imam steam kupon za 50% popusta na the incredible adventures of van helsing 2 complete pack, vrijedi do 02.10.
prva osoba koja se javi dobiva ga
imam steam kupon za 50% popusta na the incredible adventures of van helsing 2 complete pack, vrijedi do 02.10.
prva osoba koja se javi dobiva ga
Također imam kupon za 50% the incredible adventures of van helsing 2 complete pack ,te isto vrijedi do 02.10.
Tko prvi njegovo!
http://www.mysteamgauge.com/account?username=borna41
Acc za day z i još nekim stvarčicama,može razmjena a i prodaja
imam i
-Black Ops, Saints Row 3, Fear 3 steam account
-Black Ops 2 steam account
-CoD Modern Warfare 2 + neki dlc, Just Cause 2, Half Life 2 + episode 1 i 2 steam account
svi accounti su vac clean sa ROW igrama i već dugo u mom vlasništvu
mijenjam za nešto (giftovi, CSGO skinovi, TF2 ključevi)
bump
nikome ne treba kupon za jeftinijeg van helsinga?? eh a da poklanjam full igru imao bih barem 10 privatnih poruka "daj meni" unutar nekoliko minuta od objave posta, uglavnom od onih koji i inaće pokupe sve free igre odmah po objavi ovdje u rubrici. no ako nije đabe nikome ne treba ništa
ccc
nikome ne treba kupon za jeftinijeg van helsinga?? eh a da poklanjam full igru imao bih barem 10 privatnih poruka "daj meni" unutar nekoliko minuta od objave posta, uglavnom od onih koji i inaće pokupe sve free igre odmah po objavi ovdje u rubrici. no ako nije đabe nikome ne treba ništa
ccc
Mozda ljudi trenutacno nezele tu igru ili im se ona nesviđa, ne vidim razlog zasto se ljutis odjednom ako nitko nezeli tvoj kupon?
složio bih se sa tobom ali sam se uvjerio već hrpu puta kako stvari funkcioniraju ovdje 
ccc
Čemu nervoza?
1. Prvi VH je nedavno bio u Humble bundleu i moguće da su svi koji ga posjeduju dobili taj kupon
2. Zbog čega da kupujem VH 2 na 50% popusta kad je svako malo na 75% off, a kod Rusa još jeftiniji.
Ako si postao to samo ovdje da si skupiš par TU i HVALA onda ti to baš i nije na čast.
Čemu nervoza?
1. Prvi VH je nedavno bio u Humble bundleu i moguće da su svi koji ga posjeduju dobili taj kupon
2. Zbog čega da kupujem prvi VH na 50% popusta kad je svako malo na 75% off, a kod Rusa još jeftiniji.
Ako si postao to samo ovdje da si skupiš par TU i HVALA onda ti to baš i nije na čast.
kakav prvi dio? riječ je o drugom dijelu
Čemu nervoza?
2. Zbog čega da kupujem prvi VH na 50% popusta kad je svako malo na 75% off, a kod Rusa još jeftiniji.
kakav prvi dio? riječ je o drugom dijelu
Fora kako si se uhvatio greške kod tipkanja, a ne poante posta. Hvala i doviđenja.
Kako trenutno nisam u mogucnosti kupovati online, poklanjam kupon sa 23% popusta na greenmangaming:
G6K1SP-XSSVXH-YKJ9R5
Napomena: vrijedi do 3.10.
mijenjam far cry 3 s uplaza dobiven kupnjom grafe za neki rpg
hvala
Mijenjam Crysis Maximum Edition za nesto sto nemam slicne vrijednosti. Na PM.
https://www.humblebundle.com/gift?key=FPdkBtRutGav3eTz
EDIT: Hvala !
Sutra poklanjam FEAR 3 ! Tko prvi njegovo.
Fora kako si se uhvatio greške kod tipkanja, a ne poante posta. Hvala i doviđenja.
greška je kad zezneš jednom. kad zezneš 2 puta znači da nisi ni pročitao što sam napisao a morao si komentirati
greška je kad zezneš jednom. kad zezneš 2 puta znači da nisi ni pročitao što sam napisao a morao si komentirati
Dva puta?
Prvi VH je bio u Humble bundle i pretpostavljam da su svi koji su ga kupili, sad dobili kupon za nabavu dvojke, isti kupon koji ti nudiš. Ti je sad jasnije?
jel ti uopće razumiješ na što sam mislio pod 2 puta? očito ne 
Na moju žalost prije par dana kupio sam Far Cry 3 delux edition. Ako nekoga zanima razmjena nek se javi. Mene zanimaju borderlands 2 ili Bioshock 3 ili tako nesto. Igra je kosta 6.99e. Aktivirana je na Uplayu.
Imam FUEL Steam Key (igra je inače uklonjena sa steam storea). Za nju tražim 1 TF2 key ili neku drugu igru. Ponude primam putem PP.
Otišlo.
imam dayz koji zbog nedostaka vremena nisam igrao nekih 6mj...
sad vidim da mi vise i ne ide bas previse...
pa eto moguce da se zamjenim za neki acc...
nuditi iskljucivo fps sa mp...pozz
Nudim: The incredible adventures of Van Helsing Complete humble gift.
Tražim: Neka igra u tom rangu, ponudite nešto, može biti iz bilo kojeg bundlea ako nemam.
Još aktivno.
Otišlo.
Imam viska key Mafia II, BioShock 2 i SpecOps: The Line. Ako oce netko te 3 za CS: GO ili neku igru po zelji koju nemam. Igre se moraju aktivirati preko Steama.
...
Ako netko ima samo BF3 account, znam da su se dijelili, ali nisam tada stigao ugrabiti :/
Unaprijed Hvala
Imam metro last light complete, dark i demonicon steam giftove.
Mijenjao bi za druge steam igre isto kao gift ili tf2 keyeve. Možemo se dogovorit 2-3 tf2 keya ovisno o igri
Imam DayZ gift dajem za 10 tf2 keyeva, cs go ili 9 dota 2 keyeva
Imam:
-Galaxy on Fire 2 Full HD, Air Conflicts: Pacific Carriers, and Thunder Wolves
-Take On Helicopters
-Alpha Prime
-Fish Fillets 2
-Carrier Command: Gaea Missio
Mijenjam za nešto drugo iz nekih HB.
Imam: 1x Gas Guzzlers Extreme steam gift
Tražim: 2 TF2 keya
Tko hoće nek se javi u pp ili me doda na steam