Razmjena i poklanjanje igara izdvojena tema

poruka: 6.218
|
čitano: 4.107.453
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Razmjena i poklanjanje igara

Poklanjam igru Shadowgrounds. Tko ju je voljan igrati neka se javi na PP.

Poklonjeno kolegi @Father_Dougal

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2014 20:51 (FileFicho).
Moj PC  
6 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Razmjena i poklanjanje igara

imam par vrica cimenta, one for one? @mahjjong

5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Quake Live je besplatan na Steamu. {#} LINK

Pravi balkanci ne čitaju upute da saznaju na početku kako nešto radi ili kako nešto osposobiti, već da vide gdje su zajebali
Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina

Quake live je inače besplatan :S

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2014 1:32 (anarky1988).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
anarky1988 kaže...

Quake live je inače besplatan :S

Kasnije sam skuzio ali mi se nije dalo uredivati.

Pravi balkanci ne čitaju upute da saznaju na početku kako nešto radi ili kako nešto osposobiti, već da vide gdje su zajebali
18 godina
FileFicho kaže...

Poklanjam igru Shadowgrounds. Tko ju je voljan igrati neka se javi na PP.

Poklonjeno kolegi @Father_Dougal

Zahvaljujem.

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
18 godina

Nudim: The incredible adventures of Van Helsing Complete humble gift.
Tražim: Neka igra u tom rangu, ponudite nešto, može biti iz bilo kojeg bundlea ako nemam.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
D4dy kaže...

imam par vrica cimenta, one for one? @mahjjong

sudeči po riječi ˝cimenta˝ pretpostavljam da si dalmatinac...da sam negdje u blizini čak bi i mijenjao za to...hahaha...moram radit glazuru u jednoj sobi

12 godina

Gun Monkeys:

ZV0W6-H3VI8-N0YWJ

Canyon Capers:

RWPXL-MG9HR-LEDJW

9 2 hvala 0
11 godina
protjeran

ljudi poklanjaju igre i opet dobivaju td. ovdje zbilja ima retarda 

12 godina
protjeran
Pa oni bi da se poklanjaju nove igre a ne one besplatne koje svi mogu imat.Imam Batman Arkham kolekciju al je sigurno neću poklonit takvim nezahvalnicima,samo čenjđanje dolazi u obzir.
14 godina
neaktivan

Bjedni nezahvalnici, znaci svaki acc u kojem je igra koja je u nekom slucaju bila free ili na HB bi se trebao pokloniti? 

Kladim se da 90 posto ljudi samo dodju da uzmu free kljuceve, i jos se k tome polovica ni ne zahvali.

I always tell the truth, even when I lie.
Moj PC  
12 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mislim da je isto malo nerealno i bezobrazno isto tako traziti druge steam acc-ove i ponude za account na kojem imas samo Alan Wake: American Nightmare kojeg si vrlo vjerovatno kupio preko HB-a i platio 1$, stoga je potpuno razumljivo zasto imas TD na prethodnom postu di nudis ove accountove. Prvi account skoro ista prica, od 5 igrica dvije su besplatno nabavljene, a ostale igre nisu nesta trenutacno popularne da bi se isprsio s ponudama. Stvarno neznam kakve si ti steam account-ove, steam giftove ili cs:go skinove ocekivao za ovo što nudiš.

Get laid, get paid, gatorade

1 4 hvala 0
16 godina

Ajde onda vi koji ste propustili humble kupite tu igru po normalnoj cijeni. On nudi i želi nešto u zamjenu,jer ovdje svi samo vrebaju od nekog nešto besplatno a ništa nedaju. On ne traži punu cijenu,niti puno,on traži nešto u zamjenu što je isto vrijedno igre a zanima ga. Ko mene,ja neću za crysis tražit 30€ al neću ni đabe ovima dati. ako ima neki neki Assasians creed ili nešto uzmem,ne unity,nego starije....

zašto bi đabe dao,ko je meni ovdje dao takvo nešto,dali ste reciver,što je globalno poznata i skupa igra...

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
izvone kaže...

Ajde onda vi koji ste propustili humble kupite tu igru po normalnoj cijeni. On nudi i želi nešto u zamjenu,jer ovdje svi samo vrebaju od nekog nešto besplatno a ništa nedaju. On ne traži punu cijenu,niti puno,on traži nešto u zamjenu što je isto vrijedno igre a zanima ga. Ko mene,ja neću za crysis tražit 30€ al neću ni đabe ovima dati. ako ima neki neki Assasians creed ili nešto uzmem,ne unity,nego starije....

zašto bi đabe dao,ko je meni ovdje dao takvo nešto,dali ste reciver,što je globalno poznata i skupa igra...

2-3€ je otprilike onoliko koliko bi trebao tražiti za Crysis 2 Maximum edition. Steam, origin

Otprilike onoliko za koliko se moze kupiti trenutno neka igra, toliko i treba da se cijeni.

Batman™: Arkham Origins DLC ostao od nekog bundle-a

https://www.humblebundle.com/gift?key=4vYac4Te7M6q5e5K

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2014 17:32 (Haker_x).
11 godina
neaktivan
Haker_x kaže...

Otprilike onoliko za koliko se moze kupiti trenutno neka igra, toliko i treba da se cijeni.

Steam acc.:

Football Manager 2014

Euro Truck Simulator 2 Gold Edition + Going East DLC

Može zamjena za BTC. STR, druge igre.

Realnost je da ću dobiti samo gomilu dislike-a na post. :) 

14 godina

Tražim CSGO Gift(ne zanima me steam acc; samo gift-želim pravednu razmjenu) na Steamu za prijatelja. Nudim neke igre ostale mi iz Humble Bundle, sa nekih akcija sa ostalih stranica itd. Molim bez nekih glupih TD, s obzirom da nisam ništa konkretno ponudio, dok ne saznate o ćemu je riječ, nema smisla ;) Zato na PM. (naravno, uvik se nađu hahahahaha)

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2014 14:04 (Komunist Izet).

1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja imam CSGO steam acc, ako je zainteresiran
12 godina
neaktivan

Orc Must Die 2:Complete Pack ostao mi visak iz humble bundle,pa mjenjam za neku drugu igru iz humble bundlea kome je ostalo nešt ako nemam slučajno već tu igru:)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam viska key Mafia II, BioShock 2 i SpecOps: The Line. Ako oce netko te 3 za CS: GO ili neku igru po zelji koju nemam. Igre se moraju aktivirati preko Steama.

14 godina
Robocraft22 kaže...

ljudi poklanjaju igre i opet dobivaju td. ovdje zbilja ima retarda 

Ima ih za izvoza , evo trojica se prepoznala.

11 godina
protjeran

šteta što se ne vide imena tih kretena

13 godina
neaktivan

pounde za minecraft account? 

ako ima moze u pp :)

Moj PC  
1 2 hvala 0
11 godina
protjeran

mijenjam diablo 3 sa ekspanzijom i nekoliko charactera na 70 za arma 2 i operation arrowhead

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2014 16:51 (Robocraft22).
12 godina
protjeran
Robocraft22 kaže...

mijenjam diablo 3 sa ekspanzijom i nekoliko charactera na 70 za arma 2 i operation arrowhead

Mreža je bačena.

11 godina
protjeran
L3gioNAR00 kaže...
Robocraft22 kaže...

Mreža je bačena.

sad čekam td ribice {#}

13 godina
izvone kaže...

Kakve to veze ima? Sad kaj je to kupljeno na humbelu znači da bi on morao dati đabe? aj kupi sada BF3 za đabe il dolar,il ovaj moj crysis 30 €

Sad tek skužio zašto meni TD jer je sa humbela. Kaj sam zločinac ak mi se to ne igra i viška mi je i mjenjao bi za nešto što mi se igra? Zar bi vam đabe sve moralo biti?

Slušaš li ti sebe?

To nije moralno ni ljudski. Kupiti nešto ili uzeti badava pa prodavati? 

Ti mora da si jedan od onih koji kada vide da se prevrnuo kamion dođu i pokupe sve u prikolicu i onda prodaju kasnije.

16 godina
Onjegin kaže...
izvone kaže...

Kakve to veze ima? Sad kaj je to kupljeno na humbelu znači da bi on morao dati đabe? aj kupi sada BF3 za đabe il dolar,il ovaj moj crysis 30 €

Sad tek skužio zašto meni TD jer je sa humbela. Kaj sam zločinac ak mi se to ne igra i viška mi je i mjenjao bi za nešto što mi se igra? Zar bi vam đabe sve moralo biti?

Slušaš li ti sebe?

To nije moralno ni ljudski. Kupiti nešto ili uzeti badava pa prodavati? 

Ti mora da si jedan od onih koji kada vide da se prevrnuo kamion dođu i pokupe sve u prikolicu i onda prodaju kasnije.

Jesam li ja stavio neku cijenu na igre? Oću zamjenu... ti bi sve besplatno,kladim se da tu visiš samo da nešto pokupiš na poklon.

17 godina
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

https://www.humblebundle.com/store

Imate besplatan Tropico 3!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice