Stigao je Facebook Timeline

poruka: 36
|
čitano: 10.404
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stigao je Facebook Timeline".
13 godina
protjeran

Meni ga još nema :O

A neki prijatelji već napravili novi fejs jer im je stigao "nekakav timeline". A budala.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 23:02 (proćerani).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

lol meni je dosadio vec 3 mj ga imam :) 

Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Evo sad ga naštimao:) prvi statusi hahahah, kidam se od smjeha:))

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Postoji li mogućnost da maknem timeline?!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://www.facebook.com/about/timeline

Ja ga još nisam pribavio niti imam namjeru. Neka bude ovaj klasični izgled dok god može.  Neki moji prijatelji jesu i već se žale..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Na Facebooku ne otkrivam apsolutno nikakve informacije. Pa čak niti pravo ime. Oni koji me poznaju znaju tko se skriva iza lažnog imena.

Peace and prosperity for us all thru superior firepower

3 5 hvala 0
13 godina
Re: Stigao je Facebook Timeline
Fermi kaže...

Na Facebooku ne otkrivam apsolutno nikakve informacije. Pa čak niti pravo ime. Oni koji me poznaju znaju tko se skriva iza lažnog imena.

paranoik?

16 godina

Predobar je ovaj  Timeline, sviđa mi se

Daria
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Isprobao sam ga ima 3 mjeseca, ok je, ali nisam se snalazio odmah pa sam morao brisati svoju aplikaciju.
Prije tjedan dana su uveli da svi imaju timeline, neznam kako kasnite s tom vjesti, očito nekima nije došlo odmah .
Prije par tjedana pokušavao sam ga na sve načine izbrisati, mislio sam da mi je to povezano s drugom aplikacijom, nažalost izbrisao aplikaciju a ostao timeline, tek sam tada vidio da je timeline svima došao.

Inače izgleda lijep, bolji od klasičnog, jedino na informacije i još neke sitnice je teže ući, i namjestiti sliku da se vidi Pictures about you a da neobjavi sliku na profil.  

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 0:19 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zapravo je tek danas stigao svima. ali nije se svima odmah uključio, nego si svatko može uključit privremeno samo za sebe da vidi kako će to izgledat i da vidi što će dijeliti sa prijateljima, a što ne. i ako želi, može se odma prebaciti na timeline. a za tjedan dana, se svima automatski prebacuje.

ja sam odmah prešao, i čak mogu reći da ni nije loš kad se navikneš na njega. samo što mi se ne sviđa hrvatski prijevod "vremotok" :O

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

bilo je neke priče da će se objavljivati i povijest surfanja,sad koliko to može biti točno? ne znam mediji su tu priču previše začinili

U3PM

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
markoal kaže...

Isprobao sam ga ima 3 mjeseca, ok je, ali nisam se snalazio odmah pa sam morao brisati svoju aplikaciju.
Prije tjedan dana su uveli da svi imaju timeline, neznam kako kasnite s tom vjesti, očito nekima nije došlo odmah .
Prije par tjedana pokušavao sam ga na sve načine izbrisati, mislio sam da mi je to povezano s drugom aplikacijom, nažalost izbrisao aplikaciju a ostao timeline, tek sam tada vidio da je timeline svima došao.

Inače izgleda lijep, bolji od klasičnog, jedino na informacije i još neke sitnice je teže ući, i namjestiti sliku da se vidi Pictures about you a da neobjavi sliku na profil.  

Nije još svima došao!

Meni se čini ok.

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
17 godina
neaktivan

Vec je krenula kuknjava na FB-u XD A najvise kukaju najvece neznalice. Prvo i osnovno ono sto ne zelis da neko vidi ne kacis na FB, drugo oduvjek je bila opvija za odabir ko moze da vidi, trece oni koji se zale neka malo procitaju FB help :D Meni se jako dopada Timeline i imam ga od prvog dana predstavljanja. 

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sstrmi kaže...
Fermi kaže...

paranoik?

Ne nego oprezan čovjek zbog činjenice da su socijalne mreže (facebook pogotovo) sigurnosna rupa bez dna. Znaš onaj vic? Kaže tip: prate me. Prijatelj: ma ti si samo paranoičan. Tip: pa nebih bio paranoičan da me ne prate. Facebook ti još kaže da prate i bilježe sve što radiš. Što ti sve ne kažu treba se zapitat.

Peace and prosperity for us all thru superior firepower
17 godina
neaktivan

Ja sam faks upiso pod laznim imenom jer sam primjetio da im je stranica nesigurna pa da ne bi procurile neke informacije o meni.

6 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Smeće kao i sam Facebook općenito. I klinci iz osnovne bi napisali bolju aplikaciju od toga {#}

Avira plaćenik ;)
Moj PC  
0 9 hvala 0
13 godina
protjeran
epos kaže...

Smeće kao i sam Facebook općenito. I klinci iz osnovne bi napisali bolju aplikaciju od toga {#}

Noz sure if trolling or just stupid.

15 godina

Timeline je vjerojatno najbolja nadogradnja facebooka u zadnje vrime. Brz je, bez nekih većih bugova, praktičan, a i povrh svega lijepo izgleda.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Panta_rei kaže...

Ja sam faks upiso pod laznim imenom jer sam primjetio da im je stranica nesigurna pa da ne bi procurile neke informacije o meni.

Jesi, jesi, sjajno, a kakav si ti to onda faks upisao?

http://www.demonoid.me/users/franjo15
13 godina
Panta_rei kaže...

ti si inače neki poznat lik,pa misliš da će te netko tražiti?lol

šta sam ovdje pročitao,i previše je

16 godina

Kako se to mice >.<

Pa kakve sam nebuloze pisao 2008 svi to vide! >.<

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Sada narednih mjesec dana (i više) valja slušati kuknjavu o Timeline-u i kako je stari izgled bio bolji iako je Timeline funkcionalniji, a ne otkriva ništa više nego i stari izgled.

Life sucks... And then you die.

0 0 hvala 0
13 godina

ma to je sve sranje,najbolji je onaj iz 2009  {#}

15 godina
Fake_Alert kaže...

Kako se to mice >.<

Inače nebi mogli vidit?

Izbriši ako te sram tvoje povijesti.

16 godina
sirka666 kaže...
Fake_Alert kaže...

Kako se to mice >.<

Inače nebi mogli vidit?

Izbriši ako te sram tvoje povijesti.

Pa sa starim fejsom si trebao ic skroz dole i onda ti se otvaraju stare novosti, ovak mi sve kaj sam tad radio otvori :/

Nothing lasts forever
15 godina
Fake_Alert kaže...

Pa sa starim fejsom si trebao ic skroz dole i onda ti se otvaraju stare novosti, ovak mi sve kaj sam tad radio otvori :/

Sa starim facebookom si mora samo malo više bit uporan da dođeš do početka, ništa više.

13 godina
sirka666 kaže...
Fake_Alert kaže...

Sa starim facebookom si mora samo malo više bit uporan da dođeš do početka, ništa više.

malo?ako je lik pisao par statusa na dan,kao dosta ljudi.....nije to baš malo!

13 godina
protjeran

Gdje točno mogu naštimat postavke tog timelinea, nemogu nigdje nać.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
proćerani kaže...
epos kaže...

Noz sure if trolling or just stupid.

Not sure, u yellow or just don't have life :p

Avira plaćenik ;)
14 godina
neaktivan

Da li se može posatviti timeline da ga vide samo određene osobe?Recimo njih 10-tak? ako može,kako?

ja sam ga aktivirao i vidljiv je svima,nemam šta sakrivati,ali šta ima netko gledati moj život ako me ne zna toliko dobro

U3PM
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 11:50 (U3PM).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice