Nova prilika za AMD?

poruka: 34
|
čitano: 9.203
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nova prilika za AMD?".
15 godina
neaktivan
Nova prilika za AMD?

Pa nevjerujem da će cijena kod nas biti toliko veća negorecimo u GB. Pa ipak ćemo biti dio EU , nema carine, a i zašto si nebih naručio PS4 izvana ako će imati garanciju za EU?

Nema šanse da više nekome kod nas u dućanima dam 1000 kuna +++ marže jer su "eskluziva " u Hr?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Nova prilika za AMD?
g12356 kaže...
whysoserious kaže...

Hehe, da, Prescot arhitektura je toliko popularna po svom grijanju da je na predmetu Arhitektura računala na FERu navedena kao primjer loše arhitekture (nabili mu pun k* pipelineova al uz loše performanse i grozno grijanje)

Za onog Prescotta od 3.8ghz je postojao vic da si na njemu mogao roštiljati.

Nije to vic, to je čisto "snađi se druže" :) daš klincu da igra igru dok ti na procesoru ispečeš roštilj. :)

14 godina
Nova prilika za AMD?

Konačno veliko svijetlo na kraju mračnog tunela za Amd.{#}Čini mi se da je Amd radio punom parom ovih mjeseci.Microsoftov projekt,Sony-jev projekt,usavršavanje buldozer arhiktekture,APU...svaka im čast s obzirom koliko imaju zaposlenih nakon otpuštanja i restrukturiranja kompanije.To bu sigurno dobar vjetar u leđa,mislim sa financijske strane.Go Amd go!!!{#}

Biti ili ne biti pitanje je sada.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Nova prilika za AMD?

{#} za AMD!

Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice