jel ti uopće razumiješ na što sam mislio pod 2 puta? očito ne
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na moju žalost prije par dana kupio sam Far Cry 3 delux edition. Ako nekoga zanima razmjena nek se javi. Mene zanimaju borderlands 2 ili Bioshock 3 ili tako nesto. Igra je kosta 6.99e. Aktivirana je na Uplayu.
Imam FUEL Steam Key (igra je inače uklonjena sa steam storea). Za nju tražim 1 TF2 key ili neku drugu igru. Ponude primam putem PP.
Otišlo.
imam dayz koji zbog nedostaka vremena nisam igrao nekih 6mj...
sad vidim da mi vise i ne ide bas previse...
pa eto moguce da se zamjenim za neki acc...
nuditi iskljucivo fps sa mp...pozz
Nudim: The incredible adventures of Van Helsing Complete humble gift.
Tražim: Neka igra u tom rangu, ponudite nešto, može biti iz bilo kojeg bundlea ako nemam.
Još aktivno.
Otišlo.
Imam viska key Mafia II, BioShock 2 i SpecOps: The Line. Ako oce netko te 3 za CS: GO ili neku igru po zelji koju nemam. Igre se moraju aktivirati preko Steama.
...
Ako netko ima samo BF3 account, znam da su se dijelili, ali nisam tada stigao ugrabiti :/
Unaprijed Hvala
Imam metro last light complete, dark i demonicon steam giftove.
Mijenjao bi za druge steam igre isto kao gift ili tf2 keyeve. Možemo se dogovorit 2-3 tf2 keya ovisno o igri
Imam DayZ gift dajem za 10 tf2 keyeva, cs go ili 9 dota 2 keyeva
Imam:
-Galaxy on Fire 2 Full HD, Air Conflicts: Pacific Carriers, and Thunder Wolves
-Take On Helicopters
-Alpha Prime
-Fish Fillets 2
-Carrier Command: Gaea Missio
Mijenjam za nešto drugo iz nekih HB.
Imam: 1x Gas Guzzlers Extreme steam gift
Tražim: 2 TF2 keya
Tko hoće nek se javi u pp ili me doda na steam
Na dlh.net stranici imate besplatan Pirates of Black Cove Gold
http://www.dlh.net/de/profile.html
Edit: Trenutno nemaju više ključeva, ali piše:
"The next round (2000 keys) starts in 18 minutes."

Registriraš se, ako već nisi.
Kad se ulogiraš, odeš u Profil i u donjem dijelu stranice imaš "Get your Steam game here".

I ja tebi
Glasajte ovdje http://www.computerandvideogames.com za Golden Joystick Awards 2014 te čete nakon nakon 23.10.2014 dobit besplatnu igru XCOM:Enemy Unknown - http://www.computerandvideogames.com/477986/blog/golden-joysticks-vote-and-receive-xcom-free-courtesy-of-green-man-gaming
EDIT:zaboravih napomenut da trebate imat i Playfire profil sa linkanim STEAM accountom.Također email mora biti isti za CVG kao i za Playfire account.
Mijenjam Guild Wars 2 za neku igru u istom ranku.
Ako netko ima Battlefield 3 acc (za poklonit) viska a da neigra bio bi mu zahvalan, nisam vidio da su djelili pa nisam uzo :/
Hvala :)
Imam Diablo 3 ROS, gore se nalazi nabildani wizard i solidno girani svi characteri na 70 osim crusadera. Zainteresirani ponude na PM!
Glasajte ovdje http://www.computerandvideogames.com za Golden Joystick Awards 2014 te čete nakon nakon 23.10.2014 dobit besplatnu igru XCOM:Enemy Unknown - http://www.computerandvideogames.com/477986/blog/golden-joysticks-vote-and-receive-xcom-free-courtesy-of-green-man-gaming
EDIT:zaboravih napomenut da trebate imat i Playfire profil sa linkanim STEAM accountom.Također email mora biti isti za CVG kao i za Playfire account.
što se tiče ovoga, što točno moramo napraviti? samo ići tamo, glasati, linkati playfire sa steamom, i to je to?
Dajem kljuceve za:
Eve Online 30 day Trial: 54HS8-AFWQV-NU2HV-6XLAR-KKM2R-2RWVQ-32009
Eve Online Colonist Addon: P33WQTYQ2LULLCCU8A2PJ55YF
Eve Online Explorer Addon: PF2NNWXATCLMM36Q2KLDSC6QX
Eve Online Industrialist Addon: PCCZMXVQYHCK8N4FNCSNN89YQ
Eve Online Skirmisher Addon: PER5VBVMAT956JYWQMEQX4YCE
Također ako netko ima nesto od sljedecih igara da bi poklonio, moze mi se javiti na PM:
Little Inferno
The Cave
The Room
Gone Home
Limbo
Amnesia:The Dark Descent
Portal 2
Mijenjam Sid Meier's Civilization IV: The Complete Edition za nešto. Ako je netko zainteresiran može mi se javiti putem PP.
Otišlo.
Jel ima netko Agricurtural Simulator 2013...bio je nedavno u nekim bundlovima...
ne tražim na poklon ali svejedno slobodno lupajte Thumbs UP!
Jel ima netko Agricurtural Simulator 2013...bio je nedavno u nekim bundlovima...
Evo ti TU od mene jer me baš veseli da se barem netko u ovoj našoj zemlji želi baviti poljoprivredom.
Evo ti TU od mene jer me baš veseli da se barem netko u ovoj našoj zemlji želi baviti poljoprivredom.
Ma imam trogodišnjaka koji još nije svjestan teškog života naših poljoprivrednika pa kad naraste želi biti farmer a ja mu neću snove rušit u tako ranoj dobi...malac obožava traktore sa popratnim prikljućcima pa da mu dam malo zanimacije a pošto i dobro barata sa gamepadom pa da malo voza traktore...kod nećaka obožava igrat GTA5...stavim mu Trevora u traktor i onda iz GTA napravimo Farming Simulator a iz Trevora većeg seljaka nego je...
Ma imam trogodišnjaka koji još nije svjestan teškog života naših poljoprivrednika pa kad naraste želi biti farmer a ja mu neću snove rušit u tako ranoj dobi...malac obožava traktore sa popratnim prikljućcima pa da mu dam malo zanimacije a pošto i dobro barata sa gamepadom pa da malo voza traktore...kod nećaka obožava igrat GTA5...stavim mu Trevora u traktor i onda iz GTA napravimo Farming Simulator a iz Trevora većeg seljaka nego je...
hahaahhaahhah dobar :d
Mijenjam dayz za bilo šta. Preferiram mmorpg acc (guild wars 2 npr) al zanima me bilo šta.