Predbilježe za Eee Keyboard

poruka: 6
|
čitano: 1.147
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Predbilježe za Eee Keyboard".
17 godina
neaktivan

aj da se ovaj dio di je ekran odvaja i pretvara u smartphone ... još bi razmotrio dati 600 dolara za to. :D

A.

1 0 hvala 0
15 godina

Spojili su tipovnicu i smartphone što je potpuno nelogično. Time su uništili ono što je bilo najbolja osobina smartphoneova jednostavnost i praktičnost. Nema smisla kad imaš upaljen kompjuter da ti sad šalješ e-maliove ili pišeš dokumente na smartphoneovu malom ekranu.

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumg hvala.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

tableti i slicno su mi, ajmo reci u najmanju ruku smijesni.. ali ovo.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Tvorci ovoga očito imaju dota vremena i novca na bacanje. Umjesto da prave tipkvnice koje nečemu služe oni vacaju novac na intelove atome. Sada sve više tvrtki izdaje tablete. A oni su da bi se barem malo razlikovali od drugih učinili to s tipkovnicom. Nisu li prenosivost tableta ono zbog čega ljudi na njih bacaju pare? Tvorci su tu prenosivost oduzeli.

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumg hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Predbilježe za Eee Keyboard

alo ljudi, pa jeste vi svi normalni, pa to je predvideno da se spaja na eksterni ekran, ovaj mali je samo pomocni...nesto kao napredniji numpad/touchpad

i captain, ovo nema veze sa tabletom niti icim, ovo je nettop, i nije namjenjeno prenosenju

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 16:05 (grimyHR).
17 godina
neaktivan

Neznam, meni izgleda skroz upotrebljivo i bez ovog ekrana. Prvenstveno bi mi služio kao multimedia komp prištekan na internet, televiziju, ozvučenje i LAN sa ostalm MM izvorima (filmovi, glazba, slike...). Bluetooth za dodatnu tipkovnicu za sa kauča je super, ali dodatni trošak. Izgleda da zauzima manje mjesta, tiši je, troši manje struje od nekog laptopa ili sl. kompa za tu namjenu, ali je malo skup... možda da je bez tog multitouch ekrana, to mi se ionako čini suvišno za ovakav proizvod.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 18:28 (fatcoin).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice