aj da se ovaj dio di je ekran odvaja i pretvara u smartphone ... još bi razmotrio dati 600 dolara za to. :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Spojili su tipovnicu i smartphone što je potpuno nelogično. Time su uništili ono što je bilo najbolja osobina smartphoneova jednostavnost i praktičnost. Nema smisla kad imaš upaljen kompjuter da ti sad šalješ e-maliove ili pišeš dokumente na smartphoneovu malom ekranu.
tableti i slicno su mi, ajmo reci u najmanju ruku smijesni.. ali ovo.
Tvorci ovoga očito imaju dota vremena i novca na bacanje. Umjesto da prave tipkvnice koje nečemu služe oni vacaju novac na intelove atome. Sada sve više tvrtki izdaje tablete. A oni su da bi se barem malo razlikovali od drugih učinili to s tipkovnicom. Nisu li prenosivost tableta ono zbog čega ljudi na njih bacaju pare? Tvorci su tu prenosivost oduzeli.
alo ljudi, pa jeste vi svi normalni, pa to je predvideno da se spaja na eksterni ekran, ovaj mali je samo pomocni...nesto kao napredniji numpad/touchpad
i captain, ovo nema veze sa tabletom niti icim, ovo je nettop, i nije namjenjeno prenosenju
Neznam, meni izgleda skroz upotrebljivo i bez ovog ekrana. Prvenstveno bi mi služio kao multimedia komp prištekan na internet, televiziju, ozvučenje i LAN sa ostalm MM izvorima (filmovi, glazba, slike...). Bluetooth za dodatnu tipkovnicu za sa kauča je super, ali dodatni trošak. Izgleda da zauzima manje mjesta, tiši je, troši manje struje od nekog laptopa ili sl. kompa za tu namjenu, ali je malo skup... možda da je bez tog multitouch ekrana, to mi se ionako čini suvišno za ovakav proizvod.