upute na drugom linku.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2016 10:08 ('ladno_pivo).

0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
LG G2 tema

Cini se da nema vise nadogradnji za G2, kontaktirao sam i LG i Tele2 i kazu da nista od 5.1, a kamoli tek da MM ocekujemo. Steta

0 1 hvala 0
10 godina
LG G2 tema

Znaci ostavit ce ovu zadnju bugovitu nadogradnju?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
LG G2 tema

Kod mene je 30b, zadnja nadogradnja od Tele2, clean install. Brzina i fluidnost su dobri. Kao jedine probleme bi naveo memory leak, iako dosta manji nego na recimo S6.. i baterija koja je slabija nego na KK.

Ako izbace kakvu zakrpu jos da poprave ove dvije stvari ja bi bio zadovoljan

0 0 hvala 0
16 godina
'ladno_pivo kaže...

Da, definitivno nešto nije u redu.

Ponavljam, jesi li odradio factory reset nakon update-a?

jesam naravno

12 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Cini se da nema vise nadogradnji za G2, kontaktirao sam i LG i Tele2 i kazu da nista od 5.1, a kamoli tek da MM ocekujemo.

I ja sam kontaktirao LG global stranicu preko email-a i odgovorili su da se za sada ništa ne zna definitivno, ali da će u dogledno vrijeme možda izaći 5.1.1.

G2 im nije prioritet i možda nekad izbace update, ali za sada je skroz nepouzdano.

Npr. Sony Xperia Z je već dobila 5.1.1, a izašla je par mjeseci prije LG G2.

I prošla je puno update-ova (4.1.2, 4.2.2, 4.4.2, 4.4.4, 5.0.2, 5.1.1) iako ima lošiji hardver, LG bi trebao izbaciti 5.1.1 jer je imao samo 4.2, 4.4.2 i 5.0.2 ali su lijeni i ne da im se, baš bezveze.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2016 14:58 ('ladno_pivo).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice