Nikada ga nisam ni koristio,mozilla firefox je oduvjek moj izbor...!!
takodjer nisam nikad koristio ... mozzila me neki dan iznevjerila ... pa sam opet preso na google chrome ;)
Ja ostajem vjeran Operi, IE je definitivno prespor, posebno u radu s tabovima...
ma ja se ne mičem sa firefoxa...
Od prvog dana koristim Firefox i ne planiram da ga menjam :D
IE skoro da nisam ni koristio, a što se Firefoxa tiče, bezbroj puta se srušio ili zablokiro, pogotovo
kada je otvoreno više tabova. Chrome nije puk'o nijednom, jos samo kada bi imao podršku za RSS samo
bih njega koristio.
preso sam nedavno s firefoxa (safarija) na chrome i same pohvale ostat cu sigurno
chrome je definitivno najbolji po meni,koristio sam sve jače ali nijedan se brzinama ne može mjeriti sa chromom,najjednostavniji,ne komplicira i pamti imena i šifre
IE sam koristio prije nekih desetak godina (kada sam uveo net), za alternative nisam ni znao. :) Danas, Firefox je glavni, a IE8 sam probao koristiti i nakon par rušenja odustao (mada nisam ni planirao koristiti ga kao defaultni browser).
Opera,Firefox,Chrome svaki je bolji od toga "smeca".Koristim operu vec dugo i ne namjeravam prijeci na ie ni u ludilu,mozda prijedem na firefox ili chrome cisto radi promjene.
Koliko vidim svi imaju svoj ukus,nego mozillu,neko operu,neko chrome ali niko IE....
i sada meni nije jasno ko su tih 60posto korisnika IE??
kolko se to već puta reklo? hh
kolko se to već puta reklo? hh
Upravo tako. O ovome smo raspravljali milijardu puta - pogledaj komentare na druge vijesti pa ćeš vidjeti tko su tih 60%.
Prvo bijaše firefox :P..pa nije baš dobro radio (prilično spor) kod mene.
Pa prešo na operu al ima gadnih problema s bugovim forumom.
Pa prešo na Chrome i sve super...
Koristim Operu i Firefox istovremeno, Opera ima problema sa prikazivanjem nekih stranica, a IE sam koristio unazad 10 god. kada nije bilo alternative.
Mnogo korisnika koji koriste računala za posao, e-mail, facebook,..... koristi IE, niti znaju za neki drugi niti ih je briga, a tu je i navika.
Internet explorer je ukratko rećeno smeće.
Spor je do boli, dok je mozilla ili chrome puuuno puuno brži
oduvijek sam koristio Operu i stvarno me nikad nije iznevjerio...Nikad mi se nije srusila..IE nisam nikad koristio
jer mi jednostavno bio spor i nepouzdan...A Mozzilu takoder nisam koristio jer mi se nije dalo instalirat i jer sam vjeran Operi
Firefox all the way!
Sve je bolji i bolji.
3.6 ->3.7 ->4.0
Konkurencija čini čuda :D
najveće smeće koje postoji,kad mi brat upali kompjuter odmah ide na web sa ie, diže mi se kosa na glavi,ja koristim google chrome savršen je,ništa se ne lijepi na njega
najveće smeće koje postoji,kad mi brat upali kompjuter odmah ide na web sa ie, diže mi se kosa na glavi,ja koristim google chrome savršen je,ništa se ne lijepi na njega
ni meni nema nista gore kada neko na mom kompu ide na IE ili Operu.
ni meni nema nista gore kada neko na mom kompu ide na IE ili Operu.
Zašto ih onda ne deinstaliraš?
ja koristim ie8 na visti i mogu reć da sam zadovoljan. Koristim ga najviše radi izgleda izgleda sučelja i više funkcija (u odnosu na chrome kojeg isto koristim). I ne bih se složio da je chrome brži. Naime upravo sam štopo otvaranje net.hr i ie je svaki put bio brži.
Prije sam koristio Firefox, otkad je izašao IE8 samo njega koristim i odličan je, stabilan, brz, brži od firefoxa (barem kod mene), windowsi redovno skidaju updateove, među kojima su i updateovi za IE, tako da nema problema
ja koristim ie8 na visti i mogu reć da sam zadovoljan. Koristim ga najviše radi izgleda izgleda sučelja i više funkcija (u odnosu na chrome kojeg isto koristim). I ne bih se složio da je chrome brži. Naime upravo sam štopo otvaranje net.hr i ie je svaki put bio brži.
Meni nije :S
Evo i drugih stranica (rezultate rtl.hr sam poništio jer je otvaranje duže od minute neprihvatljivo, pa pretpostavljam da imaju problema sa serverom):
Štopericu sam zaustavio u trenutku kada se prikazao favicon.10% manje/više u brzini otvaranja - meni svejedno, al dobro to ti tak i tak svaki but drukčija brzina u svakom pregledniku, za svaku stranicu tak da je to teško izmjerit.
Meni nije :S
Evo i drugih stranica (rezultate rtl.hr sam poništio jer je otvaranje duže od minute neprihvatljivo, pa pretpostavljam da imaju problema sa serverom):
Štopericu sam zaustavio u trenutku kada se prikazao favicon.
Ne čudi me sto se microsoft.com duže otvara na chrome-u tako microsoft pokazuje ljudima da je IE bržiji .
Ja koristim IE ali samo kao rendering engine. Probao FF (prespor) i sve druge i to nije to.
Ja koristim IE8 i stvarno sam zadovoljan i ne mislim ga mjenjat!!!
Ja nisam nikad koristio IE,ali poznam puno ljudi koji ga koriste po defaultu jednostavno zato što niti nemaju pojma da postoji alternativa i/ili im nije ni stalo do toga koji browser koriste zbog istog razloga,ja sam dugo bio na Firefoxu,a zadnjih par mjeseci Chrom,zbog brzine i minimalističkog sučelja