Technomax širi ponudu komponenti

poruka: 30
|
čitano: 7.386
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Technomax širi ponudu komponenti".
16 godina
neaktivan

pa dobro ide tom technomaxu, bolje nego nekima koji su mislili da su veći od njih...Osmijeh

a onda sam se probudio...///DIJELIM LOCKERZ POZIVNICE! ! !
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

skuzio sam neki dan,kada sam vidio da imaju v8,i hyper 212 koji ce biti moj:D

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Technomax širi ponudu komponenti

ako nije snizio cijene komponenti đabe mu širenje

http://downloadzona.blog.hr/ http://hardwarezona.blog.hr/
17 godina

Istina!

Pokušao sam nešto kupiti "na virman", ali nikako nije išlo - zapravo su me tražili email "pa će me kontaktirati"... To je bilo prije 7 dana... Da ne kažem da se nigdje ne spominju troškovi dostave (pretpostavljam da se plaća, bila je mala narudžba).

<Off topic>

Inače, cijela ova situacija s Ve-Milom i HGspotom (i jedni i drugi su imali kakve-takve dućane kod nas, koji su sad zatvoreni) mislim da je najviše pogodila nas u provinciji: za kupovinu tipkovnice i miša mi se ne isplati do Zagreba (potrošim barem 150 Kn na put), a takve neke stvari volim isprobati prije nego kupim. Ovaku u cijelom "gradu" Kutini imamo 2 tipkovnice, ne računajući onu po 39 Kn u Kauflandu ;-). A ja bih baš isprobao one SpeedLinkove :-)

</Off topic>

Zoran Janković u Tesliću dobio nesvakidašnji honorar: ZARADIO KAZAN RAKIJE!

3 0 hvala 0
17 godina

iskoristava priliku dok su HGspot i vemil u banani  :)

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Fino iskoristavaju priliku dok im konkurencija propada :D Ako se to jos uvijek moze zvati konkurenciju. Ajd, jos da i cijene dovedu u red...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Izbjegavajte Tehnominimax u širokom luku.Mršti se

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
dery kaže...

Izbjegavajte Tehnominimax u širokom luku.Mršti se

Zašto? Što je to tamo tako loše? Nevinašce

http://tinychat.com/bug - Chat za sve Bug forumaše
16 godina

Zato šta je to butiga još gora od hgspota to vidiš po asortimanu.Čuja sam da su ljudi imali loša iskustva sa njima.Najskuplji su.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

U Rijeci nema ništa od komponenti. Samo neke prastare ATI-jeve kartice i jedina "novija" stvar je 8800GT od nVidie. UŽAS!

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Znači, i Technomax će za 12 mjeseci ići 'stopama Ve-mila i HG spota'

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dery kaže...

Zato šta je to butiga još gora od hgspota to vidiš po asortimanu.Čuja sam da su ljudi imali loša iskustva sa njima.Najskuplji su.

Lol, ovo mi je dobro "Čuja sam da su ljudi imali loša iskustva sa njima.Najskuplji su." Zašto prenosis tuđa mišljenja a ne svoja. Čuja sam da čovjek nije sletio na Mjesec pa valjda i nije, LoL

Btw, Išao sam uspoređivati cijene tog culer mastera 690 (kućište za neupućene), i gle ADM je jeftiniji nekih 50 kn, ali zaj.. je to što kod ADM, ako plaćaš na kartice ili rate cijena je 7% gore, a u Technomaxu ne). U recenzji Buga CM 690 kod linksa je 690 kn a u ovoj butigi je manje. 

Generalno cijene su različite, ima tu jeftinije i skuplje robe, ali asotiman gaming i dodatne robe je daleko veći, hardveraja malo manje.  Jučer sam napravio i preorder za COD MW za 376 kn kojeg dobijam sutra :-)

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net &amp;amp;quot;Are you trying to TK me or you're just noob&amp;amp;quot;, TS2:eurots1.clanservers.com:8820
17 godina
neaktivan
ivann.n kaže...

U Rijeci nema ništa od komponenti. Samo neke prastare ATI-jeve kartice i jedina "novija" stvar je 8800GT od nVidie. UŽAS!

Technomax nikada nije bio PC-shop, nego potrošačka tehnika, fotoaparati, TV-i, monitori, laptopi i slično. A tamo imaju dobru ponudu

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina

Još se djeco niste naučili da se pc oprema ne kupuje ondje gdje ima radijatora,žividera,bojlera,depilatora,mješalica za cement itd.Za to postoje specijalizirane trgovine,pa kad nešto od komponenti nije u redu lagano se to zamjeni ili popravi.Niko vama ne brani tu kupovat samo ukazujem neke smjernice.Na forumu je otvorija netko temu o tome kako je kupija konfiguraciju u dotičnom dućanu i sastavili su mu neispravne komponenete, nisu mu htjeli zamjenit ništa.Pamet u glavu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2009 18:07 (dery).
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivann.n kaže...

istina jos kad vidim ona 8800GTX kosta 2700kn ak se ne varam...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

Košta,košta bil sam ja u utorak tam LOL

16 godina

Ovaj forum ne zaboravlja loše stvari. tema

Pročitajte sve od prvog posta u toj temi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2009 14:29 (dery).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam jedan od onih koji ne voli kupovati informaticku opremu u ducanima tipa emezeta i slicno. Ali, kupio sam lap u technomaxu jer je bio jedini koji je nudio beskamatno placanje, a cijena je bila za 100kn veca od najjeftinijeg ducana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Znači, i Technomax će za 12 mjeseci ići 'stopama Ve-mila i HG spota'

Kod njih sam kupio lap prije mjesec dana i prodavac mi je nudio njihovu garanciju od 5g za nekih 500ak kuna. Pitao sam ga kaj se desi ako propadnu? :) Naravno da ostajem bez garancije :D

16 godina
Paolo2612 kaže...
ivann.n kaže...

Technomax nikada nije bio PC-shop, nego potrošačka tehnika, fotoaparati, TV-i, monitori, laptopi i slično. A tamo imaju dobru ponudu

To ne opravdava činjenicu da su im grafičke kartice koje danas koštaju oko 700 KN pod cijenama od 2700! :S

15 godina
protjeran

Svi propadaju LINKS je i dalje na vrhu vrhova!Bogataš

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dery kaže...

Ovaj forum ne zaboravlja loše stvari. tema

Pročitajte sve od prvog posta u toj temi.

Nevjerojatno. To treba tužiti i nabiti im ogromnu novčanu odštetu pa neka i oni na neko vrijeme postave natpise: ZATVORENO ZBOG PREUREĐIVANJA.

Ali bez onoga "NAVRATITE KASNIJE". Nek se gone...

16 godina
neaktivan
ivann.n kaže...

Nevjerojatno. To treba tužiti i nabiti im ogromnu novčanu odštetu pa neka i oni na neko vrijeme postave natpise: ZATVORENO ZBOG PREUREĐIVANJA.

Ali bez onoga "NAVRATITE KASNIJE". Nek se gone...

Frende a zbog čega ćeš ih tužiti?

Čitam malo komentare ove balavurdije ovdje koja misli da je popila svu pamet svijeta, pa se priča o nekakvim udrugama za zaštitu potrošača i tužbama, a na kraju balade se sve svede na onu pas koji laje ne grize.

Činjenica ostaje da ljudi ne znaju koja su njihova prava. Dečka mi je žao, ali sam si je kriv za nastalu situaciju. Svaki put kad predaješ računalo na servis dobije se nekakav papir, bilo da se radi o nekakvoj primci ili radnom nalogu, kojeg ovjerava ili servis ili prodajno mjesto (ovisi, jelte, gdje ostavljaš robu), a ista je situacija i kad preuzimaš predmet sa servisa. E sad caka je u tome da većina ljudi bez razmišljanja preuzme izdatnicu sa servisa jer im se ne da to tamo pregledati i na tome ti servisi preživljavaju. Ne treba biti arogantan i bezobrazan, već se treba znati postaviti i tražiti da ti isprobaju to kaj su ti servisirali.

Pošto se u gore navedenom slučaju greška opetovano ponavlja i to u relativno kratkom roku, kupac ima pravo, ako ustanovi da računalo nije adekvatno servisirano, odbiti preuzeti isto, a onda tek servis ima problem, jer ima zakonski rok do kada mora servisirati to računalo.

Onog trenutka kad ti potpišeš da si preuzeo neku stvar sa servisa oni ti više ništa nisu dužni i nemaju nikakve obveze prema tebi, pa makar se ti okrenuo oko sebe i opet prijavio kvar imaju pokriće da ti istu stvar opet zaprime na servis i tu je nažalost kupac nemoćan, pa makar vi prijetili odvjetnicima i kojekakvim kvazi udrugama koje BTW nikad nikome nisu ništa pomogle, jer ta udruga za zaštitu potrošača je hrpa neinformiranih debila koji više odmažu svojim savjetima ljudima nego kaj pomažu.

Poanta ovog mog baljezgarenja nije da nekome solim pamet, već da vam dam dobronamjeran savjet. Kad preuzimate robu sa servisa, dajte si vremena, nemojte u žurbi dolaziti po robu, nemojte sliniti ko da nikad komp u životu niste vidjeli, već temeljito provjerite sve na računalu. Tražite da vam ga detaljno pred vama istestiraju, donesite svoj software koji inače koristite i s njim isprobajte računalo, a na prvi tračak sumnje da nešto opet nije u redu, odbijte preuzeti računalo dok vam ga ne poprave kako spada ili dok vam ga ne zamijene. Ukoliko vas odbiju u vašem zahtjevu da isprobate robu, obavezno ne preuzimati niti potpisivati ikakve papire. Isto tako pažnju obratiti na fizička oštećenja. Ukoliko ste shvatili da je neki dio računala (ili bilo kojeg drugog komada opreme) oštećen, odbijte preuzeti računalo dok vam to ne zamijene.

Malo više pažnje i informiranja i neće biti problema...

Pozdraf...

Zed's dead baby, Zed's dead...
16 godina
neaktivan

Ili napravite ko ja,velite da ćete vi njih fizički oštetiti i eto svi problemi se rješavaju.Balkanska država u kojoj pale balkanske metode....žalosno ali istinito...:-D

16 godina
neaktivan
BajserSmajser kaže...

Ili napravite ko ja,velite da ćete vi njih fizički oštetiti i eto svi problemi se rješavaju.Balkanska država u kojoj pale balkanske metode....žalosno ali istinito...:-D

Još jedan lajavac u nizu....a di si ti to rekao da ćeš nekoga "fizički oštetiti"?

16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...
Sphynx kaže...
BajserSmajser kaže...

Još jedan lajavac u nizu....a di si ti to rekao da ćeš nekoga "fizički oštetiti"?

I što znači da ćeš nekoga "fizički" oštetiti?

Hehehe...zaboravih to pitati...i mene zanima kaj to znači nekoga "fizički" oštetiti? :o)

Dali to znači da ako ga ne uspije fizički oštetiti, da se okreće psihičkom oštećivanju ili postoji još koja inovativna metoda kojom se čovjek može poslužiti?

:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sphynx kaže...

I što znači da ćeš nekoga "fizički" oštetiti?

Hehehe...zaboravih to pitati...i mene zanima kaj to znači nekoga "fizički" oštetiti? :o)

Dali to znači da ako ga ne uspije fizički oštetiti, da se okreće psihičkom oštećivanju ili postoji još koja inovativna metoda kojom se čovjek može poslužiti?

:)

Zna se sto je covjek mislio, iako i ja sumnjam da je ikome tako nesto rekao i da mu je uspjelo!:D

...Imao je dobre namjere u ovoj temi, ne treba ga sad satrat, okrenimo se casnim trgovcima i njihovim muljanjima a ne prepucavanjima unutar copora...

16 godina
neaktivan

Spynh u kojem ti to fantasy world-u živiš?

Tek tolko da se i ja doselim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...
Haha! Imat ću to na umu!!!

Sto odmah si napravio "switch side", e moj pubertetu... :D

Ajde sada o Technomaxu pisati, a ne tu pisati gluposti o 550 kn odstete, zeznuo bi se malo kad bi vidio koliko su kazne vece i ozbiljnije!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Veće su jedino za potrgane ruke i noge....a i onda su premale cca 3.000,00-5.000,00 kn(sudska kazna po kaznenoj prijavi)

Jedino kod privatne tužbe možeš izvući više...cca 35.000,00 kn recimo za 2 izbijena zuba i puknut palac na nogi od cipelarenja.

No nego...de smo stali...ke nebum dobil karton.

Kupil sam par stvari u Technomaxu i nikad nisam imal problema s njima ;-D

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 17:57 (BajserSmajser).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice