Google Play dobiva Android Excellence dio

poruka: 5
|
čitano: 1.451
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google Play dobiva Android Excellence dio".
17 godina
neaktivan

Zapravo će opet tu ić aplikacije koje rade najviše prometa, a uopće nisu ni blizu najbolje.

Ima puno boljih "single" developera koji su napravili vrsne file managere, džabe bez reklama itd. I takvih sličnih appova. 

13 0 hvala 0
11 godina

pa da, evo npr. taj evernote koji je na toj listi, app radi svoj posao i sve ok, ali je "preteska" na androidu za takvu vrstu aplikacije u kojoj moram samo nesto sitno upisati u podsjetnik.. to bi trebalo ici duplo brze nego sada.. i na nekim uredajima su mi se dogadali neki bezvezni bugovi, tipa toga da mi ne zapamti naslov biljeske, nego napise "bez naslova" prilikom spremanja, ili da mi status bar skroz zacrni i ne vidim nista dok ne spremim zapis.. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Google Play dobiva Android Excellence dio

Ja već godinama koristim isključivo ovaj app za takve stvari:

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.chrisbailey.todo

Rezerviram si samo jednu stranicu launchera za podsjetnik i stavim da je widget skroz transparentan pa se samo slova vide.

A za dodavanje bilješki se ne otvara sam app, odnosno otvara se ali je samo kao proširenje widgeta i transparentno je pa čovjek ima osjećaj da piše direkt po widgetu.

Milina.

Kruha i igala...
11 godina
protjeran
fer-de-lance kaže...

Ja već godinama koristim isključivo ovaj app za takve stvari:

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.chrisbailey.todo

Rezerviram si samo jednu stranicu launchera za podsjetnik i stavim da je widget skroz transparentan pa se samo slova vide.

A za dodavanje bilješki se ne otvara sam app, odnosno otvara se ali je samo kao proširenje widgeta i transparentno je pa čovjek ima osjećaj da piše direkt po widgetu.

Milina.

Taj se nije updjetira od 2013 godine.

9 godina
neaktivan

Nema veze, savršeno šljaka i super izgleda kad se postavi maksimalna transparentnost.

Kao jednostavna  to do lista je perfektan.

A to je baš ono što kolegi treba.

Jedino ako su mu bitne i neke napredne mogućnosti kojih u ovoj aplikaciji nema.

Čisto sumnjam.

Ne treba izmišljat toplu vodu.

Kruha i igala...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice