Razmjena i poklanjanje igara izdvojena tema

poruka: 6.200
|
čitano: 3.900.318
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Razmjena i poklanjanje igara
Say hello to my little friend
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

ne znam u čem je fora kupovat humble, rađe kupim jednu pravu koja mi se sviđa nego njih 10 a da ih neću nijednom pokrenuti

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
1 9 hvala 0
17 godina
Re: Razmjena i poklanjanje igara
Gremlin144 kaže...

ne znam u čem je fora kupovat humble, rađe kupim jednu pravu koja mi se sviđa nego njih 10 a da ih neću nijednom pokrenuti

Fora je u tome ako se u bundleu nađe par igara koje ti se sviđaju onda uzmeš. Zadnje sam dobio van helsinga za 1$.

''It's not broken, It's a game feature''
16 godina
Kao sto kaze kolega gore,a uostalom tko ne voli skupljat igre iako ih necu nikad pokrenit, a 1 dolar iskreno nista ne znaci, cak ni kava nije toliko jeftina.
12 godina
neaktivan

steam account sa arma 2, arma 2 operation arrowhead i arma 2: dayz mod

1 1 hvala 0
11 godina
protjeran

frend mi ima armu 2, operation arrowhead, l4d2 i još par igara na steamu.. zanima ga razmjena za nešto, ako netko ima kakvu ponudu neka se javi meni pa dobijete skype od frenda za dogovor

15 godina

Mijenjam za 25 TF2 ključeva. BF3 i BF4 su premium.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
5 9 hvala 0
15 godina
neaktivan

Eh, kud baš 25!

Imam viška 22, bacam ih okolo, ali nemam 25. 

Ne sekiraj se, već će netko imati...

EDIT: Ispričavam se za podhebavanje, nisam znao da ima smisla to što tražiš.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2014 23:37 (chutac).
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina

Moze li mi neko objasnit te tf2 kljuceve,kako ih dobit,sta su,zass se ljudi s njima mjenjeaju? Ova me ponuda zanima ali neznam ni koliko kosta svaki kljuc...

Nothing is true,everything is permitted.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Bartaul kaže...

Moze li mi neko objasnit te tf2 kljuceve,kako ih dobit,sta su,zass se ljudi s njima mjenjeaju? Ova me ponuda zanima ali neznam ni koliko kosta svaki kljuc...

To su ključevi za nekakve kutije za Team Fortress 2, ali to je manje bitno. Kupuješ ih ili sa Steam marketa ili od neke treće strane putem tradea. Trenutno je jedan ključ 1.85 eura na našem marketu. Koriste se kao valuta jer se može raditi trade putem Steama sa njima. Stavim par ključeva, ti staviš igre i onda se mijenjamo. Istovremeno se vrši razmjena pa nema muljanja ni iznenađenja. Često se koristi za kupovanje igara od Rusa pošto ih oni nabave za puno manje sa svoj Steama. Svede se na to da ti kupiš puno jeftinije nego "kod nas", a taj Rus još zaradi jer proda te ključuve koje mu daš u zamjenu za igru.

S ovim kolegom iznad moraš ići na povjerenje jer je nemoguće da istovremeno razmijenite ključeve i account.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
odjavljen

+ Ljudi kasnije prodaju te ključeve za nešto manje nego što vrijede ali za pravi novac

0 0 hvala 0
13 godina

-

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 9:56 (kerum).
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
protjeran

imam steam kupon za 50% popusta na the incredible adventures of van helsing 2 complete pack, vrijedi do 02.10. 

prva osoba koja se javi dobiva ga

14 godina
neaktivan

Također imam kupon za 50% the incredible adventures of van helsing 2 complete pack ,te isto vrijedi do 02.10.

Tko prvi njegovo!

14 godina

http://www.mysteamgauge.com/account?username=borna41

Acc za day z i još nekim stvarčicama,može razmjena a i prodaja  

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mahjongg kaže...

imam i

-Black Ops, Saints Row 3, Fear 3 steam account

-Black Ops 2 steam account

-CoD Modern Warfare 2 + neki dlc, Just Cause 2, Half Life 2 + episode 1 i 2 steam account

svi accounti su vac clean sa ROW igrama i već dugo u mom vlasništvu

mijenjam za nešto (giftovi, CSGO skinovi, TF2 ključevi)

bump

11 godina
protjeran

nikome ne treba kupon za jeftinijeg van helsinga?? eh a da poklanjam full igru imao bih barem 10 privatnih poruka "daj meni" unutar nekoliko minuta od objave posta, uglavnom od onih koji i inaće pokupe sve free igre odmah po objavi ovdje u rubrici. no ako nije đabe nikome ne treba ništa 

ccc

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 18:42 (Robocraft22).
13 godina
neaktivan
Robocraft22 kaže...

nikome ne treba kupon za jeftinijeg van helsinga?? eh a da poklanjam full igru imao bih barem 10 privatnih poruka "daj meni" unutar nekoliko minuta od objave posta, uglavnom od onih koji i inaće pokupe sve free igre odmah po objavi ovdje u rubrici. no ako nije đabe nikome ne treba ništa 

ccc

Mozda ljudi trenutacno nezele tu igru ili im se ona nesviđa, ne vidim razlog zasto se ljutis odjednom ako nitko nezeli tvoj kupon?

Get laid, get paid, gatorade
11 godina
protjeran

složio bih se sa tobom ali sam se uvjerio već hrpu puta kako stvari funkcioniraju ovdje {#}

12 godina
protjeran
Imam i ja kupon za Van Helsing 2 Compl.
14 godina
Robocraft22 kaže...

ccc

Čemu nervoza?

1. Prvi VH je nedavno bio u Humble bundleu i moguće da su svi koji ga posjeduju dobili taj kupon

2. Zbog čega da kupujem VH 2 na 50% popusta kad je svako malo na 75% off, a kod Rusa još jeftiniji.

Ako si postao to samo ovdje da si skupiš par TU i HVALA onda ti to baš i nije na čast.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 19:53 (Hexfire).
11 godina
protjeran
Hexfire kaže...

Čemu nervoza?

1. Prvi VH je nedavno bio u Humble bundleu i moguće da su svi koji ga posjeduju dobili taj kupon

2. Zbog čega da kupujem prvi VH na 50% popusta kad je svako malo na 75% off, a kod Rusa još jeftiniji.

Ako si postao to samo ovdje da si skupiš par TU i HVALA onda ti to baš i nije na čast.

kakav prvi dio? riječ je o drugom dijelu

14 godina
Robocraft22 kaže...
Hexfire kaže...

Čemu nervoza?

2. Zbog čega da kupujem prvi VH na 50% popusta kad je svako malo na 75% off, a kod Rusa još jeftiniji.

kakav prvi dio? riječ je o drugom dijelu

Fora kako si se uhvatio greške kod tipkanja, a ne poante posta. Hvala i doviđenja.

13 godina

Kako trenutno nisam u mogucnosti kupovati online, poklanjam kupon sa 23% popusta na greenmangaming:

G6K1SP-XSSVXH-YKJ9R5

Napomena: vrijedi do 3.10.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

mijenjam far cry 3 s uplaza dobiven kupnjom grafe za neki rpg

hvala

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mijenjam Crysis Maximum Edition za nesto sto nemam slicne vrijednosti. Na PM.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

https://www.humblebundle.com/gift?key=FPdkBtRutGav3eTz

EDIT: Hvala !

Sutra poklanjam FEAR 3 ! Tko prvi njegovo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 1:16 (L3gioNAR00).
Moj PC  
6 0 hvala 3
11 godina
protjeran
Hexfire kaže...

Fora kako si se uhvatio greške kod tipkanja, a ne poante posta. Hvala i doviđenja.

greška je kad zezneš jednom. kad zezneš 2 puta znači da nisi ni pročitao što sam napisao a morao si komentirati

14 godina
Robocraft22 kaže...
Hexfire kaže...

greška je kad zezneš jednom. kad zezneš 2 puta znači da nisi ni pročitao što sam napisao a morao si komentirati

Dva puta?

Prvi VH je bio u Humble bundle i pretpostavljam da su svi koji su ga kupili, sad dobili kupon za nabavu dvojke, isti kupon koji ti nudiš. Ti je sad jasnije?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice