Internet Explorer gubi udio

poruka: 32
|
čitano: 5.276
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Internet Explorer gubi udio".
15 godina
neaktivan

Nikada ga nisam ni koristio,mozilla firefox je oduvjek moj izborNamigiva...!!

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 13:10 (stevan94).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

takodjer nisam nikad koristio ... mozzila me neki dan iznevjerila ... pa sam opet preso na google chrome ;)

xFire: rebelsy

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja ostajem vjeran Operi, IE je definitivno prespor, posebno u radu s tabovima...

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

ma ja se ne mičem sa firefoxa...

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Od prvog dana koristim Firefox i ne planiram da ga menjam :D

1 0 hvala 0
16 godina

IE skoro da nisam ni koristio, a što se Firefoxa tiče, bezbroj puta se srušio ili zablokiro, pogotovo

kada je otvoreno više tabova. Chrome nije puk'o nijednom, jos samo kada bi imao podršku za RSS samo

bih njega koristio.

Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

preso sam nedavno s firefoxa (safarija) na chrome i same pohvale ostat cu sigurno

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

chrome je definitivno najbolji po meni,koristio sam sve jače ali nijedan se brzinama ne može mjeriti sa chromom,najjednostavniji,ne komplicira i pamti imena i šifre

1 0 hvala 0
16 godina

IE sam koristio prije nekih desetak godina (kada sam uveo net), za alternative nisam ni znao. :) Danas, Firefox je glavni, a IE8 sam probao koristiti i nakon par rušenja odustao (mada nisam ni planirao koristiti ga kao defaultni browser).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Opera,Firefox,Chrome svaki je bolji od toga "smeca".Koristim operu vec dugo i ne namjeravam prijeci na ie ni u ludilu,mozda prijedem na firefox ili chrome cisto radi promjene.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko vidim svi imaju svoj ukus,nego mozillu,neko operu,neko chrome ali niko IEIzlanuo se....

i sada meni nije jasno ko su tih 60posto korisnika IE??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Internet Explorer gubi udio
stevan94 kaže...

kolko se to već puta reklo? hh http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-wink.gif

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
stevan94 kaže...

kolko se to već puta reklo? hh http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-wink.gif

Upravo tako. O ovome smo raspravljali milijardu puta - pogledaj komentare na druge vijesti pa ćeš vidjeti tko su tih 60%.

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
15 godina

Prvo bijaše firefox :P..pa nije baš dobro radio (prilično spor) kod mene.

Pa prešo na operu al ima gadnih problema s bugovim forumom.

Pa prešo na Chrome i sve super...

0 0 hvala 0
16 godina

Koristim Operu i Firefox istovremeno, Opera ima problema sa prikazivanjem nekih stranica, a IE sam koristio unazad 10 god. kada nije bilo alternative.

Mnogo korisnika koji koriste računala za posao, e-mail, facebook,.....  koristi IE, niti znaju za neki drugi niti ih je briga, a tu je i navika.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Internet explorer je ukratko rećeno smeće.

Spor je do boli, dok je mozilla ili chrome puuuno puuno brži

ceRina:)
16 godina
neaktivan

oduvijek sam koristio Operu i stvarno me nikad nije iznevjerio...Nikad mi se nije srusila..IE nisam nikad koristio

jer mi jednostavno bio spor i nepouzdan...A Mozzilu takoder nisam koristio jer mi se nije dalo instalirat i jer sam vjeran Operi

devil may cry.... znaci ipak mogu plakat

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Firefox all the way!Cool

Sve je bolji i bolji.

3.6 ->3.7 ->4.0

Konkurencija čini čuda :D

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

0 0 hvala 0
15 godina

najveće smeće koje postoji,kad mi brat upali kompjuter odmah ide na web sa ie, diže  mi se kosa na glavi,ja koristim google chrome  savršen je,ništa se ne lijepi na njega

15 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

najveće smeće koje postoji,kad mi brat upali kompjuter odmah ide na web sa ie, diže  mi se kosa na glavi,ja koristim google chrome  savršen je,ništa se ne lijepi na njega

ni meni nema nista gore kada neko na mom kompu ide na IE ili Operu.

16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
blackalbum kaže...

ni meni nema nista gore kada neko na mom kompu ide na IE ili Operu.

Zašto ih onda ne deinstaliraš? Namigiva

15 godina

ja koristim ie8 na visti i mogu reć da sam zadovoljan. Koristim ga najviše radi izgleda izgleda sučelja i više funkcija (u odnosu na chrome kojeg isto koristim). I ne bih se složio da je chrome brži. Naime upravo sam štopo otvaranje net.hr i ie je svaki put bio brži.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

desk

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prije sam koristio Firefox, otkad je izašao IE8 samo njega koristim i odličan je, stabilan, brz, brži od firefoxa (barem kod mene), windowsi redovno skidaju updateove, među kojima su i updateovi za IE, tako da nema problema

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bruno03 kaže...

ja koristim ie8 na visti i mogu reć da sam zadovoljan. Koristim ga najviše radi izgleda izgleda sučelja i više funkcija (u odnosu na chrome kojeg isto koristim). I ne bih se složio da je chrome brži. Naime upravo sam štopo otvaranje net.hr i ie je svaki put bio brži.

Meni nije :S

Evo i drugih stranica (rezultate rtl.hr sam poništio jer je otvaranje duže od minute neprihvatljivo, pa pretpostavljam da imaju problema sa serverom):

Štopericu sam zaustavio u trenutku kada se prikazao favicon.

15 godina

10% manje/više u brzini otvaranja - meni svejedno, al dobro to ti tak i tak svaki but drukčija brzina u svakom pregledniku, za svaku stranicu tak da je to teško izmjerit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
andy0101 kaže...
bruno03 kaže...

Meni nije :S

Evo i drugih stranica (rezultate rtl.hr sam poništio jer je otvaranje duže od minute neprihvatljivo, pa pretpostavljam da imaju problema sa serverom):

Štopericu sam zaustavio u trenutku kada se prikazao favicon.

Ne čudi me sto se microsoft.com duže otvara na chrome-u tako microsoft pokazuje ljudima da je IE bržiji . 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
17 godina
neaktivan

Ja koristim IE ali samo kao rendering engine. Probao FF (prespor) i sve druge i to nije to.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 9:16 (LevaOpaki).

0 0 hvala 0
16 godina

Ja koristim IE8 i stvarno sam zadovoljan i ne mislim ga mjenjat!!!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja nisam nikad koristio IE,ali poznam puno ljudi koji ga koriste po defaultu jednostavno zato što niti nemaju pojma da postoji alternativa i/ili im nije ni stalo do toga koji browser koriste zbog istog razloga,ja sam dugo bio na Firefoxu,a zadnjih par mjeseci Chrom,zbog brzine i minimalističkog sučelja

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice