To me zanima... ako bi netko mogao potvrditi da to radi....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam narucio Wifi modul pa nista :D
Prijatelj kupio kindle za 170 $ i na kraju ga sa svim dozvolama i carinama ispalo 1500 kn pa ono.
stigao prvi paket sa dealextrema...narucen 1.11,a stigao danas...usb za citanje memorijskih kartica i onaj neki cudni ispitivac...oboje izgleda ok
Jel mi može netko linkat ako postoji nešto što bi pretvaralo jedan audio izlaz u dva? Ili USB u dva audio izlaza? Nadam se da me razumijete. Pokvaren mi je front panel, a u isto vrijeme bi imao uključene zvučnike i slušalice.
Jel mi može netko linkat ako postoji nešto što bi pretvaralo jedan audio izlaz u dva? Ili USB u dva audio izlaza? Nadam se da me razumijete. Pokvaren mi je front panel, a u isto vrijeme bi imao uključene zvučnike i slušalice.
Hvala. Neznam još da uzmem kratki il dugački. Vidit ćemo
Hvala. Neznam još da uzmem kratki il dugački. Vidit ćemo
Bolje ti je dugački, ja imam kratki i kada ga ukopčam na komp mi zaklanja utor za mikrofon(a okrenut za 90 ga ne mogu zbog kućišta, ima jednu pregradu koja smeta koju ima i većina drugih kućišta)
P.S. pod krati mislim ovaj: http://www.dealextreme.com/p/audio-splitter-3-5mm-jack-741
Pozdrav.15.10 sam naručio,na tracking summary piše shipment date 24.10.,pod status piše on 10/27/2011 shipped ali još ništa nije stiglo.Koliko otprilike treba da to dođe?
Pozdrav.15.10 sam naručio,na tracking summary piše shipment date 24.10.,pod status piše on 10/27/2011 shipped ali još ništa nije stiglo.Koliko otprilike treba da to dođe?
Ima još vremena. Pričekaj još tjedan-dva. Nekima stigne tek nakon 45 dana, a nekima nakon 2 tjedna, ovisi kakve si sreće i da li je gužva u poštanskom prometu. Sad će polako biti sve veća i veća zbog blagdana.
Kako DX i eBay više nesmiju prodavati lasere, DX je otvorio novu stranicu samo za lasere !
Napravio sam checkout na DealExtreme-u i novci su skinuti s PayPal-a, ali ne piše da sam kupio u mom accountu i nisam dobio nikakav mail. Jeli to sad kupljeno ili ne?
bok.
kako bi prošao ovaj item kod HAKOM-a?
jel tko naručivao nešto slično?
Još mi nema ordera u my accountu, a na PayPal-u piše da je plaćeno. Također nisam mail primio. Sad sam im poslao mail, valjda će sredit to il barem novce vratit.
Još mi nema ordera u my accountu, a na PayPal-u piše da je plaćeno. Također nisam mail primio. Sad sam im poslao mail, valjda će sredit to il barem novce vratit.
ja sam imao isti slucaj kupio sam bio bluetooth i nisam mogao vidit na racunu da sam kupio, i dosao je bluetooth i sve ok
Jel tko narucivao 50mw lasere s 18650 baterijama ? Interesira me autonomija baterije od cca 2400-3000 mAh.
bok.
kako bi prošao ovaj item kod HAKOM-a?
http://www.dealextreme.com/p/wireless-1-2ghz-rf-12-ir-night-vision-weatherproof-security-surveillance-camera-w-av-receiver-pal-17781
jel tko naručivao nešto slično?
pa i nije mu baš neka dobra recenzija
ok, ponudi nešto bolje za te novce sa DX-a!
Kako DX i eBay više nesmiju prodavati lasere, DX je otvorio novu stranicu samo za lasere !
Zašto ne smiju?
Kupia san nesto 4.11. a pise da mi je paket poslan 11.11. i od toga je proslo 17 dana, a od dana uplate 24. jeli to previše ili da pričekam još malo prije nego ih kontaktiram?
CEKAJJ.
Meni je jedan paket isao 1,5 mj.
teme u kojima sudjelujem...
Zašto ne smiju?
Zato što se laseri od 5 mW na više smatraju oružjem. Zato možeš i primjetit da su noževi out of stock ili ih više nema :)
Mozda nisi narucio tracking broj? Ja kada sam zadnji put narucivao pisalo je da treba platiti 1,70$ za tracking. Danas sam dobio mail da je poslano, ali ne pise broj pokraj itema.
Ako je nesto manje vrijednosti nema trackinga jedino ako ga platis 1,70$
Mozda nisi narucio tracking broj? Ja kada sam zadnji put narucivao pisalo je da treba platiti 1,70$ za tracking. Danas sam dobio mail da je poslano, ali ne pise broj pokraj itema.
Uvijek mi poslije slanja došao tracking broj dok sad nije,neznatna je vrijednost pošiljaka koje sam sve uzimao i samo sad nisam dobil tracking broj.Valjda bude došlo za par dana pa javim..
ah shit meni je oivo vec peta sesta xD kolko si ih imao?