Ažurirajte Mac i iPhone na vrijeme kako vam Office

poruka: 3
|
čitano: 1.408
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ažurirajte Mac i iPhone na vrijeme kako vam Office".
18 godina
Ažurirajte Mac i iPhone na vrijeme kako vam Office

Kupis, platis licencu i onda puff, ispari, a jos uvijek se moze office 2007 instalirati s original kljucem bez problema i to nakon 20 godina. Nazadujemo.

Dok sam Windows 11 nemojte azurirat kako vam zadnji izvajbani update nebi unistio windows explorer beskonacnom petljom paljenja i rusenja istog. Barem se mac nece kreshati.

Tak da je KB5094126 jos jedan šrrrrrrooooot u nizu i jedva cekam clanak o tome. Ako netko zapne ctr+alt+delete za task manager i tamo negdje imate pokretanje run prozora (koji nece ispariti kao onaj na win+R) pa pokrenut cmd kao admin i unutra:

wusa /uninstall /kb:5094126

Nakon toga pauzirat updateove, skinut linux mint ili cachy os i prebacit se na linux.

Linux, Arch Linux.
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2026 15:49 (Ante).

6 0 hvala 2
18 godina
Re: Ažurirajte Mac i iPhone na vrijeme kako vam Of
Da, nevjerojatno. Znači vlasnici Officea 2019 na Apple platformama od 13.7. više ne mogu spremati dokumente?

Pa to je next level enshittification. Ajde, ažuriranja mogu shvatiti da ne daju nakon isteka podrške, ali da onemoguće osnovnu svrhu softvera 7 godina nakon uredno kupljene licence, to je čista pljačka.

6 0 hvala 0
15 godina
Re: Ažurirajte Mac i iPhone na vrijeme kako vam Of
Office 2010 fino pegla sve kaj trebam. Platio ga 2010. skupih 900kn u linksu. Home and business edicija. Ne pada mi na pamet mjenjat ga za ove škartne office 365 pretplatice i always online gluparije.
Moj PC  
4 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice