Catalyst 8.3

poruka: 19
|
čitano: 2.014
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Catalyst 8.3".
17 godina
neaktivan
Catalyst 8.3

i konacno je ispravljena ona greska sa crvenim linkovima i ruzicastom sjenom od "welcome"...

jedino, ne mogu forsirat monitor na PAL HDTV rezolucije, ponudi mi samo ntsc (zadnja verzija catalysta na kojem je to radilo bila je 7.12)...

I am Locutus of Borg. Your life as it has been is over. From this time forward,
you will service...us!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Catalyst 8.3

Ono što bi ATi trebao prestati raditi standardno kod instalacije drivera: Prvo, maknite mi kvačicu za ono shareware smeće od Earthsim screensavera (kupim vaš čip i još mi stavljate to smeće u drivere koje nije niti full verzija, i što će mi to kao screen saver pa da mi CPU i VPU radi na 100% u idleu, onda moram kliknuti da neću taj screen saver). Druga stvar: ako stavim na typical instalaciju, čemu mi još stavljate u instalaciju Steam. Ako želim Steam, ili ču ga skinuti sa interneta ili ču ga instalirati kada kupim Half Life2. Kada instaliram driver, želim samo ono što je vezano uz dotićni hardware bez nepotrebnog smeća i da trošim vrijeme na klikanje po onome što mi ne treba.nVIDIA nema takve gluposti u svojem ForceWareu.

Developer,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2008 12:34 (the_tux).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Catalyst 8.3

LOL..   za taj podatak nisam ni znao da te forcaju da skidaš uz drivere i raznorazne svinjarije Smijeh

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
Catalyst 8.3

To je netocno. Steam i Earthsim se dobije u paketu kad skines. Ti mozes skinuti samo driver ako oces bez icega, niko te na nista ne sili.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

To je netocno. Steam i Earthsim se dobije u paketu kad skines. Ti mozes skinuti samo driver ako oces bez icega, niko te na nista ne sili.

Da. To se dobiva samo kad skineš paket Namigiva

bobo desmra
17 godina
Catalyst 8.3

A oko cega ljudi dizu buku... Ok, dodje sve u paketu ali jel toliki problem iskljuciti kvacicu na earthsim i na steam? Svasta...

C2Duo 6400@3 GHz , 4 GB Transcend Jetram 667 MHz@750 MHz, 4-4-4-12, Radeon X1950pro@615/700, Asus P5K-E/Wifi-ap

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Psiho246 kaže...

Ako želim CCC  a  ne  samo  display  driver onda dobijem sa njim to smeće koje ne trebam i koje nepotrebno zauzima prostor u paketu.  Neka  naprave  posebnu  verziju  paketa  sa  tim shitom i tko želi neka skine takav paket.

>A oko cega ljudi dizu buku... Ok, dodje sve u paketu ali jel toliki problem iskljuciti kvacicu na earthsim i na steam? Svasta...

Nepotrebna gnjavaža za koju nije mjesto u driverima i "paketu".

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2008 8:45 (the_tux).
17 godina
neaktivan

Tebi nije jasan pojam marketinga i reklame. Educiraj se malo prije komentiranja.

To je isto kao da tražiš od BUG-a da izbaci reklame iz časopisa.

Daj, ne budi smiješan.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Tebi nije jasan pojam marketinga i reklame. Educiraj se malo prije komentiranja.

Daj, ne budi smiješan.

Pa neka izbaci, nigdje u sadžaju baga ne piše da ima reklama, a ipak ih ima sve više i više, ne želim davati novce da bih čitao reklame...
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
naxeem kaže...

Daj, ne budi smiješan.

Pa neka izbaci, nigdje u sadžaju baga ne piše da ima reklama, a ipak ih ima sve više i više, ne želim davati novce da bih čitao reklame...
 Pa da ali kad nebi bilo reklama cijena BUG-a bi bila puuuuno viša, a osim toga nađe se tu i tamo neka dobra reklama što zna biti korisno.
17 godina
Catalyst 8.3

Mislim da bi ovako nekako islo:

Kupis Karticu>Skines drivere>vidis steam i kupis igru preko njega koja trazi jacu karticu :)>kupis novu karticu>skines nove drivere>vidis na steamu novu igru koja trazi opet novu karticu>sve ovo ponovo...

Tako gaming hardver i softver ruku pod ruku grabe dalje i sad imas brze kartice za 150eura+igre koje traze 4 kartice od 450eura da bi isle na max postavkama

C2Duo 6400@3 GHz , 4 GB Transcend Jetram 667 MHz@750 MHz, 4-4-4-12, Radeon X1950pro@615/700, Asus P5K-E/Wifi-ap

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Neka naprave revoluciju i izdaju BUG bez reklama i dignu cijenu, ja bih ga prvi kupio.
Ne podnosim reklame, želim AdMuncher u realnom svijetu :)
17 godina
DrNasty kaže...

Mislim da bi ovako nekako islo:

Kupis Karticu>Skines drivere>vidis steam i kupis igru preko njega koja trazi jacu karticu :)>kupis novu karticu>skines nove drivere>vidis na steamu novu igru koja trazi opet novu karticu>sve ovo ponovo...

Tako gaming hardver i softver ruku pod ruku grabe dalje i sad imas brze kartice za 150eura+igre koje traze 4 kartice od 450eura da bi isle na max postavkama

^
Ultimatna teorija zavjere! xD

HD3850 512 Mb OC
17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Daj, ne budi smiješan.

Nemoj miješati kruške i jabuke. Uvrštavanje shareware  screen  savera i Steama u Catalyst  instalaciju je glupost velikih razmjera. Pravi marketing ti je kada na večini novijih igri vidiš nVidia  "the  way  its  meant  to  be  played". 
Muka  mi  je  od  Gigabyte  express  installa  gdje  on  nudi  Yahoo  toolbar  smeće  kojem  isto  nije  mjesto  u  instalaciji  drivera.
Neki  su  predaleko  otišli  čini  mi  se  sa  tim  marketingom, tamo gdje  mu  nije  mjesto.

17 godina
Neki  su  predaleko  otišli  čini  mi  se  sa  tim  marketingom, tamo gdje  mu  nije  mjesto.

Majstore nemoj mjesati reklame s marketingom, dva razlicita pojma.

17 godina
the_tux kaže...
naxeem kaže...

Daj, ne budi smiješan.

Nemoj miješati kruške i jabuke. Uvrštavanje shareware  screen  savera i Steama u Catalyst  instalaciju je glupost velikih razmjera. Pravi marketing ti je kada na večini novijih igri vidiš nVidia  "the  way  its  meant  to  be  played". 
Muka  mi  je  od  Gigabyte  express  installa  gdje  on  nudi  Yahoo  toolbar  smeće  kojem  isto  nije  mjesto  u  instalaciji  drivera.

Pa sta bi ti da ATI reklamira svoj proizvod u ATI driveru i ATI Control Centru. xD

HD3850 512 Mb OC
17 godina
protjeran
DrNasty kaže...

Majstore nemoj mjesati reklame s marketingom, dva razlicita pojma.

Dva različita pojma ali usko povezana.Osmijeh

17 godina
Catalyst 8.3

Slazem se da neke reklame nisu prikladne na nekim mjestima ali da je marketing nepotreban, to nikako.

Mislim da je ovo totalno offtopic pa sam nesto vise o tome napisao ovdje:

http://forum.bug.hr/forum/topic/ostalo/marketing-alfa_i_omega_za/1527.aspx?sort=asc&view=flat

...pa kome se cita nek procita Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina

Steam je po meni OK. Zašto bi se bunio što sam dobio Orange Box besplatno?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice