Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.787.433
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Grand Theft Auto V

Šta mislite?

BF3: Hrci_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 10:34 (Hrci).
Moj PC  
3 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

mislim da me nije briga 1%.......igra ce izac kad izađe a ako uopce ne izađe necu si plakat....zivot ide dalje....

Moj PC  
4 10 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

ako igra ko online nek me doda

Kuhar007 nick

0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

Ako i nece doc na PC necemo umrijet. Dolazi nam WD a imamo i AC 4, tak da.... a i RDR nije dosao na PC pa smo prezivjeli...

mihi
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

GTA mora doć na PC.

11 0 hvala 2
14 godina
Grand Theft Auto V

Pitanje, naime, imao sam GTA prije cca mjesec dana, odigrao sve do kraja i prodao disk, posto im je dosta pala cijena, jucer sam ponovono uzeo igricu. Install igirice od skoro 9gb je jos uvijek bio na konzoli kao i saveovi, ali prilikom ubacivanja diska morao sam ponovo instalirati tih 9gb, ulaskom u igricu sam opet na pocetku, saveovi ne rade makar su na plejki, ima li nacina osposobiti stare saveove?

Ljudi, nemojte bit glupi, molim vas.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Nakon više od 4 mjeseca, koliko je igra dostupna za konzole, zanima me.

Dali još uvijek igrate? Igrate li samo online ili neki put zaigrate i offline, tražite one UFO-e, odrađujete neke side questove?

Pročitao sam negdje da je hype dosta opao za razliku od onog kakav je bio.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Grand Theft Auto V

Igru kupio u 12. mjesecu i bila mi je zanimljiva, prešao sam oko 40%, a u zadnje vrijeme ne igram GTA 5, ni sam ne znam zašto. Online sam samo isprobao...

14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

40%? To se onda računa bez sidequestova? Znam da je tako bilo u VC i SA.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja je igram povremeno. Ne stignem zbog faksa, a kad ulovim vremena zaigram ga. Da ti istinu kažem, kad me ulovi nostalgija. Igram offline, rijetko online.

Nije da me pretjerano zanima, a i zbog pretplate na XBL, istekne pa je ne kupim.

Da tražim ufoe, i igram questove. To me i drži u igri. Cilj mi je riješiti sve achievemente.

Hype je jako pao, da pravo kažem hypea niti nema, osim PCjaša koji nestrpljivo čekaju najavu.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
15 godina
neaktivan
footballer kaže...

40%? To se onda računa bez sidequestova? Znam da je tako bilo u VC i SA.

ne. više je. oko 70% možda 60% ne znam napamet.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
14 godina
neaktivan

iskreno GTAV nema ono nešto što te može zadržat uz igru kao npr San andreas....znam bezveze je sad govorit i uspoređivat ove 2 igre ali gta SA je ima elemente koji jednostavno nisu dopuštali  da igra dosadi.... u gta 5 fali dosta elemenata bitni za potpuni doživljaj i atmosferu igre.... dosta stvari u gta 5 je promašeni slučaj.... 

14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Jedan sam od njih. I iskreno, pada mi svako malo na pamet prodat PC, kupit PS i neki jeftinjak od laptopa da mogu igrat. Naravno, jailbreakao bih.

Jedna stvar me iritira jako. Take two su, blago rečeno, papčine. Kao da im je problem reć: Da, dolazi na PC ili Ne, ne dolazi.

0 0 hvala 0
16 godina
ATI HD3870 kaže...

iskreno GTAV nema ono nešto što te može zadržat uz igru kao npr San andreas....znam bezveze je sad govorit i uspoređivat ove 2 igre ali gta SA je ima elemente koji jednostavno nisu dopuštali  da igra dosadi.... u gta 5 fali dosta elemenata bitni za potpuni doživljaj i atmosferu igre.... dosta stvari u gta 5 je promašeni slučaj.... 

a koji su to elementi? sto to san andreas ima a dan gta v nema? da gta v ima za pc vidio bi kako bi se igro, ovako kad je na konzolama se ne prica bas. kad to cudo stigne na pc, pa kad ja modove upogonim trebat ce me odvlacit od igre.

inace na nekih 85% sam.

14 godina
neaktivan

najveće shranje po meni je što su kupovinu kuća stavili u online mod a ne u singlp.....stavili su samo kupovinu poslovni objekata.... ako dođe na pc neće tu bit nikakve strke......ako sam je već odigra na xboxu 360 ne vidim smisao za kupovinom za računalom + nadograđivanje kućišta..jok.. nema se novca...ništa tu neće bit neka razlika osim za picajzle kojima je AA kopa oči na konzolama i koji luduju za nekim detaljima....na ovako staroj konzoli i kako igra izgleda tu nemam nikakav prigovor...za mene 9/10....a što još fali u igri to bi se dalo pričat.... 

14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Nemaju svi X360/PS3, znaš?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nemaju svi računalo za optimalno igranje...znaš? 

14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Trebao sam napraviti quote. Ugl, odgovarao sam za onaj dio gdje si rekao da neće bit nikakve strke. I te kako hoće biti, jer ima jako puno ljudi koji imaju samo master race za igranje, a ne i konzole uz to.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

najveće shranje po meni je što su kupovinu kuća stavili u online mod a ne u singlp.....stavili su samo kupovinu poslovni objekata.... ako dođe na pc neće tu bit nikakve strke......ako sam je već odigra na xboxu 360 ne vidim smisao za kupovinom za računalom + nadograđivanje kućišta..jok.. nema se novca...ništa tu neće bit neka razlika osim za picajzle kojima je AA kopa oči na konzolama i koji luduju za nekim detaljima....na ovako staroj konzoli i kako igra izgleda tu nemam nikakav prigovor...za mene 9/10....a što još fali u igri to bi se dalo pričat.... 

S ovime si pokazao kolko si upučen u temu. Mudro zboriš.{#}

16 godina
ATI HD3870 kaže...

ako imas orginal igru, onda imas i online komponentu gdje postoji kupovanje kuca, ne vidim problem.

zasad su samo stanovi no malo sam piko po mobu u igri i vidio da postoje i kuce za kupit, ali jos nisu dostpune. bit ce jos puno toga u onlineu a jedva cekam organizirane pljacke.

13 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

GTA 5 isporučio preko 32-ipo miliona primeraka:

http://www.hcl.hr/vijesti-grand-theft-auto-5-isporucio-preko-325-milijuna-primjeraka-10239-27.html

Inače, redovno pratim ovu temu i pravo da vam kažem počeo je Rockstar malo da me nervira... Pogledajte brojke prodaje... Zaradili su hrpetinu novca... Zašto i nama ne daju verziju za PC? Ja osećam da će je biti. Jednostavno, tako mora, a evo i mog debelog razloga:

- Ako, mislim, kada izađe igra za PC to će joj odmah dati još veću slobodu, ne pričam sada o gempleju miša i tastature, o podešavanju grafike i slično, već zato što će većina vas hteti modove koji će igru promeniti do neprepoznatljivosti. Šta sad? Sve te tehnikalije će omogućiti da se GTA 5 igra do dana kada treba izaći GTA 6, a to Rockstaru znači... Svi ćemo kupiti igru, ako ne kada izađe, kada padne cena hoćemo sigurno. Dakle, kao što rekoh, PC verzija će GTA 5 omogućiti da tehnički ostane u najaktivnijem mogućem stanju baš zbog tih modova.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 11:51 (Comi123).

3 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

neznam zasto raspravljate oce izac ili ne

kad ce izac jer im je to opet profit

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
footballer kaže...

Dali još uvijek igrate? Igrate li samo online ili neki put zaigrate i offline, tražite one UFO-e, odrađujete neke side questove?

Igram ga skoro svaki dan od izlaska,doduse ne puno kao na pocetku ali kad se nema sta,upalim gta i udri,cak nemam volje ni zavrsit ovih zadnjih 15% sto mi fali za 100%... jednostavno za izgustat se nabrzinu.

Znaci Its San Andreas all over again :)

sup
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ja isto upalim singleplayer nekoliko puta tjedno da se ''izguštam''... Multiplayer mi je dosadan.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Meni je još uvijek hype, no lagano opada, ne previše ali ono, nije kao kad je trailer izasao.

0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
footballer kaže...

Presao sam 86 posto single player igre,, online sam igrao mjesec dana i to koristeci RTM tool, djelio okolo novce, koristio god mod i sve ostale gluposti, bas mi je bio gust :D (da, bio sam citer i hebe mi se ko ce sta rec), nakon mjesec dana svakodnevnog gustanja u gta online napokon sam dobio ban koji je evo trajao do jucer (ban bio 2 tjedna),, tako da sam se sad bas i zazelio malo igre online, pa cu peglat malo bez rtm toola :P

11 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

{#}jedva čekam pc verziju 

21 1 hvala 0
13 godina

SPOILER ALERT: Oni koji nisu presli GTA5 main pricu( ili je prelaze ili jos ni nemaju igru nek ne citaju dole! ) Dotaknut cemo se kraja main story!

Naime, svi koj ste presli pricu dokraja..znate sta se nakraju desava..u ovom slucaju pricamo o situaciji C( oni koji su odabrali A i B nek ne citaju dalje ako nezele spoilere vezane za C)...franklin ima 3 odabira..osobno ja sam izabrao C: Deathwish tako rec. Zanima me dal vam je u slucaju C verzije kraj malo mlak, odnosno predvidiv? Oni se uspiju spasit, ne pobe se medjusobno, i odluce ocistit svih koji im smetaju? Nije li to moglo nekako drugacije? Malo zanimljivije i sa recimo nekakvim "twistom" ovako je ispalo doslovno predvidivo. Sta vi kazete na to?

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 15:17 (TheDarkSide).
16 godina
Grand Theft Auto V

meni je bio super, bas ono filmski, glavni junaci pobiju sve negativce koji su ih zahebavali.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
mar123 kaže...

meni je bio super, bas ono filmski, glavni junaci pobiju sve negativce koji su ih zahebavali.

Mislim da moze bolje od toga..bar za rockstar...ja znam da je to sve americki mentalitet da dobro uvijek pobjedi zlo nakraju, na nekakav nacin, ali mora..al tako nije u stvarnosti...

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice