Tvornice radnicima!

poruka: 7
|
čitano: 2.858
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tvornice radnicima!".
10 godina
Tvornice radnicima!

Ovo postaje sve ljepše i ljepše.

Iskreno, nisam imao pojma o tim EU AI tvornicama, ali me ne čudi da naša mala jadna domovina ne sudjeluje u tome. Baš smo jadni.

A ovaj Mr. Rich izgleda ko dobra zajebancija.

Majko mila, od apsurda do bizarnosti, gdje nam je kraj? 

Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
2 0 hvala 0
5 godina
Tvornice radnicima!

ej aj uživaj !

合気道 五段 ZLA BEBA !

1 0 hvala 0
16 godina
Tvornice radnicima!

obđekšn!

parola nije potpuna:

Tvornice radnicima - zemlja seljacima !!!

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Tvornice radnicima!
Stric_Jura kaže...

obđekšn!

parola nije potpuna:

Tvornice radnicima - zemlja seljacima !!!

-ekšli ne.. tj da, parola bi bila.. ekspoprijacija ..

Eksproprijacija (ili izvlaštenje) je zakonski postupak kojim država oduzima ili ograničava pravo vlasništva na nekretninama (zemljištu ili zgradama) u svrhu izgradnje objekata od javnog interesa.

Provodi se po točno utvrđenim pravilima, a osnovni preduvjet je isplata pravične (tržišne) naknade vlasniku.

.. uz moguće varijacije, kao nacionalizacija ili klasična otimačina.. ono što može raditi robinhood i biti miljenik masa mada je ekšli lopov, no posluje po bandićevoj, al je i nama dao.. :)

-ali ovo nije to, ovo je (klasični eu-fondovski-birokratksi bulšit uz eko-woke-razvojno-strateški-itd..) projekt, poticaja, startupova.. ne nekome uzeti-dati, nego pokrenuti, investicija ..
-odnosno politički 'korektnijim' jezikom birokracije, ovo nije preraspodjela-promjena vlasništva, čak nema veze s vlasništvom, oblikom kao privatno-javno i sl., nego iskorištavanje posotjećih centara-institucija-resursa i spajanje.. 'razvoj', 'viši nivo'.. tak nešt :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
8 godina
Tvornice radnicima!

mi gradimo AI...AI gradi nas

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
20 mjeseci
Re: Tvornice radnicima!
Eh to si sad izmislio svaka ćas, ali original ide "mi gradimo prugu , pruga gradi nas" 🤭

Kako UI iliti AIja nema vikend onda zaista vuče na ovu komunistčku: "Strojevi se ne gase jer vikenda više nema"!

https://www.advance.hr/tekstovi/povijest/kalendar/6-studenog-1929-strojevi-se-ne-gase-jer-vikenda-vise-nema-kako-je-sssr-stvorio-novi-radni-tjedan-od-samo-5-dana-izbacivsi-subotu-i-nedjelju
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
10 godina
Tvornice radnicima!

Tako je drugovi! Совјетски Савез - наш узор!

Zauvek sa Sovjetskim Savezom, ni minut duže!

Da ne zaboravimo - Interes radničke klase – interes naroda. 

E sad, koji je interes radnicke klase, treba das' definise od strane Partije, al' siguran sam da drugovi danonocno rade na tom pitanju

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice