LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.025.708
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: LG G2 tema
domac5 kaže...

trebam pomoc, moram flashati original firmware ali download mode mu ovako izgleda i ne mrda s toga, ima neki tutorijal na youtubu kako flashati sa lg flashtoolom tot file ali nece mi ga uopce nac u device manageru da namjestim port na com41, neznam sta da radim vise

Ne mozes tako flashati. Imas li nekakav sistem na njemu ?

ja
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Imam lg g2 na 5.0 androidu nisam nikad nista caprkao po sistemu i danas mi poceo pokazivati slusalice i kad ih ukljucim i kad ih iskljucim. Jel zna neko u cemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
popica kaže...

Imam lg g2 na 5.0 androidu nisam nikad nista caprkao po sistemu i danas mi poceo pokazivati slusalice i kad ih ukljucim i kad ih iskljucim. Jel zna neko u cemu je problem?

Slusalice su inace tu ako je mobitel primio vlagu, pao u vodu

ja
14 godina
bender_007 kaže...
domac5 kaže...

trebam pomoc, moram flashati original firmware ali download mode mu ovako izgleda i ne mrda s toga, ima neki tutorijal na youtubu kako flashati sa lg flashtoolom tot file ali nece mi ga uopce nac u device manageru da namjestim port na com41, neznam sta da radim vise

Ne mozes tako flashati. Imas li nekakav sistem na njemu ?

a vidi bio je cloudy 3.3 custom rom i napravio sam na cistu reinstalaciju,  znaci wipe sistem, data, cache/ dalvik cache i flashao opet cloudy 3.3 i kad se rebootao pojavi se lg logo na sekundu i odmah nestane i crni ekran imam ne mrda, ne mogu ga ni ugasiti nego moram resetirati pa uci u twrp i preko twrpa odabrati power off, neznam sta da radim sad, mobitel stoji na polici nista mu nemogu

12 godina
LG G2 tema

Ja sam imao slican problem, tj na mome zaslonu je bio logo i pisalo je system malfunction  error ili kaj vec i nisam nista mogao, ja sam svog slao na reklamaciju i to u e digital i oni su to rijesili ...

0 0 hvala 0
14 godina
Darko92 kaže...

Ja sam imao slican problem, tj na mome zaslonu je bio logo i pisalo je system malfunction  error ili kaj vec i nisam nista mogao, ja sam svog slao na reklamaciju i to u e digital i oni su to rijesili ...

flashao sam resurrection rom i sad radi ali moram ga vratit na tvornicki kit kat 4.4 al dodem do onog dijela kad u kompu moram promjenit port na com41 ne pojavljuje mi se uredaj u control panelu uopce pa nemogu nista, postoji li kakav original firmware u zip formatu pa da ga mogu flashati preko twrpa kao custom rom?

12 godina
LG G2 tema

postoji, znam jer sam ja negdje to nasao... 

najbolje bi bilo da kontaktiras kolegu bendera 007 on bi to puno bolje znao, on je meni isto pomagao oko mog g2 al nismo uspjeli srecom gara je jos trajala 3mj ...

0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

nema veze evo skinuo sam dobar stari cloudy 2.2(kit kat) i uredaj je bootao i radi, cilj je bio vratit ga na android 4.4 jer mobitel najbolje radi s tom verzijom, sad je sve ok

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fora2 kaže...

Trebao bih kameru za Lg G2. Zna li netko gdje je kupiti?

Šta ti je sa kamere ?

13 godina
neaktivan
LUNAT1C kaže...

pozz, zanima me di je najjeftinije zamijenit digitizer (puklo mi je staklo i prikazuje sliku normalno ali touch ne radi gornja polovica ekrana)
sam sam mijenjao na samsungu to vec pa ne vjerujem da ce bit problem i to ali neznam od kuda mi je najjeftinije narucit

Ako si sam mijenjaš onda nije problem, imaš ovdje tu ti je sve orginalno dok imaš i na ebay ali nisam siguran da li je original ako uzimaš i lcd

12 godina
LG G2 tema

Pozdrav,

Koristim CM13 na G2, pa imam neki ajmoreć bug kada sa whatsappom direkt zelim uslikati neku sliku... Ovako to izgleda:

http://i.imgur.com/IUvipbn.jpg

H3rc0

0 0 hvala 0
16 godina
H3rc0 kaže...

Pozdrav,

Koristim CM13 na G2, pa imam neki ajmoreć bug kada sa whatsappom direkt zelim uslikati neku sliku... Ovako to izgleda:

To ti je CM13 bug, ne možeš ništa tu dok developeri CM-a to ne srede. 

Ne znam jesi li primjetio, iako ti se to pokaže na ekranu, kad uslikaš slika ispadne kako treba, tako da nije nešto strašno (a i ne događa se prečesto).

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
12 godina
mind_challenge kaže...
H3rc0 kaže...

Pozdrav,

To ti je CM13 bug, ne možeš ništa tu dok developeri CM-a to ne srede. 

Ne znam jesi li primjetio, iako ti se to pokaže na ekranu, kad uslikaš slika ispadne kako treba, tako da nije nešto strašno (a i ne događa se prečesto).

Primjetio sam to. Hvala na odgovoru :)

Mislio sam da je samo kod mene nesto... da nisam nesto krivo uradio heh

H3rc0
10 godina
jigsaw5063 kaže...
fora2 kaže...

Šta ti je sa kamere ?

Na svakoj slici imam crtu veličine, valjda jednog pixela. Ni ne primjeti se na svakoj podlozi. Leća nije ogrebana.

13 godina
neaktivan
fora2 kaže...
jigsaw5063 kaže...
fora2 kaže...

Šta ti je sa kamere ?

Na svakoj slici imam crtu veličine, valjda jednog pixela. Ni ne primjeti se na svakoj podlozi. Leća nije ogrebana.

Ne znam šta bi moglo biti, ako nije softwer u pitanju onda jest vjerovatno kamera, imaš kameru kupiti na gore ponuđenim linkovima, nisu skupe

12 godina
LG G2 tema

Imam jedan problem s rootom...

Nedavno sam flashao ponovo cm13 i prodao sam mobitel, pokusao vratiti na tvornicke postavke ali kad mob ide u recovery (twrp) samo u petlji pokazuje se TWRP logo, nestane pa se opet stvori... Usao sam na mobitel i napravio rootcheck i pise da mi mobitel nije rootan... Mobitel sam prodao ali rekao sam covjeku da cu mu to rjesit, da li ga moram samo ponovo rootat ili?

edit: Znaci mogu ja upaliti mobitel i sve, ali kada ulazim u recovery samo mi bez prestanka blinka TWRP logo. Onda drzim tipku power da ga resetiram i ukljuci se normalno...Ali u recovery ne mogu uci. Pokusao sam i preko nekih programa za boot to recovery, ali kad pokusam pise "you have not root acces"

H3rc0
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2016 9:37 (H3rc0).

0 0 hvala 0
14 godina
H3rc0 kaže...

Nedavno sam flashao ponovo cm13 i prodao sam mobitel, pokusao vratiti na tvornicke postavke ali kad mob ide u recovery (twrp) samo u petlji pokazuje se TWRP logo, nestane pa se opet stvori... Usao sam na mobitel i napravio rootcheck i pise da mi mobitel nije rootan... Mobitel sam prodao ali rekao sam covjeku da cu mu to rjesit, da li ga moram samo ponovo rootat ili?

edit: Znaci mogu ja upaliti mobitel i sve, ali kada ulazim u recovery samo mi bez prestanka blinka TWRP logo. Onda drzim tipku power da ga resetiram i ukljuci se normalno...Ali u recovery ne mogu uci. Pokusao sam i preko nekih programa za boot to recovery, ali kad pokusam pise "you have not root acces"

flashaj ponovo recovery

12 godina
domac5 kaže...
H3rc0 kaže...

flashaj ponovo recovery

Jel sigurno do toga? ne moram ga opet rootat? sutra ce doc do mene morat cu mu to rjesit pa bi volio znati s cim odmah pokusati...

lik zeli da mu unrootam mob i vratim ga na stock rom. Mozete li mi poslati neki najbolji tutorial za to? I link za stock rom...

H3rc0
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2016 13:04 (H3rc0).
14 godina
H3rc0 kaže...
domac5 kaže...
H3rc0 kaže...

flashaj ponovo recovery

Jel sigurno do toga? ne moram ga opet rootat? sutra ce doc do mene morat cu mu to rjesit pa bi volio znati s cim odmah pokusati...

lik zeli da mu unrootam mob i vratim ga na stock rom. Mozete li mi poslati neki najbolji tutorial za to? I link za stock rom...

a kak ga drugacije mislis rootat ak ne flashas recovery pa preko recoverya superuser. zip?  stavi mu cloudy g2 rom baziran na kit katu, nece ni skuzit razliku a opet rom je bolji od lg stocka

13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Imao itko ovakav problem ili/ i zna kako riješiti ?

Procesi koji brzo prazne bateriju Procesi koji brzo prazne bateriju
 Baterija mi traje samo jedan dan kako je nastao ovaj problem, ne znam zašto je to tako

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
jigsaw5063 kaže...

Baterija mi traje samo jedan dan kako je nastao ovaj problem, ne znam zašto je to tako

Probaj ga ugasit...ostavi ga jedno pola sata pa upali....ako se opet dešava probaj sa hard reset...

13 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...
jigsaw5063 kaže...

Probaj ga ugasit...ostavi ga jedno pola sata pa upali....ako se opet dešava probaj sa hard reset...

Hard reset planiram iskoristiti kao zadnju opciju jer neda mi se ponovo aplikacije postavljati, to za gašenje sam već pokušao

14 godina
jigsaw5063 kaže...
galinjo24 kaže...
jigsaw5063 kaže...

Hard reset planiram iskoristiti kao zadnju opciju jer neda mi se ponovo aplikacije postavljati, to za gašenje sam već pokušao

Napravi backup i pukni hard reset

14 godina
jigsaw5063 kaže...
galinjo24 kaže...
jigsaw5063 kaže...

Nemoj žuriti sa tim hard resetom. I ja imam isti taj problem. Napravio hardreset prije tjedan dana i ista stvar. Android os mi ide preko 20% redovno. Ne znam do čega je. Baterija jedva do kraja dana izdrži dok mi je prije 2 dana bez problema.

BF Nick: Xtreme_Switch
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

također sam imao taki problem i ugasio sam lokaciju  i mislim da se zbog toga vratilo u normalu 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Switch kaže...
jigsaw5063 kaže...
galinjo24 kaže...
jigsaw5063 kaže...

Nemoj žuriti sa tim hard resetom. I ja imam isti taj problem. Napravio hardreset prije tjedan dana i ista stvar. Android os mi ide preko 20% redovno. Ne znam do čega je. Baterija jedva do kraja dana izdrži dok mi je prije 2 dana bez problema.

Uradio hard reset i isti slučaj, javi ako pronađeš šta je u pitanju

lanmyvu kaže...

također sam imao taki problem i ugasio sam lokaciju  i mislim da se zbog toga vratilo u normalu 

kod mene je ugašena lokacija skoro uvijek

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 13:59 (jigsaw5063).
13 godina
LG G2 tema

Jel je netko u skorije vrijeme dobio novi uređaj na reklamaciju zbog žute mrlje na ekranu? Ja sam ga nosio 3. put na servis i iz Agrama su odobrili zamjenu, međutim sad već tjedan dana čekam VIP da obrade zahtjev i jave mi gdje da podignem novi... Jel uopće više imaju G2 na lageru ili čekaju da im LG pošalje uređaj...?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
LG G2 tema

Pozz

Ispricavam se ako je neko pitao vec, ali zanima me hoce li G2 dobiti sluzbeni Marshmallow

0 0 hvala 0
14 godina
MARKOZD15 kaže...

Pozz

Ispricavam se ako je neko pitao vec, ali zanima me hoce li G2 dobiti sluzbeni Marshmallow

Vjerojatno ne...

13 godina
odjavljen
LG G2 tema

Kako ste zadovoljni sa baterijom na LP? Kod mene je zadnja nadogradnja 30d (Tele2), sad gledam si staviti neki software sa najboljom baterijom, koliko je LP losiji od KK sto se baterije tice?

Sto kazete na Cloudy KK ROM?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice