Tko hoce malo aosp lollipop probati ima na xda u d802 subforumu
Ne mogu to nikako naci. Imas kakav direktan link?
Tko hoce malo aosp lollipop probati ima na xda u d802 subforumu
Ne mogu to nikako naci. Imas kakav direktan link?
Novi firmware, D802 v20H :)
http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW300116432109876543213/D80220H_00.kdz
Dali je to za 16Gb verziju?
D802 16GB, da.
Ja sam napravio potpuni wipe nakon instalacije 20H softwarea. Nakon dva dana korištenja, meni se čini da je sve ok. Ali iskreno nemogu vidjeti nigdje neku novost.
Baterija kod mene je perfektna,odusevljen sam.Od 10 jutros do sada 69 posto.Nevijerojatno :D
Jel moguće da Towelroot ne radi na 20H?
Jel moguće da Towelroot ne radi na 20H?
Koliko znam, nije radio ni na 20G, tako da je moguće
Da, ne radi. Flashao sam natrag 20D i sad radi. Vraćam se na Cloudy G3. Puno je bolji od stocka.
ioroot25 radi
Imam jedan problem, naime G2 mi se zapalio na punjacu, nikad rootan, nikad nista flesano, original punjac i jednostavno neki kvar bio i zapalio se..
E sad, u Agramu su mi odbili garanciju jer tvrde da je uredjaj oksidiran izunutra (maticna), al nikad nije bio ni blizu vode, stvarno mazen i pazen.
Imali tko kakav savjet, sto dalje?
Kontam prvo mail poslat u LG Hrvatska da vidim sta cemo, pa ako me odbiju da zovem potrosacki kod?
ioroot25 radi
Kolko sam skužio, za ioroot treba ući u recovery mode. Ja svoj mob nisam nikako mogao natjerat da se boota u recovery na 20H.
Pazi ovako:
1. udjes u about -> ides na software info -> build version ili build number i stisces po njemu dok ne prizna da si developer
2. kad prizna -> ides jednom back
3. stvorio se novi menu -> opcije programera ili developer options, udjes u to.
4. klik na enable usb debugging (dok kabl nije ustekan)
5. pokrenes ioroot25, enter da roota, spojis g2, pokaze ti rsa key, oznacis kvacicu da uvijek prihvati i ok.
6. uredjaj se reboota u recovery (znaci automatski)
7. na uredjaju ides na adb opciju i potvrdis power tipkom
nakon toga 8.
8. enter u ioroot25 konzoli.
on roota, ti samo ides na reboot i to je to
Pazi ovako:
1. udjes u about -> ides na software info -> build version ili build number i stisces po njemu dok ne prizna da si developer
2. kad prizna -> ides jednom back
3. stvorio se novi menu -> opcije programera ili developer options, udjes u to.
4. klik na enable usb debugging (dok kabl nije ustekan)
5. pokrenes ioroot25, enter da roota, spojis g2, pokaze ti rsa key, oznacis kvacicu da uvijek prihvati i ok.
6. uredjaj se reboota u recovery (znaci automatski)
7. na uredjaju ides na adb opciju i potvrdis power tipkom
nakon toga 8.
8. enter u ioroot25 konzoli.
on roota, ti samo ides na reboot i to je to
Gledao sam neki tutorial na xda forumu gdje je pisalo da treba odmah u recovery, ali izgleda da sam krivo skužio. Svejedno hvala, trebao sam prije pitat tu
:) sve pitaj ovdje prvo, ima nas aktivnih na xda tu i tamo.
Gdje nalazite pozadine? Moze li neko uploadat par dobrih pozadina?
Gdje nalazite pozadine? Moze li neko uploadat par dobrih pozadina?
Ja najcesce preko Zedge app. Ima ih milijun, svatko moze pronaci nesto za sebe.
tehničko pitanje - kako privjeriti da li je mobitel kodiran na neku mrežu li je sim free a da se ne umeće u njega kartica nekog drugog operatera ( nemam drugu karticu pa zato pitam ). mobitel je kupljen u tele2 u 8mjesecu pa neznam da li je kodiran ili ne
Ukucaj 2945#*802#
Klikni na Network Lock i ako te traži PIN onda je zaključan, a ako ne traži nije.
Mada je i Tele 2 počeo ključati telefone pa očekuj da je zaključan, ali ga otključaš sam za 2$.
Ukucaj 2945#*802#
Klikni na Network Lock i ako te traži PIN onda je zaključan, a ako ne traži nije.
Mada je i Tele 2 počeo ključati telefone pa očekuj da je zaključan, ali ga otključaš sam za 2$.
kako da ga sam otključam?
ne
ne
da li postoji neka razlika izmeđukodova sa te stranice i "tvorničkih kodova"? ( taj tvornički kod mi nudi jedan dečko kojeg sam kontaktirao preko njuškala )
ne
da li postoji neka razlika izmeđukodova sa te stranice i "tvorničkih kodova"? ( taj tvornički kod mi nudi jedan dečko kojeg sam kontaktirao preko njuškala )
Sve je to isto. Ekipa na njuškalu uzimaju kodove s ove stranice pa prodaju za 50 kuna i više.
Pozdrav, jeli itko probao cm-12-20141119 build?
You know it :)
leti, odlican je :)