Thermaltake Chaser MK-I Fan Problem

poruka: 13
|
čitano: 4.635
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Evo ljudi, vlasnik sam doticnog kucista. Treba mi ventilator istih dimenzija kao sta je na vrhu kucista zbog kulera. Da li netko ima ovo kuciste? Fan od 20 cm sam kupio u ADM-u ali je dosta manji nego postojeci sto ga imam. U specifikacijama kucista pise da ide 20 cm. Evo saljem sliku pa ako netko ima ideju neku super. Ovaj sto sam uzeo sam vezao vezicama jer ga je nemoguce zavidati i iritira me sad to sve skupa. Hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Znaci , ovaj lijevi je original koji si dobio s kucistem , dok si desnoga kupio ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Thermaltake Chaser MK-I Fan Problem

Da. Vidi se na slici kako sam ga vezao vezicama. 

12 godina
neaktivan

Desni je kupljen u ADMU-u 20 cm. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Izmjeri promjer oba venta , bas me zanima dali je lijevi od 200mm ( kako pise na sluzbenoj stranici ) , i kolko je ovaj sto si kupio !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nisu, ovaj je 17.5 ovaj 20 cm. ali gledaj sta sam kupio, sta pise na kutiji. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Sta su onda neki krivi upakirali unutra ? Uzmi metar , idi u ADM i mijenjaj to , nek ti daju od 20cm ! Ako Thermaltake ima takve mjere , onda si mozda trebao uzet isti takav od 230mm !?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Thermaltake ima neke čudne dimenzije ventova, ima o tome i na linku ispod

http://www.hardwaresecrets.com/article/Thermaltake-Armor-A60-Case-Review/1082/2

trebaš uzet 230mm...oznaka na njemu tt 20**...tvoj je ovaj novi tt 1720 (dakle 17cm)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ma ja sam kupovao po onome sto znam iz specifikacijama. Kraj Splita sam i nemam racun. Zvat cu ih da izmjere promjer od tog 23 cm. Pa cu kupit ponovno a ovog stavit u oglas, nema druge. Ma trebao sam kupit nesto normalno. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Trebao si pogledat oznaku na ventu, a ne gluposti na kutiji...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
makyst kaže...

Ma ja sam kupovao po onome sto znam iz specifikacijama. Kraj Splita sam i nemam racun. Zvat cu ih da izmjere promjer od tog 23 cm. Pa cu kupit ponovno a ovog stavit u oglas, nema druge. Ma trebao sam kupit nesto normalno. 

Ovoga u oglas , a kad si kraj Splita , imas u Linksu Coolermaster Megaflow 200mm ( kod njih je kriva slika ) ! To je inace takav vent ! Prema specifikacijama je isti ko i TT - 200x200x30mm ! Ak mislis kupit , uzmi metar i tamo izmjeri !

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan

Ma znam. Ali nema veze, vjerovatno si u pravu, otaj od 23 ima oznaku koja meni treba. Kompliciraju bezveze, nemozes nesto prodavat kao 20 cm a ono 17. Glupost. Ali ok, hvala na pomoći

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
makyst kaže...

Ovoga u oglas , a kad si kraj Splita , imas u Linksu Coolermaster Megaflow 200mm ( kod njih je kriva slika ) ! To je inace takav vent ! Prema specifikacijama je isti ko i TT - 200x200x30mm ! Ak mislis kupit , uzmi metar i tamo izmjeri !

Da ovo je jos bolja ideja. bas cu otici do njih pa vidjeti. Po izgledu i dimenzijama kao ova jsto ga imam. Hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice