Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 3.324.549
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: GTA 5
St0ka kaže...
RuskeGTT kaže...

alfa mito u GTA V <3 (naravno neslubena, nisam corav kao neki da misle da je R8 u igri)

Ima gdje kakva slika?

pogledaj detaljnije trailer

14 godina
neaktivan
GTA 5

Kada izlazi? ako vec nije

Nisam u toku {#}

Repent the end is near!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

Nisam u toku {#}

Samo sta nije:)) Sljedece godine na proljece...vjervatno 4 ili 5 mjesec...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
neaktivan

A bilo tesko u google upisat GTA V, kliknut na sluzbenu stranicu i "voila", saznas da pise Spring 2013

16 godina
neaktivan
GTA 5

ako je fake onda se neko stvarno brutalno potrudia

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Obožavam gledat prepirke oko pokretanja GTA V na pc-u a još od strane Rockstara nije potvrđeno. Šou.

ELS BLAUGRANES &amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;3
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

ako je fake onda se neko stvarno brutalno potrudia

To je napravio jedan lik sa GTAForumsa...stvarno mapa izgleda jako jako lijepa i detaljna...pun k posla je trebalo za ovo :)

16 godina
GTA 5

Aaa čovječe   ako je i fake predobro je šteta što nije cijela prikazana..... . :)

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

bit ce perverznooo!!! :DDDD 

1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
doktor325 kaže...

bit ce perverznooo!!! :DDDD 

{#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
15 godina
GTA 5
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 21:24 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 3
13 godina
neaktivan

Ma IGN sad prezvakava GI i neke stvari, znaci ponavljaju se, samod a bi pisali clanke i digli si gledanost, odnosno posjecenost...95% stvari u ovom textu je isto, samo napisano drugacije od drugih.

16 godina
GTA 5

moj najveći strah je da kad se prebacim na drugog lika da ću propustit neku dobru scenu s drugim likom to je po meni najveći problema tog mjenjanja likova 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
intel97 kaže...

moj najveći strah je da kad se prebacim na drugog lika da ću propustit neku dobru scenu s drugim likom to je po meni najveći problema tog mjenjanja likova 

Mijenjanje likova će u misijama najvjerojatnije biti djelomice skriptirano tako da ne propustimo akciju :D

15 godina
intel97 kaže...

Sumnjam da će se to događat. Scene su vjerojatno preprogramirane i pojavljuju se u odnosu na uvjete u igri.

Igraš sa Michaleom i nisi blizu Trevora i sad switchaš na Trevora i mapa se odzoomira i zoomira na Trevora. U tom periodu zoomiranja oni vjerojatno sebi uzimaju vremena da se učita već preprogramirana situacija. Hoće li te switchat na neku random poziciju bez događanja ili će te switchat u neki događaj, ovisi. Uglavnom sumnjam da su išli na sistem da ćeš propustit neki sadržaj.

E sad stvar sa onim ako susretneš Trevora u akciji i ideš switch na njega. Vjerojatno je i to preprogramirano kad se nalaziš na nekoj lokaciji blizu Trevora, recimo u krugu od 1km da se učita to događanje i onda se tvojim približavanjem počne događat što se ima događat.

Npr. 1km si udaljen od kafića gdje je isprogramirana tuča gdje sudjeluje i Trevor, igra učita tu situaciju i freeza je dok ti ne dođeš blizu i kad dođeš na 200, 300m počne tuča u kafiću tako da je velika vjerojatnos da ćeš je uočit.

Na takav način sam si ja zamislia funkcioniranje ovog sustava s 3 lika s tehničke strane.

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 22:01 (Vapor).
14 godina
odjavljen
MARKOcVp kaže...
Arnold Layne kaže...
lmutak kaže...

Stvar u grafici je ta da kad pljunes gro para za hardver onda ocekujes i igru koja donekle moze iskoristit potencijal tvojeg PC-a!

pa zasto si pljunuo gro para ?

Gro para dat za komp na kojem se samo igras i ne radis nikakav posao je glupo

sry 

Pa je glupo kupit recimo neki intel six core od 4k kuna, a nebavis se rendanjem i slicno, grafu jacu od gtx 680 za gaming, 16 ili vise gb rama, ako se nebavis neki zahtjevnim poslovima i slicno.

Jer svaki komp ce zastarit za 3-4 godine, a puno je dat 10k kuna pa opet za 3-4 god dat toliko, kad mozes za 5k igrat sve 3godine(gtx660ti + core i5 recimo). Jer svake godine dode nesto bolje i onda zazalis, evo npr HD4870 x2 je izasla prije 3 godine, pa je sad u rangu mid grafickih kartica, a bila je papreno skupa ko sad 7970 i gtx 680, ali novije kartice su uvijek bolje, daju bolji fps, manje se griju, manje trose, puno manje, zato je bilo bolje kupiti jeftiniju konfu pa onda u skorije vrijeme novu, da si uvijek u igri, a ne ko neki lok sto je slago tu na forumu komp za 20k kuna pa da mu bude 5 godina, to ce sve zastarit do bola.

tocno to 

ja sad imam 

hd4870

i amd x4 635

Da ih hocu prodat nebi dobio niti 1000 za njih dvoje ,a mogu igrat vecinu novih naslova na high

Dok ne dođu nove konzole nemam niti potrebe ic na bolje kad nema igre koja bi to iskoristila kak spada 

http://revohd.com
14 godina
GTA 5

Planina... zlatni presjek

EDIT.: znam da je slika bila, samo govorim o stilu slikanja zlatni presjek

Be Water My Friend
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 0:35 (bruslii).
Moj PC  
1 9 hvala 1
16 godina
GTA 5

Bad je što mi vjerovatno neće dati da se dignem skroz gore do vrha.....

0 0 hvala 0
14 godina
Nevjerujem, može 100% helićem da se iskrcaš
Be Water My Friend
16 godina
GTA 5

Vidjet ćemo ne znam sada napamet, i sa jet packom se bilo zaj.... dizati skroz visoko...... ;)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Scarfaceee kaže...

Nisam u toku {#}

Spring 2013 Spring 2013
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 13:02 (AMD Phenom II X4).
14 godina
protjeran
Oldy kaže...

Vidjet ćemo ne znam sada napamet, i sa jet packom se bilo zaj.... dizati skroz visoko...... ;)

Pa jet pack nije avion ili helic, ja sam avionom uvijek iso na planinu u sa, sletim gore sa hidrom ili shamalom, helikopteri su prespori, a o jetpacku da negovorim.

Ja sam u SA na svaku misiju iso hydrom, treba ti max 1minutu da dodes bilo gdje, po gradu pola minute.

===============================================================
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 13:46 (MARKOcVp).
15 godina
GTA 5

jetpak

gori, doli, livo, desno l1, l2, r1, r2, gori, doli, livo, desno,

hydra nesicam se tocno ali mislim

trokut trokut kocka krug x l1 l2 gori doli, a za vortex doli gori nesto tako.

Uglavnom ovako šifre neznam izrecitirat, al da mi date PS2 joystick u ruku znao bih skoro sve, automatika.

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Vapor kaže...

jetpak

gori, doli, livo, desno l1, l2, r1, r2, gori, doli, livo, desno,

hydra nesicam se tocno ali mislim

trokut trokut kocka krug x l1 l2 gori doli, a za vortex doli gori nesto tako.

Uglavnom ovako šifre neznam izrecitirat, al da mi date PS2 joystick u ruku znao bih skoro sve, automatika.

na pc-u je za hxdru - jumpjet

sta na konzolama nije bilo textom?

16 godina
neaktivan

pobogu, kako ces na konzolu unijet tekst

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Mitsuoka kaže...

na GTA IV je išlo putem mobitela ako se ne varam.

Ali bilo je umijeće znat šifre za PS2, pogotovo brzina kojom sam ih tipkao. Kad su me pitali kako ide šifra za to i to, nisam znao izrecitirat dok nisam išao sporo, iako dok sam sporo upisivao imao bi problema jer ne bi ima automatike.

Pingu ;)
16 godina
GTA 5

kolko vidim tri lika su tri posve drugacija sloja ljudi. jedan bogatas, drugi je neki seljo i treci sa ulice.

... izgleda zanimljivo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

http://files.g4tv.com/ImageDb3/183716_S/Xbox-360-Text-Messaging-Kit.jpg

ali to nema za play station, samo xbox to ima

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 14:13 (MARKOcVp).
16 godina
neaktivan

Ti smatraš da svi to imaju?

Drugo je ovo na mobitel, al prije dok ga nije bilo, morao si koristit ono što je dostupno. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
GTA 5

GTA V: Debunking the Rumors

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice